Сергей Станишев: И в България, и в Европа, търпението на хората е на изчерпване

"Толкова години след като не съм лидер, отношението от хората, с които съм работил, е много позитивно"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МНОГО СИ ПРАВ! И ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СКРИЕШ В МИША ДУПКА! ЧЕ КАТО ТЕ ВИДЯ,ЗАБРАВЯМ ЗА БОЖИИТЕ ЗАПОВЕДИ!!! ОСОБЕНО ЗА ШЕСТАТА!!!

И аз веднъж да се съглася с нещо казано от Станишев. Да, на изчерпване е, но точно заради политически плазмодии като него!

Идеи? Едва ли много хора се интересуват от идеите (приказките) на един паразитен, пост-болшевишки апататичик. Или от псевдо-социалистическата му формация основана от най-корумпираните нуменклатурни елементи на бившата власт, и представляваща интересите на едрия олигархичен и криминален капитал. Зомбираните старци, които ви се връзваха на приказките и носталгичните послания, поизмряха. Време е да отидете на бунището на история, там където ви е мястото.

И кои са тези дето се отнасят позитивно към особата ти

Система ,която не дава шанс и надежда на губещите е обречена. Когато дълго време няма справедливост идва тълпата и освен справедливост търси мъст и възмездие. Бой се от търпаливия. Не дали,а кога. Дайте на бедните,защото ще дойдат и ще си го вземат сами,но богатите ще плачат. Няма сигурност за дворците там,където колибите са нещастни. Всичко има начало и край. Количествените натрупвания водят до качествени изменения. Низините не искат да живеят по-старому, а върховете немогат да управляват като преди. Идва време за номинация на "елита" за цялостно творчество. Кой какво е направил и какво не е направил, а е бил длъжен. Ще се търси отговорност за действия и бездействие.

И какво ще стане, като бедните вземат дворците на богатите? Две седмици купон и после глад до умирачка, защото никой беден не знае как да организира едно производство, да направи една фирма?

Москва свършва парите и вече не може да чака...

за бой се стяга....

Повече ми допада един друг девиз, още от библейско време: "И всекиму - своето."

Senator1

"За левицата основното предизвикателство е ние да бъдем носители на промяната в Европа", коментира президентът на ПЕС. Затова платформата на европейските социалисти ще се основава на три класически ценности - свобода, равенство, братство." Струва ми се, че Станишев мъчно може да поясни как три думи се считат за ЦЕННОСТИ.Иначе идеята за своего рода локомотив на новостите, не може да има спор.Не прид това френските социалисти трябва да преразгледат историята си отново. и да спрат да се наричат социалисти, защото социализъм е само едно популистко понятие, предназначено за широк кръг от непросветени в достатъчна степен хора.

Когато човек няма какво смислено да каже, е по-добре да си мълчи.

е казал СтаниШеф