Станишев събира Оланд и Ренци заради Гърция

Правителствените ръководители от лявото политическо семейство ще се съберат под председателството на Сергей Станишев, за да координират позициите си за Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Станишев събира Оланд и Ренци заради Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като и серьожка се хвана с тая работа, няма начин да не се о-ре.

на русняците в ЕС - в действие.

Дейселблум не е ли еврейско име? Станишев искаше да прави някаква Достена Лаверн български евродепутат. И той има еврейска жилка. Чифутска далавера.

Щом станишев е шефа на социалистите можете да си представите за какво става дума!

Съсела има за какво да завижда на Ципрас, дето му измъкна от под носа лумпените.

БРАВО СЪСЕЛ! ПРЕЦАКА БСП, СЕГА ПРЕЦАКАЙ ВСИЧКИ СОЦОВЕ В ЕВРОПА, ХАХАХА

Европа заслужава да си сърба попарата, която сама е надробила. България изгони Станишев след серия изборни загуби, а те го направиха лидер на група партии. Нима не знаеха нищо за Станишев?

БГ съд да вземе да го осъди този мошеник и да спаси евросоциалистите от това чудо. Шефа му Шулц е същи гнусен плъх.

Така и така ще ги събира, това " ляво политическо семейство" , което толкова се гордее с гръцкото "не" на референдума, да й даде заем за да не колабира , да престане да проси от Европейските институции и да ги изнудва.

почакаите може пак да ги научи как да крадат по добре

Съселът щял да координира европейска позиция ХА ХА ХА

Този измамник Станишев да го прави това? Нищо чудно преговорите да са толкова трудни!

Вече е без значение - то си е решено от важните. Като той дето искал да променя Европа! Ха ха ха.

Станишев събира Оланд и Ренци ... От къде ги събира - от къра ли? Те да не са боклуци, Ъ? Пиши ПОКАНВА ГИ! Гадно ми е да четя

Абе, Сергей, това да не ти е България, където може да харчиш без отчет за пропадналите си проекти. Може много да ти се иска да спасиш съпартийците си, ама някой друг да извади милиарди и да ги потопи в пясъците на гръцките плажове. Е, глупаците свършиха, ако искаш плащай с твоите пари и се махай от хоризонта!

Другаря Станишев, ще помага на другаря Ципрас, защото така е наредила Москва.

недей стоя повече на течение

В месната синагога ли :)))))))

Тоя Серж, почва да ми става симпатичен. Ако не ме лъже паметта, единствен той, не трупаше дългове, а резерви и всяка година по 5-105 индексираше пенциите. Разбира се, "правилната преса" го емна, а и той не знам за какъв чеп се е съгласил или е предложил Пеевски, но се "такова" на метеното. И все пак той дългове не правеше. А тук сега, само дългове, обещания и асфалт, до асфалт. "Митко Николов" от Бургас, е опасъл целия град велоалеи. Това наистина е добре, но икономиката, работните места и доходите катастрофално падат и едно дрънкане на оръжие, което хич не е добре....

Не трупаше дългове, защото управляваше по времето на световен икономически подем и в условията на раздуващ се строителен балон. Това не му попречи да точи ДДС посредством Орешарски и подизпълнителя - Мургина. Но понеже му беше малко, масово правеше "заменки" на имоти. А това, че ти е симпатичен ти дава шансове и ти да му станеш симпатичен...

Бе, т.нар. ни "елит" са само от "симпатяга" по-голям "симпатяга", но мисля, че Сергея, все пак остава без конкуренция.

станишко, кака, другия път кат събереш там тез важните от кол и въже - кажи на гърчолята, че требе пона да направат некво продложение......

Тежко и горко на Гърците, щом Станишев ще ги оправя!!!!

Съселът щял да оправя и гърчолята. Ха ха ха ха ха ха ха ха .....ха ха ха...

''Станишев събира СЪСЕЛИ''.

