Станишев призова за масово включване в протести

Призовавам нашите членове и симпатизанти да се включват във всеки демократичен протест, защото това правителство не разбира от аргументи, а от сила и натиск.

Обратно в новината

Коментари - Станишев призова за масово включване в протести | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кой ще управлява после? хамстерчето Гейко и ибрикчи-сопола ли?

Някой знае ли колко струва един билет за някоя друга планета, че, тази загива, то се вижда.

СОЦИАЛИЗМЪТ е бъдещето на човечеството !!!? КАПИТАЛИЗЪМ=АЛЧНОСТ=СМЪРТ !!?

Ако някой още не е разбрал !?? В момента живеем в Светът на РЕАЛНИЯТ КАПИТАЛИЗЪМ !!!? ... дребният собственник не е капиталист !

затова, за да разчиства територия за едрия, така че рано или късно дребните собственици да бъдат разорявани, бизнесът им да преминава в ръцете на богаташите. Механизмите за това са описани от Маркс - едрият капитал винаги разорява и поглъща дребния. Достатъчен е дъмпинг на цените, рекет за дребния производител, блокиране на пазара за услугите му и той е фалирал. Лъгаха ви когато ви говореха, че с гаражната търговийка и дребните производства ще забогатеете всички. Погледни само какво се случва на дребните магазинчета за хранителни стоки - достатъчно е да се появи един голям магазин от верига за търговия с хранителни стоки и дребното търговче е фалирано. Така е с аптеките и дребните производители. Тази система на ограбване се нарича капитализъм.

Не беше ли КОМУНИЗЪМ бъдещето, а социализма само прехода? Или си твърде млад и не помниш преди 89г.

СPТОЯ НЕ Е ВАЖЕН: ВАЖНО Е ДА НЯМА КОРУПЦИЯ - а това не е от строя, дали е социализъм , комунизъм, капитализъм и т.н.

обществено-икономическия строй - от това в чий интерес и кого защитава държавната машина за репресии, кого обслужва държавната администрация, съда, прокуратурата и в името на чии интереси са законите на парламента. Държавата, с нейната управленска власт, администрация и население е организирана в система, с нейните връзки и взаимотношения. Когато тази система (или обществено-икономически строй) е капиталистическа и защитава интересите на богаташите, измира народът. Когато тази система е социална и работи в интерес на народа, фалират богаташите, капиталистите, олигарсите.

един друг свят, в интерес на обикновените хора и прогреса на човечеството е възможен, той е бъдещето. Не на капитализма с неговите грабежи, войни, убийства и геноцид! Не на фашизма на корпорациите, заграбили цялото богатство на планетата, не на геноцида им срещу човечеството. Долу туземната колониална олигархия, обслужваща интересите на световните корпорации! Бъдещето е на трудовите хора!

Памперс,лека нощ-"социализъмът" няма повече почва у нас ако това беше изобщо някакъв социализъм

Станишев защо не осводите отново нашата родина ,просто се командировайте за Казакстан или Афг.там да заробвате и ръководите !!!!

Kакво точно Станишев те е " заробил"? При Станишев имаш икономически растеж, какъвто никога не е имало последните 22 години, няма и да има скоро.

Я си припомни за последните 22 г. кога за първа година Бъргария имаше икономически разтеж. От какво беше разтежът при Станишев - продажба на недвижими имоти на чужденци, иначе казано разпродажба на държавата на парче.

Да се разкарат от стачките всички политици!Тези престъпници /всички партии/ умишлено се прикрепят към които и да било стачкуващи,за да провалят всичко и успяват!Всички са от едно котило БКП!Не им вярвайте!

ТОЗИ МНОГО ПОЧНА ДА ЛАЕ, КОГАТО БЕШЕ НА ВЛАСТ СЕ КРИЕШЕ КАТО МИШКА, А СЕГА ДАВА СЪВЕТИ. ТАЗИ КРИЗА НЕ Е ОТ ДНЕС, А ОТ МНОГО ГОДИНИ НЕКАДЪРНО УПРАВЛЕНИЕ. ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СЕДНАТ НА МАСАТА ЗА ПРЕГОВОРИ И ДА РЕШАТ КАК ДА СЕ СПРАВЯТ, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ САМО НАРОДА ДА СТРАДА.

