Станишев: Ходът с Георгиева вероятно обслужва чужди интереси

Лидерът на ПЕС Сергей Станишев определи номинацията на Кристалина Георгиева за ООН като "абсурдно и грозно" решение.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Ходът с Георгиева вероятно обслужва чужди интереси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

заглавие: ... чужди интереси... смяна на караула бе, др. Станишев! бяхме със ссср, а сега сме със запада, нищо учудващо ... или ей така ....

а тоа савеЦки гражданин от хазарски корен чий интеес обслужва ?

Не замърсявайте повече сайта си стози наглец... Получавам ортикария като мерна физиономията му...

Вижте, Серж... - Вашата Майка - добре Ви го Изказа Навремето, --> ама забрави да Ви Ошамари .

Тя обслужва чужди на тебе интереси...Българските...

Mi6ka si, Така е!

"България изглежда като страна, която не знае какво иска." Така е! И е така заради вас, дето през 3-4 години лашкате България на изток. Защо ли? "Социалната" БСП дето незнайно защо се е вторачила в държава с ИЗКЛЮЧИТЕЛНО АСОЦИАЛНО УСТРОЕНО ОБЩЕСТВО !!! Благодарим вИ ЗА ВСИЧКО, КОЕТО НИ ПРИЧИНИХТЕ с тази ваша преданост към Русия.

Не отива на един чужденец да говори за чужди интереси. Никога не забравяйте, че Сергей Дмитриевич Станишев е гражданин на СССР до 1991 година и на Русия до 1996 година. След като отървава казармата в България, той решава да се намърда в бългаската политка, поради което на 30-годишна възраст се отказва от руското си гражданство и приема българското. Кристалина е поне чиста българка от възрожденски род и няма как да не милее за Родината си, каквато и международна кариера да има. Кръвта вода не става!

Ти май пак не си сложил каската, та някой те е лупнал по главата Мистър- е те това Мистър е съвсем по български.

Като погледнеш Бокова и Станишев лика прилика... Ако не е бил тате да постели кариера на синът си(дъщерята) нямаше сега да се правят на демократични социалисти и да шетат по загнилия запад.....Димитър Яков Станишев е български комунистически деец, участник в комунистическото съпротивително движение по време на Втората световна война, историк, политик, дипломат, народен представител. Член и секретар на Централния комитет на Българската комунистическа партия, отговарящ за международните връзки на партията. Баща е на Сергей Станишев.През юли 1992 г. главният прокурор Иван Татарчев повдига обвинения срещу 22-ма членове на Министерския съвет за присвояване на огромни суми, сред които и Димитър Станишев. Според публикации във вестник Атака той е обвинен, че лично е присвоил над 21 милиона щатски долара

Вариант: Кристалина с червен картон, Бокова продължава. Каква ще е позицията на Правителството (Б.Б.) - ще застане ли пак зад Бокова?????

Факт е, че българската дипломация не може да се похвали с друг познат на международната общественост освен с Н.В. Симеон Втори Сакскобурготски Факт е, че Кристалина Георгиева изглежда като парашутистка в очите на хората, при които има правила за издигане в кариерата. Факт е, че Ирина Бокова сама се наложи за кандидатстване за поста на Генерален секретар на ООН. Факт е, че тя е дъщеря на долен убиец. Факт е, че се представи според способностите си и така беше оценена, но не може да бъде сменяна, защото показваме , че сме неспособни за честна борба в дипломатическата надпревара. Факт е, че има натиск и властта се огъна като козунак е ръцете на мужик. Е, Станишев и да е прав трябваше да участва години по- рано за такава кауза. Сега е немислимо да се говори за българска кандидатура, защото сме станали за смях пред целия свят.

Когато на 5-ти октомври Бокова остане последна, а Кристалина Георгиева е първа? М? И трола под мен може да отговори!

трола под теб не защитава Бокова. някъде да видя това? трола под теб не харесва лалугера, да прочете това? трола под теб критикува курвенското поведение на правителството. Трябваше от самото начало да има само един кандидат и да се подкрепя до края. Да видим, дали САЩ ще ни подкрепят за Кристалина....

