Борисов управлявал държавата като ИПОН

Бойко Борисов управлява държавата като бащиния, като ИПОН. Не сме имали по-крадливо правителство.

Обратно в новината

Коментари - Борисов управлявал държавата като ИПОН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българската поговорка "Крадеца вика: Дръжте крадеца" е в пълна сила в момента. Това недоносче така се е запенило в обвиненията си, че нищо чудно и да се задави. Даже и Корнелия не може да избълва толкова злост. Не му ли идва на ум на тоя, че тепърва дете трябва да възпитава!

Не такива хора турците викат Гьон сурат То бива наглост бива ама чак пък толкова просто не е за вярване!!!!!!!!

Господа, малко вероятно е соц-правителствата на Папандреу и Станишев да са леви, а и няма причини да е така. Истината е друга. Поне от началото на миналия век повечето партии са социалистически. Такива са Германската Работническа Национал-Социалистическа Партия на работника Хитлер, КПСС на трудовия Хрущов, БКП-то на твореца Живков, и БСП, и ГЕРБ, а и днешните остатъчни БКП-та. Създадени са от държавния апарат, управляват се от него, така нареченият им актив е предимно от държавни служители, а самите партии са на държавна издръжка. Чуваме за дългове на държавите, но досега не сме чули и няма да чуем кой е прибрал парите - и в Гърция, и в България. Затова пък чуваме басни за ляво и дясно, за социалистическо и обществено, за народни и ненародни партии, и за какви ли не лъжливи противопоставяния...

Тиквон-Рапон престъпник, управлява в момента държавата !

Този рапон ни управлява като ИПОН...Какво друго очаквате от мутра....

крадлива семка сме там е проблемът

крадлива семка сме там е проблемът

За голямо съжаление е вярно,но вината е в нас гласоподавателите.

Безкрайно арогантно е тези, които наследиха създателя на мутрите ,олигарсите и кредитните милионери - Андрей Луканов , да говорят за мутри.

Българския народ ако не избере ГЕРБ за 2-ри мандат след 2 години ,значи си заслужаваме мизерията ,не че заслужават ,но се опитват и се вижда.Аз лично съм си казал ....не вкарат ли министър в затвора-МАСЛАРОВА да не чакат глас и от мен.

По нагли от комунисттите няма. Да разпределят парите да държавата на верни ченгета през 1989 г. да продължат да крадат с всяко съставено от тях правителство и да преписаш това на ГЕРБ наистина е наглост.Арестувай ги г-н Борисов за една нощ всички крадлви комунисти на един стадион,прати ги в Белене и да видите как ще се оправим за една година с конфискуваните им имоти и пари

Тоя серГей не се спря да лъже, вече 2 години си намира поводи. Това се казва да си тъп и упорит

СЕРГейчо,млъкни бе, не те искат. Чети и пиши за униформите на съветските войници,които за разлика от теб са много достойни.

Няма такава наглост!!!!КАТЕГОРИЧНО!!!!! Началника на НАЙ-НАЙ-НАЙ-КРАДЛИВОТО ПРАВИТЕЛСТВО В ЦЯЛАТА 1300 ГОДИШНА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ да говори за кражби и корупция! Защо така бе, мекушавичък, защо така изтрещя? Досега обвинявахте ГЕРБ че били тъпи, некомпетентни, неграмотни! Сега ги признавате за по-добри управленци от вас! Зер вие освен да КРАДЕТЕ на воля, май друго и не сътворихте за 4 години! Ами ако ГЕРБ са по-крадливи от вас, значи и в това са ви сложили в малкото си джобче! Бива ли да си признавате така откровено и без бой падението? Наистина трябва да ви отпишем, нищо не става вече от вас!!!

При този известен "различен" пенсията беше със 150 лв.по-ниска и се умираше от глад!Още в първия месец на управлението на Бойко пенсиите скочиха двойно!Хвала на този мощен българин,все така да води държавата и следващия мандат!Всички други край него са като детска градина,хеле пък оня с очилцата от снимката!Гейчо-педерейчо!

Бойко, хайде поне тука не се обаждай..

Достоен коментар за "Батко и братко" от всичко изписано само в "Гейчо-педерейчо!" има някаква истина!!!

нещо С.С. на парада ли го е казал?...

От подготовка на партийни речи закъсал с шева на розовата съветска униформа за парада!! Изявил се е в пред обичайното педерастко събрание в черено костюмче!

Иска да каже като рапон!

пред червена прашка...

Е ТУЙ ВЕЧЕ МИ ЗВУЧИ КАТО ТУРСКО ДА НАСТАНЕ

Пенсиите % на всеки според приноса !!!

Mного съм благодарен на всички политици, партии и правителства след 1989 год! Tе са в основата на решението ми да напусна България, поддържат нежеланието ми да се върна и в този смисъл ми помогнаха да постигна това, на което се радвам сега! Поклон! Ленин да Ви поживи!

