Сергей Станишев на конгреса на ПЕС: Трябва ни Европа демократична, социална, така че да дава перспектива

По думите му всичко, което се случва, изисква силна социална политика, за да се чувстват гражданите сигурни

Обратно в новината

Коментари - Сергей Станишев на конгреса на ПЕС: Трябва ни Европа демократична, социална, така че да дава перспектива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вземете и се стегнете най-накрая! Заляхте САЩ и Канада с имигранти, преди седмица бях в Ню Орлиънс, преди 2 месеца в Монреал навсякъде като хлебарки са плъзнали разни нещастни франсета, белгиици ... не са много по-различни от арабският боклук който ни залива.

я кажи на жена си да трие по-малко коментари против Русия във форума на дир

Дрън-дрън-дрън - демократична, социална, перспективна ... Нито дума за джендъризма, зелените и всички останали простотии, които скапват Европа.

Трябва да ви изселиме всичката педалска паплач на един остров и да ви оставиме да си правите демократичният рай. И да ви отстрелваме като пилци. Всичката давоска ционискта мърша глобална в зандана до живот. Достатъчно страдание причинихте на народите няколко века през масонската си помия. Време е за разплата. Няма бягане.

Трансджендерско Фашистче а? Ми ще мрете бе. Яко ще мрете:)

Не се пише "изселимЕ" и "оставимЕ", а "изселим" и "оставим".

На най-бедният народ в Европа му трябват високи доходи,а не високопарни слова,комунист нагъл!

Пеев ще го вземете ли? По изключение, де. Щото без него няма перспектива, както вече знаем от времето на орешарски. Мая ще го предложи, ако вас ви е срам.

Правителството на Сергей Станишев одобрява сделката за придобиването на имота от руснаците на цена, много по-ниска от пазарните Частното училище в курорта „Камчия“ „Юрий Гагарин“, което е част от най-големият детски лагер извън пределите на Руската федерация и собственост на кметското на Москва, затваря врати. В инспекцията по труда във Варна вече е постъпило заявление за съкращаването на повече от 30 души – учители и служители. За ситуацията са били уведомени, но без подробности, и в Регионалното управление на образованието - структура към Министерството на образованието и науката (МОН)."След визитата през март тази година на председателя на правителството на Руската федерация Д. А. Медведев Министерството на външните работи подготви бележки по реализацията на всички договорености, като специално място беше отделено на преодоляването на кризата около този комплекс. Включително беше предложено кметството на Москва и руското правителство в лицето на Министерството на просветата да разработят варианти за трансформирането на тази собственост в държавна и да й осигурят бюджетно финансиране. Бяха поставени срокове до юни, бяха представени съответните доклади. Но за съжаление бюрократичната машина се върти бавно, затова не зная дали ще издам голяма тайна, но там беше и В. И. Матвиенко и сега подготвяме разглеждането на този въпрос на оперативно съвещание с постоянните членове на Съвета за сигурност на Руската федерация", пояснява Лавров.

Да, социална Европа ви трябва - за да цоцате социални помощи на голямо.