Коментари - Станишев: Посещението на Макрон бе полезно | Днес.dir.bg

Станишев: Посещението на Макрон бе полезно

Във всички случаи посещението на Еманюел Макрон беше полезно за България поради няколко причини.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Посещението на Макрон бе полезно | Днес.dir.bg

Коментари

Мръсен плзамодий ! След като подписа за американските вопенни бази в България, след като докара армията до 15 хил.човека (Гръцката е от 400 хил.), след като продаде ЕРП-та сега искаш да ни пробуташ човека на Ротшилд ли слагачо ? Какъв социалист си ти бе съсел чуждестранен - бетонира боцко банкянски за десетилетия !

Рече Швейцарецът !

Както е казал дядо Данко , най ми е хубаво като напсувам някого. Тук има кого. Но не се хабете граждани. Драскайте си минусите. За това ви плащат.

СИМПАТИЗИРАМ на БСП,но този САМСУРКО нама място в НЕЯ!!!!!!

МЯСТО ВЪВ ВРЕМЕТО И ПРОСТРАНСТВОТО!!!ВСИЧКИ СОЦПАРТИИ КАТО ПРАВИЛО СА СВЪРЗАНИ С ЕВРЕЙСКИТЕ КАПИТАЛИ И "ИЗНОС НА РЕВОЛЮЦИИ"!!!

ТИ ОТДАВНА НИ МИСЛИШ ЗА ДЕБИЛИ И КАК ИНАЧЕ-ЩОМ СМЕ ТИ ПОЗВОЛИЛИ ДА СИ РАЗВЯВАШ..КУХАТА ЛЕЙКА ИЗ ЕВРОПА ЗА НАША СМЕТКА!!! НО НЯМА КАК ДА МЕ УБЕДИШ,ЧЕ ФРАНСЕТАТА НИ МИСЛЯТ ДОБРОТО,ЧЕ СА ДОШЛИ ТУК ЗА ДА НИ ПРАВЯТ УСЛУГА,ЧЕ НЯМАТ НЕЩО ДРУГО НАУМ,КОЕТО РАЗБИРА СЕ НЯМА ОБЩО С НАШИЯТ ИНТЕРЕС!!! ВИНАГИ ДОСЕГА Е БИЛО ТАКА И ТАКА ЩЕ БЪДЕ!!!НАДУТИТЕ ФРАНСЕТА НИ ПРЕЗИРАТ,КАКТО ПРЕЗИРАТ ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ СВЕТА!!!

..а ти Cтанишев си вредно безполезен !!!

Тоя е абсолютен нещастник! Все повече се убеждавам, че отиде ли някой в Брюксел губи всякаква връзка с реалността. Макрон дойде в България да защити френските работници, не българските. Боли го ... него за българите. А всички се прехласват (особено тоя съсел) колко хубаво било станало. Кое му е хубавото - че 14000 български работници в Европа ще останат без работа? С опция още 70000 тираджии да ги последват. Никой няма да ви даде европейски заплати, разберете го! По-добре да вземаш 1500-2000 евро на сиво, отколкото да не вземаш нищо.

Единственото нещо което Макарон направи беше да плюе по Полша от БГ за да ни скара! Запада винаги гледа да дели и да скарва страните в Източна Европа!

Колкото по-малко се изказва, толкова по-добре за него.

НАЙ ДОБРЕ ТОЗИ ПЛАЗМОДИЙ ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ ПОЛИТИКАТА У НАС ЗАЕДНО СЪС ЦЯЛАТА БАНДА ДОЛНИ ПРЕДАТЕЛИ КРАДЦИ САМИ НАРЕКЛИ СЕ ЕЛИТ КАКВО ПАДЕНИЕ

И аз мислех така, ама щом като и бурсука потвърждава, вече се съмнявам че е...

КАЗАХ АЗ!

Тази политическа мърша не ни я показвайте... не искаме да я виждаме, и да чуваме нищо за този.

link припомня, че Станишев не е единственият висш държавник, който е бил известен за готвената атака срещу КТБ. В свои интервюта Цветан Василев е разкривал, че е провеждал разговори и с настоящия премиер Бойко Борисов, като също му е разкрил плановете за атака срещу банката, но Борисов също не е взел отношение.

