Станишев сезира прокуратурата за фалшиво досие в ДС

Ще поискам прокуратурата да разследва кой е изготвил този фалшификат и го e пуснал в публичното пространство, заявява лидерът на БСП Сергей Станишев по повод появила се информация във вид на факсимиле в някои медии, че е сътрудничил на бившата ДС.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно, като загубиш изборите - за какво и кой ще сезираш?? НЕЩАСТНИК!!!

И тоя ни е председател на ПЕС! Започнал е предизборната борба - той сервира доноси и на него му сервират. Махленска клюкарка!

За да спестим народни пари, ще те светна за досието. Tо e плод на неимоверния мисловен напън на двамата Руменовци, Овч. и Пиш.

Ама адаш, съгласен съм с всичко което пишеш, но не ми взимай името. То си е само мое и на Гоцето първанов.Много е селяндуско и ми харесва. Виж само разликата БУДА -божествено, и граовското ГОЦЕ

Този сам си прави доноси и сам си отговаря, а знае, че прокуратурата и съдебната система са одавна завербувани и ще поемат щафетата, с една единствена цел, да оплюят гербаджии. Много ги естрах другарите от ГЕРБ и от Бойко.

Абе гризачо тъп. А защо не сезира прокуратурата да разбере кой ти пусна доносът в пощенската кутия. Голям кеф. И да не си бил доносник, ми е кеф,че изпита на гърба си това което сътворяваш за други

YpaBHeHue

Защо не е сезирал прокуратурата да намери источника на доноса, който той пусна срещу институцията МВР? - това е обективен въпрос. А последователността на делата - е отговорът му.

Накрая да не се окаже, че сам се е натопил и евентуално разследване да отведе до него и другарите му.

станишко е жалък с неговите инсинуациии.....

Боли те,нали,г-н Станишев ? или просто преразказ на пословицата "Който сее ветрове,жъне бури !"

Имаш връзка с ДС.Син на Димитър Станишев -член на политбюро на БКП,И ПО КЪСНО ПРЕДАЛ ТОДОР ЖИВКОВ С ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ да остане във властта! Да ама ядец.

Станимишв, ти не разбра ли, че колкото и да се пънеш, твоите ще те изгонят. Вече нямаш сили, твоите те съсипаха. Не мисли, че Р.Овч, Р. Пет, Масларова, и др., които ги обруга няма да ти го върнат. А какво ще правиш като те изгонят - ами ти нищо не можеш да правиш. Ще останеш само в КГБ. И с крадеца Орешарски.

Това не е сериозно Този палячо не може да бъде агент на който да се разчита. Този самодейно може да те наклевети в анонимен донос. Те толко може.

Нищо чудно от партията някои лица искащи промяна. Все пак живеем в 21 век, какви са тези лидери по съребрена линия в партията. Това да ви не е Северна Корея. Както са тръгнали да се женят ще вземат да станат благородници след време. Като в сапунен сериал си въртят половинките.

Нещо НЕ мога да вдена?? Прокуратурата ПРИЕМА и разследва един АНОНИМЕН сигнал за подслушване на политици, бизнесмени, журналисти и в същото време НЯМА реакция за (най-вероятно) фалшификата за съпричастността на станиШЕФ към органите??!! Майстори на фалшификатите са единствено и САМО БКП/БСП структурите - серГЕЙ да насочи усилията на разследващите към съпартийците си. Поводи колкото искаш (елиминираха двама руменовци, за да сложат стария, не особено забравения трети Гечев), кадри с подходяща квалификация също са налице (Пикльото е на ТИ с тези неща), НО на прима виста е най-лесно и сигурно доста печелившо за предизборната кампания да се обвини политически конкурент!!

лоялно дупе си ти..

Има един некадърник - Станимир Сърбиновски, когото го управлява жена му! На много се изясни неговата дипломатическа кариера - то било за благодарност да си трайка за свършена работа със Станишев ако е вярно, че го е вербувал за ДС! Той е толкова "ценен", че го държат все на "лоши" места като ЮАР! И въпреки откритата му принадлежност към ДС не се чу дали е върнат в България!

Милиционерска история. Вече писах са нацизма.

