Румен Овчаров: Иди си с мир, Сергей!

Иди си с мир, Сергей, призова председателят на софийската градска организация на БСП Румен Овчаров по БНТ, цитиран от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Румен Овчаров: Иди си с мир, Сергей! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все пак по-добре интелигентния и с еврейски произход Станишев ,отколкото мошенника Овчаров.

Ти целият си в грешка Станишев. Самият ти си голяма грешка и не знам който точно те е сложил на този пост. Ти се провали като държавник и си и ще си останеш един председател ала кукла на конци. Лично на мен не ми пука дали ще си подадеш оставката или не. Просто ти си един смешник!

abe hora,vie naistina msilite li ponqkoga,ili direktno vqrvate na vsi4ko koeto 4uete ili pro4etete? rumen ovcharov moje da e mnogo neshta, samo che ochevidno ne e izmamnik ili kradec-vsichkite obvineniq po negov adres si ostavat prosto hvyrleni dymi ot glupavi hora. 4ovek,koito tolkova go pluqt, sys sigurnost e nevinen ;)

Не намесвай името на Оскар Уайлд с това на недоразумението Станишев.Уайлд може и обратен, и социалист, и какъвто ще да е бил, но е бил талантлив и достоен творец. А нашичкият е талантлив творец на нагли лъжи, а пък достойнство у него - колкото у вълк пастърма.

Боже, какви болни мозъци пишат във форума! Мечтаят за истинска социалистическа партия. За да се грижи тази партия за бедните и онеправданите. Ти, който си се подписал с ir, какво си мислиш, че тези, които могат сами да се оправят и създават блага не само материални, а с много повече стойност за хиляди безпомощни ще искат да са на едно ниво (например материално) с глупавите и неможещите? Замислял ли си се как е в Природата. При животните например - кой става водач на стадото? Този, или тази, които могат да ръководят, да планират , да рискуват, да се жертват. И тях ги пази цялото стадо, получават най-добрата храна, за техните наследници се грижи цялото стадо. Глуповатите са най-ниско в йерархията. Те обикновено последни се доближават до улова, за да изядат останалото. Така че всеки да следва съдбата си. Много са смешни всички тези, които очакват да ги оправи партията, държавата и пр. Като не могат сами да се оправят поне да не налагат обществени модели, които спират умните и можещите и работливите, разбира се. Защото и за тях ще има полза. А комунягите обикновено са мързели и тарикати и в повечето случаи глупаво ограничени хора. Но с големи апетити и самочувствие. Последните управляващи (от БСП-то) нагледно го показаха! Дядо ми казваше, че като дошли на власт комунистите лозунгът им е бил Вземай, всичко е наше!. Пък балъците нека им вярват и си мечтаят. Имаше една такава реклама Мечти...

И Румен Овчаров с обръч от фирми Дружеството Фронтиер е в основата на всички офсетни договори, сключени от икономическото и военното министерство Около Румен Овчаров има обръч от фирми, които с негова помощ превземат българската енергетика, заяви в интервю бившият изпълнителен директор на Булгаргаз Васил Филипов. Той обясни, че по време на правителството на Жан Виденов, когато Овчаров бил енергиен министър, чрез бившата финансова къща 7М е била източвана НЕК. Един от собствениците на брокерската фирма е Красимир Георгиев. По времето, когато курса долар-лев се променя по няколко пъти на ден, НЕК, която плаща голяма част от суровините си в долари, купува и продава валута през финансовата къща, каза още Филипов. Според него настъплението на фирми, свързани с Красимир Георгиев в енергийния сектор, продължава и сега. Случайно или не всички офсетни програми минават през фирмата Фронтиер. Тя е фирмата-посредник между Министерството на икономиката и енергетиката и компаниите, с които са сключени договори за модернизация на Българската армия. Само преди няколко дни Румен Овчаров обяви, че се готви замяна на ниската транзитна такса на синьо гориво от Газпром през България срещу руски инвестиции в целия енергиен сектор на офсетен принцип. Ако това стане, Фронтиер и свързаните с него компании ще извлекат най-голяма полза. Фронтиер е включена индиректно чрез Универсален терминал Бургас и в специално създадената тази година Проектна компания Нефтопровод Бургас-Александрупол БГ за участие в едноименния проект. Преди това по предложение на Овчаров правителството закри регистрираната през 2004 г. компания за участие на нашата страна в Булгас - Александруполис. Фирми на Георгиев са кандидатствали да строят когенерации за Топлофикация София, но поискали дружеството да им гарантира кредитите, които ще вземат с тази цел, каза още Филипов. Справка в информационната система Дакси показва, че Фронтиер не е случайна фирма. Тя е по равно собственост на регистираната Метаконсулт БГ и на още две лица - Едуард Саркис Манукян и Красимир Георгиев. Сред енергийните среди за Красимир Георгиев се говори като за човек от обкръжението на енергийния министър Румен Овчаров. Георгиев е съсобственик в десетки фирми в енергетиката - микровецове и други, в бившата застрахователна компания 7М, строителната Борово билдинг, Света вода - за производство на минерални води и други. Ето това представлява господина,който хрисимо и делово говори мъдри слова,на които само той си вярва.Цялото ръководство на БСП е за Централния затвор.

