Станишев няма планове да се върне начело на БСП

Сергей Станишев иска да остане лидер на Партията на европейските социалисти и няма планове да оглави БСП, заяви той пред Дарик радио.

Обратно в новината

Коментари - Станишев няма планове да се върне начело на БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...ЩО ЩЕ ДИРИ ТУК В БЪЛГАРИЯ ДА МУ ЗАДАВАТ НЕУДОБНИ ВЪПРОСИ, ДА МУ ПЛАЩАТ ЗАПЛАТА В ЛЕВОВЕ. ЕСТЕСТВЕНО Е ДА Е ПО-ДОБРЕ В ЕВРОПАТА, СЪС ЗАПЛАТА В ЕВРО ИНАЧЕ СИ ГО ЗНАЕМ , ЧЕ Е "ПАТРИОТ" И ОТ ТАМ РАБОТИ ЗА "ДОБРУВАНЕТО" НА БЪЛГАРИЯ , ЕХ СОБСТВЕНОТО ДЕ.

Той съсела нямаше планове и евродепутат да става, ама ей го на - наш'та гордост... Единственото хубаво нещо от заминаването му е че не ни се налага да му гледаме мазната ехидна усмивчица всеки ден!

Станишев е изпълнил мисията за която е поставен на този пост !Използва позицията като трамплин за да отиде в ЕП и овладее ръководството в ляво ! С БГ той няма повече работа....отчита се на друга държава !

Pesh0

Голямата новина е . Бивш Военен , защитава детска учителка привърженичка на БСП. Двамата са неграмотни.

ivo10

Станишев трябва да оглави профсъюза на българските затворници заради цялата си мръсна подмолна дейност през последните няколко години и далаверите за милиони заедно с Моника.

докат е шев на пес...ша ни дерат яко за рушвети..

на крадци и олигарси лява партия... освен за Варадеро. ква демокрация, кви нет лева.

Да не е луд, че да се връща в България, дето ТОЙ я срина и я докара до просешка тояга! Естествено,че ще иска да си седи там в Европата, да си получава европейска заплата, не българска и да си гледа с многото пари с Моника (ли беше жена му) децата! Нали щеше да се отказва от мястото на евро депутат, е какво? ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ! Няма от него дума...

има две възможности: 1. съсела да се върне 2. народа да избяга

Станишев,абе забелязвам нещо,че укрофилите по форума не те подкрепят,защо ли?От една мая сте.Дегенерати.А колкото до завръщането ти,то от БСП-то едва ли остана нещо за досъсипване,добре го дореди.От тук нататък и Миков може да се справи.

Забелязал съм, че тоя човек по принцип си кара без да прави планове- квото дойде и ако мине.

БСП не съществува, има няма 10% само за сол на манджата.

ми то такава партия вече няма !

Станишката трябва да го изпратят в Москва и стане там шеф на Новата Коминтерна. Така ще упоравлява едновременно поне 3 партии в Парламента.

Обадила се Мая Манолова на радио Ереван и казала: - Добър ден. Искаме Станишев да стане национален герой. Какво трябва да направим? - Национален герой като кого? - Като Васил Левски примерно... - Ами обесете го!

да ги слагате в един разказ.. Обидно дори.

Любимият ми войник! Винаги спретнат , с чиста якичка , с лакирани нокти - образец . Малко го зореше Българският химн , но обещаваше да го научи . Вервах му .

Не знам какво планира Станишко, но дали е договорил плановете си с Доги? Иначе на Орлов мост ще целува не бузка а...............!:)))

Станишев показа нови низости в политиката които преди него смятахме за невъзможни. Но той си е и такъв човек. Да е жив и здрав и да не се връща да дразни хората и да си проси боя

Колкото по-малко се показва Станишев,толкова по-добре за БСП.Никой не го кани и не го иска отново за лидер.Постановката е негова и фалшива.

Той може и да не иска, но ние ще го изберем и няма как да откаже.

Та той нямаше да ходи и в европейския парламент!!! Лъжеца си е лъжец. Трябва ни закон против парламентарната и партийна пронституция!

Станишев,Орешарски и Даниел Вълчев през 2007г унищожиха образованието...?.Седенкарите...

Вярвате ли му бе хора, защото на мен ми омръзнаха тези негови лъжи? Стига вече!

БСП-арският Любиц! Стовари се от небето, в което се рееше дълго и безгрижно от младини. Жалко, че в самолета му имаше много невинни и безпомощни хора, които съсипа с бездарието и алчността си. Пък и кой го е искал пак, че гордо да се отказва? Щеше да е смешен, ако не беше просто противен.

'' Поправката в партийния устав на БСП, която предвиждаше да се забрани на нейни бивши председатели да се кандидатират за лидерския пост в столетницата, не е приета на днешния пленум....'' от 16,07 ч.

Това как се съчетава със ''Сергей Станишев няма планове да оглави БСП...''

До Дир-а , Цитат - " Той коментира плановете на ръководството на Столетницата". Защо пишете както преди 25 години? То тогава имаше партия с главно П.

Защото дира е един от пропагандните портали за комунистическа БКП-пропаганда и проруска пропаганда в България! Това го знае и всяко дете!