Само , че Путин може много бързо да и охлади амбиции на тази кокошка !

Колкото и да е антипатичен Станишев, в случая е прав. Накрая от двата стола, та на земята... Нашите палячовци около куклата на конци Б.Б. само изпълняват указания от горе.

Той, съсела, описва себе си :):):)

От свиня мас и от комунист власт се земат само с дране

Ами той Станишев е обикновен руски кавал който дойде в България да обслужва руските интереси

За балтоните на съв.армия...

Паси сутринта много добре го обясни какво точно са свършили г-дата от правителството.Има всички шансове кандидатурата на г-жа Георгиева да бъде блокирана от Русия и Путин и тогава какво правим ?! Точно тази г-жа налага мерки и санкции срещу Русия и точно Путин едва ли я харесва ;)

Дори и да не се замисляме върху това какво е казал Станишев то е ясно, че Кристалина Георгиева тъй да се каже има грижа за българските интереси- бежанци вместо българи в България. Така мечтата на Европейският съюз се реалицира безпрепятствено.

Всички обслужвате чужди интереси, но не и тези на народа, товарищ СтаниШЕФ.

да ги разбираш тези работи, ха сега ни кажи ходът на мамка ти с македонския език чии интереси обслужваше?

..... Кристалина има някакъв шанс, но ...... само ако Бокова й помогне като се оттегли от надпреварата за ООН и си подаде оставката в ЮНЕСКО.

Нещастника съсел пак се обади. Работи в Брюксел, получава заплата от Европа а работи против нея, защото Кристалина е европейска служителка.

А ти станишев чий интереси обслужваш? Пуснаха та с парашут в БГ политиката и ти колкото можа прокара руските интереси.Нали?!Белене чия заслуга е?А?

Тоя откак отиде в Брюксел го подгони яко параноята. И сякаш номинацията на Боковица от него и местан не бе срамна, грозна и абсурдна?

h 1

БОКОВИ -> КРАДЦИ !!! ТОЯ ИЗМЕКЯР -> ДОЛЕН ИЗМАМНИК !!! ВСЕ ЧЕРВЕНА ПАПЛАЧ !!!

Не бива, господин Станишев да измервате всички с вашия аршин. Това, че Вие сте обслужвали и продължавате да обслужвате чужд, не български интерес, не значи,че всички са като Вас. Най-малкото по причина, че Георгиева, а не Вашето и на Първанов протеже ще е генерален секретар на ООН. Българският интерес може да се предаде по много начини и един от тях е да поддържаш неизбираема кандидатура.

Без да оправдавам Станишев, който е доказан хитрец и мошеник, искам да те питам обратното: Кога пък Борисов, защити нашия интерес на България и с кое точно действие /без празните му приказки/?

Отговорът се съдържа в последното изречение горе, го понеже доста съм чел написаното от Вас ще се опитам да го обясня по-достъпно. Вярвам, че Борисов и правителството му работят за затвърждаването на членството на България в ЕС и НАТО. Сега най-важното- предпочитам България да бъде в компанията на държави като Щвейцария, Щвеция,Испания, Франция, Холандия с други думи държави от ЕС които се намират в пърата десятка на страните по продължителност на живота. Другата алтернатива - компанията на евразийските държави и БРИКС по не ми харесва- Китай- 82 място , Бразилия- 93-то, Русия- 137-мо място. И за да разбереш по-добре мисълта ми продължавам- Сев. Корея- 125-то, Ю Корея- 34-то, Хонг Конг- 2-ро място спродължителност 82 години и Китай - 82 място с 73 години. Нали си даваш сметка, че в двете по-горе изброени места живеят едни и същи хора с тази разлика, че едните са ги есплоатирали мръсните империалисти, а другите са живели в хубавия строй, оня с грижата за човека, с достъпното и безплатно здравеопазване, образование и т. н. Да ти кажа ли защо тия последните мрът по-рано? Защото дивите животни, както и свободолюбивите хора в клетка умират рано. Е, аз не искам да живея в държава, опасана с бодлива тел по границите, тел пазеща някои да не излезе навън от нея, а не някой да не влезе.