Идете си с добро по затворите, че иначе насила ще ви натикаме по местата ви!

На Б-ия й е нужна истинска СОЦИАЛИСТИЧЕСКА партия, ръководена от истински социалисти /хора, борещи се за социалистическо общество/, както във всички нормални държави. В сегашната върхушка на БСП няма такива хора, поради което тя загуби и членове, и симпатизанти. Причината не е в това, че на българите много им харесва капитализмът. От него са доволни само новобогаташите /като правило криминали/ и донякъде тези, които нямат и представа, че общаството може да бъде различно и по-добро.

Станишкото е всепризнат символ на корупция и мафия от световен мащаб. Друг с такава слава в Европа няма. Румен Овчаров, какъвто и да е, е виден експерт и капацитет и беше отстранен от кзбинета Станишев по нареждане на Доган, защото искаше да му отнеме дойната крава Булгартабак. Румен Петков беше натопен от бандита Куйович по нареждане на кръгове в БСП близки до ДС и Луканов и вероятно с участието на Станишката. Така, че правете си изводите.

Невъзможно е да си свързан с БСП и да си ЧЕСТЕН.В бсп е пълен Колорит от престъпници,като се почне от ГОЦЕ/първанОФ/,серГЕ МасларОФа и пр.айдуци.БСП трябва да бъде разтурена и забранена,като мафиотска банда.!

Вървете си цялата върхушка!България най-бедната страна в Европа няма лява , истинска лява партия и профсъюзи!

Абе я да вървите на м.... си!Това е Партията-човек дето не е работил през живота си да управлява държавата, айде да не ме засягаше /както е сега -кой ще е генсек/ ама докато беше начело на РБ ме вбесяваше всеки ден с наглостта си.......

И Дянков е гей ама виж как е зинал за идеи и действия.А овчерушката е просто един нагъл комуняга.

Хващам се на бас че ще изпълни заповедта като послушно паленце :))) Той и когато беше премиер беше безгласна буква :)))

ДРУГАРИ СЕРГЕЙ Р.ОВЧ.И ТАМ БСП -МАРШ ДА СИ ЛИЖЕТЕ РАНИТЕ.

