Моника Янова се закани да съди министри заради скандала ”Хохегер”

Единствената причина за тази атака е, че живея с политика Сергей Станишев, с когото животът ме срещна. Няма конфликт на интереси и искам това да бъде ясно, заяви на пресконференция Моника Янова, чието име беше замесено в скандала с австрийския лобист Петер Хохегер.

Обратно в новината

Коментари - Моника Янова се закани да съди министри заради скандала ”Хохегер” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много неприятна жена -усойница, сметкаджийка и герантофилка. Кой би и вярвал на думите?!Продала си е и личния живот за слава и пари - надали се е омъжила за В.Й. по любов, а и сегашното съжителство със С.С. е ясно, че е сделка.

Посра.на, а голяма. Перачката на пари се обидила.

Тия номера с лъскането, аз ги измислих, на имиджа де.

Ти ела лъсни стария...имидж на Йосифов....да видиш лесно ли е...

Да, личи нов европейски подход - не се краде грубо както преди, а законно и с платени данъци. Едни хора избират ''конкурсно'' и/ или ''случайно'' едни фирми и се почват едни консултации и ПР - направо да забременнеш. Е, лесно се печели от държавните разходи, а за нас избирателите - криза.

"..винаги в политиката са се давали пари за имидж. Имиджът в политиката струва пари. Добрата репутация също струва пари, каза депутатът. Кутев " Най после си признахте,харчите народните пари за платени имидж и репутация която ви липсва,за да излъжете избирателите.Ха-Ха-Ха. Избиратели вадете си поуки.

всеки ден лъскат голите задници било то на станишев , било на друг от тройната пасмина .

"..винаги в политиката са се давали пари за имидж. Имиджът в политиката струва пари. Добрата репутация също струва пари, каза депутатът. Кутев " Най после си признахте,харчите народните пари за платени имидж и репутация която ви липсва,за да излъжете избирателите.Ха-Ха-Ха. Избиратели вадете си поуки.

Малиии...Въх..уби ме !!

тая очиларка е като усойница бе, и си мисли ,че ще сплаши някой ако го даде на съд , че казва истината

Станишев още вчера заяви, че ГЕРБ са пуснали българската следа в австрийския скандал...Леле, леле, ГЕРБ върти на пръста си и Парламента на Австрия?! Оля се Азисе, пардон Станише!

ГЕРБ отново изпростяха с този изкуствен скандал.

Какво му е "изкуствено" на скандала? 380 000 -те хиляди евро, дето са ги завлекли Станишев и любовницата му, са си съвсем реални!

ти не видиш ли какви пари е взела тая от народа чрез станишев и оня австриец , или си тъп

Тц-тц-тц. Да лъжеш било "скриване на факти". Тази няма срам.

Моне, Хайде да не даваш "твоята" фирма за пример в българската икономика. Спиш с ченгета, банкери и премиери, за да вземеш поръчки за милиони - това ли е образец за подражание. Пример може да ми даде някой собственик на фирма-производителка, тръгнал от малкото, наложил продукта си, постигнал нещо реално. За съжаление, такива в България почти няма, повечето "бизнеси" са бизнеси-проститутки, като твоят.

Моника много ми прилича на Бориславова

само,че цвети взе 132 милиона преди година и никой не я коментира

"Нищо незаконно не съм свършила. Това правя, за да издържам семейството си. То твоето семейство само с благородни метали се храни сигурно, мърши ненаплюскали се червени, и не само червени.

Другарко Янова, така ли те учихме в клуба по интерерси. Да лъжеш и мажеш. Не те е срам. Не бъди уличница другарко Янова-Йосифова-Станишева.

Янова, след като прикриваш нещо - връзки с австриеца - означава, че си гузна. Да не би Станишев да е дал пари на данъкоплатците на теб чрез австриеца ? А?

Какво ви е виновно това опосунче, та сте е захванали с него.Истината е само една .За 22години България се превърна в най- бедната и корумпирана държава с най- ниска раждаемост и най -висока смъртност и за това са виновни всички управляващи ,а и ние че си траим.

Тази мошеничка от класа, безсрамна лъжкиня -лъже пред Капитал, че не познава Хохегер и че познава от година и нещо Станшев,оповести по сутрешен блок .Много ми е интересно как се правят така скоростно деца - дайте й Нобелова награда. Не съм фен на Станишев, но го съжелявам за въпросното му бащинство и за това ,че по този начин рейтингът му пред Първанов пада главоломно. Но може да го е изчислил пък в евро, сигурно си е направилдобре сметката.

Абе тази червена другарка се взема много на сериозно,май...

То и сега имиджа се лъска , това ,че ни казват ,че имаме на-ниските данъци , най-добър климат за бизнас, за цената на горивата пък да не говорим защото по-ниски от нашите няма . Да но по джобовете си и начина на живот виждаме ,че това не е така . Не лъска се а направо имджа се полира ...

