Управляващите: ГЕРБ си спестиха резила в парламента

Лидерът на БСП Сергей Станишев коментира провалените дебати за вота на недоверие, че ГЕРБ са си спестили резила и боя в НС. Според председателя на ДПС Лютви Местан те заменят политиката с тарикатлък. Премиерът Пламен Орешарски обясни, че ГЕРБ не са убедени в мотивите си за вота.

Обратно в новината

Коментари - Управляващите: ГЕРБ си спестиха резила в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

наглед създаден само за интриги друго не може да сътвори главата му

Защо България загуби много милиони да те образова в Англия на наш гръб,а от теб не стана нищо новаторско и полезно за българите!Не знам дали съветската армия/руската/се е радвала на пагоните си,но българската,заради такива като теб е гола и боса,в сравнение с другите съседни армии.Хайде ,скрий се,много са ти поразиите,не ставаш за нищо!

Е кукла в ръцете на Сидеров!Станишев е с бекините на манолова,а Местан му държи памперса!Прекрасни са!

Станишев, от твоя резил по-голям няма!

гаден съсел , като го видя ми се повръща от него . Да се маха от България , този продажник.Когато искаше вот на недоверие на Герб беше много нафукан ,а сега стои като накълван . Оставка !

Днес ГЕРБ МЕ ВЪЗХИТИ-БРАВО!Такъв хубав номер на тъпите комунисти от бсп/дпс не бе се случвал дори в световната история!Борисов не го харесвам,но показа ,че комунистическото потекло на Станишев/колкото и държавни пари да похарчи за образование на запад/Е тъпо и генът му е увреден,не е за политик ,а само за далавера!Провалът им е пълен,жалко ,че страда заради тях цялата държава и народ!

Сьсел, утре в Европа как ще обясняваш, че правителството е изцяло зависимо от Атака.....?????

Господин Местан, говори за тарикатлък? Хайде, бе...

Явно "Юруш" им трябват повече парички за повечко "пътувания", "хотели", "приятелки" на вожда и т.н. Като получат поредната порция "убеждения" ще се върнат с песен!!!

Те самите произхождат от селяндурщината и затова за тях важи в пълна сила'Сиромашко невидяло'и се изживяват като бейове, а раята глупци държат самоцелно ниско долу,за да са велики!Комунистите винаги са били и ще останат банда крадливи нещастници!

Ами ГЕРБ така вдигат акциите на Атака. Така както ги мразят и се чудят как да ги уязвят, така им вдигат акциите. Нека!

защо измекярите от БКП и Д(П)С, които управляват днес България цял ден нямат кворум в Парламента на парламентарната ни република?!?!?!?!?

Пфффууу.... Герберщина... Сигурно ББ се надява след време да му викат ... , както на времето казваха за Тодор Живков - Правешки тарикат.

А ти защо не осигури кворума, за да има резил???

Ти защо не гласува за него ,а чакаш с мълчаливо нетърпение да ти увеличи заплатата или пенсията за разлика от МЕСИЯТА.

......."Съществуват сериозни доказателства в подкрепа на твърдението, че режимът в Сирия е отговорен за тези атаки, тъй като той е единствената страна, притежаваща химически агенти и средства за доставката им за осъществяването на атака от такъв мащаб", заяви държавният глава и отново пледира виновните за стореното да понесат отговорност за действията си".... Ало ДИР бг поставете въпроса откъде Плевневлиев има доказателства за химическата атака ? Важен проблем.

Абе Хамстер, резила е за тебе, защото се напъваш да управляваш страната, нещо което изобщо не ти се удава !!! А и си припомни дали имаш победа на някои избори срещу Борисов !!!

станиШев, ти май забрави кога ти искаше вотове на недоверие. Или тогава беше друго? Демагог, опериран от чувство за срам.

МЕСИЯТА кога е победил, ако не бе АТАКА да го подкрепя а после той я изигра както изигра цяла България.

ей червен цървул я бегай пред НДК че ти измряха съратниците не се бъркай във форума

Най-големият резил е, че бг. народът търпи този съсел във властта, срам за БГ!!!! ОСТАВКА!

Съсел гаден! Ти и твоето мафиотско правителство сте за резил! Видя се как "управлявате" държавата - без Болен сте аут! ОСТАВКА ВЕДНАГА! НЕ ВИ ИСКАМЕ! МАХАЙТЕ СЕ НАТРАПНИЦИ ТАКИВА!

РЕЗИЛ СТЕ ВИЕ ОТ БСП,,ДПС,АТАКА-БАНДА КОМПРОМЕТИРАЛИ СЕ ЛЪЖЦИ!

какъв боко-небоко бе, боклуци турскочервеникакви прости, ИЗМИТАЙТЕ СЕ С ИБРИЦИТЕ СИ СМРАДЛИВИ !

