БСП и ДПС категорично няма да правят кабинет

Има решение на парламентарната група на Коалиция за България от вчера, което ме упълномощава да върна мандата, след като президентът ни го даде, потвърди позицията на БСП лидерът й Сергей Станишев и настоя за спиране на сделки на кабинета "Борисов". И ДПС отново заявиха, че ще върнат мандата.

Обратно в новината

Коментари - БСП и ДПС категорично няма да правят кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мрасно копеле. яслузавас бесилка

другарю Серж, не се страхувай от куче без зъби, то само си лае и не хапе, ето това е великият Бат Буда, Вие правете каквото трябва, пък да каквото ще да става, многолюдни сме и трябва да се подкрепяме, но като управлението на Буда не трябва има,учете се както от грешките на другите, така и от своите грешки и знайте, че волята на народа е над всичко.

Абе ти на не си поредния самозбравил се луд червен партиец??? Ами взимаи си цветята и любовта на червената партия,и бегом в тази геиска партия да си играете на чичо Доктор...

Чудя се на комунистите и дпслуди ли са и толкова безкрупулно нагли,да казват,че няма да управляватКой ви иска бе боклуци,крадци!Проклети да сте всички,които ни крадохте толкова години и забогатяхте!Дано има господ да си получите заслуженото,да изпукате дано!!!

аз чакам да ми увеличите заплатата и на баба пенсията, да създадете 250 000 работни места, да разбиете монополите, да ми направите сметката за ток 5 лева, да получавам 1500 детски, да и т.н.

Нали искаше власт бе усер защо сега не искаш

В Конституцията трябва да се впише точка депутатите лично да носят съдебна отговорност за предложения и внесени проектозакони ако те нанесат вреда на страната. Сега колкото и да е странно, те нямат никаква отговорност, въпреки че един лош закон може да провали живота на десетки хиляди граждани

Тоя, с муцуна на плъх да стяга куфарите и да се маха там, където се е родил! Искам да се изплюя на мутрата му гадна!

Пък аз ако срещна Станишев на улицата такъв шамар ще му зашлевя че ще му пищят ушите половин час. Баща му лижеше задника на руснаците и той продължи делото му

Цялата БСП лижеше задника на руснаците тогава и сега

ДАНО, НИКОГА ВЕЧЕ ДА НЕ СЪСТАВЯТ КАБИНЕТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

БСП И ДПС вече са БДСППС. Толкова са се омешали . И как иначе. Нали са от едно котило.

Опазил ни господ от БСП/ДПС. Ядохме им попарата.

Станишката не става. Гоце е друга бира. Ако бе лидер на БСП, днес щеше да приеме мандата на Президента. Е, за това хората го харесват/псуват/. Щеше да нареди една хубава нова тройна коалиция с Доган, Местан и дядо Бубулан от Мадрид. И щеше да настане един хууубав живот без никакви проблеми. Станишката тези работи не ги отбира и връща мандата ... Но Станишката може да е захитрял. Започна с преврати и метежи и сега се прави на ударен. Само Белене му е в главата, щото московците май започнаха да ръмжат. Абе и неговата не е лесна, тия не се шегуват ...

Тоя не беше ли в съжителство с някаква ПРка? Толкова ли е бедна фантазията на тази. Не може ли да му каже как да се държи пред хората?

Ами да.. Даже тоя моралист я разведе! Щото има много акъл в кухата, русофилска, миша муцуна!

Крадеца вика: "Дръжте крадеца!" Тия сме ги чували. На времето Жан Виденов беше направил една Бяла Книга и после щеше да убие народа със социалистическия си устрем.

Това другарче няма ли най-после да започне някаква истинска трудова дейност?

В новата конституция или в какъвто и да е там закон нека впишат:"Който лидер и която и да е партия, провалила се веднъж, да няма право да кандидатства в избори отново". Крайно звучи, но вече не понасяме мазни мутри като СС вечно да бъдат ментори! И защо ви сканията на протестиращите никъде няма протест срещу цените на горивата? Кнокретно- бензина?

