Мирослав Найденов ще съди Станишев за обида и клевета

Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов заяви, че ще съди за клевета и обида лидера на БСП Сергей Станишев, защото го е нарекъл "известен лъжец".

Обратно в новината

Коментари - Мирослав Найденов ще съди Станишев за обида и клевета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комунягите се появиха за да плюят ,но ще гледаме съира как лидера им ще се чуди от къде му идват щамарите.Прост,по-прост, най-прост КОМУНИСТ.Доказано от всякъде.

Комунягите се появиха за да плюят ,но ще гледаме съира как лидера им ще се чуди от къде му идват щамарите.Прост,по-прост, най-прост КОМУНИСТ.Доказано от всякъде.

Как ще докажеш обратното бе Миро????Дали ще са ти достатъчни сал дружките в момента като "свидетели" или те първи ще се отрекът от теб. Дори на Кеворкян му стана неловко от клюкарката в теб и деликатно ти го каза ама кога клюкарка ще си признае че е такава...

Ще му осъди дедов.я.

Серго допускаш една сериозна грешка. Разкарай вечно абонираните "нови" лица, старите абонирани за кокала депутати. Пирински, Найденов, Масларката, Янаки, Корнезов. Втръсна ми се от тези нищо не вършени "кадри". Обновете се. И стига отвръща на шамари, а започвай да нанасяш. Дойде момента, че каквото и да кажеш ще е вярно. Милиционелите се окакаха.

Истината за всеки българин е проста: Нашето момче Серюгин няма нищо общо с никакви далавери и всичко за него е лъжа. Обратното обаче може да се каже за ГЕРБ - всичко което казва Серюгин за тях е истина и само те въртят далавери. Да обобщим - далаверите на БСП са измислица и лъжа, далаверите на ГЕРБ са истина. Е тва е !!! Така мислим повечето от българите и по този начин доказваме, че не сме матр'ял, а умни хора!

90 % от пишещите тук са хора с ограничени умствени качества или подкупени от хората на този ВЕЛИК СТАНИШЕВ/лъщяш хамстер/Даже и жената до него е избрана от майка му, заради положението и парите и.

.........."Това говедо СТАНИШЕВ е изкарал школите на КГБ бе ееееи хора"...... Абе цървул, това "говедо" е московски и лондонски възпитаник с 4 езика. Е няма капацитет за милиционер.

........ЗАВЪРШИЛ, АМА ЗАЩО ЛИ?? А ЗА ЕЗИЦИТЕ, АЗ СЪМ ЗАПОЧНАЛ В КОНЬОВИЦА И ВЛАДЕЯ ПЕТ!!

Това говедо СТАНИШЕВ е изкарал школите на КГБ бе ееееи хора, там създаваха само наглеци, които режеха глави с усмивка, и без да си измият ръцете СЯДАХА НА СОФРАТА.

Найденов, лъжец си, на всичкото отгоре, вредящ лъжец. Каза, че ще направиш сиренето истинско. То си остана същите лайна, само покрай твоите лакърдии стана два пъти по-скъпо. По Великден, когато беше пълно с агнешко по 12 лв., ти лично, по всички телевизии обясняваше, как то се продава по 16. Вярно, в Метро имаше такова - замразено от Нова Зеландия. Факт е, че понякога не лъжеш, защото не казваш нищо, пример - неадекватните ти бъртвежи на тема "Има, нема дюни".

Абе с една дума, хвани единия глупак и удари другия!

Станишката загази здраво. Простотията му лъщеше от всякъде, гарнирана с наглост. Но накрая си намери майстора. Миро знае как да се справя със соц. наглеците....

Кучкар неграмотен,нахален.

Ей, най-после намериха за какво да го осъдят тоя човек!Той през целия мандат им беше в устите. Вместо всяка втора дума да им е България, всяка втора дума беше Станишев. И сега съдът ще се занимава пак с глупости.Но ако наистина има лъжа, значи няма обида.

А за моите 1000 дка край морето, заменени 2008 г., няма ли да ги покажете? Хората ще си помислят, че една заменка не мога да направя като света...