Станишев,Станишев,ни не ти е ясно.Язък за 8-те години ,прекарани на върха на БСП. Само дразниш и чуждите и своите с липсата на достойноство и чест. Вече никой не очаква нищо ново от теб,защото и за слепия стана ясно,че като парашутист беше спуснат на върха на БСП и като такъв ще си отидеш. Въпреки,че си историк,оказа се ,че не познаваш даже близката ни история или по-точно кой каква роля изигра през тези 20 години, за да си напълни гушката за сметка на авторитета на БСП .В София всичко се знае и всички видяха,че не БСП управлява през последните 4 години ,а активисти на Евролевицата и ПДСоциалдемократи или по-просто казано хората на Александър Томов и Николай Томов,а също и най-верните хора на Луканов. И самият ти за награда или ги назначи на топли посланически места или ги изпрати в Европарламента за да продължат да работят само за себе. На тебе все още не ти е ясно,че тези хора могат само да рушават и нищо не са изградили през живота си,защото са живели наготово през последните 50-60 години. Те ти бяха заместници и съветници за да получават огромни възнаграждения и задгранични командировки, а не да повишат авторитета на БСП. Те я бяха напуснали още през 1996 г.Не си стоял гладен и затова ти е трудно да разбереш,че да напишеш една книжка Защото сме социалисти не означава,че ти се държиш като социалист.И не бъркай уважението на хората към поста Председател на БСП с уважение към самия теб. Това ще го разбереш по-късно,когато същите хора,които ти обсипаваше с внимание ,почести и блага, ти обърнат гръб и те отминат с безразличие.

Много е болно, когато слушаш и гледаш, как се разпада една партия в която си вярвал. Защо трябва да си тръгне Станишев, той например не забрави българския народ когато беше министър председател и това се доказва с увелечението на пенсиите и заплатите в проценти - ами това не е ли социална политика на БСБ, какви са тези оплювания от неговите съпартийци, не ги ли е срам Овчаров, Петков, а пък Татяна - тая коза къде се е фукнала да ръководи Партия, за ще я разбие изцяло. Докато е председател на БСП,Станишев също привлече много млади хора в партията.Моля здраво мислещите в БСБ да се вземат в ръце и точно когато трябва да покажат че са единни и сплотени, независимо че загуби БСП изборите, те започват да се оплюват.Станишев не е виновен затова!!! Виновни сте всички вие господа стари муцуни -отидете си и БСП да стане една млада, модерна лява партия начело със Станишев

Станишев,Станишев,ни не ти е ясно.Язък за 8-те години ,прекарани на върха на БСП. Само дразниш и чуждите и своите с липсата на достойноство и чест. Вече никой не очаква нищо ново от теб,защото и за слепия стана ясно,че като парашутист беше спуснат на върха на БСП и като такъв ще си отидеш. Въпреки,че си историк,оказа се ,че не познаваш даже близката ни история или по-точно кой каква роля изигра през тези 20 години, за да си напълни гушката за сметка на авторитета на БСП .В София всичко се знае и всички видяха,че не БСП управлява през последните 4 години ,а активисти на Евролевицата и ПДСоциалдемократи или по-просто казано хората на Александър Томов и Николай Томов,а също и най-верните хора на Луканов. И самият ти за награда или ги назначи на топли посланически места или ги изпрати в Европарламента за да продължат да работят само за себе. На тебе все още не ти е ясно,че тези хора могат само да рушават и нищо не са изградили през живота си,защото са живели наготово през последните 50-60 години. Те ти бяха заместници и съветници за да получават огромни възнаграждения и задгранични командировки, а не да повишат авторитета на БСП. Те я бяха напуснали още през 1996 г.Не си стоял гладен и затова ти е трудно да разбереш,че да напишеш една книжка Защото сме социалисти не означава,че ти се държиш като социалист.И не бъркай уважението на хората към поста Председател на БСП с уважение към самия теб. Това ще го разбереш по-късно,когато същите хора,които ти обсипаваше с внимание ,почести и блага, ти обърнат гръб и те отминат с безразличие.

А ТИ Р.ОВЧ СИ ИДИ В ЗАТВОРА !

Снощи съобщиха, че след загубата на изборите в Гърция Мицотакис е подал оставка като шеф на Нова Демокрация. Същото са направили и заместниците му. Къде ли е разликата др.Овчаров? Отнася се и за тебе и цялата ви банда непогрешими ( вкл. и за мома Татянка ).

И ТИ !

Сергей-гей,Първанов- бизе с бандюхите.И цялата тая тумба мошеници искат да ни сочат правия път.

Vsichkite tam ste za zatvora.