Георги Георгиев от БОЕЦ: Сезирахме прокуратурата за участието на Станишев във фалита на КТБ 28.08.201759067 Гражданско сдружение БОЕЦ сезира прокуратурата за участието на бившия лидер на БСП Сергей Станишев във фалита на КТБ. Това разкри пред link Георги Георгиев от Движението. Подадохме сигнал до Върховната касационна прокуратура. Той е изготвен от нашите юристи и е напълно издържан откъм факти. Става дума за участието на Сергей Станишев в събитията около КТБ. От нашите срещи с банкера Цветан Василев, които оповестихме в медийното пространство, разбрахме, че той два пъти се е срещал със Сергей Станишев по времето преди банката да фалира, уточни Георгиев. По думите му тогава Василев е разкрил пред Станишев за готвената атака срещу банката. Въпреки това лидерът на БСП не е информирал нито една институция за случващото се. На тези срещи е имало и свидетел Гриша Ганчев. Затова сме го посочили като свидетел по сигнала и той може да потвърди думите на Цветан Василев, уточни Георгиев. Според него досега прокуратурата е доказала, че не иска да се задейства по казуса КТБ, затова от БОЕЦ предпочитали да подходят чрез обществен и медиен натиск. По думите на Георгиев той очаква държавното обвинение да излезе със становище до месец, като да реши дали да повдигне обвинение срещу Станишев или да отхвърли сигнала поради липса на доказателства...

Хайде насилете се да кажете нещо хубаво за този крадлив мушморок. То така някяк си неудобно.

Полезно за кого ? За големите в ЕС ? За Ротшилд ? За еврочиновниците ? За малкия народ ? Може, не им се месим !

А! Плъшока жив!?

Смешник. Срам за ЛЯВОТО.

СЛОВА ОТ ЖЕНЕВСКОТО ЕЗЕРО КОМУНИСТ е моят татко КОМУНИСТ ще съм и аз Ах, само да порастна пък вижте ме тогаз Ще ЛАПАМ като татко НАРОДНАТА ПАРА И ЛЪЖИ ще пращам в градчета и села.

Бахта в хитрия лисунгер.Усети чи пак ши има натъпкана вълна и избега у Брюксел що не отиди у Москва ве кавал.

Ила в България и зими оная де пада от маторя че е поштракляла въмпирката и недоносена

Къв Шенген бе?

Нема отърване от тия руски кавали ве.Егати съсела лисясал

Верно е че мяза на съсел

СЪС ЗЪБОБОЛ!!!

Сергейчо, идвай си по-скоро в България че Корнелия ще затрие партията!

Нещо друго ли очаквахте да каже еврейския кавал?

Мнение на човек, който през живота си досега не е забил дори едно кабърче.

На тоя няма ли кой да му каже, че не е интересен на българските граждани. Той като руски поданик представлява чужди интереси.

Той е украинец бе , от маята на Яйцето и марципанения крал.

Братчети са със Запъртъка.

СУДЖУЦИТЕ ПРАТИХА СЕРЕГЕЙГ В ЧУЖБИНА ДОГАН ГО ПОКРИХА А ВОЛЕН ПЕДЕРАСТ ГО СКРИХА ОТ МЕДИИТЕ .... КАТО ВИ ПИСНЕ ОТ МЕСИЯТА СУДЖУК АГА ЩЕ НАМЕРЯТ НЯКОЙ ДРУГ СКАПАНЯК ДА В ЯХА :))

И оставиха жената --да им оправя гадостите!:)))))))))

Кажи за кого и с какво точно...Приказките ви на еврогеьовските дебили вече толкова ни отвръщават ама как не го разбирате та да замлъкнете..

Толкова хубави хора умряха, а този още е жив.Срамът на България-недоубито комунистче.

Холандските въжеиграчи докато не ни изрекетират за някоя голяма поръчка няма да кандисат. С шенеген ни нанасят вреди за милиарди от трафик всяка година, но не им пука- нали сме си отворили пазара и ни продават отровните си яйца на дъмпингови цени... Просто купувайте българското- няма друго решение!

Посещението на Макрон тепърва ще се останови дали ще е полезно за БЪЛГАРИЯ но всяко твое идване у ни носи беди .......