Абе, Румене нали уж го бяхте скъсали това досие. Не играеш честно Румене!

Цацаров нямаше търпение да еманципираот Буда, но и по-добре за него.Защото след мандата живота продължава, а в съдебната система всяка крачка на криво се помни и за нея рано или късно се плаща скъпо.

Дайте си сметкаа, че Сергей се отказа от премиерското място, за да има мир. Като го ругаете нищо не постигате. Насочете енергията си към това да измислите алтернатива за герб и бившия кабинет на Буда, който се е цанил за депутатски места

Та не разбрах, кога се е отказал? А може би, ако ......, може би ще се откаже........ И какво значи да се откаже? Все тая дали Станишко или Орешарски. Те не се отказват, никога. Докато ние не ги откажем, няма оправия.

Ха! Лабилният съсел да не реши, че прокуратурата му е бащиния!? Той явно е решил да занимава Цацаров с личния си живот. Някой се беше избъзикал на мейла му, че е подслушван и той орева орталъка, сега пък досие му били съчинили. А дали е съчинено, наистина!?

Червения келеш от години ги върти тези номера, ама като му го набутаха на него го заболя :))) Чак прокуратурата тръгнал да занимава. Сам не си вярва, че прокуратурата ще си мръдне гъза, ама пищи, белким някой го чуе колко е онеправдан. Бедни ми Станишев...

и аз те подкрепям той смята че това което прави той го правят Всички който не го подкрепят. Той е психично болен.

и аз те подкрепям той смята че това което прави той го правят Всички който не го подкрепят. Той е психично болен.

а сега да видим лесно ли е да доказваш, че нямаш сестра - същите номера вие ги погаждате от години на ГЕРБ, но никой не занимава прокуратурата, а вие, г-н Станишко, имате за цел да я обсебите за лични цели и евтина популистка предизборна кампания, бъдете сигурен, че Борисов не се занимава с такива жалки номера, те са ваш "специалитет" и приоротет

Интересно как все още помиярите от БХК,не са излезли с декларация за защита на СерГей?!

Този, горе на снимката , трябва да е в затвора, стига е приказвал. Няма ли кой да го прибере където му е мястото или не само, че е агент на ДС, но и на прокуратурата.

Станишев защо не сезираш прокуратурата за себе си и Моника Йосифова за двамата Руменовци за своите кражби когато управляваше с Доган за твоята политическа полиция ДАНС и великия специалист по отвличанията и рекета Алексейчо

Това "сезиране" е отчаян вопъл :"Кво става бе, забравихте ме, никой не се занимава с мен, не ме коментира, не ме брои за нищо. Неблагодарници!"

Браво СерГЕЙ! Сега да видим дали прокуратурата ще хване Гоце!

Господин Станишев,стига с тези ДОСИЕТА,кажете кои ОТКРАДНАХА парите на Българиия?

И какво сега се оказа Станишка,мазен доносник с псевдоним МОСКОВЕЦА,пък ти и отива бе!!

България и българите са съсипани от комунистическите банди. Преход и още бандитизъм, макар и модерен, не им трябва! България и българите имат нужда от нормална демокрация и морален капитализъм, какъвто има в Норвегия, Швеция или Германия!

залагам си главата, че станишката сам си е изфабрикувал досието. Смешници.

Ще загубиш. Виж му умствения багаж. Няма акъл да измисли нещо. На него му дай само общи приказки.

и аз те подкрепям той смята че това което прави той го правят Всички който не го подкрепят. Той е психично болен.

"Съветски" -да, Руски - не. Русия не е комунистическа. Франция - е

този път не сергей е фабрикант,а на сергей изфабрикуваха работа да се обяснява,защото той не знае българската поговорка "дума,дума отваря".

Ощипаната мома ПадниШЕФКА пак подскочи. Той явно е взел прокоратурата за частно ползване.

До (обекта) брато аз много ти харесах коментара ,но без да искам кликнах на минуса,за което се извинявам.

