Станишев: Изборът на Таяни прекрои Европарламента

Партията на европейските социалисти изрази разочарование от избора нов председател на Европарламента. Социалистите ще са опозиция на статуквото, обяви Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Изборът на Таяни прекрои Европарламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лявата вълна на Станишев изби на дясно.

Божеее, този срина и ПЕС! Талант!!!

Т.нар. дясна политика е едно ограбване на народите. Всичко е изродено до грабеж. 8 души притежават повече активи от половината население в света. Ще има много войни и сеири по тази причина. Никой голям икономист световен не е десен по убеждения. Просто ви лъжат. Залъгват ви шепа бели якички докато ви ошушкат. Кризата от 2008ма е малка проява натази алчна крадлива дясна политика.

Аз съм личност. Не искам някой милиардер като Георги Гергов от БСП да ми се прави на социалист и да ''ми дава'' нещо си там!

Как комунистите след 1989.се събудиха като милионери и като социалисти?Къде отидоха парите на България от пенсионните фондове,от приватизацията от европейските фондове?Съвместимо ли е т.н.днешни социалисти да са най-богатити,като всички знаем,че не можеш да натрупаш богатство без един ден трудов стаж.Нека,българските социалисти посочат 3 неща свършени за периода от 1989г до 2009г.,само 3!

Явно от ЕС разбраха,че Станишев е руски агент и работи за Русия, а не за ЕС! БСП ПАК ИЗОЛИРАНИ!БРАВО!

ПЕСа Станишев след като разори България, сега си свърши работата с евроцоциаоистите!

Сам Борисов гордо докладва в ЕС декември 2009та, че валутния борд у нас е с необходимото покритие. Наследство от Станишев. Кой те излъга за разорението. Какво ти говорят у нас докато те грабят не слушай.

Май си късопаметен, като всички нормални Българи... Не този ПЕСоглавец въведе борда! Да, и благодарени на този борд все още ни има като държава!

ЕС има нужда от дълбока прмяна. Как е възможно СерГей да се гуши, като пуйче, от парите на ЕС и да плещи глупости, при това с нулев трудов стаж и свършена работа в ЕС за по-малко от 1 евроцент? Тотален руски болкук!

На пълно си прав - ТОТАЛЕН БОКЛУК - но не Руски а наш си Български! Стига сме търсили под вола теле! Не Русия, не и САЩ а ние сами си избираме боклуците а после се питаме "кой ни сра в гащите"?

всички боклуци са руски.

Помним откъде идва и как му е името.

Кучетата (ПЕС-овете) си лаят, кервана си върви.

След Виденовден знам какво може да се очаква от тях ;)))

Социалистите по цял Свят са "опозиция на статуквото". Май да са опозиция е единствената дейност, в която ги бива. Добре, че им изпратихме острието Станишев - човек с огромен опит в битката със статуквото на баща му и СтрахЪ на другарите му.

Баща му Димитър Станишев-партизанин от отрядя Чавдар, учи в СССР история на марксизма ленинизма.През 1992 г. има повдигнато обвинение за присвояване на 21 млн.щ.д. Първа частна банка,свързана с Венцислав Йосифов/съпруг на Моника Станишева/има дългове към същата банка 3млрд.и 980 лв.По това време изчезнаха спестяванията на хиляди българи от 9-те,умишлено фалирани банки. Парите които заграбиха ги правят всесилни.Истината ще ги преследва,докато са живи.

Само десните, оле!