Станишев няма да подава оставка, няма и да му я искат

Лидерът на БСП Сергей Станишев обяви, че няма да подава оставка заради загубата на местните и президентските избори. Няма и да му искат оставката, стана ясно по време на пресконференция на левицата.

Обратно в новината

Коментари - Станишев няма да подава оставка, няма и да му я искат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хах, Сергей сТАНИШЕВ да подаде оставка - няма начин. Това не е комунистическо! Големи пиявици и наглеци са комунистите. От терористична, през репресионно - тоталитарна партия (БКП), та направо в "демократична"(БК/СП)...., на това му се казва метаморфоза. Съсипаха държавата, а сега опитват да се издокарат по-най от демократите. Сами сме си виновни, докато стоим наведени - ще ни го навират все-по дълбоко! Успех на всички ви там!

Забелязвате ли трайната тенденция в поведението на Станишев - започна като едно интелигентно, добре образовано момче, така да се каже комунистически аристократ, но с годините все повече се проявява, като един тоталитарен и нагъл комунистически апаратчик. Най-големият проблем му бяха гейските истории, но като един ловък комунист - веднага намери решение. То Монето Йосифова за пари и власт е готова и с дявола да се хване, та камо ли със СерГейчо. И ефект определено има - дори и във форумите гейската тема практически заглъхна.

Грешка.Най-голямата трагедия е че в 21 век,в страна която претендира да бъде европейска болшеството от хора мислят че е проблем един политик да е гей,че чак най-големия.

Че нали победиха...така каза Мишока

За Президент - 300 000 турски, 300 000 цигански, 300 000 дошли от симпатизанти на други формации, дето искат да видят ГЕРБ да си отива. Останалото е БСП. Много лош резултат Серго. За политическите опоненти на БСП, залъгването, че БСП са "спечелили" от тези избори е повече от добре дошло. Истинските чисти гласове за БСП могат да се видят по броя на гласовете (не на мандатите) за общински съветници. Там БСП е в пълно отстъпление. след две години на изборите за Парламент ако БСП не промени нещо ще вкарат най-много 50 депутата. И това е "основната" "опозиция" на ГЕРБ - гола вода и кал в ушите ...

БСП реват и недоволстват, защото им свършиха мръсните червени парички, които откраднаха от българския народ. А за купуването на гласове какво да кажем? Дали и вие като мен сте получавали лично обаждане (на запис) по мобилния си телефон от Серж с агитационни слова? А откъде тези мазняги ми имат телефона? Някой по-долу беше нарекал БСП тумор. Смъртоностно вярно. БСП водят до бавна и мъчителна смърт.

БСП е болна от старост и от разлагащи я елементи като виросоносителите Станишев,Петков,Калфин и цялата комунистическа пасмина.Старите трябва да си отидат и тогава може би има бъдеще...а може би не.

даам да поразсъждаваме малко...На тези избори кой има мотив да инсценира, че ГЕРБ са купували гласове, фалшифицирали, заплашвали хората? Е как кой - Станишката! Той си знае, че ще загуби. Защо да не изиграе едно театро както са го учили в СССР - хем няма да се признае за загубил, хем ще си запази лидерския стол в БСП. Хитър се оказа като стадо хамстери.

много ме разочарова Станишев и БСП...винаги съм гласувал за БСП, но вече ще гласувам за ББ и ГЕРБ

Браво товариш станишев молодец още малко остана расипи тая 100 годишна лъжа !!!

Това им е мисленето на тези хора... те не губят никога! А и няма как - България е тяхна - купена като скрап, те я притежават! Банки, фабрики, земя - откраднато от нас завинаги. Продължавайте да гласувате за БСП и червените кардинали...

Много се радвам, че този нахален хамстер няма да си подава оставката! Почти се бях уплашила, че ще вземе да се стресне и да се разкара преди да е разсипал партията - дъртофелница окончателно! Но като се освободи Гоце от президентските си занимания и се върне в БСПто - което си им е едно, - е, тогава ще гледаме сеир! Вътрешнопартийните им схватки, съперничеството на групичките и фаворитите на двуглавото ръководство ще ни забавляват, докато ГЕРБ спокойно си изпълнява плановете, а накрая - на следващите парламентарни избори - ще видим края на тези паразити и демагози! Какъв късмет, да наблюдаваш агонията на това раково образувание върху тялото на иначе не толкова лошия ни народ, което от сто години смуче жизнените сокове на хората! Да седи там, да се гризат и неутрализират взаимно с Гоце, да се плюят по медиите и да се здрависват лицемерно пред камерите - до пълното си изчезване!

