Коментари - Парламентът подхваща монополистите след Нова година | dnes.dir.bg
назад

Парламентът подхваща монополистите след Нова година

Лидерът на БСП Сергей Станишев обяви, че веднага след Нова година на дневен ред ще е цялостен пакет на много антимонополни закони, като по пакета е постигнато съгласие и с министрите, и с ДПС.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът подхваща монополистите след Нова година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе хамстер, като направиш нещо, тогава говори...досаден и неприятен си с твоите безкрайни обещания! То не е като да подпишеш тлъстия хонорар на Моника от нашите пари...... ОСТАВКА!

Пдхвани им го на тези монополисти Сергейче. Разкажи им играта и сложи партийци, как ще има далавера и няма да има за вас. Не ги е срам!

Aко и монополистите ще ги "подхващате" така, както подхванахте партийните субсидии - по-добре не си губете времето !

гущерът щял да си къса опашката-смях в залата!!!

като дойде ред на данчоМентата да управлява горката държава горката България данчоМентата+делянчоМЕЕЕ.....ВСКИ КРАДЛИВО ГАДНО ПЛЕМЕ

Ти за Данчо Ментата (Пицата) не говори. Сега преди няколко дни имаше статия на The New York Times, за това как Обама се е консултирал с него относно бюджетната криза. Ментоса е иконмист та дрънка, особено с новите цайси е номер 1.

А КОГАТО ПАДНЕШ ОТ ВЛАСТ ЗАВИНАГИ, ЩЕ ПОДХВАНАТ МОНИКА/ЛЮИНСКИ/

Ти Моника не я мисли. На следващите ще им бутне пари и пак ще е на хорото. Такива нахални комундаци и напалм не ги треби. Лошото, е че тя и Бисеров кадруваха целия Кабинет, но какво да се прави ...

СТАНИШЕВ,А ТЕБ КОГА ДА ТЕ ПОДХВАНЕМ - ПРЕДИ ИЛИ СЛЕД НОВА ГОДИНА? ОСТАВКАААА! ИЗЧЕЗВАЙТЕ! ДА ВИ НЯМА! МАХАЙТЕ СЕ! МРАЗЯ ВИ! НЕ ИСКАМ ДОРИ ДА ВИ ЧУВАМ!

И като ги подхване- какво? Нищо. Ако върнат парите, тогава има смисъл. Другото е - прах в очите на наивниците.

Лъже,щом ги предупреждава.Не вкарвайте никого в затвора,а най после започнете да им взимате незаконните пари и ще станем икономически по добре от цяла Европа.

r ако започнеш от себе си....ще те почерпя!!!!!

Само не уточняват след коя точно нова година? И как точно ги подхващат?

Ами 2014 а похващането ще е през скъсан джоб.

ИМа

Тати обеща да ми купи колело ама друг път...

Да подхванат летящата си чиния от Бузлуджа и да отлитат да си правят монополи в друга галактика.

Кои монополисти ? Цветан василев или пеевски ?

По добе заглавието да е : "Парламента щял да подхваща" монополите .

Закона е писан от Данчо Ментата, Делян Пеевски и т.н. Ясно ли е?

След коя Нова година....?

Няма за кога, бе, не се напъвайте излишно. Оставката чука на вратата :)

Точно за коя част от тялото ще ги подхванат? Да не би да е нещо, като гъделичкане?Щото иначе ще има уволнения и смена на власта, нали те ги назначават.

Ха! А дано промените в законите за монополистите не са като промените в закона за хазарта! Че ще настане гоуем смут - ще ни оставите само по един "екслузивен" монополист в даден бранш;о)

Все говорят в бъдеще време! За да мине малко време за да позабравят хората.

А с монопола на Пеевски във вестниците и разпространението, дали ще се занимават? Или по тази точка не са постигнали съгласие с ДПС?

Кои са ДПС, че БСП постига съгласие с тях???

лошото е, че много си вярваш. Глупав си и това се вижда от самолет! Ами да те ориват твоите бесняци, че се излагат с теб! Такъв един плужек, недомаслен! Ожениха те, ама пак не стана мъж ...