Станишев да духа супата!

Тази долна мижитурка, която не съумя да съхрани секретни документи, много обича да клати лодката. Той и за бакалин не ставаше, а му дадоха да управлява (да краде) цяла държава. Но ние сме си виновни, че не ги изметохме от сцената на политическия живот у нас.

Нямате си представа как ме кефите. За костовистите бойко е по-голям комунист от цялото бсп. Ама тя БСП май всъщост е наследник на БСДП-то на петър дертлиев,отколкото на БКП

Ах, ти помийо долна!

ако не една политическа проститутка може да насъсква хората един срещу друг?! както и до сега между другото- то не беше черен ПР, то не беше хулене и вой, насъскване на братя срещу свои, един народ сме, а толкова омраза! принципът разделяй и владей никога не е бил далече от бсп и редиците й. дано не се вслушат и подведат по призива на един болен и импотентен в политически смисъл човечец.

Какво ще направиш с твоите бабки? Вие надигате тези стачки и глупаците ви се връзват! ЖАН ВИДЕНОВ 2 , да това ще стане с вас!

И на мен не ми харесва управлението на ГЕРБ, ама дотук сме я докарали заради такива като Станишев, цяря, Доган и Костов, а не заради Борисов. И на мен ми се иска да протестирам, но да дера гърло със Серж на един площад за червата да ме теглят не отивам

Костов ти виновен на тебе! Ти си болен мозък! Костов спаси страната, някой всъщност помни ли, че тогава беше най-ужасната криза, не катастрофа, от която той не извади през 1997 г.

Той вкара старана в тотална криза, след като разпродаде и унищожи промишлеността на България, оставяйки милиони хора без поминък. Пак той (заедно със Софиянски) е отговорен за ограбването на банките и спестяванията на населението, за пенсионната реформа, която уби няколко стотинхиляди души. Костов ще бъде съден за престъпления срещу държавата.

Не за пръв път предават и продават страната си червените лекета..

ето който ги подстрекава синдикатите.Комунистическите лекета крьв серат защото ББ е спечелил цялата власт и се чудят по какьв начин да го свалят.Гадни вьшки.Кьде бяха през останалите год. синдикатите.Проблемите не са от 1-2 год??????

Що си губите времето да пишете коментари за тоя? Само го вижте на снимката на кво прилича. Мен ми прилича в лицето на кокоши дупи!

Абсолютно си прав човече ! И малко пояснение за устата му. Някой каза, че е станала триъгълна от преяждане като малък с Toblerone-чета .....

Да се маха от хоризонта,да не проваля БСП

ДАААА, АМА СЕГА ДЕЛИКАТНАТА МУ УСТИЧКА Е ИДЕАЛНО КРЪГЛА. КАТО ТОБЛЕРОНЧЕТО НА АЗЕРЧО. ДАЛИ ИМА ВРЪЗКА?

Ако хората масово излязат да стачкуват за мен това ще означава: 1. КомунизмЪт далеч не си отива 2. Никой не си дава сметка, че губещите държавни предприятия се финансират от всички нас. 3. Всеки иска да НЕ работи и да получава пари (да пари, а не заплата) 4. Аз съм длъжен да издържам 2 милиона МЪРЗЕЛИВЦИ в тая държава. Ако правителството се огъне пред стачкуващите за мен означава: 1. ББ е по-мека китка от СерГей. СерГей поне отстоява до последно при стачките на доктори и учители. 2. ББ няма воля за реформи. Има само уста за реформи. 3. Реформи НИКОГА няма да се проведат в тази държава 4. В тази държава няма място за честни и трудолюбиви хора.

