Станишев: На избори, ако ”Атака” не влезе в парламента

Лидерът на БСП Сергей Станишев заяви, че ако и утре "Атака" каже, че няма да участва в работата на парламента, това променя ситуацията и създава условия за предсрочни избори. Според него зад протеста стоят едни и същи кукловоди.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: На избори, ако ”Атака” не влезе в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

скрий се бе хамстер, лошо ни става като те видим и чуем.....марш на Позитано 20, не излизай от тази дупка!

комунисти, фесове и псично болен националист искат да управляват България на всяка ЦЕНА. няма да го позволим

Точно така, няма да позволим на един комуноиден мутроид от Банкя, първи приятел на Ердоган да бъде на власт !!!

на снимката . Усеща , че иде края на тази тройна пародия !!! Гея , Бея и Злодея !!!

видяхте, че влезе и се държи както подобава, ами посрещнете го подобаващо,като партньор, а не като спасителен пояс за еднократна употреба и внимавайте най-сетне...

Много сте смешни, хайде сидеров да помогне, той е послушно неадекватно, уплашено НЕЩО, немога да го определя какво!

защо така се получи г-н Станишев, че Атака решава съдбата на България, нали "спечелихте" изборите - Управлявайте?? Толкова сте нагли и гадни, не разбирате ли, че народа не ви иска! Махнете се веднага, така може би ще спасите някаква част от достойноството на честните хора в БСП, но проблемът е, че вие нямата достойнство!

След заплахата на Станишев, Атака веднага "се поправиха" и влязоха в парламента. Която ясно показва, че подкрепят правителството :)

ivo10

С днешното осигуряване кворум и с коментарите си Юруш се самоуби окончателно. Няма вече съмнение, че Сидеров работи за БСП и ДПС. Няма вече кого да лъжеш освен бабичките с Алцхаймер или дебилите.

З поради каква причина не трябва да е с тях?! Но причина, различна от това, че такова е твоето желание?! Все пак от партиите в Парламмента само герб са направили нещо неприятно против г-н Сидеров и Атака. Но на кого герб не са направили нещо лошо?! На мен например ми забавиха пенсията с 5 месеца!

И как точно ти забавиха пенсията, Мунчо?

Защо само във вашия сайт коментарите не излизат веднага?!

Защото не натискаш F5

На "Атака" не им се ходи на избори. Нито на "БСП". Ако има избори 15% - БСП , 0% - Атака.

ДРУГАРЮ СТАНИШЕВ НАЙ ЛЮБЕЗНО ВИ МОЛИМ ПРОСТО ДА ИЗЧЕЗНЕТЕ ОТ ЦЯЛОТО ПРОСТРАНСТВО НА БЪЛГАРИЯ.ВИЕ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДРУГАРИ В ПАРЛАМЕНТА.ПРОСТО И З Ч Е З Н Е Т Е !

Ако атака влезе, пак сте на избори! Колкото по-рано по-добре за България, по -добре за вас! Рейтинга ви пада с всяка минута!

Toва изказване на Сергей е опит да се свали цената на Волен. " Ако не дойдете, разваляме седянката и другия път няма Атака в Парламента. Така че вземай каквото ти се дава и идвай че обръчи имаме да възстановяваме с Местан"

Съвършено вярно. С днешното си явяване в парламента Сидеров показа, че е разбрал много правилно намека на Станишев. Важни са банковите сметки, а опозоряването пред цял народ няма значение за Волен.

Ето затова е още на този пост, тази мижитурка, защото умее да манипулира хората си.

ЕЙ МИШКО ЧЕРВЕНДАЛЕСТА АМБИЦИРАШ МЕ С ДЕЙСТВИЯТА СИ ВВСЕКИ ДЕН ДА ПРОТЕСТИРАМ И ДЕЦАТА НА ТОВА ДА УЧА,ДА ГИ ПЛАША АКО НЕ СЛУШАТ ,,,,,,,,,,,,,,,ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕШ НА ВЛАСТ. А ДАНО .............АМА НАДАЛИ:)

Що за управление на държавата?Станишев през ден плаши хората си с нещо и с някой, за да ги държи в подчинение. Един път - ако няма ДПС ние си отиваме; сега - ако няма Атака - предсрочни избори, т.е. пак си отиваме. Така е когато си загубил изборите, а пък си се настанил като кукувица в народното гнездо и от лакомия за власт и пари си загубил човешкия си образ.

Избори до дупка - докато Атака спечели. Такъв мач не се играе

И квоо .........да се играе докато Атака спечели ? - Такъв мач няма

Сергей Димитриевич улучи десятката. Сидеров се страхува от нови избори, защото загуби по-голямата част от електората си и вече ще гледа парламента само по телевизията. Така, че ще гласува като послушко за да остане депутат колкото може повече време. Освен това предполагам добре му се заплаща.

Атака няма да подкрепи реално това правителство, няма да подкрепи и което и да е правителсво, докато не дойде такова на власт, което ще предложи нови методи на управление и няма да има за цел да граби народа. Атака не подкрепя правителството, но не подкрепя и продажните уш протестиращи, защото протестите и правителството са в тясна взаимовръзка и всичко е един нагласен сценарий.

