Станишев се закани на своите за изборите, похвали Първанов

Страната се управлява от групировка, жадна за власт, ГЕРБ грабят, прикривайки се зад скалъпени обвинения към БСП, налагат идеи на вече пълзящата диктатура.

Обратно в новината

Коментари - Станишев се закани на своите за изборите, похвали Първанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво е младите хора да знаят,че аз доста послътвам,като много умело говоря пропагандно,и доста изопачавам истината-т.е.наглед нещата изглеждат така ,но само в помпозните речи не отговорните другари,а живота беше различен-престъпен,сив и бизличен!Имаше безработица,но скрита-високообразованият например,работеше като шофьор,за да се изхранва,а необразованият "другар"беше заел мястото м,,без конкурс ,по заповед на Партията!За наркотиците-гледайте филма "Комбина",където убииствата за наркотици са ежедневие ,за да разберете имало ли е наркоманиыа клиниката за наркомании в "Суходол"пращеше по шевовете!

за съжалене имат шанс ..на следващите избори..

Къде ли беше херсонският плужек, полу-мъж, комсомолеца д-р Станишев, пък и цялото им ЦК, когато другарка Масларова замъкна милионите? А през всичките 22 г. крадене ...??

link Желая, когато младите хора отворят страницата на историята, да има откъде да запълнят белите петна от епохата на комунизма в България. Едно от тези петна е истината за Държавна сигурност, нейната дейност и ролята й на репресивен апарат на Българската комунистическа партия. Желая, когато българите се обръщат към недалечното минало, да знаят няколко безспорни факта, които все още не са изписани ясно в историята и не се казват на висок глас. А именно: БКП установява едноличен режим в България с помощта на Съветската армия и Сталин чрез убийства без съд и присъди, скалъпени съдебни процеси срещу опозицията, заточения в лагери, изселвания на хиляди семейства от домовете им.

Хубаво е младите хора в България да знаят и как хората имаха работа и спокойствие, здравеопазването и образованието беше безплатно. Всички работливи хора имаха собствен дом, нямаше безработица, а за наркотици не бяхме и чували. хубаво е младите хора да знаят, че през онези години имаше култура, спорт, гордеехме се с нашите спортисти, имаше развито земеделие, за което сега само въздишаме, консумирахме проверена храна, не се притеснявахме за децата аси, че акто играят навън ще им се случи нещо лошо. Хубаво е да се знае и това. Хубаво е младите хора да знаят, че държавата беше социална, пенсионирахме се на 45 работещите първа категория, имахме работещи и изнасящи продукция държавни предпирятия и най-важното хората бяхо по-човечни. за това става въпрос.

Как точно работят контрабандните канали за купуване на гласове? ммм?

И да има избори няма да гласувам,защото не виждам за кого.Години наред гледам едни и същи муцуни..Всички се изредиха да ни управляват..Всички са ни познати и знаем какво представляват.Няма ли нови,млади хора в тая държава,ами стоят все едни същи в Парламента и ни ядат паричките ???

++++++

Колкото по-рано Станишев отстъпи поста на някой все още не "изцапан" член на БСП, толкова шансът да запазим партията ще е по-голям. Искам да е човек който никога не е бил свързан с Доган и да обещае, че няма да се коалира с него. Става въпрос само за Доган, а не за честните и трудолюбиви мюсюлмани. Дано Сергей да не закрие тотално БСП.

Предишните избори бяха решаващи за БСП, когато народът им показа колко е доволен от тяхното управление. Следващите избори ще имат още по-лош резулат, защото се провалиха и като опозиция.Следващите пет-шест години, ако тази партия не се преустрои вляво наистина, едва ли ще има някакъв успех въобще.

В казаното от Станишев и Кадиев разбирам, че и двамата страшно много се страхуват от ГЕРБ. Страха им идва от факта, че още много хора са отвратени от БСП/ДПС и ще гласуват за ГЕРБ. Така че да ходят и да се надбягват с бързия влак за морето. Все пак не им пожелавам да се давят в него от мъка - и те са хора, нека си живеят и си ближат раничките.

А отвратените от Борисов за кой ни препоръчваш да гласуваме бе? Да не си мислиш, че повечето хора не се отвратиха от твоят измислен герой? И след като той си отиде от властта - ти след кой влак ще търчиш бе, малоумик? Сигурно след експресния, ама той на твоята селска гара не спира.

Ганчо, не използвай обидни думи. Това е признак на слабост. Изобщо такива като тебе не ме вълнуват. Така, че проявявай качествата си на озлобен Ганювец колкото си искаш.