По некадърен министър от Найденов не сме имали никога. Всеки ден измисля някакви безмислици. Най-новото е че трябва да пишем актове ако сиренето не е отделено от т.н. имитиращи продукти. Не предписания, а актове...

да съдят някого, че говори истината... това често се случва в бг

Дядото от сем каза че може да се пише цица. По телевизия7 вчера на Митанката. Аз гледах. Не е честно да пазите съчинението само за вас.

Станишев се изпусна...И замириса. Такъв си беше и в казармата...

Нашия адрес не е IP а, улица Елин Пелин номер 6. Аз как да пиша с червено?

Вие защо не говорите с мене? Кой клас сте? Като стана голям, ще стана като Миро и Серго и.. Ще искате да си приказваме но , нямааа!!!!!! Глупаци.

И не знаете как се слагат снимките!

И не знаете да карате голове!

НАЙДЕНОВ, В насрещния ми иск ще се наложи да доказваш какви земи е придобил чрез заменки брат ми. И още нещо. Изпращам сигнал до Главния прокурор за това, че като Министър си превишил делигираните ти от закона права и без да имаш необходимите правомощия си "ПРОДАЛ" държавен имот, по който според разпоредбите на чл.44 от ЗДС право на разпоредителност има Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол, а не ти "ИЗВЕСНИЯ ЛЪЖЕЦ" Сделката с която е деактувана държавната земя в Несебър е НИЩОЖНА тъй като тя е осъществена от НЕКОМПЕТЕНТЕН орган какъвто се явява подписалият документа твоя заместничка. СОРИ НАДЕНОВ, За затвора си.

Станишев има доста свидетели, че Найденов е известен лъжец - едва ли има Българин, който да не знае този факт. Назначиха си Главен прокурор, назначиха си "семейни приятели" за шефове на съдилища, че защо да не съдят вече, който си поискат.

Станишката имаше известно главозамайване примесено със скудоумие. Сега Миро ще го постави на място. По - мек вариант е Станишката да се извини публично и коленопреклонно. Иначе ще си носи резила с всички съпътстващи неприятности...

Даже вече е измислил извинението "Извинявайте, че казах истината г-н Ирланд.... пардон Найденов".

Станишката си намери майстора. С Мирослав Найденов е твърде опасно да си имаш вземане-даване. Това го изпитаха на собствен гръб соц. фуриите Мая Манолова и Курнелия Нинова. Миро ги насади на пачи яйца и тия червени дами въобще забравиха да му задават въпроси за парламентарен контрол. По - добре да се занимават с Борисов от колкото с Найденов. Та така и със Станишката ... Поради глупост, обиди публично Найденов и ще бъде осъден. Предизборно ... с голям ,,шанс" за успех на самите избори.

ПОСЛЕДОВАТЕЛИТЕ НА КОМУНДЕТО серГЕЙ СА МАЛОГРАМОТНИ МЪРЗЕЛИВЦИ, ПАРАЗИТИ, ЛУМПЕНИ И КРЕСЛЬОВЦИ... ТАЗИ ШАЙКА ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ НИКОГА НЕ БИХА ВИДЕЛИ ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ БЕЗ СТАЛИНСКАТА ОКУПАЦИЯ... ВЕЧЕ 70 ГОДИНИ СЕ МЪЧИМ ДА ИЗЛЕКУВАМЕ СТРАНАТА СИ ОТ ТЕЗИ НАГЛИ ЦИРЕИ... НИКЪДЕ ПО СВЕТА БОЛШЕВИШКА ПАРТИЯ НЕ Е ВЗЕМАЛА ВЛАСТ С ИЗБОРИ, ПО ДЕМОКРАТИЧЕН ПЪТ. ТОЗИ НАГЛЕЦ СИ ПОЗВОЛИ ДА ПЛАШИ, ЧЕ ЩЯЛ ДА ВЗЕМА ВЛАСТ С ВСЯКАКВИ СРЕДСТВА, А ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Мирославчо, когато постигнеш 10% от интелекта на Сергей и започнат да те разпознават или знаят името ти в Европа , то тогава започни да говориш. Не съм от електората на Сергей ,но не обичам неграмотните и тези които са шланг на неграмотен човек, макар е доцент, генерал и прочие,както казва радио Разлог

ГУНЧО МАМИН, БЛИЗО СИ ДО 10 %ОТ ИНТЕЛЕКТА ... НА ЕДНО МАГАРЕ...