Станипев, вие като купувахте избори, Бойко изобщо не беше в политиката. Вие измислихте този начин, вие го използвате. На предишните избори по целия път до Ловеч и обратно виждах стари автобуси с пернишка регистрация, пълни с хора, облечени втора употреба. Видяха се в центъра, видях ги в села в района. Никога не бях виждал такив аексурзианти преди това. Слизаха от автобуса, почти не си говореха, казваха се умислени... Ет она това му казвам купуване на гласове и игра по различни избоателни секции. Седнал си днес да си издаваш номерата, смешко!

Защо си мислиш, че БСП сега не са купували. Само защото прехвърлят топката на ГЕРБ ли. Това са комунистически хватки. За каквото винят противника, това очаквай от тях. Нещо май във вестника имаше таблица, в която именно циганите и турците са гласували за БСП в крайна сметка. Сега понеже загубиха, се опитват да прехвърлят топката на Герб, ама май точно техни са си купените гласове. Просто не успяха. Боли ги просто. Затова тази вечер реват. Плачкат тъжно.

Съсел , дай една цунка!

Той цунка Боце и Росенчо.

аха, за наивници. не успяха-това е. сега си дрънкайте. българите ви изненадаха.

Ха ха ха, видяха край си и започнаха вътрешните раздори. Сега делят икономически зони на влияние. Преди това ги присвоиха по най- бандитски начин, дойде време да ги поделят.

Радостното е, че и края на Идея за България се вижда. Хората ви изловиха в тотални лъжи и манипулации в услуга на управляващата червена мафия. Другарката Дора Апостолова пак излъга, че Идея за България е обявявала бойкот на изборите. Точно обратното. И на тези и на предишните избори приканвахте народа да гласува с невалидни бюлетини, т.е. манипулирахте го да участва в изборите. Така ви беше наредено от мафията, която умира от страх, че ако хората масово не гласуват, това ще разклати властта й!

Точно така. Аз също забелязах, че преди първия тур на президентските избори Дора Апостолова агитираше дори и тук в този форум да се гласува с невалидна бяла бюлетина.

имах някакви надежди за станишев, но сега те окончателно се изпариха. жалко за образоваността му. изглежда най-важното лично качество никога не е усвоил - личното достойнство. най-малкото от куртоазия можеше да каже, че ще поиска вот на доверие. лидер, който приема второто място за победа не е достоен за лидер! освен поражението на президентските избори, бсп отстъпиха позиции в много областни градове, както в кметските, а още по лошо при изборите за общински съветници. да не говорим за по-малките общини. ок-очертаха се като единствена алтернатива на герб, но какво от това? още повече, че по начина на държане станишев не се различава от борисов. арогантност и обвинения . това може да втвърдява ядрото, но не води до разширяването на подкрепата. обратното беше неговата печеливша карта. но със съветници като кутев- толкова!

Поне като Гонзо

не са никаква алтернатива. Просто борбата беше всички против ГЕРБ. Затова събраха толкова гласове. И толкова много си повярваха, че два дни след изборите още се навиват. На следващите избори ги няма. Дрънкайте си каквото си искате. Това поколение, което харесва толкова много ББ/настоящите гимназисти/, тогава ще има право да гласува. Старите кримки за БСП намаляват. Нека някой да ме опровергае. Ама няма да има покритие. Ще си дрънка на воля както си иска, ама няма да е прав, пък и на кой ли му пука. ЛижЕте си раните! Ха сега плюйте, което ще докаже колко ви боли.

Другари, не разбрахте ли, че със Станишев работите само за ГЕРБ, и да не му се иска оставка. Много сте жалки, при такава загуба се търсят виновни дори и в младежката Ви организация,която е пълен цирк. Как се плаща хонорар за едно участие на Лили Иванова от 80000лв. Ако това е алтернатива на ГЕРБ, здраве му кажи. Успех,така сте само в услуга на ББ.

Там си е див капитализъм.Жалко за старите хора които още вярват.Пък този да подаде оставка...Те са свикнали в ковчег.Срам нямат.

Я не обиждай ника си! Станишев няма да подаде оставка (както всъщност би трябвало да направи), защото онези, които са го назначили, засега не намират това за нужно! В момента, когато този палячо стане ненужен, без значение какво ви се иска или не, той ще си отиде скоропостижно, при това ще ви бъде внушено целесъобразността от това!...