Така е, защото всяка полит.партия е само скапана формация, която урежда свои хора по щуро-бадженашкия метод да вземат заплати за демонстрация.Изтикват нормалните, кадърни хора, защото комплексарите цял живот са санували "власт" и са мечтали как ще покажат на съседа, как са се издигнали и как могат да нареждат глупостите си. И овчият български народ....просто трепери...мълчи и гледа как се гаврят с него.С прискърбие си спомня с умиление за хуления преди и тихо шепне: "Ела зло, че без тебе по-зло"...И вървим сигурно и упорито към оная 1944г.когато вземаме нивата на изработилия си я с честен труд и стъпкваме по-умния, защото завистта няма почивен ден /особено в България/ и не е важно да градим за да ни е добре...оня виц за Вуте следва и После пази боже България от собствената ни простотия, която сами си наслояваме! АМИН!

глупав Гого, комунизмът не си отишъл, защото още не е идвал. А ако се задава на хоризонта поне социализмът, ще бъде избор на целия ни народ - бъди сигурен. А "реформите", с които убивате народа ни ще се стоварят върху такива като теб. А правителството на соросовата мутра ще бъде свалено.

КАКВО ПАДЕНИЕ ЗО ЕВРОПА ЩОМ ОПРЯ ДО СЕРГЕЙЧО ДА СТАНЕ ПРЕДЕДАТЕЛ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ,ТОЯ НЕ РАЗБИРА ЛИ ,ЧЕ ГО БУДАЛКАТ,ЗАЩОТО В ЕВРОПА СА НА ЯСНО,ЧЕ КОМУНИЗМЪТ СИ ОТИВА,И ЗА ДА НЕ СРАМУВАТ КОГАТО ИДПАДНАТ ОТ БОРДА ТАКИВА КАТО БИВШИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПЕС СЕ Е ОТДРЪПНАЛ НАЙ КРОТКО,А ТОЗИ СЕ МИСЛИ ЗА ВЕЛИК,САМО ЧЕ ГЛУПАК

Бедния Сергей така се е ошишкал, че ще му се пръснат бузите и шкембето. Комунистчето малко да се втали па тогава да призовава за бунт.

Стачките са основно демократично право и обречен е всеки политик, който опитва да ги забрани. ББ изглежда се готви да бяга, защото предстои общонационална стачка - железничари, тираджии, градски транспорт, трактористи, научни работници, пенсионери, енергетици, еколози, студенти...

А това отврат мишленце ,умре от завист,по добре си взимай крадливата партия грозна и айде към суходолското сметище.

Искайте си го. Ще си го получите....

Другаря е отпадък!

Сергей на тази снимка удивително прилича на Ахмед Доган, сякаш е негов клонинг.

Ей ГЕЙ ако беше ти на власт, какво щеше да призоваваш твоите симпатизанти? Подлога комунистическа.

Че от неговите симпатизанти има ли още живи?

Ей смешко,то вие малко ги насрахте по ваше време,я мълчи ,то стига Бойко ,че лае.

САЩ изтреляли новия марсоход снощи без да натоварят на него Станишев! Нали казаха, че ще стане лидер на междупланетните социалисти, ама явно нещо не съм разбрал ....

УРААААА ИДВА СТАНИШЕВ. ДА МУ МИСЛЯТ БЪЛГАРИТЕ.

Бе то и ,Г. Димитров водеше комунистическия интернационал. Пък после се разбра че Сталин го отровил,че бил алкохолик и че е прлатил в сталиновите лагери други българи комунисти.Червените освен кръв,злато и власт друго не сънуват

НЯМА ДА УЧАСТВАМ В ПРОТЕСТИ САМО ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ АКО ГО НАПРАВЯ ПРАВЯ УСЛУГА НА ТОЯ МАЗЕН ГЕЙ !

Правиш услуга на себе си не на "гнусара". Борисов трябва да се научи да се оглежда какво става с хората, които са му гласували доверие и да се съобразява с ТЕХНИТЕ приоритети. Ако не му изнася, да хваща пътя и явно не става за политика. ПРОТЕСТИ И СТАЧКИ ТРЯБВА ДА ИМА! Те са предпоставка за диалог между обществото и управляващите. Само едно не ми стана ясно, защо чак сега започнаха тези процеси и къде бяха същите синдикати, като подариха Булгартабак?????

Ние сме на всеки километър...надгробен камък.

километър е знаме. Надгробният камък е за капитализмът.