КАЛИТКО ти освен от овце и от магарета ли разбираш. Почваш да приличаш на Б.Борисов-и той много разбира от животни.

dir bg /4 ноември 2011 Ще продават държавна земя, за да пълнят бюджета ..."Проблемът е в споразумението, което имаме с асоциацията на зърнопроизводителите, на животновъдите, защото с орязания за 2012 г. бюджет не можем да го изпълним...търсят се възможности", увери Найденов. Той припомни, че този въпрос е бил актуален и в началото на мандата на правителството, когато са се обсъждали антикризисните мерки. Продажбата на земя е именно такава мярка. Вестник "Сега" пише, че на пазара ще се предложат 1 млн. дка ниви, а целият държавен поземлен фонд е 2.2 милиона декара. От тях 100 000 дка трябва бързо да бъдат разпродадени чрез търгове, а останалите 900 000 дка - дадени за години напред под аренда...."

Сп. Собственик/ 11.11.2011 Държавната земя нямало да се продава Идеята за продажба на земеделска земя от държавния фонд, която ресорният министър Мирослав Найденов лансира за пореден път няколко дни, няма да се състои. Пред земеделската парламентарна комисия тази седмица. Найденов дори отрече да я е предлагал... ... Никой не продава и няма намерение да продава земя, каза в сряда пред депутати земеделският министър, призовавайки да се спрат спекулациите по темата.

21 авг 2012/ Капитал Земеделското министерство продава 150 хил. дка държавни земи Със Заповед на министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов е открита процедура за провеждане на национални търгове за продажба на земеделски земи от държавния поземлен фонд... Това става известно от съобщение на сайта на ведомството.

Бате Бойко защо са го женили за чичо Серго? Миро на кого е дете или са го взели от дома? Един дядо с бяла коса по телевизията 7 снощи каза, че можем да пишем цици. Аз ще пиша съчинение, но госпожата не дава. Да и кажете да гледа по телевизията че може. Тука как се слагат снимките?

Аз като порасна ще се женя, за момиче! Марийка от нашия клас е съгласна и сме гаджета.Пък Гошо и купува вафли и тя дава на мене да ям.

ivo10

Ах, ти немирнико! Пак си избягал от белите престилки и си без хапчета.

НЯМА ДА ГО ОСЪДЯТ! Станишев като министър председател на Република България ИЗГУБИ (даде на мафията) 7 секретни доклада - три от ДАНС, два от МВР, един от министъра на отбраната, и един от НАТО, а червения съд го оправда! Сега Станишев, иначе председател на европейските социалисти, се бил държал като ПРОСТАК, бил показал ниската си култура, липсата на въспитание и липсата на каквито и да било обноски? Съда ще каже, ми какво да го правим Сергейът, когато трябвало да го въспитават, баща му бил по конгреси на Комунистическата Партия! Простак си е! А иначе има големи претенции и даже е предсетател на европейските социалисти! Хвани Сергейът, блъсни всички европейски социалисти!

Повечето хора,с които съм контактувал казват,че 1000 лева заплата днес всеки трябваше да получава или повечето.Днес нямаш ли 1000 лева на месец се живее много,много трудно.Как се изхранват 3 или 4 членно семейство,как се обличат,как плащат сметките си за ток,парно и други необходими разходи.А тия отрепки щели да се съдят.Майната им.Това хората не ги интересува.Едните имали милиарди в резерв,другите ги изхарчели,но и "двамата" не ги дават на народа за по-добър живот.На всичкото отгоре хората пак ще им гласуват доверие.Хора,опомнете се!

ти последните 22 години спа ли?!?! или беше в кома?!?! май си пропуснал да разбереш кой окраде милиардите в тази държава. започнаха с пирамидите.. фалит на банки ..масови приватизации и РМД-та.. спал си много май !?!? що ли си се събудил изобщо!?!?