Днес ПД "Социалдемократи" подкрепило издигането на Калфин за кандидат -президентл То бива,бива лицемерие ама чак толкова! Ами той си е техен член-основател на движението, уж че Станишев го издигнал,виж ми окото! То цялото движение си е ренегат до ренегата,но добре се уреждат на софрата всеки път когато БСП-то успее на централно ниво. Вместо мишелин пак гума втора употреба. За това го туриха водач на евролистата на БСП за да се "уж" съгласи сега за кандидат-президент. Отдалече,но плитко скроена "планирана" загуба.Калфин нищо не губи, заплатата му в европарламента върви. Ако спечели,печели само той,ако загуби,ще загуби само БСП. Запомнете ми думите.

"Критерии на обществото за бъдещия държавен глава са той да е честен, да има международен авторитет..." Защо ли тогава благодари на Гоце?

Умолявам всички политици да се въздържат от изрази,като,,опасни опоненти,,!Създава се страх,несигурност и желание за отмъщение!Нека конкуренцията се води с достойни и демократични начини особенно от популярни личности като г-н Станишев!

БСП е като България. Населението и е на изчезване.И електората на БСП е на изчезване и колкото да го мобилизират само препратки за това какви крадци са били и в момента са демобилизират хората.Остава да разчитат на това че хората ще забравят золумите им,но те и тях ще забравят

Никола Йонков Вапцаров е един от най-добрите български поети, член на Българската комунистическа партия. На 23. Юли 1942 г., той е осъден на смърт, и същият ден разстрелян за участие в съпротивата, на страната на антихитлеристката коалиция, срещу терористичния фашистки режим на Борис 3-ти.

Нещо си объркал понятията, пич! Режимът на цар Борис III (защото той е бил цар, колкото и да не ти се харесва, а не е бил просто Борис 3-ти) може да е бил терористичен, или какъвто си искаш, но не и фашистки. Явно ти не си наясно "що е фашизъм и има ли той почва у нас". Но комунетата ви набиваха това мислене в кратуните 45 лета и виждам, че още не ви е дошъл умът. По време на монархията може да има фашизъм толкова, колкото и комунизъм, т.е. невъзможно е. Но от толкова промиване на мозъците ви, явно те (мозъците ви) са станали гладки като речни камъни. Е, може и по-гладки да са, не знам. :-)

Я ,осъдения на живот, ти си много отворен,бе.Като не знаеш що е фашизъм, питай по колко лева даваха за отрязана партизанска глава ,без съд и присъда,от името на Борис и сина му. Ако не знаеш,питай и Джеймс Уорлик,той всичко знае,да ти каже колко американски войнизци и офицери са избити от фашистите през втората световна война.

Прави ми впечатление,че в делничен ден,когато нормалните хора работят, повечето мнения в този форум са отрицателни за Бойко и плюят по него. В почивните дни нещата се променят. Дали не става въпрос за поръчкови мнения,които да се публикуват под надзор от лентяи,които цял живот са били на синекурни длъжности и са играли игри и са редели пасианси на работното си място... ??? И идва събота и неделя,няма надзор,няма заплащане и отрицателните мнения против днешното управление намаляват рязко! От друга страна явно хората,които работят здраво през седмицата и нямат време да пишат по форуми,сядат през уикенда пред компютъра и тогава се вижда каква е реалната оценка за властта и за бившите отрепки от тройната коалиция!

Краско, платен писачо и дежурен през уикенда... И ти се мислиш за "нолмален бъргарин"... Салдурче, няма разлика в настроенията на народа срещу Бойко Борисов. "Наблюденията" ти са просто миражи на човек, който иска невъзможното за реално.

Много си е прав Красимир. Време е вече да са изпукали всички бабички и дъртаци гласували толкова години все за когото не трябва и обърквали живота на по младите , които ако не са успели да заминат в чужбина трябва да работят, за да изкарват пенсиите на същите тези, които гласуват против тях.

Че е агент е ясно, но според мен на Боико.

С КАКВО другарю Станишев заслужихте президент? ДО СЕГА показвахте, колко "лоши" са сегашните, НО с нищо не показахте че точно вие сте добри политици!

Сергей трябваше да краде много, защото това му беше първото и може би последното работно място. Той натрупа достатъчно капитал и може спокойно да се пенсионира. Пък си взе и богата булка. Защо ли не се скрие вече? Между другото къде са днес платените драскачи подкрепящи хамстера? Чувства се липсата им.

Прав си...Маскарада си е на село ...а Тенчо е мъртвопиян от мъка да не му изневирявя...това е причината да ги няма драскачите или както те се определят ,,Ние народа,, Смях в залата...

Е те такъв ОЛИГОФРЕН /агент на КГБ/ ни управляваше 4 години!!! Неговото правителство /другите гадни комуноиди/ грабеха до откат в най-добрите в икономическо отношение години и заради това не се развихме достатъчно за да посрещнем световната криза!!! И сега с огромната си НАГЛОСТ плещи глупост след глупост!!! ИЗЧЕЗНИ ОЛИГОФРЕН НЕКАДЪРЕН!!!