Защо бе, Хамстер!? Нали щеше да вдигаш доходите и пенсийте? Ама от човек дето и онази си работа трудно вдига.......какво да очакваш.

И ТЕЗИ БЯГАТ ОТ ОТГОВОРНОСТ. НАЛИ ИМАХА КАБИНЕТ В СЯНКА, ЗАЩО НЕ ИЗЛЕЗЕ НА СВЕТЛО, КАТО СА ТОЛКОВА СИГУРНИ, ЧЕ НАРОДА ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ТЯХ? НЯМА СВЕСТНИ ЕЙЙЙИИ, ВСИЧКИ СА МАСКАРИ И ФУРНАДЖИЙСКИ ЛОПАТИ. НЯМА ЗА КОГО ДА СЕ ГЛАСУВА.

как ще иска власта трябва да работи не е както само да говори така му е по-добре да лае страхливец на борсата и при Мони

ivo10

Това е национално отговорна политика, но ако може и на избори да не се явяват, ще е още по-отговорна. Всички знаем на какво са способни.

Ах как ми се иска Станишев да прочете всичко това,какво мислят хората за него!!!

Метежът на Станишев май се обръща против него самия и против БСП

Гоце само го чака да загуби изборите и ще му набие един шут отзад.Само че тоя не го осъзнава.

Станишката е губил, губил ... Колкото пъти се е явил на избори все е втори. Може да бъде само назначен от Гоце. Но пък се научи да краде. И облажи Мониката ...

Как ви звучат абревиатурите: СС - Сергей Станишев и АД - Ахмед Доган?

Напоследък пишат винаги БСП и ДПС, да не са станали една партия ?! Само като се сетя Станишев как се разграничаваше от тях. Тия са е гати лицемерите освен властта не им пука за нищо.Чакай да направят нещо за народа.

прав си Серго, ама с тези сделки трябва да се занимават поне 3 прокуратури, че да сколасат,за да ги видим зад решетките, но пък там ще трябва пак ние да ги издържаме..направо с повече есенция в казана и на шампоан за миене на улиците.....

Абе тези хора не разбраха ли,че народа Н Е Г И И С К А, ами щели да връщат мандата.Наживяхме сме във вашия ХУБАВ И СВЕТЪЛ самунизъм(но само за вас) стига ни толкова.Оставете ни вече на мира!!!!!!!!!!!!!

Като не ги иска да ходи да гласува иначе те си имат твърд електорат и пак ще ни управляват , ако не гласуваме.

докато има руски евреи ,руски протежета ,комунистически наследници в балгарската политика не може да се говори за соцялен мир,обединение на нацята,единство ,доверие в институциите,демокраця и всичко останало .лично аз не вярвам в конституця писана от марксисти ленинци,ченгета,артисти,футбулисти,гимнастички и други платени "демокретени"в тази конституця не беше записана наи-вагната точка :забрана на участието в власта на комунисти и тяхните наследници.за каква демокраця и какво доверие и укрепване на доверието може да става вапрос след като виновните и предателите на балгарските интереси не бяха забранени с закон и не бяха осадени????този комсомолец от фотото по-горе е типичен пример как в балгария може да стане министар председател евреин с руски произход.не е нужно да ни убеждават че имаме модерна конституця след като народа я отхварля и пали по улицата.протестите доказват че фалшивя преход кам демокраця е сбаркан и трябва да се промени.

БСП (Вербовчици на ченгета) и ДПС (ченгета) - винаги ръка за ръка.

Докато народа се пени по форуми, от руски източници научаваме, че 3-те ЕРП-та са предложени за продан и държавата нехае за това. Ще позволим ли нови играчи да ни яхнат и да започнем цялата игра с високите сметки отначало?

Те руските ти източници какво мислиш ще кажат? Ако все още им вярваш.. ходи се гръмни! Аман от балъци като теб вече! Няма ли да се свършите, че да мирне народа?

Вън от власта крадливи псета.Стига сте си точили зъбите , свине мръсни ,.