Хамстерът е талисман на ГЕРБ. 5 пъти печели ГЕРБ с него начело :)

Иска ти се Дядо.Шмъркай си аления мак и остави Сергейчо, който е единствения който ще събори Голиат, умът винаги побеждава мускулите. (Отнася се и за Стоичков.)

ум няма. има само страх-панически. този, за който станишев говореше. това всъщност е неговия личен страх, че ще загуби. от тук нататък само паника да запази местенцето си. разделянето на бсп на фракциите, които я съставят се засилва. разпад. идеологии-не. бизнес-да. няма да видите бсп вече такава каквато беше. повече няма да могат да лъжат. след още малко време процесите ще се засилват. не се хабете излишно да се пънете. просто гледайте. вие сте само пълнеж, за да има впечатление, че бсп е зад народните маси. дрън-дрън. бсп е само зад икономическите си интереси. другото е храна за наивници. какво направи бсп за хората. нищо. само за собствените си хора.

Малко ни интересува ! Нема угодия , по-малко пари за полиция, повече за култура и образование с увеличение за пенсии ... не,ам думи !

Сергей, махай се некадърно говедо! Стига си излагал партията!

Ами предложете смяна на избирателната система и на закона за партиите за да не се позволяват шмекерувания, господа социалисти. Май не ви изнася, както и на другите в парламента, защото всеки се възползва от това и се надява да може да направи "удара" за да се намести във властта.

Аз не се чувствам заплащен или притиснат и гласувах за ГЕРБ. Аман от тъпа комунистическа пропаганда. Притиснати, заплащени, ала бала. И тоя мазник, колко още избори трябва да загуби за да подаде оставка?

Въпросче! Ти не си гласувал за комунистите, ОК! А гласувайки за ГЕРБ, Ти за кого гласува, бе другарю!???

стига с тия внушения. Не можете да му простите на ББ, че е от вашата черга, а ви бие на път и под път. Тъкмо се бяхте успокоили като разбихте СДС. А той ББ работи с вашите похвати и ви знае и зъбите. Ей това не можете да му простите. Не разбрахте ли, че като стане въпрос за БСП народа гласува против. Няма значение дали ще е ББ или друг. Българина вече не иска БСП. Добрахте са до този резултат благодарение на формулата "Всички против ГЕРБ" и гласовете на циганите и турците. Хич недей да обработвате хората, че турците и малцинствата гласували за ГЕРБ. Напротив. Българите гласуваха против етническия ви вот, който сега по комунистически прехвърляте на другия. Вече 22 години комунистически интриги и манипулации.

"Няма и да му искат оставката..." То няма и кой да му я поиска - хе, хе, хе... Червената мафия така се бетонирала в ръководството, около Станишев, че един да падне и всичките тръгват. Я ги погледнете - все "бизнесмени" се слагат. Разбират от бизнес, колкото от "Капитала" на Маркс. А "комунистическия манифест" са го чели насила по "Научен комунизъм"... Сега експлоатират работниците си, като в първоначалното натрупване. И консултират масово. Кого? За какво?: Как да се загубят изборите с неподходящи кандидати, ли?

Победител как да си подаде оставката......:)

Това момче с никакъв трудов стаж си хареса да бъде новият тоталитарен лидер и на принципа "Тази власт с кръв сме я взели и с кръв ще да я дадем"/РАЗБИРА СЕ,ЧЕ НЯМА ДА Е НЕГОВАТА, А НАИВНИНИТЕ МУ ПОДДРЪЖНИЦИ/му се ще да продължи да се "труди"по този синекурен начин.Сер гей йй чоооо,упомни се,това е друг век ,вече!

а бе Станишев и вие от БСП престанете да създавате градски легенди като квартални клюкарки за кой ли път се убеждавам че,комунистите е = на търтеи

Ти ни съсипа бе Сергей, погребваш партията, не разбра ли че никой не те може да те понася освен тия шушляци около тебе!!! какво искаш да идваме с пушките на Позитано ли, та да си тръгнеш насили? Грам досойнство ли няма у тебе, в момента, в който се махнеш всичко ще тръгне нагоре, ти си камъка на шията на тая партия, заедно с аверите ти!!!