Точно така, протести до пълната отставка на престъпното управление на герб. Съд за предателитет Борисов, Плевнелиев, Дянков, Найденов, Цветанов.

....и да дойдат на власт КОМУНОИДИТЕ и още 100 години да се движим назад,вместо да живеем както в държавите на "белите"...Браво бе БЪЛГАРИНО!!!

я се скрии ти и твоите червени и сини дето докараха бг до просешка тояга

Ше доем Станишев, ше доем с автомата, ръчната граната и некоя друга ракета земя въздух........

Може призовава, но истинска левица в България няма. Апаратът на БСП е паразитно бюрократичен и некадърен да води коаялиционна политика ЗА съюзници. В това отношение отстъпват само на бившия им кадър - другаря Костов. А РЪКОВОДСТВОТО НА ПРОФСЪЮЗИТЕ СА ЕДНИ ОТ НАЙПОДЛИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ ("ТРУД И КАПИТАЛ") - ЕТЕХ НИ са десетки предприятия, а като някой ипредприемач се опъне да назначи техен човек в предприятието си, почват рекета си... ЗАЩО не признаят, че има конфликт на интереси при самите тях. И какво викат против тристранката... Да вземат да я разпуснат и да направят нов регламент.

Ще излезна на протест, само и единствено в подкрепа на правителството.

Млад социалист търси бял кон, малко използван за да се включи в протеста. Мечтае отново да се върне във властта яхнал белият кон. С.Ст.

Скрий се бе смешник такъв

Имам неясни спомени за учителска стачка по времето на г-н Станишев. Тогава той не ни призова да упражним демократичното си право, а внушаваше на обществото, че е жертва на лумпенизираните даскали... Поредната демагогия е повече от противна...

Този боклук е толкова гнусен и смешен.Да го подведат под съдебна отговорност за подклаждане на бунтове.Наистина положението в страната е тежко.Но тази крадлива 4ервена гадина,едва ли би могла да помогне с нещо.

АЗ ДО СЕГА НЕ СЪМ ВИДЯЛ АРГУМЕНТИ ОТ БСП? - Както предлагат като решение на бюджетният дефицит?

Страната се връща към синдикалните борби от ХХ век в условията на полуфашистка хунта като тази на милиционерите и мутрите на ГЕРБ. Отново вадим паветата по улиците, отново ще има репресии, пред очите ни се повтаря историята на живо в най-отвратителната й същност. Отново лекета като този изпратен ни от ЦРУ Дянков рушат нацията, внасят разкол и омраза, делят народа на леви и десни, на лумпени с ГЕРБ и на трудови хора против ГЕРБ. Така не може, историята не е фарс. Няма да позволим отново жертви заради уличници и келеши като тези на ГЕРБ!

Станишев е терорист като подтиква за стачки по време на криза. Скрий се бе некадърник!

Сега г-н Борисов ще сърба попарата на нерешимостта си да вкара червените крадци начело с лидера си в затвора ,за разрухата на страната ни.Сега тези пошлами са в народното събрание и се ползват от имунитет.Очаквам и пълен провал на ПЕС с този провален лидер.

То тогава и себе си трябва да вкара в затвора.

И НС, МС, Президентство, банкери, начело с Цветелина - ей то няма да стигне стадиона В. Левски да ги събере, но си е точно така. Пиночет направи така, и нещата се оправиха, но в България просто няма кой. Все се надяваме на нов месия, а резултатът е винаги един и същ, защото всички са чеда на БКП и ДС.

няма да се учудя , ако червените буклуци спретнат някоъ и друг атентат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Групата ПАВЕЛ е платена от БСП ..МЪГЛА..игнорирайте !...ИГНОРИРАЙТЕ!.. ДНЕС ..И ББ НЯМА НУЖДА ОТ ТАКАВА ЛОША РЕКЛАМА.. КЪДЕ БЕШЕ ПАВЕЛ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ?.. ПАВЕЛ = СПАМ. .цитирам демагогия--- щом си бил задължително комсомолец..за съжаление...ИГНОРИРАЙТЕ ПАРЦАЛА НА ДС.