Вижте ДПС и турците изобщо не са ми приятни, но истината е ,че най-добрите политици и интелигентни хора в България са точно в тази партия.Вярно обслужват главно интересите на турските си избиратели, но нали и те са в страната, тоест като се помогне на тях ще се помогне и на Държавата. Това не го казвам с някакво чувство на гордост, а точно обратното,с тъга колко е огромна разликата м/у българските политици и българо-турските. Около мен в Евро комисията има много хора от младежкото ДПС, е тези млади хора са с 3 страници СВ, учили в топ американски университети и тн. Къде са наще смешници по седянките и в кръчмите. За съжаление единствения начин за стабилизация на страната ни е БСП или БСП и ДПС коалиция, поне по тяхно време страната вървеше напред, имаше работа и не се срамувах от всеки български дипломат който сега имам нещастието да слушам в Чужбина. Би ми се искало да има друга алтернатива, но тази шайка престъпници и мутри от ГЕРБ на чело с вожда най-семпъл и прост Бойко доведоха тази страна да руини. Колебая се дали не е най-добре да вземат и втори мандат и наистина да фалираме може би чак тогава на повечето простички хора ще им увре акъла на къде сме тръгнали с тях.

то още преди 89та те флизаха с предимство в университетите.Сега добре ги пронсорирахме също така Как няма да има образовани турци.А ни ако не не почнем ведна да бачкаме след у-ще ,кои щени храни а.Нашите пенсионери с големите пенсии ли?Дето тотия образованите им източиха фондовете и сега ние им плащаме пенсиите.

Любо,абе пиле що не си завреш тия БСП-та и ДПС-та да не казвам къде,че ми омръзна.

Цвьк

По принцип се старая да не обиждам когото и да било, но при теб ще направя изключение... Ако ти наистина беше в еврокомисията, щеше да знаеш, че сме били по-добре при бсп и дпс не заради техните политики. Тъпанар

Цвьк

И друго... Ако наистина беше в еврокомисията щеше да знаеш, че този, който е завършил ТОП университет, не е по -голям от този, който оре нивата, да речем. Станишев и той е завършил London school of economics, но това не го прави по-малък помиар, нали?

Цвьк

И друго... Ако тези около теб са млади, как така са с по три страници СВ? Нали тъкмо сега са завършили топ университетите, как така вече имат натрупания опит за трите страници СВ? Ако ли пък наистина имат по три страници СВ, не са млади и тъкмо завършили топ университети. Въпросът е ,че ти при всички полужения лъжеш. Аре сменяй ника и почвай наново.

Цвьк

И друго... Серго, като завършил LSE, трябва да знае по-добре от всички нас, че за да вдигне пенсии и заплати с 80%( както твърди) ще трябва да вземе заем. Друг начин няма. Което пък доказва, че завършил топ университет или не, не го прави добър икономист.

Не им стигнаха 3 национални катастрофи до които червената сган докара България, още искат да я яздят. Спасението от тази чума има едно-единствено име: ГЕН. АУГУСТО ПИНОЧЕТ!!!

Герб е вреден за здравето и живота на българите

ТИ СИ ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ.КАТО ТЪРТЕЙ В КОШАР

идиоти начело о оная свиня мръсна луканов ни продадоха за жълти стотинки

Други не можаха, но Станишката ще затрие БСП-то.

Явно големи каши за забъркани от този кабинет, щом и Яне Янев се отказа да управлява!!!

Колко ли ще ги изтърпи народа ако тия вземат властта?

Чета коментарите,има бая заблуден народ и като включиш и НАЙ-ДОБРИТЕ политици на света ВЕЛИКОТО ДПС.Сам се сети кои са следващите.Просто имаме прекалено къса памет.Комунягите от 89г. до сега пъти сриваха тотално държавата ама явно ни е малко.

Станишката и за чеп не става. Гоце е по-добър ... Или го избирайте, или правете ново БСП 2. Да има кого още да псуваме. Хи хи хиии ...

"БСП" И "ДПС" КАТЕГОРИЧНО НЯМА ДА ПРАВЯТ КАБИНЕТ", нито сега, нито когато и да било. Ами да, казвах ли ви. И аз съм на това мнение. И самите те си го казват. Отървахме се.

най-големия лапач ще ни оправи тотално.Всички ще бъдем на много добра диета-пълен глад.Честито.