Имам чувството, че тази служба, прокуратурата, е създадена за да хрантутим от тарикатлъците на БСП. От много години тя работи или по далавери на прехода (разбирай на БСП) или по доноси и папки на БСП. Що пари са пропиляни през тези години заради тази партия не знам, но знам, че там упорито се трудят няколко хиляди души, за да се затриват абсолютно безполезно с простотиите на тази партия.

ЗНАЕТЕ ЧЕ МРАЗЯ КОМУНЕТАТА.НО СПОРЕД МЕН серГЕЙ НЕ Е БИЛ КЪМ ДС.ЗАЩОЛИ?ЗАЩОТО ВСИЧКИ ВЪВ ВИСШИЯ ЕШАЛОН НА БКП НИКОЙ НЕ Е ОТКРИТ ДА ИМА ДОСИЕ КЪМ ДС.ТОВА ВАЖИ И ЗА ТЕХНИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ.ДОСИЕТА ИМАТ МЕЖАТУРКИ КАТО ГАРЕЛОВ-КИВОРК КОРИТАРОВ-ЛОЗАНОВ-БАТКОВ- МАРКОВ-адвоката-сдс И ДРУГИИИИ.

ГЕЙЧО Е АГЕНТ ВА КГБ, НЕ НА КДС! РОДЕН Е В ХЕРСОН, УКРАЙНА, НЕ В МОСКВА ИЛИ КИЕВ!

Лично, аз бих гласувал за БСП, заради невероятните глупости, които ни подготвя ГЕРБ във фискален план, но като знам , че са вързани с Доган, то за мен значи с Ердоган, какво да правя. Аз не мога да продам и един сантиметър българска идентичност, не мога да възприема нищо турско, от дете така съм научен. Какво да правя, кажете ми. Драмата е голяма.Как да се съюзя с тия, дето в България живеят, а едно нещо поне, едно нещо което ние българите обичаме не уважават. Не, мога!

"глупости, които ни подготвя ГЕРБ във фискален план" Я да видим - едните предлагат да се запази плоския данък, а другите да се въведе 'прогресивен'. Имай предвид, че за БСП 'много богати' означава със заплата над 750 лв! АКо изкарваш повече - честит ти 'висок доход'!!!!

Ами гласувай за вашият Волен и се съюзи с дежурните доктори на визитация. Всички честни,образовани и млади българи,турци и роми са зад бат Бойко и бат Цецо,а техните изкукали дядовци-зад Гаргамел,Болен, Сопола и Куневицата

"Станишев сезира прокуратурата за фалшиво досие в ДС" Не разбирам как пишат за нещо което не са прочели.Да бяхте публикували "фалшивото досие".ИНАЧЕ ВСИЧКО ПРИЛИЧА НА КРИТИКАТА КЪМ СОЛДЖЕНИЦИН ЗА КНИГАТА "ГУЛАГ"ПОМНИТЕ ЛИ?.ПАРТИЙНИТЕ "АКТИВИСТИ"КРИТИКУВАХА" НЕЩО ОТ КОЕТО НЯМАХА ПРЕДСТАВА.ТА СЕГА Е СЪЩОТО НА НОВ ГЛАС.ПУБЛИКУВАЙТЕ-НИЕ СЪЩО МОЖЕМ НЕ САМО ДА ЧЕТЕМ НО И ДА ПРЕЦЕНЯВАМЕ.НАЛИ??

Бочко и Цвъчко, признайте си какви сте ги нацвъкали, гиди мамини калпазани ! Хептен ни взехте за БУДАли !!!

Не е важно дали серГЕЯ е бил агент на ДС, важното е , че той и доган са вредни за България и трябва да са във вечна опозиция.

Вярно е, че сутрин трудно смятам, градски, ама не виждам в училище ли е вербуван, или нашите са тичали до Москва, докто е бил студент. Просто ми писна от партенки, които ни отвличат вниманието от сериозните проблеми. Наистина ми писна!

А бе защо не се направи една нова 'прокуратура' - специално за БСП. То последните месеци прокуратурата само с глупостите на Позитано се занимава. Т.е само с глупости!

Ако датата ми нараждане в Уикпедия е вярна, то сигурно е вербуван в родилния дом и в първи клас е писал доноси кой ходи без домашна на училище и кой вика на учителката "тлъста крава":)