Предизборен лозунг на БСП: Другари, ВАШЕТО БЪДЕЩЕ Е ВАШЕТО МИНАЛО!

Имах честа да познавам комунисти които вярваха в справедливостта и бяха честтни до мозъка на костите си. И сега наследниците им живеят бедно, без да са получили никакви облаги. Но кликата на днешните потомствени социалисти притежава държавата, че и нещо повече.

''Впрегнати са всички държавни структури, начело с МВР, каза Станишев. По думите му "пропагандната месомелачка" е в действие, контрабандните канали вече работят за купуване на гласове.'' Този сценарий беше и при вас др. срегишев . Така че няма нужда да се оплакваш . Колелото се превъртя . Сега герб са на върха, а ти долу .....

много сте зле *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЗА ЧЕСТНИТЕ И СПРАВЕДЛИВИ БЪЛГАРИ Е ВАЖНО, КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ЧЕСТНО ПРЕДИЗБОРНОТО СЪСТЕЗАНИЕ. НО ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ ИЗВЕСТНИ, ЖЪЛТИ И ПОЛУЖЪЛТИ МЕДИИ НЕ ОТРАЗЯВАТ ПОЛИТИКАТА, А ЗАПОЧНАХА ДА ПРАВЯТ ПОЛИТИКА. ПРАВЕЙКИ ПОЛИТИКА ТЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ ХОРАТА, БЕЗ ДА СИ ДАВАТ СМЕТКА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е НА ПОСЛЕДНО МЯСО В ЕВРОПА.

Просто нямам думи, каква наглост може да имат хората. Осем години грабеха и се свиваха като мишки и пак не ги е срам да излязат пред камера. Що за човек трябва да си не знам.

На Хамстера му притреперва, защото се очертава поредната загуба на БСП, а олигарсите няма да са доволни и ще му потърсят отговорност! Той миналият път едва се спаси, но сега вече не го чака нищо добро..! Изпрати БСП в историята - спаси България!

++++++10000

+++поне тая половина от мафията да изхвърлим от играта пак е добре!

Комунисти,не забравяйте,че вече не сте на власт?Свърши се това да изпращате инакомислищите във Белене,да крадете,да убивате,да мародерствате,да изнудвате,да рекетирате.Отсега нататък Вие ще ставате все по-малки и по-малко,ще бъдете незначителна партия,която ще изчезне съвсем,след като разкрият всичките ви терористични действия през цялата ви стогодишна история.Просто сте обречени!

Леле, взеха на комунягите ръководната роля !! Как може някакви си да искат да управляват държавата вместо тях?!

Станишев,кога Калфин е искрен,през 1996 г. когато не само напусна БСП,но и работи като организационен секретар на Евролевицата срещу единството в ЛЕВИЦАТА,или сега когато му потрябва единство,защото е един от кандидатите за президент? На социалистите им омръзна от разни социалдемократи да обират каймака и да се развиват личностно и професионално за сметка на много по-добре подготовени социалисти. Хората се подиграват на социалистите и ги наричат будали,защото виждат,че разни ренегати ту напускта БСП,ту оглавяват листи,че и имат наглостта и сурата да бъдат кандидати и да призовават за единство. Единство,единство,докато се докопат до върха, а после "Ти кой беше?". Пази боже сляпо да прогледа!

Не отваряй пак стари рани. Така в началото на 20 век-20-те, 30-те години тесните социалисти са се саморазправили там с всякакви широки социалисти и социалдемократи та са се прекръстили отначало май на работническа партия, пък после и на комунистическа. Тъкмо бяха се пребоядисали и се опитват да си забравят историята, правейки се на нови социалисти, ти пак ги зачекна на тема широки социалисти дето излизат и влизат в партията и разните там социалдемократи. Бръкна им в ... - в здравето да речем.По отношение на историята на БКП може и да греша, позабравил съм вече, но който се интересува винаги може да се попрочете в интернета. Уникален разказ за прилапването на кокъла и подмяна на ценността система с времето на развитието на нашата мила Партия -хранилница. Даже е добре да се прочете, защото да се идентифицира хамелеонщината на социлистите/комунистите и пак социалисти понастоящем. Това е така характерно за тях.

Ей то комунягите не само че са безочливи и гадни и смръдливи лъжци,ами и СерГейчо вони на гадост от километри!!Не може да си близо до тях и се чудя кои им вярват,освен тези дето са в общия им кенеф!!

Тоя да не би да вярва, че Калфин ще стане президент?