Бойко чете и си пее с Цецо: "Седем дни са пред мен ... Като седем суджука Подредени добре Пред невинния спусък. Седем дни са пред мен ... Само шест са на грила. А до седмия ден Някой ще ме закара. Седем дни са пред мен .... Като седем суджука. От едната ям Другите са по леки. Седем дни са пред мен ... Седем люти сюджука Шест от тях повалих-- Седмия ми преседна! Седем дни са пред мен ... Като седем суджука. Пет от тях са пред мен. Двата стискам.Наслука! ....... По М.Белчев :))))))

Пройчо,ще те съдя за плагиатсво...внимавай в картинката...

Пройчо на трънка и започнал да дрънка.../да заработва де/. По Б. Машалов.

Дълго, уморително празнословие. Серьожа е перфектния, наследствен бюрократ.

Този плъх и неговата крадлива половинка кога ще последват съдбата на съучастника си Хохегер? Съучастниците на нашите крадци из Германия и Австрия си излежаха присъдите, а тука нашите ги издигаме в супер политически лидери и интернационални дейци, само и само да ги отървем от правосъдието. Шейм он ю, българино!

На кого му трябва това мнение?

Посещението на Макарон беше полезно със своята безполезност. Комай,само той разбра за какво се довлече.Е, видя и премиерски магарии..

Дали Корнелия ше осъди Борисов за Цанков камък ?

За Цанков камък няма да го осъди , ще го осъди за клевета.

Да де, прав си. Имах в предвид казуса "Цанков Камък".

Не знам дали скоро ще ни пожелаят в клуба на по-богатите, наричан още Шенген. Като гледам колко добре ни представят голяма част от хората с български паспорти из Европата... Ами онези наши евродепутатки, които отиват в Брюксел, за да си сменят фамилните имена, с което показват колко държат на страната си? Те как работят за авторитета ни? Бедността я оставям настрани, макар, че също е много важен фактор.

Нерде Макрон нерде германката, аз чакам Путин да доде та да видим каква оценка ще даде съселът от снимката?

Значи чекаш Путин да доди.Бах та в рускиот кавал

Ако Путин дойде, той няма да ръси празни приказки и няма да дойде с празни ръце. Колкото и да не харесвам руснаците като отделни индивиди, не мога да не призная, че Русия е единствената страна, която е правила нещо добро за нас. И пак би правила, ако сме поне малко по-умни и си знаем интереса.

Абе, че е полезно, полезно е, ама ние няма да го усетим като такова, щото не знаем кой какво е обещал на разговорите на 4-ри очи.

Ако някой ми беше казал навремето,докато викахме по митингите да върнат на дядо белия кон и калдърмите,че след време ще бъдем част от европейския съюз ,щях да го обичам много. Обаче,ако някой после ми беше казал,че в европейската централа ще си приберат на служба всички бивши комунисти,щях да го пребия с камъни.

Защо бе копчешиец , с какво , така и не разбрах , само някакъв Шенген ни спрягаш , като оная с ЕС-то дето и така келепир не дочакахме , само разруха.

Какво ти е разрушил ЕС? Външната тоалетна? Соц. кретен

Завода в който работех , твоя не го ли разрушиха ? Е не дойдоха да копат с кирките , но си назначиха марионетни правителства да разчистват терена , да грабят и унищожават. Сега пък плачат , че им правим дъмпинг с евтина работна ръка и това им не трябвало , трябвал им само терена. Тъпако

станишевич добре, но курнелия какво казва по въпроса?

Посещението на Макрон беше толкова полезно колкото и посещението на Тиквата в село Юпер , Разградско! Приликата е, че Макрон вече едва ли помни къде е бил, а Боко едва ли знае къде се намира това село ако въобще от него е останало нещо???

С Моника имали 7 млн. сметка в КТБ. Мизерни едни. Бащата на плоския данък и заменките по Черноморието.

Стига завижда, бе! Човекът издаде трудове. Например. "Защото сме социалисти". Има патент за "Здравейте, циркаджии!" и е наследил баничките на татко , дядо и всички останали роднини.

Те техните са ясни, ами на днешните тъпири кой ще им потърси отговортост?

Станишев: Посещението на Макрон бе полезно Станишев, за съжаление твоето "посещение" в България като Министър председател беше безполезно и вредно за едногодишният ти престой у нас.