Моника, как така направи толкова ПР за такива хубави пари, а никой не разбра коя си, кой голям специалист си - преди да се онодиш с бившия вече Станишев? ПР означава име, публичност, научност, принос... Твоят принос май е само в данъци от връткани пари. Тези пари са нашите пари, другарко Моника! И ние не бихме ти ги поверили. Станишев явно ти ги е поверил, ясно как и защо. В Бългаиря ПР на министерски съвет и разни панаири не се прави току така! Веднъж печелих един конкурс и знам за какво иде реч. Имаше ей-такива като тебе, които бяха сложени да получат парите. Интересно и защо си с толкова много фирмички. Прилича ми на шапка нна фокусник - каквто ти трябва, ще го извадим оттам, стига да звънкат паричките. Образът на това момиче е много ясен, схемата, в която е сложена -също. Това са полепи по тялото на България, които трбява да се остъргват, па ако ще да боли. Иначе по-лошо. Ето и на тази й дойде редът.

не се занимавайте с глупости.оставете ги хората на мира.какво са ви направили сергей станишев и моника за това ,че са честни ,свестни и лоялни и не ви отърва само се оправдавате с някой друг.безсилни нещастници

Татянке, Ти да не си ПР на ПР-арката? Ако те са "честни", ти ще да си умна, ама не е така! Ако можеш, помисли си и не се излагай повече.

Една бърза справка в търговския регистър показва следното: В статията има грешка, фирмата не е ПР Медия, а ПР ЕНД Медия. Но освен в нея "дамата" има активно участие в още 7 други фирми и ДЗЗД, + се е оттеглила от 6 други, по-голямата част от които действащи. Като им гледам дейността - явно Янова/Йосифова заработва добре по европроекти, оперативни програми и други soft услуги, т.е. където не се знае за какво се плаща.

Виж й само погледа, като на мутра, само физиката не й прилича. Това е едно злобно, ограничено същество, което най-вероятно е подставено лице.

Най-вероятно ли?! Това е сигурно.

" Единствената причина за тази атака е, че живея с политика Сергей Станишев, с когото животът ме срещна. Няма конфликт на интереси и искам това да бъде ясно, заяви на пресконференция Моника Янова, чието име беше замесено в скандала с австрийския лобист Петер Хохегер. " Искаш ама не става твоето. Защо ли е така? А, метресо?

ДРУГАРКО ЙОСИФОВА - СТАНИШЕВА - ЯНОВА , ПО ТВОЯТА ЛОГИКА ЩЕ ТРЯБВА ДА СЪДИШ И ЦЕЛИЯТ АВСТРИЙСКИ ПАРЛАМЕНТ , ПОНЕЖЕ И ТЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ВАШАТА АФЕРА ...ДАЛИ ЩЕ УСПЕЕШ ???

За мен въпросът има две страни. Едната е ЯВНАТА ДАЛАВЕРА с плащане на крупна сума на един, който пък върнал част от сумата на друг. Другата е - защо, за Бога, трябва да се плащат милиони грешни пари на високопоставени чужденци да лобират за България?! Не може ли всички ние сами - народ и правителство - да изградим с честен труд и всеобщи усилия един хубав образ на страната ни?! Що за перверзна практика е това да се дава грешна народна пара от хора, които не са се мъчили за тези милиони и ерго - не ценят парите - на някой си чуждестранен далавераджия с власт да "лъска имиджа" на БГ ?! Аз съм погнусена от тази практика и от тези, които ръсят щедро НАШИТЕ С МЪКА ИЗКАРАНИ ПАРИ по международни лобисти. СПРЕТЕ тази БЕЗСРАМНА практика !

Хубави въпроси. За съжаление отговора е един - НЕ МОЖЕМ. То е като топлофикацията в една жилищна сграда, ако всички ползват и плащат, сметките за всички ще са нормални. Когато някой селяк (имам предвид възпитанието, а не родния край!) реши, че е много умен и голям тарикат, почват проблеми за всички с краен резултат - спряно парно и студ за всички.

Точно така Мери! Много хора си го мислят това!!

Е, как защо? Защото чужденецът трябва да даде част от тях на метресата-любовница Моника

СТАНА ЕДНА ТЯ- ТУКА ИМА ТУКА НЯМА- ВЗЕЛА Е ПАРИ ИЛИ НЕ -АКО Е ВЗЕЛА ХАЙДЕ ДА ГИ ВЪРНАТ ПО СМЕТКАТА НА БОНУСИТЕ.

че сам по себе си лобизмът не е хапка за нас. Напротив, тя показа как чрез партиен чадър в България се дават държавни поръчки.

МОНЧЕТО добре се е хванала с висши червени другариОткъде се появи този австриец та и развали рахата ..но всяко чудо за 3 дена

е останал насаме с Моника след като премиерът забравил да си изяде вечерята и си тръгнал...Та бебето се води на Станишев ....за 270 хилки.