лошо! значи бсп може и да се съвземе. язък,аз си мислех,че ще се върне да я доунищожи ама уви...

Сергей уби социалистическата идея. Сидеров уби националистическата идея.

НЕ ГИ СЛУШАЙ СЕРГЕЙ! ВЪРНИ СЕ В БСП СЕРГЕЙ! БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБЕ! Само Сергей може да довърши започнатото и да ликвидира веднъж за винаги БСП! Сергей почти уби БСП но старата про.тутка още мърда и може да прескочи трапа! Със Сергей начело БСП не е печелила избори и загуби 11 от 11 възможни! Сергей е Ангела Спасител за България, който може да унищожи веднъж за винаги БСП! За Бога Братя! Подкрепете Сергей!

Подкрепям пишещия, но към Сергей имам непоносима алергия, само на снимка да го видя ш се изприщвам!

Ще се върне, другари - стискайте фронта! Ще се върне, но преди това трябва да катастрофира и Партията на европейските социалисти! Имайте малко търпение.

А бе този мошеник нямаше и да става евродепутат, ама сега си вее увисналия из Брюксел! Вярвайте му,другари, вярвайте, ей тоя ще ви затрие партията, такъв херсонски съсел не е необходим на България!

те и бсп нямат планове за него

Тоя никаквец, не саамо да не се връща да оглавява БСП, ами изобщо да му се отнеме Бг гражданството. Има си и друго, да му се радва! загладил е косъма, повече от необходимото, минава към затлъстяване и проблеми със здравето.....

Кога ши почерпи дъртаците за вилата на Женевското езеро...нали те му я купиха

Този другар СС и другарят президент са чисти , излъскани , а някак си от тях ме лъха огромна нечистоплътност?

Леви политики ли? В същото време БСП внесе един мръсен проектозакон - Кодекса на труда да се промени така, че да не важи за фирми с до 50 работника! С този законопроект БСП отново е срещу хората на наемния труд!

Да не луд да остави ТЛЪСТАТА евродепутатска заплата и да се върне там,където се провали на десетки избори. Ще се радваме ако няма вече вести за Съсела.

Интересно как българските комунисти заблуждават ПЕС, че са "социалисти" ?

Никой никого не заблуждава. И едните и другите са една стока и си го знаят, а дали се наричат драгани или петкани от това по/топло на нас не ни става.

Много е просто български комунисти е имало до 1945г.След 1945 останаха в БКП около 15-20 % комунисти , останалото т.е. 75-80 % бяха партйци и така до 1990г.След 1990г.партйците се пръснаха в БСП,СДС,ДПС,ДСБ,Герб ,РБ и др.партии. Ако проверите състава на управляващите върхушки в партиите от 1990г.та до днес ,ще се уверите,че всички са бивши членове на БКП,АБПФК или техни деца и внуци.Та просто никой не заблуждава ПЕС или Народната партия на Европа.Грешка е да се хвърля вината върху хора ,комунисти идеалисти приключили дейноста даже насилствено след 1945 година.Затова четете и се ограмотявайте политически за историята до 1990г. и тази след 1990г.

Благодаря за съвета. Ще прочета. Макар, че нямам нужда от това. На такава възраст съм, че ДВА пъти през живота си, първия през 1944 -та и след това, през 1989-та , съм "сменял" обществено-политическата система в България. Така, че всичко ми е ясно. Питам само за да предизвикам размисли.

ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК. ЧОВЕК БЕЗ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО. КОЛКО ИЗБОРИ ИЗГУБИ. ПРОВАЛИ СЕ В БЪЛГАРИЯ И СЕГА "ОПРАВЯ" ЕВРОПА.

Толкова е противен...

Оти така правиш бе другарю. На кого ни оставаш. Да се чудиме социалисти ли бехме, комунисти ли. Вече се обръкахме. Оти комунизъма било харно нещо. Щели сме да ядеме от общио казан. Според нуждите. И жените щели да са общи. Ако знаеш Геле каква убава булка има. Веднага я заменям за моята бабичка. Ама си прав. Немаш работа тука. Каквото направи халал да ти е. По лошо не можа. Глей си кефа а ниека тука ша са оправиме. виждали сме и по лошо.

БСП следва ПЕС.Няма да ги остави до края.

съсипа БСП, но целта му е да я довърши. Не, че тази партия е лява, само редовите членове са с такива убеждения, а партийната върхушка- повече от дясна.

След съдебната реформа в България няма да се размине само с пошляпване по бузката. Затова да си ходи в Швейцария, да си харчи припечеленото и да не се занимава с политика повече,

Къде е тази реформа ?

....СМЕС ОТ СМРАД НА ХАМСТЕР И ЦАЦА Е НЕЩО НАИСТИНА ННЕ НЕПОНОСИМО, НО ТАЗИ СМРАД СЕ РАЗНАСЯ ДАЛЕЧ ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ НА БГ! ДИРА, НЕ ТРИЙТЕ КОМЕНТАРИТЕ, КОИТО ВСЪЩНОСТ ОТРАЗЯВАТ ИСТИНАТА ПО-ДОБРЕ ОТ ВАС, НЕСРЕТНИЦИ!!!

калпазанин