Станишев: За ГЕРБ кампанията е ”махленска разправия”

Сергей Станишев коментира в Ловеч, че само социалистите водят активна политическа кампания с аргументи. Според него за ГЕРБ кампанията е "махленска разправия".

Обратно в новината

Коментари - Станишев: За ГЕРБ кампанията е ”махленска разправия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие само лъжете хората БОКЛУЦИ?

Хамстер ти създаде този тон в политиката нещастник смотан . Занимаваш се само с махленски интриги и клюки .Кречеталата ти Мая Корнелия и Миков проглушиха ушите на народа . Дотегнахте ни .Изчезнете за винаги .

повечето партии го удариха на "лов за вещици"......... Добре ,че имаме стойностни ТВ-журналисти - като тези от сутрешния блок на Нова ТВ . Тази сутрин представиха втория източник - набедената лекарка и опровергаха вчерашните твърдения. Сега ще има ли доблест обвинителката да внесе опровержение?! И санкции за антинародно деяние .... .......защото да подкопаваш авторитета на длъжностно лице и то Лекар със скалъпени и не проверени обвинения си е .......криминално деяние

Гледах предаването за лекарката вчера, гледах продължението му и днес. Ако нещата стигнат до проверка от лекарската комисия, тази лекарка ще го отнесе, понеже не е само един или два случая, в които я обвиняват. Освен това хората застават с имената и телефоните си. Фактът, че тя е от ГЕРБ, а мъжът й е от БСП само потвърждава интересчийството на това семейство - все да са отъркани във властта.

По -скоро е толерантност. И като гарантират с имената си не възможно ли е да са лъжесвидетели, угаждачи? Имал 2 талона и искал 3-ти и е "политически" репресиран

Само по себе си отказа на талон към специалист не е престъпление. Това е в правото на преценка на самата лекарка. Тя има правомощието и да лекува. И този похват да се прави ПиАр на гърба на лекарското съсловие е с ефект на бумеранг. Удовлетвореността на обществото от здравни грижи е мерило за социалния комфорт в страната. Всяко подриване на доверието към здравеопазването е пасив за всяко управление. В конкретния случай има разгласяване на Вероятно провинение без да е проверено по надлежния ред.

8901

...Ех, летете ескадрони (точка) 10 дни ( 240 летателни часа ) останаха и после точка.

8901

603 000 лв за предизборната кампания до сега. От къде бе Съси ги извадихте? От заемите дето ние и правнуците ни ще връщаме или Моник ти даде джобни? Едва ли Моник има пръст в тая работа.

СЪСЕЛ - ТИ СИ ЗА ЗАТВОР!!!!

Прочети в ПИК новините:"Бащата на Станишев в контакт с терористи!Ето как и с чия помощ Сергей яхна БСП /документ/

тъпо комунистическо недоносче

Абе тези измекяри няма ли най-после да спрат с този ГЕРБ! Ами те са си лика и прилика, само че червените пряко или косвено управляват държавата 23 години и са главните виновници за трагичното и състояние заедно с това на народа и заслужават само разстрел, а не да се явяват на нови избори!

Нима друго сте очаквали от Корнелия Нинова, Мая Манолова, Станишев и подобните им? Освен да изливат помия върху хората, които не ги подкрепят, друго не могат. Това повеляват опорните им точки.

Йосиф Кобзон (руския Франк Синатра) подкрепи кандидат за евродепутат на БСП Тази вечер сред нас е един мой приятел Александър Симов. Той се бори за вашето доверие на тези избори. Като народен представител знам колко е важно да бъдат избирани компетентни личности. Подкрепете моя приятел Сашо!, е призовал най-известният руски баритон и депутат от руската Дума, съобщиха от пресцентъра на БСП На съвместния концерт на Кобзон и Академичния ансамбъл за песни и танци на Вътрешните войски на Министерството на вътрешните работи на Русия са присъствали със съпругите си почетният консул на Руската федерация Георги Гергов и финансовият министър Петър Чобанов. ДАЛАВЕРАТА Е ЮЖЕН ПОТОК

подривна дейност на изборите заради далаверата с южен поток погледнете: бтв 13.05.2014 18:19 Лице в лице / Видео Валери Симеонов за евроизбори 2014 www btv bg/video/shows/lice-v-lice/videos/valeri-simeonov-za-evroizbori-2014 html