Дойде време пиьонката Сергейчо да поеме вината, но сега това няма да е достатъчно. Причината е, че в БСП няма нищо ляво, нищо социалистическо и никакав морал. Трябва това образование от номенклатурномафиотс тип да престане да съществува.

Иди си с мир, Овчаров- унищожи две нормални Правитлства на БСП, Енергетиката на България и Топлофикацията на София! Иди си с мир-мястото ти е под тревата!

те, комунетата дори и маркс не са прочели, само ленин, сталин и сега путин. Ако и в ссср бяха прочели и възприели маркс системата щеше да е друга и нямаше самите те да я ликвидират по причината, че нищо вече не можеха да присвояват, трябваха им нови лъжи и нови пари за крадене от червената буржоазия, още си живеят в 19 век.

като беше министър защо не го каза това бе,Овчар?

Че от върхушката на БСП са нагли го знаем. Че всички са от един дол дренки - също. Интересното е обаче докъде може да стигне наглостта. И как така, един участвал в две провалени управления може с чиста съвест да дава акъл кой какво да прави. Отдавна, много отдавна бСП не е лява партия. Може би още от самото си създаване. И там проблемът е че та се състои от две части. Първата, върхушката, номенклатурата, червената буржоазия иска да реализира парите, които е откраднала от всички нас. Втората, симпатизантите, електората, онези възрастни хорица, които имат някакви сантименти гласуват за нашите. Подобно на турците, които гласуват за ДПС, или циганите, които гласуват за уж своите. А какво общо има между червената буржоазия и червените бабички така и за 20 години не можах да разбера. Тези хора се сърдят като ги наричат лош материал, обиждат се като ги ставняват с турци и цигани. Да, ама те самите се държат така. Ако не желаят повече да ги интерпретират като материал сега е момента да покажат колко струват. Изберат ли пак същите матрапази, ясно е че ББ е бил прав - лош материал, нищо повече. В едно са прави много колеги от форума - тези са за затвора. И не само тези двамата - цялата камарила ан висшето ръководство и голяма част от висшата номенклатура. И трябва да си го получат. Колкото по-скоро - толкова по-добре. А що се отнася до властта - чакат ги дълги години съзерцание от голямо разстояние. За някои - отдалече, ама много далече от яслата, за други през решетките на затвора.

Ако някой трябва да си тръгне е Овчаров и Дончева. Но като Но като искате на следващите избори никой да не гласува за Вас освен изветрелите старци на 75-80 години правете каквото си щете. Г-н Овчаров БСП е на това дередже от такива като Вас

Р. Овч. ти си резил за нас овчарите- крадливо лайно си ти! Ти провали и Правителствата и на Жан Виденов и на Сергей Станишев! Няма ли кой да те запладни при твоя приятел Вальо Топлото! И двамата за разплод не ставате, рогата ви са счупени, а месото ви е жилаво и смърди на крадено! И си комунист, колкото аз съм слънце над планетата! Дано дяволите те приберат!

ТАЗИ ПАРТИЯ И Е ВРЕМЕ ДА ВЛИЗА В ИСТОРИАТА, НИЩО ПОВЕЧЕ, ЗА СЕГА е НЕОБХОДИМИ ДА СТОИ В ОПОЗИЦИЯ ЗА ДА ПЛАШИМ г-Н БОРИСОВ С ТОЗИ ФАКТ, ВСЕ ПАК ДА НЕ ЗАБРАВЯ ЧЕ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ ГО Е ИЗБРАЛ И ВИНАГИ МОЖЕ ДА ГО ДАДЕМ НА БСП, АКО НЕ СИ ВЪРШИ ДОБРЕ РАБОТАТА

666-Moje, moje i oshte kak! LOL... Tova za vechnata Ambur mnogo mi haresa. Chustva se dvijenieto ot obraza na Klara Tsetkin po posoka madam Ambur. BSP zalyazva. Po-skoro shte se suzdade novo proletarsko kyushe. Daje po-veroyatno mi izglejda elektoralno bezklasovo lyavo.

