Станишев на Съвета на ПЕС: Ще се борим за Социална Европа

Искаме Европа да остане обединена – без скорости, без бюджетни ограничения и без социални неравенства, заяви Станишев на заседанието на Съвета на ПЕС в Лисабон.

Обратно в новината

Коментари - Станишев на Съвета на ПЕС: Ще се борим за Социална Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

състаряваща нация, пази боже

По - социално от това накъде по-вече?На практика безработица има за тези , които ни им се работи. А не им се работи , защото има кой да ги издържа или са на хранилка в т. нар. социал. Защо аз работещият с моите данъци да издържам търтеи. Къде е стимулът им да си търсят работа, а тя работата вече е навсякъде - само дати се работи.

КъФ социалист е този смешн.к Швейцарец. А бе Корбин срам за тебе да си до този заменкаджия.

ама помежду си. Да не настъпите някъде котето по опашката, че Каталуния ще ви се види сватбено тържество.

Пещерска гроздова "Мека топлина"

Тоя мазен съсел, възпитан и лустрован по евроКейски е срам и за евреи, и за украинци, и за социалисти. Само у нас бившите комута му се радват. То бивше кому няма де, но поне на хартия. А го търпим България да представлява

комундетата са боклуци!!!!

хамстера какво искал......

нии сме за борбите-по-точно за курбана след борбите! еленооооооо - стига си висяла на турската граница ма - ши земат да те онодят гаджалите!

" Да, разходите нарастват: нужни са средства за миграцията, за отбрана и др., но това не означава да се режат пари от други политики като кохезионната и земеделската. ЕС се нуждае от собствени ресурси, като данъка върху финансовите трансакции, например, подчерта Станишев. " В правФ текст ви е казано ,че мигрантите са по-важни от вас, дето им плащът сметките. И също, в прав текст ви е казано, че ЕС държи банкови такси, дето ги нема никаде другаде, за соПствени нужди, демек за кражбите на куманягите и техните куманиЗки/зиониЗки/еврейски банки.. Некой още да се съмнева, каква още подстрижка яви се готви? Финансова, яка, и не во ваша полза. Ясно, вправ текст ви е казано, за какво е 'борите' - за добрутрото на мигрантите, куманягите и еврейските банки! Не се оплаквайте още, че некой ви държи слепи - ясно ви е казано какви са приоритетите! Да има пари за мигрантините, куманягите и еврейските им банки! Каде сте вие в картинката, вие гадайте и ми подскажете! ас не ви виждъм там!

Не са куманягите ма, ингилизко маце!:))))))) ...тия са лейбъристи, да им евеш мамата поливалентна!:)))))

Тоя нахален и некадърен готованец ,Санишев до сега не се е приборил дори за гащите си,та сега щял да решава социялните проблеми на ЕС!Пълна лъжа и демагогия по коунистически!Където е Станишев,там е и мизерията с упадъка!-Той е емблемата им!

тоя жид сергей тия го шляпат редовно и е щастлив а моника коли прай

Социални дейности може да провежда само богатата държава, а богата държава се прави от богати граждани, а не от тези разчитащи на социалните мероприятия. При тоталитарните държави подходът е по-друг. Независимо дали тази държава се титулува социалистическа..., народно-демократична..., народна република... гражданите се обират от властта, като им се дават средства колкото да преживеят и контролирано възпроизвеждат. С окрадените пари тоталитарната държава финансира своята социална политика. За да реализира тази си дейност се разчита на огромен идеологически апарат за овладяване съзнанието на масите, а за по-коравите глави и на огромен репресивен апарат в началните етапи. След пречупването на населението, репресивният апарат се реорганизира. Премахва се системата на трудови лагери, като този акт се завоалира под някаква форма на борба с култа на личността или грижи на партията за ....... Възприемат се по-меки методи за контрол, като се набляга на скритите форми. Ограбването демотивира хората да работи за благото на обществото, а започва да се търсят други алтернативи като част-пром , незаконна емиграция , черна борса, корупция и т.н., което води до тотално икономическо изоставане и крах на системата.

КОГАТО, ВЪРНЕТЕ ЗАВОДИТЕ, В БЪЛГАРИЯ И НИ ПОДСИГОРИТЕ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА НА 2500 ЛВ, ТОГАВА,ЩЕ ТЕ ПОЗДРАВЯ, ГОСПОДИН СТАНИШЕВ, Я ДА ВИДИМ

Абе то хубаво Социално-ама кой ще плаща за всичко това.