Лично гледах Найденов при Кеворк. Лично го чух какво каза. Че фирма, в която обственик е Моника Йосифова, е купила декарите край Камчия. Можете да видите цялото предаване в сайта на Нова. Ако тази думи не са верни, значи лъже!

Е, къде беше до сега, та не я даде тая сделка на прокурор ами чака да минат 4-5 години? Нали имаше цяла парламентарна комисия да прави оценка на заменките и наследството на тройната ламя? Мисля, че икономическия експерт на ГЕРБ Стоян Мавродиев я оглавяваше. Колко дела заведоха или само потрошиха държавна пара и за това? Надминаха тройната ламя и по заменки точно три пъти.

За олигофрените милиционери - От Експат Бета заявиха, че имотът в курортния комплекс Камчия не е бил предмет на замяна и не влиза в каквито и да е било списъци на заменки. Освен това имотът е в регулация и никога не е бил защитена територия. Според Екпат Бета неоснователно е да се прави паралел между случая в Несебър и този на река Камчия. "Не притежавам и 1 квадратен метър по морето, единствената земя, която имам, е наследство от майка ми и е в Северна България, коментира пък Моника Йосифова и заяви, че това са поредни спекулации.

Никой нищо не притежава на морето. Никой не е крал, нито си е присвоявал. Всички къщи там са на извънземните.

и на станишев брат му няма нищо ( да не е луд ) само проектите са минавали през неговата фирма .. ( по направление) ... Ей тъй като кажат ,,ама аз нямам нищо'' -чак да ги съжалиш!!

бе тоя станишев що бяга от костов. да не го е страх че ще пие от менчето му. споко сергей, стар е, не му се плаши. бъди мъж- не се черви.

Ако пак дойдат на власт хора от Тройката- Станишев,Доган или другият,значи народът ни е под всякаква критика.

А като избрахме мутрите сме "над всяка критика", така ли?

... стига с тая тъпа пропаганда.По времи на действие на Закона за защита на държавата са били убити също хиляди.Малко ли снимки има с отрязани глави.Така че не рови темата,насилието е било при всички управления факт.СТАНИШЕВ НЕ МОЖЕ ДА ИЗБИРА РОДИТЕЛИТЕ СИ.ТОЙ Е С ВСИЧКИ ПРАВА КАТО ТЕБЕ.Но вие в момента сте управляващи и крадете доказано,а приказките за Станишев са абсолютен фишек.Била в управителния съвет на фирма купила земя на двойна цена от частен собственик.Къде е проблема?Или сега струвала 2,5 пъти повече.ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ЩЕ СТРУВА-МИНАЛИСА 8ГОДИНИ.

моли се в тази държава земеделието да го има още..защото освен всичко друго,и хляба ще ти стане турски или китайски!!! земеделеца е един от най -тъпканите през татковото време на серГея. А ти си изгнил комунист!!

Спрете устрима си г-н Найденов. Ще се получи историята с Гугушева и Марковска. Тоза, което твърдите е неверно. Ние също четем и знаем кой работи в тази фирма, която е купила за 4 500 000. Г-жа Йосифова не фигурира. Проверете в Търговския регистър. А освен това ще ви атакуваме със сделката за замразеното месо, обявяването на целия Странжански район за заразен с шап,което не беше факт.

Защитавате крадеца и измамника Станишев или г-жа Обичам Парите?

Много съм обезпокоен заминистъра. Още сега ще си го преместя в другиоя крачол.

Олигофрени, наети за 50 лв надник на ден, от СИК-аджииската ПП ГРОБ, дращат тук с разни никове и с еднакво скодоумие Тъпаци,нещастни, нали за да докаже че не е крадец, Найденов трябва да докаже за брат му на Станишев и за Моника И как ще стане това,бе милиционерите

Ма недейте така! Кога сте виждали хамстер да лъже?!

На твое място,миро бих му теглил няколко бързи тупалки!Белким научи как да се държи с хората!