Написал си го преди мен.Прав си.Няма достойнство и самоуважение,камо ли да мисли за партията.Срина я до нулата,а сега си приписва големи заслуги,че се съвземала.Наглост до безочие.Махни се

Ха-ха-хо! А като се върне агентът Гоце, тогава какви ще ги дъвчете в любимата ви партия?! Като се хванат за гушата, като се сблъскат челно и веревно групировчиците, като се почне плюенето по вестници и телевизии, лицемерните призиви за единство и подкрепа, докато се ритат по кокалчетата под масите и си забиват чекийки в гърба, уж потупвайки се взаимно по раменцата ... Ех, дано по-скоро да дойде това време, та и управляващите да си отдъхнат от техните ежедневни заплахи и черни прокоби и да си вършат работата спокойно! Да ви е жив и здрав Серго - гробокопачът на БСП, заедно с неговия човек Михаил Миков и с партньора му Азер Меликов!

Старите хора гласуваха за БСП,защото им беше мъчно за времето на бай Тошо,но сега не им е мъчно за последните 20 години на бай Серго.Сега и те разбраха,че не името на партията прави добрата политика,а добрите политици.До тук с теб,г-н Станишев,ти поне имаш скрити пари да живееш,без да работиш,докато народа е гол като пушка,заради такива политици като теб.

Можеш ли да се аргументираш, поне по едно от написаните неща!!! Или и ти си от УМНИТЕ, дето най-интелигентното, което могат да кажат е ДОЛУ КОМУНИСТИТЕ!

Само погледнете какво е свършено по времето на станишко и сега. Няма нужда от аргументация. След като смята, че ГЕРБ са купили изборите да го докаже. Или вече сме забравили по времето на станишев кой командваше - архитекта на съвременна България - инж. геолог Доган - колко пари потънаха в ресорните министерства?

За твое сведение старите хора гласуваха за гроб, защото са наивни и повярваха на изпечените ви лъжи за по добри старини. За БСП гласуват разумните и интелигентните. При нас не членуват хора като Лечков, цар Киро, Дим Дуков, Цветанов и алчни кариеристи.

хора на мира! Хората не се делят на стари и млади, а на умни и глупави. Всеки, който оценява хората по критерий възраст е пълен глупак.

Справките по възрасти и образование показват друго. Май сте от другата страна.

Няма да я искат друг път!!!

Те от БСП сами се закопават.Под ръководството на тоя мушморок загубихте всички възможни избори-парламентарни,президентски и местни!Освен това как искате да привлечете електорат като вместо да изтъквате предимствата си вие плюете по опонентите?!Това е като вид мотивационно писмо-изтъкваш си предимствата!Но пък какво да очакваш от тоя наглец на снимката...?!Че то по времето на царя беше по-добре,нищо че ни оправи така хубаво и то за по-малко от 800 дни!Ама българина е овца и има робско самосъзнание.Ако беше нещо различно щеше да отстоява правата си и нямаше да търпи да го клатят!Най-правилното изкзване по този повод беше на един социолог седмица преди първия тур-"Българина го е страх от репресивната политика на сегашното правителство и го е страх да не се върне на власт предишното"!Айде честитa да ви е тази порнография!

кога ще си затвори устата наи накрая този мизерник ??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Този червен мишок няма ли да млъкне най-после! Не може да преглътне загубата и това си е! Кого заблуждава с тези пошли лъжи! Може би електората си който е съставен от изкукали старци? Младите не те искат крадлив боклук такъв! Нито теб нито партийката ти! Долу комунистите!

точно така,младите не го щем,оставка за него и цялата му заобикаляща го крадлива паплач

Незнам колко трябва да загуби БСП, за да се признаят за победени и най-важното-да приемат загубата с достойнство! Но явно тези черти на възпитаните и етични хора не са привилегия на лидерите на БСП! И толкова по-зле за тях! Нека в БСП да си зададат въпроса защо така гласуваха българите! Дали това е случаен вот или показва колко противна е била с управлението си т.н.тройна коалиция!

Някъде може и да си права, не знам, но къде видя "възпитаните и етични хора"!???? Може би в ГЕРБ!

Мунчо си е МУНЧО!!!

Аааа, моля те! Още един път ме спомени в тема за Станишев и ще те съдя за смъртна обида! ;)))

Много се извинявам!!! Ама аз точно за теб говорех! "Мунчо ( нерегистриран ) 01.11.2011 17:05 ..не очаквайте от Серго да се държи мъжки.......................................е направо Месия!" Съжалявам за недоразумението, поста трябваше да е реплика!!! Ще си посипя главата с пепел!!!