Разпищолването на руската пета колона в България е пословично нагло и безочливо! Тяхната (на екссъветските любители на Русия в България и на началниците им в Кремъл) задача е ясна искат да ни извадят от ЕС и никога не са били толкова близо да целта си през последните 16 години. Въпросът е има ли достаръчно българия живеещи на тази територия, които да им се противопоставим и да устоим членството си в Европейския съюз за в бъдеще!?!

Похвално за банките.Може би най-после ще научимкак умишлено беше фалирана 1-ва частна банка на Венцислав Йосифов,мъжът на жена ти.Как в резултат на банкрута изгоряха спестяванията на 250000граждани и над 120000 ЕТ,дребни и средни фирми загубиха 42,4 млн.долара и 10,7 млн.тогавашни лева. Пълен цинизъм.Градеца ще гони крадеца.Ще гоните тези които създадохте преди 24 г.,тези които прикривахте,тези които станаха крупни богаташи.С промени в законите,с вратички,вие укрихте всичко и сега поредната пушилка-видите ли колко много се грижим за българина.Да не би да сте се изплашили от многото клетви и божието наказание,та сте решили да върнете откраднатото.МРЪСНИЦИ! ПРЕСТЪПНИЦИ!

"Мъжът на жената ти" ...хахахахахха Браво!

Да ти повишат пенсията-4,5 лв. Да ти напишат акт - 180 лв. Да си платиш тока 350 лв. ................................................ Да те излъже Станишев- Безценно

Кадиев - и меееееен!

Постигнато е съгласие и с министрите и с ДСП. Ами че то всички министри и 99% от назначенията са все от ДПС. Аз не знам Станишев за какво изобщо се прави , че са управляваща партия. ДПС управлява, като гледам назначенията.

Pesh0

на дневен ред ще са сметките за тока . Станишев , защото го намали и се застрахова от сега :)

Как ще Подхваща, "Под Ръка" или другото, което е нецензурно. Хубаво е да се разбере ясно, но нещо не го разбирам. Сигурно съм простзд.

Ще ви построим още една руска тръба......така се ''борим'' срещу монополите !

При кое правителство ОСЕМ ДУШИ СЕ САМОЗАПАЛИХА??????

А ти що не се запали, от теб НЕМА НИКВА ФАЙДА. Дай адрес да ти пратя туба бензин и клечки от Костенец...

КОЙ ЗНАЕ ЗАЩО НЕ ТИ ВЯРВАМ! АКО ИСКАТЕ ДА НАПРАВИТЕ НЕЩО / ВЪПРЕКИ ЧЕ МОЖЕХТЕ И ПРЕДИ / ТО: 1. ЕРП-ТАТА В БЪЛГАРИЯ СА МОНОПОЛ 2.КАКВО СТАНА СЪС ЗЛАТНАТА КОНЦЕСИЯ 3.ЗАЩО МОЛОВЕТЕ, СОБСТВЕНОС НА ЧУЖДИ ФИРМИ, ПРОДАВАТ ОСНОВНО ВНОСНИ СТОКИ И УБИВАТ ДРЕБНИЯ БИЗНЕС 4. ЗАЩО НЕ НАПРАВИТЕ РЕВИЗИЯ НА ПРИВАТИЗАЦИОННИТЕ СДЕЛКИ И НА РАЗРУШЕНИТЕ В ЧУЖД ИНТЕРЕС ПРЕДПРИЯТИЯ. НЕ МОЖЕ В УЖ "ПАЗАРНА ИКОНОМИКА" ДА СА ПРОДАДЕНИ АКТИВИ ЗА НАД 200 МИЛИАРДА ДОЛАРА, А В ХАЗНАТА ДА СА ВЛЕЗЛИ ПОД 2 /ДВА/ МИЛИАРДА ДОЛАРА. 5.СЪД И ЕФЕКТИВНИ ПРИСЪДИ ЗА ТЕЗИ, КОИТО ДОВЕДОХА БЪЛГАРИЯ ДО ТАЗИ КРИЗА. 6.РЕВИЗИЯ НА ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ ОПЕРАТОРИ И ИЗДАНИЯ ЗА АМОРАЛНИ ФИЛМИ, СНИМКИ..., РАЗВРАЩАВАЩИ НАШАТА МЛАДЕЖ. 7. СЪД И ЕФЕКТИВНИ ПРИСЪДИ ЗА НАРКОДИЛЪРИ. .....ИМА ТОЛКОВА, ТОЛКОВА МНОГО РАБОТА. НО МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ ВИЕ ПОДКЛАЖДАТЕ Т-Н." ПРОТЕСТИ", ЗА ДА СЕ ИЗМЕСТИ ПУБЛИЧНИЯ ИНТЕРЕС. ЖАЛКО, НО ВИЕ ЩЕ ВЛЕЗЕТЕ В ИСТОРИЯТА КАТО ПОСЛЕДНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ИЗЧЕЗНАЛАТА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ. ВИЕ НАПРАВИХТЕ ТАКА, ЧЕ ХОРАТА ДА СЕ ОТВЪРНАТ ОТ ВАС! ЖАЛКО И ЗА УСИЛИЯТА И ТРУДА НА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ВАШИТЕ РОДИТЕЛИ, КОИТО СЪЗДАДОХА ЕДНА МОДЕРНА БЪЛГАРИЯ, КОИТО ВИЕ УНИЩОЖАВАТЕ!