Този Плъх Мушмороков няма ли да престанат да го показват и то Националната ни телевизия? Той щото не краде - я го питайте цяла вилна зона на морето на кого е.Като няма един ден трудов стаж - само една заплата -как ги спечели тези пари. Какви долни наглеци са само - но те в същност само в това ги обучаваха -и то на гърба на народа.

КОМУНИСТИ СОЦИАЛИСТИ ВИЕ СТЕ ГОЛЯМОТО ЗЛО НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО. ОТ ВАС ИЗЛИЗАТ ВСИЧКИ ЗЛИИ ОТ 45 Г + 20 Г ПРЕХОД. НЕ ТРЯБВА ДА ВИ ИМА.

Серго,ако бяха спрели твоите хора да крадат и то така,че и СДС им завидя,щяхте и до ден днешен да управлявате.Хората не бягат от хубав живот,който досега никой не им го даде.

А това обръшение не е ли желание за власт за кражби за злоупотреби скрити зад лозунга " работим за вас".Смешник облечен в скъп костюм - тези които баламосва трябва да блъскат поне 5 месеца за цената на неговия костюм.Наглеци долни - конгреси организират да вдигнат шум около себе си.

"според обществените очаквания по оценка на левицата" Обществото очаква президента на БСП да е МАЙСТОР на СРСтата, на компроматите, на билбордовете, на акциите в интернет "един ден без..." и на безмислените вотове на недоверие. Президента на БСП, както и на сродните СДС/ДСБ щe e всичко друго НЕ НЕ И ПОЛИТИК, понеже за 3 години тези групировки не са въодушевили с нито една политическа идея или добър и образован нов кадър, НО иначе на компроматите и СРСтата са първи! БСП/СДС/ДСБ- ЩЕ ВИДИТЕ ПРЕЗИДЕНТ ама НА КУКУВО ЛЯТО!

реално погледнато бсп/дпс/костоф освен компромати и глупости нищо креативно не са направили за Бг... аз незнам защо има още поклонници на тези явни недоразумения

Стамате Сергейчо ни вкара в Европейския съюз и докара резерва до 8,4 млрд, а Борейчо не ни вкара в Шенген и опука резерва........

Сергейчо ни вкара в ЕС... АМА ДРУГ ПЪТ! # 1. 15 февруари 2000- Преговорите за влизане в ЕС започват при другаря Костов и СДС! 2. На 15 юни 2004 при НДСВ преговорите са завършени успешно! 3. Договора за влизане е подписан 25 април 2005- НДСВ! # ТИ НЯКЪДЕ ДА ВИДЯ БСП? БСП идва на власт 2006 и НЕ си мръдват пръста. На БСП се пада честа даорганизират празненството по случай влизането на Бългрия в ЕС и да СЕ ИЗДИГНАТ в очите на слепите!

Да редактираме малко - на 15.02.2000 г. започват официалните преговори за членство в ЕС. До тогава (от 22.12.1990 г., когато е първата молба за членство в европейските общности) ВСИЧКИ правителства са работили за това: На 16.12.1995 г. е връчена молбата за членство на България в ЕС от правителството на Жан Виденов. На 13.12.1997 г. към правителството на България с премиер Иван Костов е отправена покана за преговори. България е член на ЕС от 01.01.2006 г., когато от края на август 2005 г. на власт е "тройната коалиция". Това са фактите, друго са твоите пристрастия, които в случая нямат значение.

Ей нено, дали не си като СерГея!!! Забележи името му Сер. пък и Гей!!! Трябва да си супер НЕИНФОРМИРАН или СУПЕРТЪП за да напишеш това!!!

Тъп като лопата е тоя. Сигурно е от някакво село забутано и каквото си говорят на мегданя той го пише по форумите. Да не забравяме по селата какъв е електората разбира се. Ма много е тъп.....

Eто това представлява селянина с каскет. тъп като кантонерски петела. No comment.....

Доста комично "изявление". Тези клоуни май се взимат на сериозно!

Затри партията,грабейки само за себе си и партиината върхушка.

Дано в следващия парламент да ви няма, другари. Това е пътя на България към Цовилизацията.

На Станишев след десетилетия признателния народ ще му издигне паметник. Той единствен може да успее там където мнозина са се провалили - да загроби БСП завинаги!

"Цовилизацията"? Явно има малка грешка. Сигурно става дума за "цоцовилизацията".

Комунистите са престъпници!

Да живее бсп, да живее дпс, да живеят всичките бсп-та, по всичките земни кълбета! Ура дрОгари ;-D

серГейчоо, младите немойш ги излъга. Пробвай с безплатна почивка на хаваи, може и да ти са вържат. Нали видяхме какво направи Ти. Остави тея да видим какво ше направят за 4г. и тогаз викай и недоволствай.