Коментари - Станишев: Посещението на Макрон бе полезно | Днес.dir.bg

Станишев: Посещението на Макрон бе полезно

Във всички случаи посещението на Еманюел Макрон беше полезно за България поради няколко причини.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Посещението на Макрон бе полезно | Днес.dir.bg

Коментари

Мръсен плзамодий ! След като подписа за американските вопенни бази в България, след като докара армията до 15 хил.човека (Гръцката е от 400 хил.), след като продаде ЕРП-та сега искаш да ни пробуташ човека на Ротшилд ли слагачо ? Какъв социалист си ти бе съсел чуждестранен - бетонира боцко банкянски за десетилетия !

Рече Швейцарецът !

Както е казал дядо Данко , най ми е хубаво като напсувам някого. Тук има кого. Но не се хабете граждани. Драскайте си минусите. За това ви плащат.

СИМПАТИЗИРАМ на БСП,но този САМСУРКО нама място в НЕЯ!!!!!!

МЯСТО ВЪВ ВРЕМЕТО И ПРОСТРАНСТВОТО!!!ВСИЧКИ СОЦПАРТИИ КАТО ПРАВИЛО СА СВЪРЗАНИ С ЕВРЕЙСКИТЕ КАПИТАЛИ И "ИЗНОС НА РЕВОЛЮЦИИ"!!!

ТИ ОТДАВНА НИ МИСЛИШ ЗА ДЕБИЛИ И КАК ИНАЧЕ-ЩОМ СМЕ ТИ ПОЗВОЛИЛИ ДА СИ РАЗВЯВАШ..КУХАТА ЛЕЙКА ИЗ ЕВРОПА ЗА НАША СМЕТКА!!! НО НЯМА КАК ДА МЕ УБЕДИШ,ЧЕ ФРАНСЕТАТА НИ МИСЛЯТ ДОБРОТО,ЧЕ СА ДОШЛИ ТУК ЗА ДА НИ ПРАВЯТ УСЛУГА,ЧЕ НЯМАТ НЕЩО ДРУГО НАУМ,КОЕТО РАЗБИРА СЕ НЯМА ОБЩО С НАШИЯТ ИНТЕРЕС!!! ВИНАГИ ДОСЕГА Е БИЛО ТАКА И ТАКА ЩЕ БЪДЕ!!!НАДУТИТЕ ФРАНСЕТА НИ ПРЕЗИРАТ,КАКТО ПРЕЗИРАТ ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ СВЕТА!!!

..а ти Cтанишев си вредно безполезен !!!

Тоя е абсолютен нещастник! Все повече се убеждавам, че отиде ли някой в Брюксел губи всякаква връзка с реалността. Макрон дойде в България да защити френските работници, не българските. Боли го ... него за българите. А всички се прехласват (особено тоя съсел) колко хубаво било станало. Кое му е хубавото - че 14000 български работници в Европа ще останат без работа? С опция още 70000 тираджии да ги последват. Никой няма да ви даде европейски заплати, разберете го! По-добре да вземаш 1500-2000 евро на сиво, отколкото да не вземаш нищо.

Единственото нещо което Макарон направи беше да плюе по Полша от БГ за да ни скара! Запада винаги гледа да дели и да скарва страните в Източна Европа!

Колкото по-малко се изказва, толкова по-добре за него.

НАЙ ДОБРЕ ТОЗИ ПЛАЗМОДИЙ ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ ПОЛИТИКАТА У НАС ЗАЕДНО СЪС ЦЯЛАТА БАНДА ДОЛНИ ПРЕДАТЕЛИ КРАДЦИ САМИ НАРЕКЛИ СЕ ЕЛИТ КАКВО ПАДЕНИЕ

И аз мислех така, ама щом като и бурсука потвърждава, вече се съмнявам че е...

КАЗАХ АЗ!

Тази политическа мърша не ни я показвайте... не искаме да я виждаме, и да чуваме нищо за този.

link припомня, че Станишев не е единственият висш държавник, който е бил известен за готвената атака срещу КТБ. В свои интервюта Цветан Василев е разкривал, че е провеждал разговори и с настоящия премиер Бойко Борисов, като също му е разкрил плановете за атака срещу банката, но Борисов също не е взел отношение.