0 1 логото е позорящи компромати!!! ......В сутрешния блок на Нова ТВ беше излъчена такава грозна интрига .........преди да е проверено !!разгласено !! И най- вероятно скалъпени и преднамерено нагласено! Само !защото е общински съветник от ГЕРБ!!! Потъпкано основното право на лекарката " Невинен -до доказване на противното"!!! а също и справедливото условия"от два независими източника"

Имайте предвид че Станишев лъже само наполовина. Винаги при това. Ето примера: "Лидерът на БСП поясни, че другите партии разчитат или на популизъм, или на сенчести методи на работа, които са подмолни. " Това трябва да се чете като "другите партии" се замени с "БСП" Така беше и на предишните избори - предупреждаваше че Бойко подслушва, излезе че Бойко е подслушван. Предупреждаваше че ГЕРБ ще направи изборни фалшификации, а се оказа че ДПС/БСП направи такива.

НАЙ- ОТВРАТИТЕЛНАТА ГРУПИРОВКА Е ГЕРБ/СИК/!

Този келеш има нахалството да нарича лъжите и празните обещания в предизобрата кампания на партията си аргументи. Защо мълчи като риба, че на организираната от БСП вакханалия на 9 май в центъра на София нейни привърженици гориха знамето на ЕС. Впрочем правителнството също не обелва и дума по повод това позорно за страна-членка на ЕС действие. А какво да кажем за съдържанието на плакатите, които носеха участниците в споменатото активно мероприятие на БСП и червените знамена със сръп и чук на тях? И тази партия има претенции да изпраща кандидати за евродепутати в европейския парламент? БСП и нейният самонадеян и самозабравил се лидер само на думи подкрепят членството ни в ЕС и НАТО, а на практика отново ни тикат в прегръдката на Москва, без да ги е грижа от подобна ориентация ще станем още по-зле, отколкото сме сега.

Не ми пука за знамето на ЕС. Това не е знамето на БЪЛГАРИЯ! Като не им харесва на европедерастите, да се махат от България.

объркА се тролче.. трябваше да пишеш "това да не е знамето на РУСИЯ" щото такива като теб са безродници. продали са БЪЛГАРИЯ още 44-та година

Най тъпия народ в света е българският след като могат да се хващат на лъжите на украинският изрод. По-тъпи сме и от чукчите.А за тия дето гледат Баречката с умиление просто нямам определение колко са тъпи!!!!!

След всяко едно свое управление - БСП разоряваха държавата и все още близо 19% от българите са готови да гласуват с червената бюлетина. Това не е глупост. Това случай на тежък дебилизъм и идиотизъм. Списък на премиерите управлявали с мандата на БСП: Андрей Луканов; Димитър Попов; Ренета Инджова; Жан Виденов; Сергей Станишев; Пламен Орешарски.

Първо: за тия гласуват купени "римски" гласове плюс обмена им с 69ДпС. Второ: твърдия им "НЕримски" електорат са с циментови глави и/или прекалено в джаза за да разберат каквото и да е за когото и да е. Те едно си зная и това до край ще си баят. Накратко: 19% от притежаващите документи за граждани на България НЕ озачава 19% от Българите. Уточнението е важно.

Станишев да се натяга колкото ще,стига да има кой да му вярва...,но все още има !Читавите българи обаче на кого вярват -ще си проличи на изборите,макар,че ще бъдат подправени !Дано някой си направи труда да отчете подменените бюлетини и направи статистика реална кой наистина е щял да бъде победител!!!!

Взели трънки ... аре поне малко обективност а ? П.С. Дори последните гласувани заеми изобщо не са емитирани към този момент. Държавния дълг на България към края на април 2014 е 14.4 млд. лева.

Прав си дудука го забравих. Никой обаче не пристигна толкова масирано като ГЕРБ - шатри , рекламни материали ... раздаваха на килограм ;) Как да нямат плакати ??? Всичко е синъо и червено при мен !!! Омазали са де що има свободна стена за лепене. Само от РБ засега ме виждам нищо.

Нямате ли поне една снимка на Кунева? Занасяш ли се? Тя толко снимки и прически си напрай:))))

една снимка на АЕЦа стига.

покраи сер....гея сте намразим гея!

С тези свои думи нашият Лидер дава висока оценка на нас - Пресцентъра на Партията. В отговор ние ще продължаваме още по-усърдно да изработваме факти, които да допринесат още повече за благоденствието на Партията и на българия.