Няма смисъл да се връщаш, идваме и ние...

Борисов управлява държавата не като ИПОН, а като рапон.

А вашето тройно правителство не беше ли крадливо? Защо вие не отговорите на следния въпрос: защо си мълчахте като премиер пред корупцията и кражбите по времето на тройната коалиция??? Ама сега е лесно да се дават оценки нали? Кажете де?

Какво да ви кажа за Станишев и БСП? Или за Първанов? Или за Доган и ДПС? Хората са казали, за политическите трупове - или добро или нищо. Аз добро не се сещам, така че просто ще си замълча умно.

Това Напълно Достатъчна причина да бъде избрано това управление Отново! И ще бъде,защото Герб може да манипулира част от хората за Кратко, Но Никого Задълго!!! В ДСБ и донякъде сдс също има много Разумни идеи и са алтернатива на Разрушителите-Герб!

живееха по-добре при управлението на БСП. Най-добре обаче живееше мандатоносителя, с добър консултантски хонорар, неуловим за правосъдието...

помогни с нещо а не пречи бе станишев!

при сергеи да не би да бяхме първенци!?

И кой го казва?Ако има малко срам и съвест,би трябвало тоя плъх, да се скрие и да не си показва цъклатата муцуна вън !СерГейчо,толкова си нагъл,че задмина баща си..Не Борисов,а той и другите "наследници"на БКП, се държат като собственици на тая държава.Затова внасят вот след вот...Че как,Борисов им "отне " държавата и се разпорежда с нея ...Смешен си Сергей,не направо си жалък...

Защо да се боря с факти, щом той ме измества с лакти? Това са правилата на парламентарната дейност-всичко са едни голи цифри. Процент гласували за, процент-против. Това е. И да се сърдиш, и да не - все тая. правила на играта. Няма как!

Станишев пак се заблуждава.За да управлява,Борисов трябва да взема управленски решения и да носи отговорност.Пътуването из страната и чужбина,за да чете лекции,за да открива обекти или за да унижава лошият материал не може за се нарече управление. По-скоро прилича на окопаване във властта.

Станишев, наглец смешен, от толкова напъване ще вземеш да надуеш и спукаш сракме!!!

не е ли, вече от А.М.

Бат Бойко да е крал повече от СДС или ДКП/ДКМС? Просто не е възможно! България няма такъв ресурс!

Сергейчо,не съм му фен на Бойко,но тук се изхвърли.Май и Костов не може да ви стигне двамата с Доган.

коку

"От Синята коалиция много добре знаят, че негласуването е подкрепа за правителството" - Който не е с нас е срещу нас... Защо ли ми звучи познато...

Защото е комунистически принцип.

Ами това е самата истина..

другия голиям некадарен управник след костовл станишев и костов са напаст богия за балгария. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво на цензурата, добре,че не публикува всички мнения...

Станишев няма МОРАЛНО право да прави анализи.По негово време не беше по различно.А Борисов се изживява като Т.Ж.,но...посоката е ясна.А имаше шанс,но трябва интелект.Обществото бавно узрява.Ще има промени и така трябва.Аврорке,как си?

На това му се казва НАГЛОСТ, БЕЗОЧИЕ, ЛИЦЕМЕРИЕ и т.н. А какво ще кажеш за Масларова, г-н Станишко. Това че отдавна сте си плаъили на съдии и прокурпри за да не я осъдят, е ясно като бял ден. Но това че ЛЪЖЕШ сега, ще ти се върне, г-н СЛАБ бивш премиер. Вероятно ти си най-слабият премиер на България. Хайде отивай да крадеш!!!

Ама прочетете добре статията/ Не става въпрос за ББ....просто сте се объркали

Ей, това наглостта на комунистите няма край!

Всички българи знаят че ГЕРБ са най - крадливото правителство , но защо го казва Станишев. Трябва Народен Съд и Велико Народно Събрание за всички партии и политици от 1989 г. до сега.

Вече имахме по-крадливо правителство - Вие му бяхте министър-председател. Ако бяхте останали още един мандат, даже Сахара щеше да остане без пясък...

Тази история с великите кражби на БСП я съчини ГЕРБ и вече две години упорито я насажда. Само ,че никой не иска да си отвори очите да види ,че към Станишев няма ,няма и да има никакво обвинение за кражба или пък за "КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ". А герберските консултанти /пресен Лъчо Мозъка /гърмят през ден.Някак тихомълком се подминаха Андрей Иванов ,Фидоската,Лечков. Разбира се Доган е учителят но той не е Станишев.

но имаха жокерче, подадено от мандатоносителя. Да не говорим за розовите BMW-та, Масларката, взривовете край София, липсващите двадесетина километра от АМ Тракия. АЕЦ Белене. Списъкът е дълъг, но според мен С.С. е по-велик, демагог де...