Георги Георгиев от БОЕЦ: Сезирахме прокуратурата за участието на Станишев във фалита на КТБ 28.08.201759067 Гражданско сдружение БОЕЦ сезира прокуратурата за участието на бившия лидер на БСП Сергей Станишев във фалита на КТБ. Това разкри пред link Георги Георгиев от Движението. Подадохме сигнал до Върховната касационна прокуратура. Той е изготвен от нашите юристи и е напълно издържан откъм факти. Става дума за участието на Сергей Станишев в събитията около КТБ. От нашите срещи с банкера Цветан Василев, които оповестихме в медийното пространство, разбрахме, че той два пъти се е срещал със Сергей Станишев по времето преди банката да фалира, уточни Георгиев. По думите му тогава Василев е разкрил пред Станишев за готвената атака срещу банката. Въпреки това лидерът на БСП не е информирал нито една институция за случващото се. На тези срещи е имало и свидетел Гриша Ганчев. Затова сме го посочили като свидетел по сигнала и той може да потвърди думите на Цветан Василев, уточни Георгиев. Според него досега прокуратурата е доказала, че не иска да се задейства по казуса КТБ, затова от БОЕЦ предпочитали да подходят чрез обществен и медиен натиск. По думите на Георгиев той очаква държавното обвинение да излезе със становище до месец, като да реши дали да повдигне обвинение срещу Станишев или да отхвърли сигнала поради липса на доказателства...

Хайде насилете се да кажете нещо хубаво за този крадлив мушморок. То така някяк си неудобно.

Полезно за кого ? За големите в ЕС ? За Ротшилд ? За еврочиновниците ? За малкия народ ? Може, не им се месим !

А! Плъшока жив!?

Смешник. Срам за ЛЯВОТО.

СЛОВА ОТ ЖЕНЕВСКОТО ЕЗЕРО КОМУНИСТ е моят татко КОМУНИСТ ще съм и аз Ах, само да порастна пък вижте ме тогаз Ще ЛАПАМ като татко НАРОДНАТА ПАРА И ЛЪЖИ ще пращам в градчета и села.

Бахта в хитрия лисунгер.Усети чи пак ши има натъпкана вълна и избега у Брюксел що не отиди у Москва ве кавал.

Ила в България и зими оная де пада от маторя че е поштракляла въмпирката и недоносена

Къв Шенген бе?

Нема отърване от тия руски кавали ве.Егати съсела лисясал

Верно е че мяза на съсел

СЪС ЗЪБОБОЛ!!!

Сергейчо, идвай си по-скоро в България че Корнелия ще затрие партията!

Нещо друго ли очаквахте да каже еврейския кавал?

Мнение на човек, който през живота си досега не е забил дори едно кабърче.

На тоя няма ли кой да му каже, че не е интересен на българските граждани. Той като руски поданик представлява чужди интереси.

Той е украинец бе , от маята на Яйцето и марципанения крал.

Братчети са със Запъртъка.

СУДЖУЦИТЕ ПРАТИХА СЕРЕГЕЙГ В ЧУЖБИНА ДОГАН ГО ПОКРИХА А ВОЛЕН ПЕДЕРАСТ ГО СКРИХА ОТ МЕДИИТЕ .... КАТО ВИ ПИСНЕ ОТ МЕСИЯТА СУДЖУК АГА ЩЕ НАМЕРЯТ НЯКОЙ ДРУГ СКАПАНЯК ДА В ЯХА :))

И оставиха жената --да им оправя гадостите!:)))))))))

Кажи за кого и с какво точно...Приказките ви на еврогеьовските дебили вече толкова ни отвръщават ама как не го разбирате та да замлъкнете..

Толкова хубави хора умряха, а този още е жив.Срамът на България-недоубито комунистче.

Холандските въжеиграчи докато не ни изрекетират за някоя голяма поръчка няма да кандисат. С шенеген ни нанасят вреди за милиарди от трафик всяка година, но не им пука- нали сме си отворили пазара и ни продават отровните си яйца на дъмпингови цени... Просто купувайте българското- няма друго решение!

Посещението на Макрон тепърва ще се останови дали ще е полезно за БЪЛГАРИЯ но всяко твое идване у ни носи беди .......

