БСП е готова на партньорство с Росен Плевнелиев

Левицата видя в изявлението на новия президент Росен Плевнелиев стила на Мартин Лутър Кинг и изрази готовност за партньорство по национални цели.

Обратно в новината

Коментари - БСП е готова на партньорство с Росен Плевнелиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Буратиното-плевньо още не е почнал и ще свърши, взеха го на подбив и неговите си стари другари от БСП. Те му знаят най-добре недозавинтените бурмички.

ще даде и нещо друго станишко ама няма да стане

Макар и да не става дума за шинели и униформи, можеше спокойно да добави и М.Попова-вицето, че е като Анжела Дейвис. А Бойко ...като Мохамед Али. Щеше да се издокара ида са ареса...

Ако не те приемат в комсомола не можеш да следваш. Така беше, няма не искам. При кандидастване искаха комс. книжка. Така, че всички бяхме в к...

В наше село има поговорка "Не го искат в селото, ама пита за къщата на попа"

Мен, пък ме приеха в комсомола, вярно малко по-късно и без моето съгласие и присъствие, но все пак бях "син на враг на народа и внук на осъден от Народния съд кулак". Така че свиркай весело на о. Малта а нас остави да знаем кое как е било!

Зайчето Станишко отново "се изпусна"!

Плевнелиев е послушното мушмороче на Боко. Гледайте само какво ще става в бъдеще. Всички закони, в полза на мафиота, ще минават безпроблемно.

На всякъде комсомолци и комунисти, в президенството чисто нов комсомолец, даже опозицията са комунисти. Май само едно революцийка ще ни оправи, да ги изметем, както са се насъбрали на куп като хлебарки, та да почнем на чисто.

Как нама да се харесат, нали комсомола ги е родил и двамата.

тъпи комплексари-за сведение до 1989год. всички под 20г. са били комсомолци а след това някои и партийци-гледайте кой след това се е развивал я като секретар на ЦК на ДКМС я в БКП но това червените хлебарки не уточняват-за тях е по-лесно да казват,че всики са комсомолци=на маскари

харесАха се :)

Този ако е М.Лутър Кинг,Боко трeбе да е Джордж Вашингтон, Цвъкито -Томас Джеферсън,Гоцко-Абрахам Линкълн,а Доганят -ни повече,ни по-малко Джон Кенеди...Ей,тоя Станишко голeм майтапчия се извъди!Същи Тошко Козарев,че и по-смешен:))))

Станишев е е прав,как при тази икономика,политика, корупция, сасипия на среден и малък бизнес ще се получши посочения доход на българина

Цитат на Мартин Лутър: "Аз съм така смел да вярвам, че навсякъде хората могат да се хранят по три пъти на ден за своето тяло, да получават образование и култура за своя дух и чест, да имат равноправие и свобода за своята душа." Нещо такова рече и гу-син Плевнелиев ... щело да стане към 2020... или 2050... или на който когато му се случи! Иначе Мартин Лутер (но не Кинг) е немски духовник и теолог и е енергичен опонент на възгледа, че освобождаването от Божието наказание за греховете може да бъде откупено с пари. Доста актуален въпрос за нас днес! Кого има напредвид :-) ( "визира" демек) гу-син Станишев???

хаха, точно: "щело да стане към 2020... или 2050... или на който когато му се случи!"

Плевнелиев в стил Мартин Лутър Кинг...муахахахаха.. Сега да вкарат Станишев в затвора за 20 години да опита да е в стил Нелсън Мандела:)))

......Ми хареса, ама много! Най-после и комундетата ще си имат някакъв герой.

да оставим левицата извън политическата система на България до 2020г. - ето тази кауза ще подкрепям

точно така!

И аз съм за! Леваците навън!

Те вашите десни, са по - големи леваци от нашите леваци!

аз сам с теб! лично аз сам доволен от управлението на герб, смятам, че за прув пут имаме правителство което има цели и заститава страната! не на агент коце и на станишко! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Станишката е слаба ракия. Гледа да се закачи някъде. Пък му предстои и вътрешно партийно боричкане с Гоце за лидерство. Ще пада смях....

Ето това ще е интересна постановка! Дано е комедия, а не трагикомедия.

Брех ,наглец такъв! Окрадохте държавата ,станахте от комунисти ,най-големите капиталисти и олигарси !Безсрамници ! Я се вижте-Гергов,Овчаров,Добрев,целия висш съвет на БСП -все милионери,капиталисти!А инак за пред хората били социалисти ! Наглост голяма ! Станишев,какво стори ти за четири години ,освен да напълниш гушките на тези другари и на приятелите ти от ДПС начело с Доган! Това е цинизъм другарю Станишев !

Моето мнение в случая е крайно. Нека ми се ядосва, който иска. Ама извинявайте, нито Станишев, нито някой друг от лидерите на БСП до момента не се е осмелявал да каже колко велик е бил Тодор Живков, как е построил две Българии и как всяко правителство, ако беше направило и една стотна от това, което е направил Тодор Живков, сме щели да процъфтяваме. Не си спомням някой от лидерите на БСП да е ходил на гроба на Живков, нито да е бил негов бодигард. Искам да кажа, че ако някой е привърженик на онази система, ако някой я защитава и връща носталгията към нея, то това не е Станишев, а тъкмо Бойко Борисов.

Тоя Мартин Лутър Кинг от кои българи е ? Банатските ли ? Щото БСП инъче казва ясно че е бил президент....ама на кого не казват.