Нагъл, по нагъл, най нагъл Уфчаров се мисли за некакъв капацитет - да но в КРАДЕНЕТО, отдавна в таз партия такива мекерета, като него трябваше да ги, отсвирят.

Такаааа. Серго обра негативите, докато експерта Р. Овч. тихо си работеше. То вече БСП са в опозиция и на Овч. не му трябва човек дето 4 години да му се бърка в работата. Още повече и такава бита карта. Когато дойдат изборите и ако ГЕРБ се издънят пак ще си назначим доблестен председател на БСП и доблестен министър-председател а експертът отново тихо ще си работи.

Жан Виденов беше честен човек и защитаваше интересите на България,затова си и отиде, но ще бъде оценен след време

Гледах го интервюто с Овчаров. Спокоен, аргументиран, убедителен. Не спестява критики към никого. И към Станишев, и към Р. Петков, и към Първанов и особено към К. Добрев. Така гузен човек не се държи. Но такива хора никой не ги обича - и свои и чужди. И помията , която щедро се е изляла из този форум е още едно доказателство за тази истина. Продължавайте в същия дух! Плюйте и поливайте с помия! Може пък тази омраза да ви помогне и животът ви да стане песен.

ВСИЧКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА СГАН КОЯТО ДОКАРА ДЪРЖАВАТА НИ ДО ТАКОВА ПОЛОЖЕНИЕ А ХОРАТА ДА ХОДЯТ ПО УЛИЦИТЕ И ДА ГЛЕДАТ КАТО ДРОГИРАНИ И МАЛОУМНИ ДА СЕ НАТОВАРЯТ В ЕДИН ИЛИНДЕН И ДА ОТПЛАВАТ НЕЗНАИНО НА КЪДЕ.

Р. Овч. да не цитира Котлър защото едва ли е прочел нещо повече от него освен цитираното. Едвали има комунист(социалист) който да разбира от такъв тип маркетинг, който проповядва Котлър. А именно практичен маркетинг, такъв който върши работа, който изправя икономиката на крака. Соц. активистите единствено разбирате от полит икономия и това, което дядо Маркс Ви е завещал.

Идете си... всичките!

Ами те комунистите изчезнаха от Б-я още преди 20г. с чувалите с пари. Тези тук са оставени със задачата да те накарат да съжаляваш за бай Тошовото време.....

Единствения човек който заслужава уважение в тази партия след Т.Живков е Жан Виденов. Най-големи предатели на социалистическата идея и турцизирането на България са Гоце Ага Седефчоф, Р.Петков и Офчаров. СерГей е по-малко виновен но е в кюпа.

Ревизията на кабинета Станишев отчете: Разсипия!

цялото ръководство на бсп са за панделата. те явно се мислят за недосегаеми. национални предатели, шмекери, престъпна сган-вън от колибата!!

Ние ги гласим за затвора, те се чудят как да управляват! Куриоз!!

Румене, и ти, и Станишев си заминавайте и ако може в ада!

Какъвто Станишев, такъв и Овчаров. Проблемът е, че БСП отдавна не е партия, еле пък лява, а бизнесорганизация. Тя е имала само един лидер с качества, морал и смелост - Жан Виденов , но точно на Позитано изобщо не искат да съхранят някаква политическа организация, а себе си. В този си вид БСПне носи добро на България и е пречка за изграждането на нормална политическа система.

Хубава мисъл на г-н Котлър, макар и хал-хабер да си няма от ветрогенератори . Все ми се струва, че си имаме прекрасен български израз за описаната шмекерия : - С пръдня боя не става . (многопластови съживителни покрития още по-малко)

Господине,често Ви срещам по форумине и се питам дали не сте с обратна резба. Такива завъртяни изказвания имате, че или сте горното или сте голям дървен философ

Няма ли малко чест този урод, нали честта стои над интелекта,докога мисли,че може да издевателства с ръсене на бози и вафли, и навярно си мисли, че има поне един българин, който да му вярва! Ба си екдемичния ексхибиционист!