Не знам да има вот на недоверие в държава, където има диктатура. Събудете се!

Ясно, че не е единственото нещо което не знаеш но можеш да хвърлиш едно око на циганочервеникаквата власт и да почнеш да знаеш. Още по-ясно е, че депесето те устройват...

не виждам защо квичите срещу ГЕРБ??? Та нали БСП+ДПС=120 депутати, те къде бяха днес, че се регистрираха само 93 от тях????? Нали, когато ти гласуват вот на недоверие, ти би трябвало за събереш всички, които те подкрепят.........нещастници, жалки мижитурки! ОСТАВКА!!!!

pobelial

Бойче ти се унижи никаква бомба не заложи ами се изпусна в гащите изложи и хората вашите на следващите избори бойко ще плачеш много боби жалко и ако не те бастиса сретен йосич от мъка сам ще се обесиш

обеси се ти ,педерунгер и комплексар долен!

За какъв бой говори клоунът, при положение че не могат да съберат кворум? Само смешник като тоя може да прави подобни изказвания. Той се е взел твърде на сериозно, Странно е докога ще го търпят тия които го крепят още. Напълно провален отвсякъде. Никакво достойнство, никакво чувство за чест.

Прав си, не е бой, а самобичуване!

СерГей превърна партията си не в дама, а в най-обикновена метреса, която пристана и на ДПС и на Атака. Вече 3 месеца гледаме дебелоочие и некомпетентност, липса на професионализъм, словоблудство, хитруване на дребно. Докога ще продължава това?

За какъв резил говориш чужденецо?Вашите тарикатлъци и партизанщина нямат край.Всичко при вас е с пъклен замисъл,който ви носеше власт и богатства,но времената станаха други,чужденецо.Можеш ли да си представиш ти Бея и Злодея,че все пак,някой милее за тази страна и този народ.Нагледали сме се ,за всичките години в които ни управлявахте,на какво сте способни.Видяхме и преди изборите какво можете,така,че не подценявайте голяма част от българите.Тези приказки биха се хванали при подкрепящите правителството,защото те са простички люде и се хранят единствено от популистки приказки и обещания.Гладни,бедни,лъгани,но убедени,че мислите за тях.За голяма част от тях Европа е географско понятие,а живота,който живеят европейците е гнусна капиталистическа лъжа.Простият народ се управлява лесно,с мазни думи и всяване на страх,от който вие ни освободихте вече.Така,че циркаджио,стига с пъклените ви планове.Вече сте разконспирирани,въпреки КАТАРЗИСА!!!

Може и да сме простички,но много ни е гот да ви оправяме хемороидите на вас умните вече над 20 години.Друго си е да посещаваш интелигентен заден двор.Прави едни учени пируетчета и носи много удоволствие.

А на теб къде ти е възпитанието бе простак скапан?Къде си расъл,кой те е научил да пишеш простотии?То какво се чудя,всички червени все на този пусти педераслък ви избива.

Абе подлого серГЕЙСКА, какъв бой те гони бе измет украинска? ОСЕМ пъти си губил , различни избори от ГЕРБ, сега на бабаит се правиш. Турска подлога, ибрикчия на бай Местан: "Не подкрепим ли Пеевски, правителството пада". Това може да го каже само една комунистическа измет.

pobelial

ТИ КОСТИНБРОТСКИ ЛИ СИ

И докога ще тьрпип параноидното поведение на Борисов.Той се подиграва не само с нас ,но и с хората които му гласуваха доверие.Този човек не разбра ли,че отдавна загуби безвьзвратно властта. Герберизмът си отидеееее

Напротив!Ние сега още повече го подкрепяме!Недей да плачеш на чужд гроб.Плачи на вашия-БСП-ДПС-АТАКА ,че вече ви се вижда края,гниди!

Какво са спестили бе батка? Резилът на всички ви(без изключение)няма начин да бъде скрит и да се спести! А ти пък гле`й Р.Овч. и оная пивоварна Руменчо и не се обаждай! 240 търтеи за резил ще говорят!!!!!!

Сергей4оооо,ти си най големия резил в тая дьржава.Ти си някакво из4адие сьтворено от природата ал4но за пари и власт.Толкова те мрази народа,4е си нямаш на представа,олигофрен малоумен.

Сергей4оооо,ти си най големия резил в тая дьржава.Ти си някакво из4адие сьтворено от природата ал4но за пари и власт.Толкова те мрази народа,4е си нямаш на представа,олигофрен малоумен.

Както този вот, така правителството на гея и бея съществува от кефа на злодея! Баджанаци!!!