На 25 -ти ГЕРБ и БСП ще разделят по 6 мандата , ДПС ще вземе 2 или 3 , Бареков може би 2 , евентуално единият от НФСБ или АТАКА ще вземе 1 евродепутат , РБ ще са аут. Та много ми е интересно с кого ГЕРБ възнамеряват да управляват донякога и защо не го заявят ясно ??? Кои са им потенциалните партнйори - аз като избирател искам да знам преди да отидем наесен на предсрочни избори.

Ако всички национално отговорни хора излезнат и дадат своя глас наесен, ГЕРБ няма да има нужда от коалиции. Всъщност думата Коалиция не е ли вече мръсна дума? Колкото пъти страната е управлявана от коОлиция, толкова по-затънала се събужда.

НА 25 МАЙ ГЛАСУВА СРЕЩУ ГЕРБ/СИК/- СПАСИ БЪЛГАРИЯ!

при положение че бареков се закле че няма да се дава на дпс :)))))))) остават пак само бсп,дпс и атака...... което означава че скоро нищо няма да се смени ... което води до извода че е наи добре всички с амбиции да се махат час по скоро от тези географски ширини!

българя, гърця и още некои соцялистически правителства като франця и др. са в беда скапи ми сер.......геи!

Според утрешното издание на бюлетин "Компютри и компоти" БСП не води активна политика, а пасивна. И не с аргументи, а със задни части и задни мисли.

Да беше споменал и колко държави от ЕС на последните си избори отхвърлиха социалистите....Май ако не споменеш ГЕРБ,нищо съществено не можеш да кажеш....те поне даряват средства....не плащат за глупави клипове....Тъпанар!!!!

Да бе 40 000 лева ... и един мармот ги увива в шоколад. Трябва човек да е сляп за да не види кой прави най-скъпата кампания - то са сини шатри , значки , календари , балони ... мутрите на Боко и Цветанов греят отвсякъде като слънце ;)

я ни си криви душата.....бъди честен!!!Най-скъпата кампания е на Дудука и БСП.....ГЕРБ нямат клипове,нито реклами.....Казаха,последната седмица ще пуснат,колкото да им се знае номера на бюлетината...

в нашия град накъдето се обърна само станишев и някакъв червен тъпанар налепени по стените от къде другарите -"които мислят за бедните"имат толкова много пари за плакати и бордове????? а сетих се нали дотук взеха 7,5 млрд лева заеми браво на ДРУГАРИТЕ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ

а за бсп е геи парад!

А ЗА СЪСЕЛА Е ВРЕМЕ ЗА ЛЪЖИ !

Хвани един бесепарски комунист,удари другия гербаджийски.

хвани един бесепарски комунист удари един депесарски друг е правилното бе другарю

СерГей малоумнико за разлика от теб -досега си похарчил 510000лева народни пари за кампанията ;а ГЕРБ 40000лева.Така ли се крадат пари разбоинико?

Борисов както винаги е трогателно елементарен. Умишлено забави вота до петък за да може да си води предизборното шоу в парламента идния петък точно преди деня за размисъл. Елементарен си Борисов и червените знаят всеки твой ход , затова трудно ще помиришеш власт ;) Не знам кое е по-лошо за България , но със сигурност е добре , че ГЕРБ са е миманса.

Бахти гЪрбавото плюене по Станишев тук! Не виждате ли, че е поне 10 класи над Тиквоча, за когото свещи палите? Обаче няма да ви огрее - парите в брой попривършиха, листите за държавна далавера са отдавна запълнени, те.е местата са обещани - други ще намажат, не вие. Ама няма нищо, плюйте си на воля, само внимавайте - не срещу вятъра! Аман от тъпа герберунгелска злоба!

И с какво е 10 класи над ? Станишев проявява комплексите си говорейки постоянно срещу ГЕРБ. Явно нищо съществено неможе да каже. Всеки интелигентен човек може да оцени посредствеността на Станишев.

:))))))

Щото Борисов не говори от сутрин до вечер против Станишев :) Всеки интелигентен човек би оценил какъв прост , злобен , жалък и егоцентричен човек е клатил България близо четири години 2009-2012 ... Не , че комунистите са светни ама поне имат някакво елементарно възпитание , което обикновенно се придобива на студентската скамейка.

Бит и е...ан насита нямат.колко загоби понесе от ГЕРБ и не се умори.