Тия двамата с Хер Флик оправиха България, сега идва ред и на останалите! Но Хер Флик е по- напред с материала! Той има разрушителен опит в Грузия и Русия. Но пък СС наваксва бързо и е на европейско ниво! Бравос на такива велики Българи!

...в срещата ще се включат френският президент Франсоа Оланд, италианският премиер Матео Ренци, австрийският канцлер Вернер Файман, германският вицеканцлер Зигмар Габриел, председателят на Еврогрупата Йерун Дейселблум, еврокомисарят Пиер Московиси, люксембургският външен министър Аселборн, както и лидерите на партии от Испания, Португалия и Холандия.

Да-Тия ОПРАВЯЧИ получават повече от 300 000 Евра на месец.Наистина ужас!

Защо не ги събра за да помогнете на България бе другарю Станишев?Защо бе нещастнико за нищо неспособен?

...какъв е този шум Джеймс ?...... .....п*раси сър....

И за кво ги събира ? Ше им духа ли ?

Щом Станишев се е заел с Гърция съдбата и е ясна

Явно И Станишев ще "оправи" И Гърция....... По добре да се заеме с Ислямска държава.... те са за "оправяне".....

Кът ги събере, ведна да поиска хуманитарна помощ за България, щото как живее БГ пенсионера с 60 евро на месец! Поне да им дадат по 30 евро на ден, наполовината на гърчолята!

и да обсъждат и да не обсъждат мандалото падна - гърците вече ясно показват че държат на драхми. първите ще са с образа на маркс енгилс ленин варуфакис и цупрас!

А аз се чудех Ципрас на кого ми прилича - на младия Ленин ! Нали щом болшевиките взеха властта Вл. Илич с декрет обяви всички заеми на Русия за незаконни и отказа да ги изплаща! Знаем какво последва - международна изолация, емиграция, гражданска война , Деникин и т.н.

Горката Гърция, щом наша Станишка шъ я оправя;о))

Много жидове на едно място.

никога не съм имал съмнения, че серж е точният човек за европейски лидер ! за да се построи нещо стабилно, първо трябва да се срути лабавото, а серж се е доказал като абсолютен експерт в съсипването на вичко. за нула време ще довърши започнатото от меркел.

Е тоя ше оправи Гърция, майкоо.

Загрижил се за гърците.Защо бе Сергейчо не свика левите от твоето семейство, за да помогнат на бедна България. Ти никога не си бил българин и не може да бъдеш. Такава ти е партията.

Подушвам... Че сме от една порода...

То краставите магарета през девет баира се подушват...

Съсела прави сборище на етнически принцип май;) Ама то тъкмо тоя етнос държи световния банков капитал, така че гърците да не чакат отстъпки от тях.

ujabg

А няма ли кой да го наплюе тоя???

Всеки вика: "Наплюй го ти", ама го е гнус!

Ега ти еврокомисията, щом Станишев я събира!

давай серж, гоуем си !

Смятай къв пълен т.шак са тез ЕК, ЕС, ОССЕРЕ... На Юнеско пък е Бокова. Сталинка и тя евр.еошеф.

Ам, Кунева!? Що забравяш Кунева.

По думите му има нужда от справедливо споразумение, което отчита както жертвите, които гръцкият народ прави, така и нужната отговорност, за да се постигнат икономически растеж и работни места. " Ех, съсел, ако така се грижеше и "за жертвите, които българския народ прави", нямаше да се налага да те трудоустрояват от Партията в Брюксел, плъх нещастен!

Да пратим на Гърция Виденов, Дянков и мустака на КТБ - ще ги оправят за има няма 2 дена

С тая празна хазна гръцка. Как го виждаш? Нали требе матреал да има

Преди се казваше: - Двама се карат. Трети печели. Сега стана:- Двама се карат. Китай печели. Кой друг печели от тази интрига?

Ем, САЩ не щат обединена Европа. Голяма им иде. Не моат я контролират.