Станишев настоя да спрат делото срещу него

Бившият премиер и лидерът на БСП Сергей Станишев иска прекратяване на делото срещу него заради липса на престъпление.

Обратно в новината

Коментари - Станишев настоя да спрат делото срещу него | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалък напън на неспособния бб да отклони вниманието ни от трагичното си управление. С оскъдната си грамотност се натика във властта, а сега не знае какво да прави. За всичко са му виновни все предишните. Пази боже сляпо да прогледне. Бих приела всяка наглост, но не и от толкова елементарен политик като бб.

Борисов се самозабрави! И иска да отвлече вниманието от грандиозните успехи на кабината на тройната коалиция по пътя към развитото затъване...

Дофтурчо, добро ченге си станал-Тренирали са те твоето СДС. Там имат голяма политическа полиция със стари кадри. Само, че в наше време декиш не фаща! -:)

Ми какво да правим че ти си оставяш див балкански субект и от демократични партии на Европа нищо не разбираш? Такава е цялата останала СДСария. И ти си един от тях. Супер нещастие!-:)

Хайде не всички сини в ченгеджийскя кюп! Споко! А за ДСБ какво мислите вие, дето сте все ЗА!!! Коалиция ЗА България-да не сте от една кръвна група с тях, случайно?

Заглавието както винаги е подвеждащо и изкривяващо същността на статията. Станишев заявява че или трябва да се спре тази смехория или ако продължи да бъде открита а не както винаги обвинението да се позовава на "квалифицирана" информация и да иска закрити заседания за да не се вижда глупостта и.

00, дали при закрити или открити врати, с обвинение квалифицирана информация и прочем....цялата тази дандания си е чиста смехория, защото не се цели нищо да стане, колкото стана и на Доган. Това са игри на двата олигархични клана на ГЕРБ и БСП с раздаване удари под кръста. Прочети материала в нашия сайт със заглавие БОЯТ НАСТАНА, да ти стане ясно какво става. Идея за България, алтернатива на статуквото

Четири единици по-добре отколкото две нули! А единицата Станишев не е за съжаление и не лейте крокодилски сълзи!

Не съдете за другите по себе си. Реалността показва друго - герберите ронят крокодилски сълзи вече от няколко седмици за своите идоли че ги настъпили по мазола макар че и те не са за съжаление но тяхните сълзи са от друго естество, но щом някой си изкаже различно от тях мнение моментално вадят "сабите" разбирай както искаш и все пак "1111" са винаги след "0" и никога преди нея

Tой н а с т о я в а, а има ли право!? Cмешно е, или всичко е така нормално о т н о в о???

Голям тъпчо е този Сергей - вместо да похарчи резерва за развитие на инфраструктурата, да осигури допълнителни работни места, те с Орешарски стискаха парите, обезкървяваха икономиката докато ни набутаха в лапите на кризата и герберите... Само за това следваше да му дадат доживотен затвор.

Напълно си прав, но пък и работиха само за своите олигарси, като им предоставяха обществените поръчки и държавните пари. И от там идваше второто обезкръвяване на нацията. Сега това правителства прави същото. Сегашното и предишните са оплетени като свинските черва. Не може друго защото са партии на своите олигарси, а олигарсите са сформирали обща олигархична каста и доят българския народ чрез държане на политическата власт в ръцете си. Сергей е типичен прилежен лакей на олигарсите. Идея за България- алтернатива на статуквото

За всичко друго, но НЕ И ЗА БЪЛГАРИЯ!!! Защото се наслушахме и нагледахме на Коалиции ЗА България, за разграбването на България. Бъдете за квото искате, но не ЗА!!!

Серьожка,вземи си цялата партия и дружно потеглете към Сибир,please!

Щото,ако не го спрат ще се появи втори Батман.

ТИ МАЙ НЕ РАЗБРА ЧЕ ВИДОВ ДЕН РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА,ТАРИКАТЧЕ...

не е престъпление, защото няма доказан мотив. Престъпление е когато има умисъл и ги продаде за лична облага например. А това е кокошкарска ченгеджийска постановка. Ето попаднали у Петров, ама той нали е бил служител на ДАНС? Значи би следвало да докладва на началника, а той на премиера Станишев. За това е прав Станишев, значи разни деловодства-секретари могат да му правят постановки, а не му докладват по каналния ред. И тоя Петров хем е служител на ДАНС хем политикан, хем приятел на Бойко, хем гражданин, хем сега противник на Бойко, ебаси наглия педал.

не е престъпление ли? Какъв мотив търсиш при загуба на документ с държавна тайна? Искам да те попитам - ако работиш за фирма и в изпълнение на служебните си задължения изгубиш засекретени документи на тази фирма, какво ще направи работодателят ти? Ще ти каже: приятелю ти си нямал мотив да ги губиш тея документи и няма как да се облажиш от това, затова все едно нищо не се е случило? Сходна ситуация - само че тук става дума за премиер и държава и един от тези доклади е на НАТО и не засяга само България

Случаят е същият като този на Данков. На Дянков прекратиха, защо не и на Станишев? Защо трябва да има два стандарта? Политиците са от един и същ калибър. В противен случай ще се сметне за политическа преследване. Смешни законодатели, смешно правосъдие! Идея за България- алтернатива на статуквото

Ако, един редови офицер- полицай или военнен загуби 7 документа с класифицирана информация -ще го изкарат предател и разузнавач от някое външно разузнаване......или в най-добрия случай ....небрежност тоест или 3години затвор или ......слънце няма да види....Станишев къв е БЕ.!!!?