Националсоциалистчетааааа.......::) Комунистчета и фашистчета - в ЕДИНЕН строй ::)) Хахахааа..... И ДС- турчетатаааааа.... Вместе ...:)) Хахааааа....::)))

ЯВНО ПОСЛЕДНИЯ ОСЕМЕНИТЕЛ НА МОНИКА, НИКОГА НЯМА ДА ПРОУМЕЕ КАКЪВ РЕЗИЛ Е ТОЙ ЗА БЪЛГАРИЯ, И ЗА БАНДИТСКАТА СИ ПАРТИЯ. ТЕХНИТЕ ОТЦИ ПОНЕ СЕ ТРУДЕХА, ДА ПЪЛНАТ РАНИЦИТЕ ОТ МАНДРИТЕ СЪС СИРЕНЕ И КАШКАВАЛ, А ТЕЗИ И ТОВО НЕ МОГАТ!!

Сергейчо, не се притеснявай. Сидер ага вече изпрати няколко заптиета от Брюксел да осигурят кворума за утре.

Общо взето нямаме голям избор.Сведен е до толкова,че да се опитаме да изберем по-малкото зло.Трябва да се гласува с портфейлите.Празен-опозиция.

До всички съмишленици: СерГей обеща да поеме цялата отговорност за всички дела на правителството на Орешарски.Като всезнаещ и далновиден политик,с реално отношение към реалните нужди на партията и партийните другари обяви,че е в ход партийната повеля за унищожение на пречещия ни Български народ.

А бати ти Боко не е ли най-големия комунист??? Ега си смешниците сте. Човек,който кара хората си да си садят картофи,закрива болници,и не му пука нито за здравеопазване,нито за нищо....в неговите уста има само магистрали???- Ама след време няма да има кой да кара по тях! Вие слепи ли сте или сте,че три години и половина Ви управлява Мутра????

нищо ново от Герб ,те от край време по какъвто и да е въпрос нямат точно решение и поведение Днес казват вот на доверие утре казват частичен вот на доверие,утре казват ще ги съсипем от критики по този ресор днес не се регистрират .Това са хора които нищо не разбират и политиката и народа в техните ръце са една игра с победители и победени а държавта им е стадиона .Бойко спри да мислиш народа като пионка която разиграваш в твоите игрички впрочем ти само от това разбираш!Започни да се държиш от уважение към народа поне като държавник които е управлявал тази страна 3.5г, а не като нападател на единият отбор !

На Станишев много добре му е ясно че държавата е съсипана.През тия 24 години най много на власт са били ДПС и БСП .Тези 2 партии допринесоха най много за съсипването на страната.СИК,ВИС са творение на Доган.Бухалките също.Станишев е евреин,те винаги са работили с турчеещите се.Няма как да мисли за народа.Направиха 3 опасен експеримент.Първия в правителството на Беров,втория "тройната коалиция "и третия сега.Въобще не става дума за подреждане на държавата .Това го показаха с назначенията си.В инвестиционното правителство,по еврофондовете назначен Ибрямов-масажист,съпруг на секретарката на Доган.Двама от заместниците на Станишев са от структурите на СИК.Областните управители от ДПС.Навред подмениха кадрите.Може и прав да се окаже Осман Октай,че Станишев се готвел за мястото на Барозу.До година ще са изборите за европарламент.Трябвало да се избере човек от Източна Европа.Станишев иска с лъжи да се задържи за власт.Лъжата не е е от Бога.С пиари и лъжи нещата не се оправят.А най голямата им лъжа ,вече 24 години ,че БСП била лява партия и социалистическа.Създали олигархията,клептокрацията-управление на крадци и си присвоили етикета социалисти.

АЙДЕ БЯГАЙ ПРИ МЕСТАН ,...НЕ СИ ЗА ТУК !

НИЩО ,ЧЕ ---ДПС превзеха цялата България ,...важното е че С.Станишев ---''УЖ''УПРАВЛЯВА И Е ВЪВ ВЛАСТТА !

Гейчеееееее, твоят РЕЗИЛ , никой не може да достигнееее::)))) Ами ходът е добър ::)) Без да съм гербаджия - го подкрепям::) Тези дни , руският агент , воленчо, облякъл костумче за 4000 лева - дадени му от тези с кръпките в България , ще се изказва в ЕС::)) Тук ние го знаем ..Но сега всички в ЕС ще видят - КОЙ подкрепя "социалистите" и ДС- ДПС -"либералите в България ::)) И не могат без него - "светилото ::)) Колкото повече ЛАЕ в Брюксел, сидеровчето, толкова по- добре за "имиджа" на гейчо и доган - ТАМ , ::)) Хахахаааа.

Спрете с караниците и обидите!Така само ги забавляваме!Поне от едно удоволствие да ги лишим!Всички са едни и същи!

на тоя ми идва да му ковна един

Герб винаги изпадат в резилово положение... продължават да ме учудват членовете, симпатизантите и депутатите на групировката оглавявана от Бойко Борисов, до кога смятат да му се подчиняват?!?

Докато изринем комунистите от България!!!