КАКЪ СОЦИАЛИЗЪМ БЕ ОТВОРКО? те отдавна са си пострили комунизма у дома

На времето баща ти крадецът на кашкавал се бореше с мандрите в Балкана и с другарките в шумата. Ти с какво ще се бориш - да та ... авто цензура

украинския помак ни докара до просешка тояга .Събрал се със същите боклуци и не се откроява

Социал-демократ=социал-фашист!:))))))) ...др.Сталин го е казал, преди 80 години!:))))))

И ний сме дали нещо на света.Например сладките заменки по съселово време.Време е да се пренесе този прогресивен опит и в европата.Съселът знае как.Например скъп имот покрай женевското езеро за нива в долно уйно.Ех какъв живот ще настъпи тогава,само си викам дано.

ЕС на еднакви скорости означава 80% дебили и в Европата!!

Боже, пази Европа от крадливи социалисти. те са си крадци по душа, иначе нямаше да се подредят на държавната хранилка

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

И имения на Женевското езеро да има за всички ....

Станишко, мамин станишко... Защо се не скриеш в дън земя...

Моя Съси опрай България, да се готви Еуропата!

Дебилите се развихриха. ПЕС желае Европа без различни скорости, а тези крет..ни не искат, щото мразели Станишев - хахахах

ПЕС едно желае, второ лае, а трето и четвърто става на практика. Ако тези, които се съмняват са дебили, ти как стоиш прав?

Един камък с въже, на шията и в Женевското езеро. Това ще те оправи никаквец смотан.

Този оправяч и кака му Курнелия, каквото пипна изсъхва. Тръгнали Европа да оправят... . Ай сиктир бе парцали!

Само една голяма, неокастрена сопа ви оправя вас!

Дрън-дрън, вие сте другата патерица на глобалистите. Който ви вярва е от 80-те процента дебили! Щом националист за вас е с "отрицателна конотация", може спокойно да вървите на май-ната си, безродници - интернационалисти и слуги на глобалните олигарси!

и сега оправя Европа,......да го оправят рязаните дано....

или само може да лае и да си изяжда кучешката храна че то досега май нищо друго не е направил.

Тоя ПЕС и лайна може да произвежда!

Кой може да каже колко пари получава от ПЕС Станишев като Председател на песовете?

Халифата дет идва ше ви оправи сичките. И червени и сини и зелени.

ПЕСоглавия глупак фани удари другия абсолюни кретени и мижетурки

еi този човечец няма да се махне! отврат!

Жена му Моника притежава дир.бг, затова през ден ни натрапва противния си съсел.

палячовците са все едни и същи щели да печелият избори кои бе Станишковите другари всичките губят губят губят ли губят щото са се сраснвали като тумори всичките и едно и също .Това не е реална опозиция и затова отимват в канала

Това са пълни нещастници. Не виждат, че формалните им изброени мерки няма да дадат никакъв резултат, само общи празнословия. Типичен пример е програмата за младежката безработица, която не даде нищо положително, независимо от похарчените пари. Тия просто са параван на глобалния капитал и естествено до една година няма да има нито една партия в управлението с изключение може би, там където ги вземат за марионетки в управлението.

Те тия и начело с те тоя, ако дойдат на власт в Европа мое ви кажа ,че ще решат еди наболял въпрос.След година две всички мигранти, емигранти ще избягат ;не казвам; върнат кой от къде е. Европа ще е като след бомбандировки от ВСВ. С друг пример, като при нас през 1989Г. Ще се редят на опашки за 100г сирене и едно кисело мляко. Не знам в Европата произвеждат ли кисело мляко. Ех Станишка Станишка създай някоя фирма произвеждай нещо ,с печалбата помагай на тоз болен и закъсал народ, да ви призная социализма.........

Старите българи казваха- чуеш ли думата СТАН, бягай колкото сила имаш. СТАНИШЕВ, хората искат да направите България такава, че младите да не са принудени да ходят на гурбети. Вече ние по- възрастните разбрахме, че нямате търпение да ни закопаете в земята.

Широкия социалист Станишев, както винаги---и една дума за България не казва!?:))))) ...а соцдемократските мантри дето е избълвал------да си ги завре в ГЪЗЪ !:)))))))

Ти тесняк ли си?...

е по особен...той е широк тесняк ...ха ха ха

Ако Европата не я оправят дебилите, ще я оправят чеповете!

боже докаде достига лицемерието на типове като този и курнеля.оправиха бг и сега се замислиха за европа

Само те ли? По времето на Станишев, когато международната конюнктура пак беше добра и държавата се развиваше положително, повишиха пенсиите два пъти. Сега даже 4% не стигаме. Нима е по-добре?

на масата ли ще се борите.

Затвор за този ужасен крадец ...

Има ли някой нормален който да вярва на тези боклуци ?

Ще крадете "социално". Комунистическа измет. Откакто Станишев стана шеф на песоглавците комунягите на всякъде в Европа губят катастрофално избори. А в булгаристан след Станишев и Нинова комунистическа партия въобще няма да има.

прокламираш ? Да разкараме Бойко ли бре ?

Сигурно това прокламира, щото Бойко и той е бивш комунист.