А защо не пробват да поканят Волен Сидером за премиер.Доста нечестни души няма да могат да спят спокойно.

Достатъчно е, че Болен не спи спокойно. То болестта му, мира не му дава и сън не го хваща. Горкият.

аз живеа в германя с дезата си. нямам намерение да се вращам в бг но ти червен боклук трябва да знаеш че взички сме заминали заради бас червени олигофрени

Кажи му го Клеопатра, макар и с толкова грешки. Но Червеният боклук е дебелоглав и може би в момента, дори изпитва наслада от написаното от теб. Ти си избягала, но той е тук и дори хората са принудени да четат глупостите му.

клеопатра нали се сещаш ,че това е псевдоним

нали беше готов да управляваш бе малоумник. но от мен да знаеш кражбата и управлението са две различни неща

СЕГА СА КАТЕГОРИЧНИ ? А СЛЕД ИЗБОРИТЕ СА КАТЕГОРИЧНИ ЧЕ ШЕ ПРАВЯТ !!!

Аха, чувствате се обидени и затова не искате да управлявате!

абе кои те кара, тиква червена

живея в израел и се моля за здравето на бойко борисов.само той може да стабилизира напрежението в българия.бог да пази българите и бойко.

Къде си и какво мислиш След като не си в България нямаш думата

имам думата защото съм българин,а защо 23 години съм в израел ти комунисте ми отговори дали бойко борисов или някой друг е причината.

Бог да пази българите ОТ Бойко! Боко Тиквата, Буда или каквото и да е друго е мутра, превърна страната в мутренска територия. Последните му изяви са на психически болен човек. Ега ти дтранат дето може да я оправи само такъв човек

Пак ще изберем Бойко

господ здраве да му дава на борисов - тук в мадрид се молим за него и тож ще се оправи за да управлява пак!!! комунистит никога повече на власт..тя ви е противопоказна! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

за 23 години преход БСП фалира държавата точно 3 пъти КАКВО СЛЕДВА - ЧЕТВЪРТИ ПЪТ ЛИ?????????????????????

БКП не ни искат, техните деривати - ГЕРБ не ни искат, Германия не ни иска, Англия не смеят дори да си помислят... е кой ни иска в крайна сметка? То и смъртта не иска, щом още съществуваме. О, смърт, защо и ти ни искаш?

Всичко е цветя и рози, и празници ще има. На този етап от развитието на на страната, на идейното изсрастване на нацията, ми се струва, че бсп дпс не могат да предложат адекватно управление. Летвата действително вече е високо сложена, не съм сигурен дали го осъзнават. Но май това е причината за да се уплашат и да не искат властта ведна и на момента, при положение, че бяха готови!

след провала на БСП на предстоящите избори,Станишката ще бъде скъсен с поне 30 сантиметра от двете енергийни мафии.Сещайте се кои,няма да Ви казвам.

ДЕТО МИСЛЯТ ЧЕ НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ЧЕ НЕ СТЕ МНОГО УМНИ ЗНАЕМ НО ТОВА Е ПРЕКАЛЕНО ДОРИ ЗА ГЕРБЕР

в букмейкърските къщи започнаха,залагай ако ти стиска.

Станишев извърши мръсното си дело ... И с помощта на позитановските апаратчици тласка РБ към четвърта национална катастрофа. Все от БСП ...

Виждаш дали можеш да ни обясниш По голяма катастрофа от герб аз през живота си не бях виждал

Един колега комунист - момче на около 27-30г. - го каза тъй (беше 2004-та може би): " - Те (разбирай - комунистите) вземат властта в особено тежки за страната моменти. (Спасяват положението) И това след това понасят негативите." Е, как да не си посипем главите с пепел!

Господи, Господи, слез и си вземи версиите!

внимание, братя и сестри,не трябва да допъснем разни от вцички парти хора да яхнат нащо недоволство и даго исплзват за лични облаги ,какви са тези народни представители аз разбирам ,нека те да полъчават тези заплати които народа взима ,ето това е народен представител ,да видим тогава ще спатли ,нали знаете народа какво казва ,гладно око не заспива *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.