Звинявам се- репликата е към petrovito

Наивен сте, да не казвам глупав, да мислите, че Щвейцария е в ЕС.

СТАНИША Е НЕВЕРОЯТЕН ТЪПАК -ИЗБИВА РИБАТА

Тоя е голям измамник!Вие ме изберете и аз няма да ходя в Европа.Изключително нагла тахтаба!

h 1

който му се хване ДОРИ на една дума: ===> вече е в канала ...

Е ТО И ДВЕТЕ КАНДИДАТУРИ ОБСЛУЖВАТ ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ, НО ТОЗИ НА КРИСТАЛИНА ОБСЛУЖВА ИНТЕРЕСИТЕ НА ТЕЗИ ОРГАНИЗАЦИИ, В КОИТО ЧЛЕНУВА БЪЛГАРИЯ - ЕС И НАТО

НЕ вероятно а очевадно работи за чужди интереси защото на управляващите никога не са им се нравили българските:(((

А как ще дадат поста на Бокова, ако Георгиева е еврокомисар? М?

Всички интереси, които не са руски, не са и български интереси. Нали така, другарю Станишев? Нещата за левицата май са доста по-зле от очакваното. Крият се и се трият коментари, а тази новина стоя 10 минути на първа страница и изчезна. Май голям страх ги тресе, което се доказва и от все по-нервните изблици на "левите политици"

Този другар май не е с червена книжка, а с жълта?!

А ве каунь, твоите изводи и анализи са безпредметни, защото излизат от устата на говедо, което въпреки некадърността си е оцеляло в този живот благодарение на кафеза в, който другите комунистически кауни са го положили. а съществуването на Бокова е оправдано, само като проводник на чужди интереси, така че отстраняването и от живота изобщо би било благо за обществото.

Да питам криСТАЛИНа нямаше ли да става президент? Не беше ли нещо фактор и в ЕК? Сега пък ООН-то не я искали. Говори се че искала и някакъв пост за НАТО. Някакви араби и сирийци разбрах че я чакат на околовръстното, за да обменят генетичен матриял с нея за подобрение на поколението й. Бе тая история не ви ли прилича, че всички се карат за нея, и всеки вика ВЗЕМИ Я ТИ?!?!?!

Нещо май ти много си се объркал какво е казал Шулц. Ама много си се объркал :)

Ходът с Георгиева определено обслужва чужди интереси. За повече подробности четете руската преса.

Всички лидери от твоята ПЕС подкрепиха Кристалина Георгиева и не казаха ни една добра дума за Боковица! Ако не вярваш ,питай Шулц!

Защитавам просто моята другарка !

МАРШ в МИШАТА ДУПКА И НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ от ТАМ !!!

На всички е ясно, че Мутрата е национален предател и обслужва интересите на краварите, Германия и Турция. Това са му началниците.

А съсела обслужва интересите на путин и руската клептокрация които ограбват България!

Така е, американските тец-ове са руски, златодобивът ни съшо е в руски ръце ... Всичко са завладяли американските руснаци. :)))))

Дори да е така, това не отменя факта, че Мутрата и герберасите са национални предатели и ще доведат България до окончателна съсипия и вероятно гражданска война и национално разделение, с безумното и угодническо към началниците управление.

Друго си е да обслужваш интересите на джуджето в Кремъл, нали? Патриотично е, а?

Станишев е напълно прав. Георгиева обслужва чужди нему интереси - българските. Под "наши" интереси Станишев разбира руски или в краен случай интересите на БСП, за които от 120 години знаем доколко са били български.

Б,зикаме се ние с ООН ! Ама хайде да залагаме. Аз залагам че издигане на втора кандидатура изобщо няма да се допусне.

Кофти опорна точка - от ООН вече я изслушаха ;) Сега остава само да се класира на по-добро място от 6-тото и последната надежда на БСП и ДПС умира.

karabastun@abv.bg

Да не би шефът на човешките права към ООН - Саудитска Арабия - да я защитава ?

Не са я изслушали още.Изслушването ще бъде следващата седмица.

Вашите грозни комунистически семейства обслужват чужди интереси традиционно !