Когато падна от власт Триглавата Ламя си казах - край, повече няма да чуя за Станишев. Какво обаче се оказа. Името му започна да се чува много по-често от преди. Новите властници лягаха и ставаха с името на Станишев на уста. Каква е тази любов необяснима? Все едно, че са му лична PR агенция. За повечето от феновете на властниците обяснявам, че PR е ПИАР.

Да ти каже бай Георги,че да го споменаваш с добро: имат един и същ ПиаР - демек един и същ човек се грижи за техния обществен имидж.

Сполай ти бай Георги.

Не само, че е голям лъжец Миро, ами е и нагъл лъжец. Хубаво ще е да го видим в съда. И като ищец и като ответник, а и като свидетел ще е интересно. Ама като, че ли устата му е по-голяма от главата.

Моника Йосифова с финансовите си далавери и с връзките си с разни чичковци-паричковци май не допринася много за имиджа на Станишев. Нещо напоследък, вместо да се съсредоточи върху предизборната платформа на партията си, той води безсмислени битки, за да очисти името на жена си от поредните разкрития.

То един имидж... всички му се присмиват на празнословието

Пусти закон за лустрацията.. Както е направено в Германия. ДО 2019 !!!!!!забележете. Такива изедници комуняги сега щяха да са в кюшето.Бащата дерибействал -сега сина...Пусто Белене за вас ама по ваш модел..Както вие комунистите сте го правили.

ЩО БЕ - ПП ГЕРБ ДА НЕ Е ПО-РАЗЛИЧНА... ОТ СЪЩАТА МАЯ СА ЗАМЕСЕНИ... СЪЩИТЕ НЕЩА ПРАВЯТ- ДОРИ ПО-ЛОШИ ОТ ОТ БКП-БСП... ПЪК ИМ ВИЖ И ПАРТИИНИЯ СЪСТАВ- ВСЕ СА СТАРИ ПАРТИЙНИ КАДРОВИЦИ- ИЛИ РОДНИНИ И ПРИБЛИЖЕНИ НА ТАКИВА ... И ЕДНИ И ДРУГИТЕ- ВСИЧКИ СА НА ЕДНА ЯСЛА И НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ НАРОДА ...

миро, а бе пратете го тоя да си живее у грузия ли беше украина ли беше. аман от факани руски ко...лета.

Ей, Винету, спри ги твойте индианци! С простотията си направиха бледоликия Сергей - герой!

Найденов по наглост е пълно копие на Борисов!Кръвен брат да му беше пак нямаше да си приличат толкова!

Всъщност Станишев и Моника Йосифова са една перфектна двойка: той и осигурява сделки, подобни на тази и и пробутва държавни поръчки за милиони по времето, по което е премиер, а тя му ражда дете, за да му помогне да обори слуховете за неговата хомосексуалност... Така хем той е с излъскан имидж, хем двамата са натрупали милиони за сметка на данъкоплатците! На печелившите - честито!

Хайде замисли се още малко защо ГЕРБ мълча три години за Станишев и сега всяка втора дума е за него. Страх ги е...

Ed Hunter

Миро осъди този ПЕС и го вкарай до края на живота му в затвора! Този крадец и цялата му крадлива столетница опоскаха България и сега подклаждат зомбираните дъртофленици и разни безмозъчни маргинали да стачкуват срещу най-успешното правителство. Миро ти си пич, вярвам, че ще смачкаш мутрата на това КОМУНДЕ!

Хапчетата от сушени жаби, бързо!!!

Да, ама онзи, дето пие хапчета от сушени жаби, кара сърф и е финансов "магьосник", пък нашия с кю-то надали.

ЕХХ0- АКО НЕ СИ ТИ АЙКЮ- ДА НИ ПОРАЗСМЕЕШ С ИДИОТИЗМИТЕ СИ- КОЛКО СКУЧЕН И СИВ ЩЕ Е ЖИВОТА А ... А ИНАЧЕ -ПРИЯТЕЛСКИ СЪВЕТ- ПИЙВАЙ СИ ХАПЧЕТАТА - ЧЕ МОЖЕ ДА ДОЙДАТ ДА ТИ ОБЛЕКАТ РИЗКАТА С ЗАКОПЧАВАНЕ ОТКЪМ ГЪРБА ...