Ха Ха Ха Ха Ха! Ама ватманчето кога успя да ги преброи? Да ней да се е цанило нещо като касиер?

Серго вече не е ватман, а билотопродавач. Учи се да брои дадените пари и купените гласове, че нещо пак не му стигнаха в махалите и турските села.

Хубавото на СерГея е ,че докато е начело на червената мафия,не им трябва противник,сами се закопават.Като сложиш и абсолютните кретени Петков и Овчаров-работата на закриване върви....

Разпуснаха се, човек.. всички са милиардери в тази партия и внуците им също са богати - те просто няма за какво да се борят повече.. Свикнаха на лесни кражби и сега като трябва да се поработи пък после да се краде - издишат! Съд за тези измамници!! И да целуват ръка, че не е линч!

Добре де, къде е БАТМАН, грешка - Борисов? Вече управлява 2,5 години, защо не им потърси сметка!??? Или като наближат изборите, тогава ще направи няколко ПОКАЗНИ АКЦИИ и така до следващите такива! Хора, елате на този свят! Спрете да се заблуждавате! При комунистите /както много от вас се изразяват/ има най-малко КОМУНИСТИ! Комунистите са там, където не ги очакват и от там вършат делата си!

не ме учудва това твърдение и съм сагласен с него .все пак са мафиоти.

под мафиоти имах в предвид герб

Този човек е жалка картинка, собствените му съпартийци не мога да го дишат вече и открито говорят за оставката му, а той се изживява като месия. Станишко стопли най-после в интелектуалската си картуна, че ти премиер няма да бъде никога вече!!!

..и каква сериозна стъпка напред? До сега който е бил опозиция винаги е печелил изборите Герб са първата партия, която след като е на власт получава одобрение

ДОСТА ХОРА ПОМНЯТ КОЙ БЕШЕ БАЩА МУ - ДИМИТЪР СТАНИЩЕВ! ЗА ДРУГОТО - БЕЗ ДУМИ!

Станишев не струва и това е факт, но пък е напълно прав.

Тези констатации след целувката на ДПС-то ли са? Или след целувката на Доганя, чини ми се да е имало и нещо друго. По-така, както се казва. Дето често предизвиква анални кръвотечения.

виж, как си запознат с подробностите! едва ли някой се учудва

Това наистина е добра новина. С няколкоко нарочени креатури от ръковедството на ЦК на БСП и техните оставки би се позволило да си мислят простите членки и членове, че нещата "ша съ управат" и пак да гласуват под строй на обновената вещица-столетница. НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ИЛЮЗИИ. Вие просто сте зомбита.

За ЦК-то и за вещицата си прав, за зомбитата също!!! Но изключително много бъркаш абревиатурата , а тя е ГЕРБ и няма друга! Събуди се!

Хаха,заспалия вика на друг"събуди се"!

Тоя пак е объркал ние с те,постоянно му се случва.Всички гнусотии които прави и правеше ги приписва на другите.Всичко ще си кажеш,другарю педал,че и отгоре.

Горкия Станишев. Жив да го ожалиш. Само мрънка, откакто загубиха изборите. Не знам защо критикува Герб, че са плащали на избирателите при положение, че и Партията е давала баснословни суми. Или пък не са плащали и като Майка Тереза всичко е било в името на народа.

Любов, пари и ГЛУПОСТ - не могат да се скрият!!!!! Айде първите две някак може да потулиш, за известно време, но ГЛУПОСТТА (особено червената) НЯМА СКРИВАНЕ! ТЯ ИЗЛИЗА ПОД НАЛЯГАНЕ В ОГРОМНИ КОЛИЧЕСТВА!!!!

Лошото е, че глупостта в България прелива и много лесно и бързо се пребоядисва!!!! Но простотията хорска трудно го асимилира! Най-лесното/ и безумствено/ е за всичко да се вика ДОЛУ КОМУНИСТИТЕ, без значение какво означава това!

Гей/весел на английски/ Станишев хленчи като вдовица за х..!Баби само те победиха на изборите, не са те сайдисали!Или ти може би затова ривеш!Я се уловете с Яне и гей дружинка Детелинка, че за чеп на зеле не ставате!

Тъй, тъй! Може да се омацамЕ, но нЕма да се изложимЕ...