Става голямо джамбуре ... Станишката не си спомнял че е вечерял с вътрешния министър на Австрия. Министърът обаче си спомня, даже не е забравил менюто. Бил консултирал Сергей по вътрешните работи...Всъщност са разпределяли мизите. По този повод в австрийския Парламент го питат на майтап, кога е консултирал българския Премиер - по време на основното меню или десерта ...

В БГ винаги изкарват някакво фалшиво шоу за да ни замажат очите за истинските проблеми и поголовното крадене на политиците от всички правителства. Възползват се от беднотията и това че хората трудно си прадставят че в някои сектори от частния бизнес се работи с милиони. Крадат стотици милиони, а ни хвърлят в очите 1,5 милиона, което е нормален годишен оборот ПР и рекламна агенция. Понеже не могат да пипнат Станишев, който е крал като всички сега и преди, са се захванали с жена му. Абе простотията е пълна.

Явно тази жена е много кадърен кадър на БСП.Още с първият си съпруг, който стана причина за присвояване паричките на хиляди българи в фалипалата му банка, създадена от комунистите, си е спестила някаква ,,мижава " сумичка.Сега пък с изненада научаваме , че се е сближила и сексуално с един много мъжествен човек като Сергейчо и изведнаж , във връзката им се появява и комерческата обвързаност.След като виждам и външната и визия, моето скромно мнение е, че не си заслужава един мъж да си губи акъла по нея, много се замислям че привличането може да е повече в областта на финансовите манипулации.

Станишев не ми е плащал пари. Само преведе на австриеца 1,5 милиона, а пък той ми преведе 270000.

социалист=комунист=престъпник=крадец=лъжец=предател=шовинист=мръсник=рекетьор=русофил=лицемер=....... ...=Г.Първанов=Ал.Петров=Р.Овч.=Р.Петков=С.Станишев=ген. Л.Гоцев=люлката на престъпноста у нас, кръга Монтерей Как българия ще се оправи като никога не можахме да направим нито една лустрация та ад се изчистим от тази жалка паплач, която дърпа България все надолу и назад, в изпълнение на върховната повеля на великия руски вожд - българите да се държат в крайна икономическа и духовна нищета за да намразят всичко западно и да повярват отново че руското робство е нещо по-добро.

Тая Йосифова Станишева...се каца на едни левент юнаци...чакам следващия кой ще е...а тя нека си съди...трябва само да внимава с кацането си

Gentu

"Ако ще на световно ниво да си, не спиш ли с бъдещия Мин. председател - няма да стане нищо. Съжалявам, това е факт. "-тогава излиза че вече е "преспала" с трима премиер-мин.(можи и повече да са,де)При това положение Серж сериозно трябва да се замисли за ДНК тест за бащинство!

имаше едно време една народна мъдрост .не виждаш гредата в своето око, а виждаш сламката в чуждото....по миналата есен мимоходом в медиите бе споменато за получени едни 132милиона от цвети бориславова за нейният дял от банката...дали има връзка с премиера как мислите...

ТАЗИ Е ИЗПЕЧЕНА ЛЪЖКИНЯ И КРАДЛА. КАТО ДРУГАРЧЕТО СИ СЕР ГЕЙЧО. ВЧЕРА ИЗЛЪГА, ЧЕ НЕ Е ВЗЕЛА ТЕЗИ ПАРИ. НАГЛО! АМА НЕ СА САМО ТЕЗИ, НЕ СААА.... МНОГО МИЛИОНИ ЗАВЛЯКОХА С ЛЮБОВНИКА СИ. СЕГА СИ ГИ ХАРЧАТ БЕЗСРАМНО, ДОКАТО ВИЕ ГЛАДУВАТЕ. ПРОЧЕТЕТЕ МАЛКО СТАРИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА. ОТ 2006 ТИЯ ДВАМАТА ЛЪГАХА ЯКО, ЧЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО... 9 000 000 (ДЕВЕТ МИЛИОНА) ЗА ПИАР НА ТРИ МИНИСТЕРСТВА И ХАРИЗА СТАНИШКО. ОТ НАШИТЕ ПАРИ! ПРОВЕРЕТЕ! И КАКВА РАБОТА СВЪРШИ ЗА 9 МИЛИОНА? ТАЗИ КРАДЛА ЗАРЯЗА КРАДЛИВИЯ ДЯДО И СЕ ЗАЛЕПИ ЗА КРАДЛИВИЯ СЕРЖ. ПОВДИГА МИ СЕ!

Що за агенция е тази, която плаща на чужденци да измиват окаляния имидж на правителствата? Нито Царя и още по-малко тройната коалициа начело (случайно) с приятеля й СерГЕЙ не са постигнали НИКАКВИ резултати, достойни да бъдат рекламирани в чужбина. Това е явно въвеждане в заблуждение както на бизнесмени, така и на нищо неподозиращи, но непочтенно, умишлено заблудени туристи!!

И нагла госпожата! Крали, крали, та се забравили! Комунистите винаги са използвали долни начини да си потдържат рейтинга, в този случай за наша сметка група хора взимат големите хонорари, за да лъжат колко успешно е правителството.