а бе хамстер, скрий се, повръща ни се от ртвоята физиономия......

Ами махни се от огледалото де :) И за всеки случай си направи тест за бременност, макар че борисов едва ли ще го признае - той всичко отрича ;)

"Станишев: На избори, ако Атака не влезе в парламента" И аз съм за нови избори, в които АТАКА не влизат в парламента. Аз съм за нови избори, в които и БСП не влизат в парламента. Без да се замислям съм за нови избори, в които и ДПС не влизат в парламента. А като се замисля, съм за нови избори, в които и ГЕРБ не влизат в парламента. Направо си е време за нови избори и нито една от горните партии да не влезе в (новия ) парламент.

Волене, този блъфира - стигнат ли до избори с него е свършено и той го знае. Натискай ги за пари, ама като луд, т.е. както ти си действаш

Абе я се скрий! Отврат си с лигавостта си! Само кате види човек и му се повдига! Мазен, лигав, сдухльо, смотан, дърво отсекаде. Изчезвай!

"Приземяване, приземяване, другари! Да се приземим, да се снишим ниско долу, да изчакаме, докато премине бурята!" Тодор Живков Комунистите не се променят, нито методите им. А методите им ги знаете: Заблуда(обещания за светло бъдеще и най-ниска социална цена), натиск(включително физически - лагерите), тероризъм(взривяване на църкви), реваншизъм(народен съд)...

Ако си напуснал дома, за да протестираш срещу режим, който обслужва олигархията и същия режим разстреля децата ти, защото са ти носили хляб, когато дойде твоят час, няма ли да търсиш реваншизъм!? Ще търсиш с кървави от гняв очи и пак ще жалиш доживот непражиломата болка. Така, че не обвинявай комунистите с чистата вяра, филтрирана и рафинирана от мракобесието на човеконенавистната политикономическа робовладелско-капиталистическа върхушка. Само душевен катарзис може да избистри замъглените мозъци впити в работата за насъщния. Живей блажено с шепа трохи и умирай бавно, но сигурно, докато вампирите ти смучат душата със сламка, за да имат и за утре.Хау!

Колегата Болен не си е получил последния чек и по този начин напомня на работодателите си, че е крайно време да му платят. Един вид стачка.

Абе защо се продължава да се опитва да се манипулира общественото мнение? ХОРАТА СТАЧКУВАТ СРЕЩУ СИСТЕМАТА. СРЕЩУ ВСИЧКИ ПАРТИИ В ПАРЛАМЕНТА!!! КАК ДА ГО КАЖЕМ ТАКА ЧЕ ТЪПИТЕ ПОЛИТИЦИ ДА ГО ПРОУМЕЯТ? Искаме по-малко и по-качествени депутати избрани на мажоритарен вот. Искаме да спрем субсидиите на лъжливите и крадливи партии /демек всички/ .....

На никакви нови избори няма да отидем, ако ни предадете и този път Сергей! Стига толкова сте ни лъгали, че ще управлявате! Никакво отстъпление пред изхвърлената от властта десница! Защото ще я вкарате отново в Парламента и Правителството ако се поддадете на натиска и на "кръглите им маси", каквито пак предлагат! Няма да имате повече кредит на доверие, ако пак ни предадете!Пъзльовци ли сте, предатели ли сте, нямате ли хъс, достойнство, заради избирателите си?

Боже, колко си нещастен! Привърженик на комунизма. Смешно и долно племе. Убийци и крадци. От един век насам, съсипали куп хора и държави. Доказано от историята.

ти чувал ли си някога за достоен комунист ,бре любчо? такъв не се е раждал , няма и да се роди

ще видя дали ще дойда др.свършишев,сега правим изпитания на масата! твой:сидероглу!

РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ СЕРГЕЙ СИ Е КУПИЛ ПОСТ АЛИДЕР НА ПЕС С ПОДКУП ОТ СИМЕНС ЗА ЛИЧНИТ ЕКАРТИ!

Станишев чуй ме какво ще ти прошепна:ТИ СИ АДСКИ ПРОТИВНА И ЖАЛКА МИШКА!ВЗЕМИ ЕДНА ЛЮТА ЧУШКА БУТНИ СИ Я ОТЗАД И ТИЧАЙ С ПИСЪЦИ КЪМ МОСКВА ЗА ИНСТРУКТАЖ!ГНУСЕН НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ УУППССС ОПОВРЪШАХ СИ ЛАПТОПА ОТ ГНЯЗ

Браво на Станишев, че закопа мутроида от Банкя !! Само така, все повече и повече харесвам действията на БСП, щом са насочени срещу мутроида !! Дано и да го осъдят в най-скоро време !!!

Анонимко, къде видя действия срещу мутроида....? Нещо май не те слуша главата - не срещу Боко са действията на Станишката.... А срещу всички нас - срещу кой назанчиха Пеевски, срещу кой дадоха областните на ДПС? Спри си хапчетата...