Ами Дянкоф кой е бе? Какъвто Станишев- такъв Дянков..Удари единия утрепи другия...Важното е че няма нито закони, нит правораздаване да осъди политици...!

серго варни се на влас...че това правителство както я поткара не му се вижда края-серго варнисе или бягаи, внимаваи да не се спаним,сас сугорнос!

Станишев и Цветанов в една килия.

3 отряд ЦСЗ: Всички ние настояваме за прекратяване на нашите присъди поради липса на престъпления, но ако все пак това не се случи го чакаме Серьожката с нетърпение. Вече има годеник!

И аз искам да прекратят делото срещу мен, ама те го непрекратяват.

Човек без липса на достойнство - Комунист! Нагъл, нагъл та се залисал..

ИМАМ МНОГО ПРОСТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: ДА ПРАТЯТ ДРУГАРЯ серГЕЙ (-чо) В КАЗАРМАТА ЗА ДВЕ ГОДИНИ! Като всички нас - простосмъртните. Това не е наказание, отбиване на дълга към Родината! Или тоя няма Родина! Ами защо напира да я управлява тогава? И защо е скатал службата? Ама ние сме си баламите! Вместо шут в задника...го турихме за премиер... НИЕ СМЕ ТЪПАНАРИТЕ! ДОКОГА?

Да го пратим в казарма момчето! Да покаже как служи на родината..Ама като моряк - ЗА ТРИ ГОДИНИ! Кво ми се хили тоя? НИе баламите оскотяхме от студ, мизерия и чанчене, докато това синче на Полибюро си вееше гъза при братушките.. Верно сме тъпанари!

Хитро . При това -- точно синхронизирано с назначаването на новия баш-ВАСист . /// Серж, май-май отива не на екстрадиране/депортиране, ами направо на експулсиране !

lipsa na prestaplenie???????bravo be nagal.........,...........

Поредната кокошкарска история за заблуда.От този храст няма да излезе заек.

"Бившият премиер и лидерът на БСП Сергей Станишев иска прекратяване на делото срещу него заради липса на престъпление. " И аз искам 1 000 000лв. ама няма. Кретен си ти Станишев!!!!!

че тези материали могат да попаднат в чуждестранните разузнавания и после да ни го начукат плътно до картофите? Така е, защото не си ходил войник!

Приятелю, то Дянков е от световната банка, Кристалина и тя, Бойко го хвалят от ЦРУ, Трайков е с австрийското разузнаване, Алексей работи с израелците, КГБ е стъпило здаво..то което разузнаване не е дошло, то не е пуснало корени тука. Затова - всички доклади - по медиите да знае народът! Както е казал Левски - Работим чисто български и не искаме да се водим по никого извън Българско!

Какво друго, ако не престъпление срещу сигурността на държавата е да раздаваш строго секретни документи наляво и надясно без контрол?! Що за наглост е това?! Не се ли счита за престъпление, че липсващ от кабинета на Станишев доклад на ДАНС за организираната престъпност се появява в ръцете на октопода? Какво по-сериозно доказателство, че лично този субект е покривал престъпността и дори е предоставял касаещата я секретна информация от службите, за да взема мерки и се спасява (дали не отстраниха с помощта на Трактора автора на доклада Драшков от ДАНС само заради факта, че се е осмелил да пише нещо срещу октопода?! Друг е въпросът, че и на Драшков не му е най-чиста работата, но то остана ли неоцапан човек у нас?!) Станишев е за затвора! Не създавайте опасни прецеденти, като го оправдаете, защото ще превърнете държавната тайна обикновена помия, която в бъдеще всеки държавен служител ще може безнаказано да излива с кофи на улицата, ако не му носи пари и облаги по друга линия.

Законът си е закон. И трябва да се спазва такъв, какъвто е. А, доколкото знам за загубени секретни документи се полага затвор. Това, че един бивш министър-председател ще ми брои в проценти секретните документи които е затрил ми говори за абсолютния му непрофесионализъм. кой му е давал допуск на този юнак не знам, но на такива не трябва да им се разрешава да ползват туристически справочници, камо ли секретни документи. Вярно, преди да стане премиер Станишката за 40 години е имал 15 дена трудов стаж. Не еходил войник, и няма къде да се е научил че тайната трябва да се пази, а секретен документ да загубиш е едно от най-страшно наказуемите дела. А като им слушам приказките на някои мушмуроци: "какво му е секретното тука", не знам да се смея ли или да плача. Ало, аланкоолу, има един универсален принцип за работа с калсифиоцирана информация - може всички да знаят за какво става дума, важното е да не излезе от теб. Степента на секретност не се определя от този, който чете информацията - определя се от съставителя на документа. И незнанието на тези неща по никакъв начин не оневинява извършителя на деянието. Смял се бил от сърце. Боже, колко мъка има на този свят, Боже. Не знам как ще се смее като го побарат манафите в панделата.

иаз те видях как предаваш секретна инфо на чужд шпионин....и законът си е закон ...но вметсо да те гръмнат съм съгласен да ти отрежат топките...)))

Пак ли Станишев е виновен.