Няма никакъв начин Партията да слезе на уличното ниво на ГЕРБ! Мая Манолова, Кирил Добрев и Ники Дудука са носители на съвсем друга култура!

Форумците, съпартийците ти, даже нямат чувство за ирония и ти цъкат минуси:))))) Егати майтапа!!!!

Много тежко го преживявам ;))))

оправи БЪЛГАРИЯ асега ще оправи и Европа

Станишката много се е охранил и надебелял. И все ГЕРБ му пречи ... А уж нямаше да се занимава с тази партия.

Тоя гнусен "копче-броец" с годините става все по-нагъл и отвратителен. Хей серГейчо мазнодупий, я кажи, кой Йосифовица обремени!

младежкото движение на БСП

Негативна кампания par exellence!

B приказките Bи бива г-H Cтанишев ! Hо при вашето yправление 70 години чакахме метро ! чакахме и нови магистрали, нови патища и т.н. и т.н.! Mислите, че ви вярваме !? Hе ни смятаите за толкова заблyдени овце !

Я пак, трол гербав,защо при откриването на метрото заедно се возиха станишев и боко,а случаино да знаеш,че че част от тунелите,като този при ак.Капитолия е прокаран още по-Живково време,е няма как да знаеш,щото си селянин от герп ,които си мисли че тиквата за три години направи метро,смях

Не го е направил но го пусна. Аз да питам защо червените нещастници не го пуснаха (и не само метрото) след като имат такива претенции ?

Абсолютно точно ! Това е говоренето на боко, просташко -махаленско ! А че саботират нарочно работата на НС вместо да помагат да се измъкнем от батака, който те сътвориха нито дума не обелват !

sg, според Bас и метрото в Cофuя ли е проста6ко? и магистралите ли са просташки ? и зала Aрена Aрмеец ли е просташка ? SORYY не сте yбедителен !

И се научи да пишеш, тъп гербух ,на клавиатурата има буквичката ш ,неграмотник , а и не се пише пАтища ,както си се изразил по-горе ,ама къкво да очаква човек от простия гербер.

И Тодор Живков обичаше така да го посреща и снимат - с млади момчета с носии и погача.

А друг да го посреща, не се вижда. Явно толкова ги интересува.

И Бойко, и Бойко го посрещаха с хляб и сол, а той отказваше да опита от погачата защото се страхуваше да не го отровят. Затова после хората го изритаха с ритници и вече не го канят.

а те станишев го канят .Нали знаеш вица за гьо сарата що бил червен ...........

Станишев , защо въобще го коментираш тоя банкянски мафиот , убий глупака Борисов с презрение и мълчание!

Позитано се събуди !

Не знам кой заспал, кой се събудил:))) Ама евала на Градския, че каза една верна приказка:) А вие си плюйте и замеряйте Станишев с камъни, може да ви поолекне.....

IGNORE

Прав е гн. Станишев, Тиквата се маскира на хлебарка, но може да го стъпче ББЦ

Затова ли палите Знамето,умник,БОКЛУК?

След като и руснаците почнаха открито да агитират за БСП (както и за Атака), е безсмислено да се дебатира с тях. Изборът им е повече от ясен.

Как може да палят пред теб европейското знаме и да си мълчиш, да ти пее Йосив Кобзон и оркестъра на руското МВР на ухо и да претендираш за европейски депутат, не ми го побира умът!

Гледам предизборните клипове. Всички обещават социализъм, социализъм, та чак комунизъм. Пенсии, помощи, лекарства . . . Аз да питам, ако случайно на някой пък му се работи, ще има ли безплатна работа за него?

+++++++++++++++++++++++++++

Ще има, ще има колкото искаш безплатна работа! Избираш Боко, той избира я Дянков, я Плевнелиев, я Фидосова, я Делянчо и те ти осигуряват безплатна работа, т.е. ти бачкаш - те не ти плащат! С две думи - развит капитализъм! Ти бачкаш, те не ти плащат и ти си предоволен и пак ги избираш за господари, а ти си оставаш роб. Ликувай робе, твоят час ще дойде с идването на ГЕРБ отново, а ти отново ще си...роб!

Тебе пък кой те пита бе каскет безличен. Лигльо. От полата на майка си - за полата на Моника. Поне ще затрие БСП, което си е полза.

Да почнем дебата за паленето на европейското знаме, например.

Не се притеснявай скъпи, аз разпратих бюлетините. ти си първи !