те ни репресират и убиват-мафиотите от днск.при наличие на всички документи за разрешение за гараж те ни репресират да го рушим парво,защото един лош и мошеник дал донос,че е изваршено преустроиството,купил ги е да ни тормозят-така ли трябва да ни убиват без вина,а за управляващите да няма закони и да вилнеят с корумпиращите...какви наглези-това е за 1 гараж в лозен,снабден с всички документи,които чака при гл.архитект на панчарево,но видите ли 1 мошеник направил донос и днск е хиената да расруши с лесен начин обекта,за има актив.напално вазможен гараж,маичизе балгарио..престапника е константин стоинов от младост-4.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Писна ми от БСП, Слави Трифонов, БТВ и всички мръсни гадни, долни ..... Като сте толкоз отворени какво направихте ВИЕ. Оставете човека на мира - ГАДОВЕ ЧЕРВЕНИ

ами, щом ви е писнало, гледайте си само бойко, и без това най-много го дават и е доста по-комичен от слави,че даже и от рачков:)))

Ти безумнико нещастен. Пишеш си името с година, защото не знаеш други букви. Или като Ви плащат на Позитано, Ви гледат именцата по номера - вероятно си номер 2012. Долна нещатстна крадлива ......мързелива и нищо неможеща .....партийна главица. Да се махаш от главите ни. И на мене ми писна от такиова като тебе, които само пишат глупостъи и опонират, защото другарят Сергей им е казал така. Не стига че окрадохте държавата, но и продължавате да лъжете. САМО БОЙКО ЩЕ ВИ ОПРАВИ. Затова го плюете, защото Ви боли и то много. Ха дано!!!

Дано Плевнелиев се окаже на висотата на човек надживял пещерния антикомунизъм и съумее да лансира ВСИЧКИ добри за България и най-вече за БЪЛГАРИТЕ идеи за развитие ипросперитет, независимо от средите на кои партии идват. Например ако се наложи да убеди с авторитета си парламента да не се гласува амнистия за всичо придобито от 1989 г. до 2002 г. за ЗАКОННО!! Та тогава бяха най-големите кражби на имущество, земи, гори, курорти, заводи и всичко за каквото се сетиш. Таво бяха и времената на куфарите с пари, които ЧЕРВЕНИТЕ раздаваха на когото си искат. После пък взеха да ги отстрелват, защото новозабогателите "забравиха" и се самозабравиха защо и кому трябва да връщат парите. Червените създадоха паралелни структури да "пазят" гражданите и т.н. Те са вербували и цялото православно войнство. Не Гоце да развива тезата, че огласяването им би довело до разкол!!

Съгласен съм с теб, но те крадат европари с пълна сила и след 2002 година. Защо до 2002 год? Та те крадоха като за последно и до вчера!

22 години чакам да науча поне едно име на човек получил пари в куфарче, да науча кой и къде и кога ги е раздавал - един единствен ДОКАЗАН скучай... Колко партии бяха на власт, имаше период когато СДС държеше всички власти ,но...по този въпрос - пълно мълчание, нито едно пряко доказателство...косвени има- как така хора за които знаем, че нямаха пари изведнъж наеха офиси, персонал, развиха бизнес, за 2-3 години станаха големи милионери...Защо по този въпрос ЦЕЛИЯ политически "елит" /то пък един елит... -:) / мълчи. А ние се джавкаме - "комуняги", "фашяги" и пр....както казваше покойния Весо Кучето/Веселин Йосифов/ -"керванът си лае, кучето си върви..."

кой е луд та да си партнира с най-големите национални предатели в историята на България Станишев сигурно живее в някаква паралелна реалност дето хората са доста по-тъпи и не могат да виждат очевидните мръсници и мръсотии.

Ученикът на Крадлив дедо от Врана е винаги готов на всичко.

а пък станишев се изтърка с коментарите си и е като тъпанар!!

Oт 13г. живея в България и си мислех,че българите най-много мразят турците и циганите,но вече разбирам,че най не понасят самите себе си.

БСП е аут и на следващите избори също ще е и на по-следващите и на по по-следващите....

идваме ние комунистите. Хе, хе а колко работа ни чака само..... Ние си знаем - и народът, също.

БКП-ТО ЛИ?ЗАЩОТО БСП СА ВЕЧЕ ИСТОРИЯ...

Станишев, за тези пари, които ви плащаме, театрото ви е много слабо. Все интрига без развръзка.

Прави всичко възможно да се отърка във властта ,друго не виждам...

Като зле поддържан травестит е - когато танцува танцува на пилона и всички седят с гръб към него :)))

като Мартин Лутър - толкова мъдър. ООООООО не толкова черен!

КОМУНЕТАТА ГАЗ ПИКАЯТ ГОРКИТЕ.МОИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ

Някой да им е искал партньорството. Който се е хванал с тях добро не е видял. Който не вярва да пита царя и сокола. Май, че има един заблуден, който може да се присламчи към Серьожа Дмитриевич и той е кой мислите - мавъра Иван Костов - ликвидатора на сините и възкресителя на червените. Благодарение на неговото управление те не бяха ликвидирани като формация.

Добре, ясно леваците на кой оприличават новия президент. Ами донос... пардон агент Гоце на кой ли им прилича ? А, да сетих прилича на тоя дето ше измести станишка от поста, който заема в партията :)))

Единствения начин да се постигнат поне част от целите на Плевнелиев, е като се инвестира основно в ОБРАЗОВАНИЕТО и КВАЛИФИКАЦИЯТА на поколението между 7 и 27 години. И най-вече на образованието на ЦИГАНИТЕ - те са болшинство в тази възрастова група. Без това сме загиваща нация с бързи темпове. И да не се дава и лев зна неграмотни НЕРАБОТЕЩИ индивиди над 16 год. Образованието в БГ е задължително, сексът с малолетни е престъпление. Който не си е изпълнил задълженията да няма и права.

Прав си.Благодаря ти!