Станишев очаква 4 млрд. лв. дългове след ГЕРБ

Заявката на "Атака" за оттегляне на подписа си от искането за вот на недоверие не означава, че не трябва да има дебати, заяви днес във Варна председателят на БСП Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Станишев очаква 4 млрд. лв. дългове след ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Симпатизирам на БСП, гласувам твърдо за червените, но тази предизборна атомна риторика не говори добре за партията, слизат на нивото на пожарникарчето...въпросът е до бизнес, а чак после политически консеснсус, който явно липсва в момента...!

АМИ НЕ ИДВАЙТЕ НА ВЛАСТ ДОКАТО ГЕРБ НЕ ВЪЗСТАНОВИ ПАРИТЕ. ХЕМ ДОБРЕ ЗА ВАС, ХЕМ ЗА НАС

А Първанов и Станишев са от малкото Много-качествени Български политици ! ДСБ и СДС също имат качествен материал . Те ще измъкнат БГ от калта на ГЕРБ! Има няколко с потенциал и извън Парламента !

Станишко , зяпа ли зяпа, а бат Бойко лапа ли лапа. Май много огладня станишко ,че нещо се размърда. Късно станишко , който дойде след бат Бойко ще поеме оглозгана държава. За станишко пак нищо.

Чакай сега... като казваш "комуноиди" слагаш ли в сметката БКП-еца Бойко, който си държи червената книжка в джоба? Същите са и придворните му.

Продължавай да мечтаеш.

Все пак ,човек колкото и малко да му е развит мозъка, не може да говори непрекъснато празнотии.Този явно е пълно копие на ДИМ. СТАНИШЕВ който лазеше на колене пред ТАТО.

Кога видя Станишев да лази бате Симо. Когато ни защитаваше и отстояваше интелигентно интересите ни по света при приемането ни е ЕС ли. Предсавяш ли си, ако това трябваше да направи ББ.

при 8млр.= 1000Mwt започваш да си на печалба при 0.05/квт/ч след ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ! и то ако 100% от прихода ти е печалба !!!! ПРЕСТЪПНИК!

БATKO

Да но: мощността е 2000МВ, значи се изплаща за 10г. А цената на тока сега е 8 ст/кВч, а след 7 години ще е 15 ст/кВч заради инфлация, ВЕИ, въглеродни емисии и т.н. Така че раздели още на три и ще получиш че АЕЦа се изплаща за 3 години. И ще работи 57 години на чиста печалба.

Няма как,идва конгрес на БСП и Станишев трябва да стяга пенсионерската си партия!Едни и същи приказки& Ако те управляват,идва "светлото бъдеще",ако десницата управлява идва лошото.Само че,аз имам спомени от"ЛУКАНОВАТА" и ВИДЕНОВАТА" зими!.

А от последните 3 години разруха на ГЕРБ ,нямаш ли спомен ??? Или при ГЕРБ ти се оправи в живота ??!! С тази избирателна памет,нямаме никакъв шанс да оцелеем като нация !

TОЗИ СЪВЕТСКИ ЕВРЕИН ПАК ВЛАСТ ЛИ СЪНУВА? НИКОГА! ДА СИ ЛЪЖЕ БАБИТЕ И ДА ЯДЕ КРАДЕНИТЕ ПАРИ С ЛЮБИТЕЛКАТА НА ДЯДОВЦИ МОНИКА.., ДОКАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ДА ТЪРКА НАРОВЕТЕ..

Така ами... харесва ни сегашното положение. Обикновените българи са потънали в мизерия и безработица, цените не спират да растат, за разлика от доходите, но ние сме мазохисти и това ни харесва.