Сергей Станишев не е сред кандидатите за председател на ЕП

Окончателните номинации са Давид-Мария Сасоли, Ска Келер, Сира Рего и Ян Захрадил

Обратно в новината

Коментари - Сергей Станишев не е сред кандидатите за председател на ЕП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за Крепостните Селяни от България - НИЩО, било то Боковисти или Ленинисти! Да Живее, Баронеса Урсула!!

В кое поделение лицето Станишев изслужи задължителната си наборна военна служба?

Къде и кога лицето Станишев е имало един нормален работен ден в живота си?

В десантните части. Въздушно преносимата бригада в Пловдив.

Не думай бе!

Корнелия все пак се оказа по-голям тактик от простия.

Комунистите щурмуват небесата, комсомолците след тях вървят, пионери, пионери, славен път ви чака - трудов път!

Бойко, води ни...

Оставаше председател на ЕП да стане слуга на Русия - тогава ЕС съвсем щеше да заприлича на СССР

А семейство Десиславови щурмува Поднебесната Империя. Ти да видиш!

"Така става ясно, че президентът на ПЕС Сергей Станишев няма да участва в борбата за поста, а Източна Европа остава без нито един представител в топ позициите в ЕС." не е съвсем така, защото някакъв си чех има сред кандидатите за шеф на ЕП, от кумова срама. все тая. по-селски и по-долнопробни пазарлъци надали може да си представи човек. шеф на ЕK ще е гинеколожка, по съвместителство-военен министър на германия. cool! а пък ако изберат и тоталната ненормалница ска келер за шеф на ЕП, хептен cool!!! кристин лагард беше разследвана от френската прокуратора, за това е особено подходяща, освен мвф, да й връчим и парите на европейците, тъй като явно е единственият финансист сред 700 милиона европейци. хиляда пъти cool!

НеоФеодалният Барон Урсула, вече коли и беси в ЕС...

Борисов се оплете като пиле в калчища. Освен че изигра ходовете си по най-лошият възможен начин, сътвори и световен скандал с видеото предавано на живо във Фейсбук без разрешението на холандеца, което със сигурност ще има негативни последствия освен за него а и за страната ни. Начинът, по който Борисов освети срещата си с Тимерманс, блокира възможността в бъдеще холандецът да лобира за приемането на България в Шенген и евро зоната.

Май всички български имена се оказаха във фантазиите на един неуравновесен човек, който ги хвърли в пространството и е готов на всичко, за да изглежда фактор в европейската политика. Клакьорите-журналисти да си сложат "обеца на ухото" и да не се поддават на приказки без покритие. Пак станахме за смях с гафовете си.

ИМАХ СИ АЗ...

Не прилича на СССР! По-зле е.

Важното е че Пуся реши проблемите ви по телефона

Тръгнахме като аслани, а се върнахме... ББ да не се беше излагал във фейса с Тимерманс. Както и децата разбраха, ние сме девета дупка на кавала. Конграчулейшънс, Борисов

Това се нарича "подмяна на тезиса". Но няма как да замъгли гафовете в Брюксел - твърде видими са.

Остава и да е кандидат... Няма нормален човек в света., който да иска нашите комуняги.

Виж Бойко как го искат

Само Пуся ще оправи ЕС. Веднага след като оправи Рассияга

Беше Ангела, сега е Урсула. Този човек има ли съветници да го понаучат на протокол? Аз вече съм пенсионер, но и сега се обръщам към някогашната си класна /тогава беше много млада учителка/ на Вие. Има граници, които не бива да се прекрачват - въпрос на култура.

При това Правителство на ГЕРБ и Премиер Борисов , никой не ни счита за Фактор , така е било и така ще бъде ! Майката му е да напуснем ЕС и да си заживеем самостоятелно , без да допускаме във Властта такива като ГЕРБ и Борисов с Шайката !

А пък в Ада имало многи казани, но нашият бил най-голям. Българчета...

айде, да не преувеличаваме! холандецът пръста си нямаше да мръдне за България, просто защото е... холандец. той не знае къде ена картатат България, но си я мрази по принцип! а някакво си смешно видео с борисов надали е причина да го шкартират, европейските шмекери отдавна си бяха решили, че ще изберат още по-големи боклуци дори от юнкер. ска келер, урсула, кристин...да ти умре коня!

"Ние не сме като БСП и с две ръце ще го подкрепим!“, заяви Борисов.

Всичките предложения на международника Методиев отекоха в канала. Той изобщо беше ли в Брюксел? Или даваше интервютата от 10-ия етаж на НДК?

Има си и случай, при които гейството не е единственото необходимо качество... трябват си и други лични качества...

имаше предвид "кози", ама нейсе...

Оказа се че Корнелия има нюх за водач. Всичките и ходове се оказха правилни. Трябва да разкара и Гергов, Троянският кон на ГЕРБ в БСП.

Kalin

Общо взето компрометирани кандидатури не че тая на Станишев не е също като тях.ЕС си избира хора явно по други принципи.

Станишев следващите 5 г не го мислете... След 5г отново ще е в България да се бори за място за Евро избори. Чудя се, колко къса е българската памет.

колкото на Бойко челото

Май нямаш спомен за СССРто, а?

Тия разказаха играта на избирателя.

Най-много гласове в ЕС имат държави, които с ислямизирани трайно и необратимо - Германия, Франция ... Та преди да дойде краят Европа ще бъде за известно време пак мюсюлманска, евро ГЕЙСКИЯТ съюз е подготовка за това. А всичко, което тече пред очите на публиката е миманс само.

Дето направи десант в парламента ли?

Тимерманс със Станишев.

Учудващо би било, ако бяха избрали българин/ка на ръководна позиция в ЕП! Даже и еврокомисар ни е много! Незнам на какво се надявате и защо се оставяте да ви манипулират!

Щом борсите и еврото са стабилни, избора е правилен... Българското правителство и евро депутати не показаха висок интелект и свежест. Само интриги, скандали и популизъм

Тия в Брюксел не пасат трева и никога не биха избрали човек с руски корени, роден и възпитан в СССР!

ПЕС не подкрепи Станишев!

Защо "пак", тя някога била ли е преди това мюсулманска, че и "пак" даже.

И сега Баце кой да подкрепи като предложеният дори не се е снимал с него ;) Баце дори не се е отъркал от него ! Ужас ! Няма нито една снимка с него !

МВФ оглави ЕЦБ.

че Източна Европа увисна,ПЕС не подкрепи Станишев,Боко изгуби позиции....докато се луташе между ЕНП и ПЕС. Старите приятели си отиват.....новите си имат собствена игра....

Да, Фалиралата Еврозона е във Валутен Борд като Булгария!

Барон Урсула! Мазел Тоф!!

Европа ще бъде на Китай, с такива слабаци да лидери, ще ги дозавладеем!