"Любовта към Отечеството превъзхожда всички световни добродетели!!!" Георги Сава Раковски Я кажете русофили я кажете хора мили българи ли сте или руснаци или просто дупедавци? Това ще река и ще свърша не сме народ, а руска мърша!

освен кухи думи нищо ново ..........още ли има глупаци, които вярват на БСП/ДПС ..........ха ха ха :)))))

Абе ей СерГЕЙ такъв,по-добре кажи кога ще вкарваш фиктивната си жена в затвора.Ама оу,що не си признаеш всичко по бързата процедура?

Pesh0

104 години от рождението на Вапцаров . Дали Станишев го е чел ? Какво ли щеше да напише Вапцаров за сегашните комунисти . Разстрел , и след разстрела червей. Какво тук значи някаква си личност :)

най-реалистично е да подхване топките на Местаня и да ги крепи.

Най големите монополисти,срещу себе си?! Ламята-сама,да си отсече главата?! Цирк"БУШ"ряпа,да яде!

Както стана ясно през последната седмица беше въведен 20% данък върху производителите на ел.енергия от ВЕИ. Сега се прокрадва идеята тази такса да бъде върху всички производители на ел енергия (за да имало равнопоставеност) В началото на управлението на това правителство се направи анализ на енергийната система и беше казано че не е възможно цената на енергията да спадне- ако не ме лъже паметта дори се говореше за увеличение. Въпросът е : От къде ще се вземат тези 20% - нали всички работеха на границата на печалбата.Ако е така отново трябва да ги плати потребителя.Ако ли пък не - значи сме били лъгани. Тогава...: Тогава вместо тези пари да отиват в някакви буфери директно ни намалете цената на енергията с 20%. Ако нещо се бъркам-моля поправете ме ! (само да не е в централен Софийски ...)

не ми стана ясно какъв е стила на борбата

Петър Волгин: Аз съм Петър Волгин. Казвам се "Волгин" защото съм правен на задната седалка на черна Волга! С червени перденца !! Майка ми беше много горда от това и затова ме е кръстила "Волгин"!!! Завиждайте тъпунгери!!!!

Събиран е от постелката,пред седалката,май?!

Забрави само да ни кажеш във Волгата на чий високопоставен нискочелест червен друга е било ;)

*Коментарът е скрит, защото съдържа много обиди, много цинизми и много псувни по адрес на другарят Станишев които накърняват "доброто" му име. А също и...(В)името на Партията му .

Кой ти е дилъра?

Е, съселът изби рибата и изкърти всички мивки. Вдъхновителите и създателите на монополите да се борят с тях. Върховно!

НИКОЙ НЕ ТИ ВЯРВА, бе бай УЙ ! Как се чувстваш ни е интересно КАТО ЗНАЕШ, ЧЕ ЦЯЛ ЕДИН НАРОД ТЕ МРАЗИ И ПРОКЛИНА, а ???

ivo10

Знам, така ще ги подхванете, че ще им стане още по-хубаво, а на нас ще ни се доразкажат игрите.