Бойко чете и си пее с Цецо: "Седем дни са пред мен ... Като седем суджука Подредени добре Пред невинния спусък. Седем дни са пред мен ... Само шест са на грила. А до седмия ден Някой ще ме закара. Седем дни са пред мен .... Като седем суджука. От едната ям Другите са по леки. Седем дни са пред мен ... Седем люти сюджука Шест от тях повалих-- Седмия ми преседна! Седем дни са пред мен ... Като седем суджука. Пет от тях са пред мен. Двата стискам.Наслука! ....... По М.Белчев :))))))

Пройчо,ще те съдя за плагиатсво...внимавай в картинката...

Пройчо на трънка и започнал да дрънка.../да заработва де/. По Б. Машалов.

Дълго, уморително празнословие. Серьожа е перфектния, наследствен бюрократ.

Този плъх и неговата крадлива половинка кога ще последват съдбата на съучастника си Хохегер? Съучастниците на нашите крадци из Германия и Австрия си излежаха присъдите, а тука нашите ги издигаме в супер политически лидери и интернационални дейци, само и само да ги отървем от правосъдието. Шейм он ю, българино!

На кого му трябва това мнение?

Посещението на Макарон беше полезно със своята безполезност. Комай,само той разбра за какво се довлече.Е, видя и премиерски магарии..

Дали Корнелия ше осъди Борисов за Цанков камък ?

За Цанков камък няма да го осъди , ще го осъди за клевета.

Да де, прав си. Имах в предвид казуса "Цанков Камък".

Не знам дали скоро ще ни пожелаят в клуба на по-богатите, наричан още Шенген. Като гледам колко добре ни представят голяма част от хората с български паспорти из Европата... Ами онези наши евродепутатки, които отиват в Брюксел, за да си сменят фамилните имена, с което показват колко държат на страната си? Те как работят за авторитета ни? Бедността я оставям настрани, макар, че също е много важен фактор.

Нерде Макрон нерде германката, аз чакам Путин да доде та да видим каква оценка ще даде съселът от снимката?

Значи чекаш Путин да доди.Бах та в рускиот кавал

Ако Путин дойде, той няма да ръси празни приказки и няма да дойде с празни ръце. Колкото и да не харесвам руснаците като отделни индивиди, не мога да не призная, че Русия е единствената страна, която е правила нещо добро за нас. И пак би правила, ако сме поне малко по-умни и си знаем интереса.

Абе, че е полезно, полезно е, ама ние няма да го усетим като такова, щото не знаем кой какво е обещал на разговорите на 4-ри очи.

Ако някой ми беше казал навремето,докато викахме по митингите да върнат на дядо белия кон и калдърмите,че след време ще бъдем част от европейския съюз ,щях да го обичам много. Обаче,ако някой после ми беше казал,че в европейската централа ще си приберат на служба всички бивши комунисти,щях да го пребия с камъни.

Защо бе копчешиец , с какво , така и не разбрах , само някакъв Шенген ни спрягаш , като оная с ЕС-то дето и така келепир не дочакахме , само разруха.

Какво ти е разрушил ЕС? Външната тоалетна? Соц. кретен

Завода в който работех , твоя не го ли разрушиха ? Е не дойдоха да копат с кирките , но си назначиха марионетни правителства да разчистват терена , да грабят и унищожават. Сега пък плачат , че им правим дъмпинг с евтина работна ръка и това им не трябвало , трябвал им само терена. Тъпако

станишевич добре, но курнелия какво казва по въпроса?

Посещението на Макрон беше толкова полезно колкото и посещението на Тиквата в село Юпер , Разградско! Приликата е, че Макрон вече едва ли помни къде е бил, а Боко едва ли знае къде се намира това село ако въобще от него е останало нещо???

С Моника имали 7 млн. сметка в КТБ. Мизерни едни. Бащата на плоския данък и заменките по Черноморието.

Стига завижда, бе! Човекът издаде трудове. Например. "Защото сме социалисти". Има патент за "Здравейте, циркаджии!" и е наследил баничките на татко , дядо и всички останали роднини.

Те техните са ясни, ами на днешните тъпири кой ще им потърси отговортост?

Станишев: Посещението на Макрон бе полезно Станишев, за съжаление твоето "посещение" в България като Министър председател беше безполезно и вредно за едногодишният ти престой у нас.