ТОЙ СТАНИШКО НЯМА ПО КАКВО ДА Е КОНСУЛТАНТ ЧЕ Е КУХА ЛЕЙКА , БЕ РАЗБИРАЧ ТАКЪВ.

Тия комуняги никога няма да спрат да дуднат,наглоста им край няма!

такова беше и управлението на серГЕЯ. Никой не си задава въпросът защо това е така? Тече планетарен процес, на "Разслояване на енергиите и хората" - има такава статия в интернет. Разделят ни на хора с "лоени сърца", "бездушни жидове" (Краят на стихотворението на Иван Вазов - "Дизраели"), НЕХОРА...и т. н. Все философски категории, но базирани на "Човешкия геном" и ДНК, като достигнат еволюционен енергиен потенциал. Каква и кога ще стане кардиналната промяна на Човешкото съзнание, след последното лунно затъмнение на 15 юни, само Един Господ Знае.

Добре, че се управлява като ИПОН - една успешна фирма, а не като гей-парад, което беше по времето на Триглавата ламя! Сега поне има надежда, че вървим уверено по пътя към здравословното укрепване, развитие, натрупване. СТроим разни неща, въвеждаме стандарти, засилва се контролът по всички фронтове. Гейчетата се дразнят, което е разбираемо, но няма да се разстройваме заради тях точно днес, нали? И хамстерите почват много да нервничат, сигурно щот не могат да спят нощем от бебешки плач, но то е - кой както я нареди! Този едно семейство не можа да създаде като хората, сега седнал да критикува управлението на държавата - иди си гледай там памперсите на 40 годинки, не се навирай между мъжете!

Герберко нещастна! Всичките ти изразни средства се ограничават до половата ориентация. А какво ще кажеш за кумира ти Б.Борисов, на който личен лекар е Лъчезар Иванов/Лъчо мозъка/, който е акушер гинеколог!!! Разликата между ИПОН и България е голяма. За ИПОН Борисов работи са обогатяването й, а от България ограбва каквото може за да го влее в джоба си.

Пич ако искаш гинеколог сте те уреда споко...но не РЕВИ......като Комунист....

Не бе, Аврора (идва от зОра) е и Калитко, и КГБ, и Распутин, и вся асталая сволач с нежни руски имена. С една дума - перераскиня, геец и всичко останало, което не можеш да определиш от какъв пол е. За тях критерий за мъж е мутрата борисова, а за жена - фидоска.

Ще ме извинявате, но няма да строя далечното славно бъдеще на мързеливци и некадърници!Аз глупак ли съм? За какъв дявол да работя? За да издържам един коптор безработни (циганета), моите пари да отиват за тях, за да имали достойни старини? А моят живот? Моят живот ще отиде за достойните старини на всички ли?

Нито една държава на света не се грижи за всекиго поотделно и за неговото лично благополучие. Това си е отговорност на индивида. Има доста начини човек да се грижи за себе си, а държавата е създадена, за да организира макрорамката от закони за нормалното функциониране на обществото като цяло. Човек трябва да си намери собственото място, като се съобразява и с околните. Въпрос на личен избор и на образование, труд, ориентация и т.н. Тоталитарната държава се грижеше да ни казва кой какво точно да прави и как и ни слагаше рамки, тавани на заплати и т.н. Сега е различно, но се иска и лична отговорност, предприемчивост и т.н. Тук няма място, нито имам време сега да ви обяснявам подробности, но не чакайте на държавата да ви даде - тя е такава, каквато си я направим ние, а животът на всеки индивид си е в неговите собствени ръце, глава, смелост и дързост, и отговорност.

Ало пробитият крайцер,ИПОН е рекетьорска фирма и така се управлява и държавата.

Аврора-БОГИНЯ на зората.Много неграмотни всезнайковци-Обидата първо и единствено обижда този който я казва.

И сега преди да започнете да обиждате Станишев - отворете си очите добре, прочетете и кажете не е ли така?!?!!?

"Как тогава ще управляват с най-голямата партия в опозиция?!", попита риторично Борисов. Намеренията им според него са да превърнат България в Гърция. БСП не е алтернатива на ГЕРБ, защото нямат нови хора, всичките им депутати са провалени бивши министри или номенклатура, каза премиерът. "Станишев така и не разбра, че управлява като премиер, защото тогава управляваха царят и Доган", допълни той. "Сергей Станишев си изпуска нервите, защото разбра, че проектът на президента Георги Първанов - АБВ, е кьорфишек, каза край Варна премиерът Бойко Борисов. Според него държавният глава ще се върне в партията на председателския пост и затова Станишев е изнервен."

Аууу, каква "мисъл" само!!! Казана от един празноглав баснословец и преписан от зОра.