Вземи дизенфекцирай сега тоя лаптоп с една малка водка ни ни лиши от присъствието си, докато тате ти купи нов :)))

явно ще се принудите да го махнете от комисията по етика(ебати ташака-волен сидеров и етика) и тои е разбрал.това е.ама и не сте му платили докраи-сигурно е на вноски...то е ясно че българия мрази волен със всички сили(между впрочем ебати идиота) ама тои не иска нови избори щото не е ясно дали ще мине 4%.бсп ще има поне 7-8% по малко така че това си е блъф.а на дпс електората е твърд но ще изпаднат от власта-така че тия няма да подадат оставка ще държат кокала до дупка!тои станишев затова не стана премиер щото подозираше че няма да мине костинбродския номер.уф поне имаше мир в държавата а сега какво?

сергеи , намжи се обилно с вазелин щ + щ от анадола с любов д

да не ни се нарежда къде точно да се навеждаме! И вие се навеждате, ама ние нищо не ви казваме по въпроса, нали! Интересен коментар за комунизма, от къде го научи това, от някой "бащица на демокрацията" ли? Че от мен да знаеш, в България демокрация няма, защото няма кой да я направи. И ти определено също няма да я направиш по една проста причина-малко си чел и малко знаеш. Демокрация не се прави с повтаряне на клишета отпреди 20 години. Хайде лека нощ и си остани със здраве!

Комунистите са жестоки хора! По-точно, изчадия адови - убиваха, крадяха, безчинстваха, заграбиха чужди имоти. затова сега внуците им така неистово ги бранят. По-долно и мръсно племе от комунистите няма! Проклети да са! Съсипаха толкова хора, а сега ми се ежат отново. Къш да ви няма!

Не си ме разбрал. Молбата ми да чете история беше отправена към "Мдааааа", защото явно той/тя има пропуски за поведението на комунистите! Иначе, напълно съм съгласна с теб и подкрепям казаното!!!!

Много си точен!

Сер сер па гей Не оставка - акта за раждане си подай

ухххххх........БЛЯД :(((((((((((

Паляк...

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Станишев! - просто си спрягам прилагателното. По същият начин могат да се спрегнат и "арогантен", "късоглед" (и то явно мнооого), "безочлив", "неморален" и още много други!

След като изринем цялата червена сган и бъде гласуван закон за лустрацията, и се забранят всякакви комунистически и социалистически партии, предлагам 9 септември да се чества като национален ден в памет на всички избити от червените свини. Това трябва да е ден като 2 юни, където със заря, и минута мълчание да се преклоним пред паметта на всички невинни жертви на този черен период от историята на България. Между всички избити е имало твърде много достойни хора , които са не по-малко заслужили от Левски и Ботев. Комунистите са избили цялата ни интелигенция ! Не го забравяйте това никога!

С този тон що не вземеш да спретнеш и един Народен съд за комунистите? Избивали били, бръмбари от главата си трябва да избиваш ти!

А ти какво очакваш другарю, на червен дявол ангелски песни ли да му пеем?

Тихо стъпвай и си заминавай - че сер сер па гей - после вън от закона а на края страната чиста и свята а вие под земята

чети история, ако си малък/малка и не знаеш какво са правили комунистите! Може пък да ти просветне, тогава!!!

БКП е обявена със закон за престъпна партия. БСП, която е в действителност преименуваната БКП, продължава да вилнее из България и както виждаме изобщо не се е променила. Виждаме, че и агентите на ДС, която беше главния репресивен орган на БКП за осъществяване на престъпната и дейност, са все още в политиката и властта. Въпроси: 1. Ако убиеца Драган се преименува на Петкан, освобождава ли се от отговорност и може ли да продължи със зулумите си? 2. От кога помагачите за осъществяване на престъпления срещу народа и държавата не подлежат на наказание? Не напразно ни наричат Абсурдистан

Станишев, ти си най-много виновен , след теб е Мая, която изигра големият театър..............,много сте нагли, говорите и сами си вярвате !

Разбери се с Доган колко ще платите на Волен и лично му занеси парите!Не е унижение за вас,защото става въпрос за власт.Ти,който си захранен със златна лъжичка,който си отглеждан,като принц,който не знае лишения не може да падне от власт,защото друго не е работил. Ще се преквалифицираш,както се отнася за нас,ще чакаш помощи,както готвиш за нас,ще станеш един от нас.ВЪРНИ,ОТКРАДНАТОТО И ЕЛА ПРИ НАС!

Бе един очилат лалугер избега днес и немакой да обслужва манафите.

аз не съм комунист и никога няма да бъда заради памета на моите деди и за тези след мен

....пппсссссссссъъъъъъъъъъъъ.....

Сержо-гейшо как ти е удобно още да се показваш?Скрий се да онанираш някъде!Цялото сглобено от боклуци правителство се махайте,никой не ви иска!Продажници,червени бок....ци!Еба....те си майката!!!Вън и в пандиза!!!

ЗАЩО СТАНИШЕВ СТАРТИРА НАСТОЯЩАТА ВАКХАНИЛИЯ В ДЪРЖАВАТА??? Това е основния въпрос, на който той трябва да отговори или тихо и безметежно да се изниже от държавата.