Борисов разигра сценка за Станишев и еврозоната

Премиерът Борисов за пореден път предизвика предшественика си Сергей Станишев пред репортерите в началото на заседанието на кабинета, говорейки с полусериозен тон за бъдещото членство на страната в еврозоната.

Обратно в новината

Коментари - Борисов разигра сценка за Станишев и еврозоната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, Бойко! Пак за теб ще гласуваме!

Съвсем са ви се размътили мозъците от земетръса.

Браво Бойко. Мачкаш като валяк. На този премиер след време ще се издигне паметник от всички Българи. Обичаме те !!

Стига бе дир-а? Стига му близахте задника на тоя мутрак бре? Това наистина ли го е казал и как така го извадихте от контекста, защото тоя цитат Тъй като много страхове в българите искаха да насадят. Просто - още една мечта на Станишев, която имаше влизането на България в Еврозоната, нашето правителство го изпълни ... Е ПЪЛНА БЕЗСМИСЛИЦА!!! Да-а-а, не само че не е новина, ами си е направо диагноза ... ТОТАЛНА ОЛИГОФРЕНИЯ!!! Един безплатен съвет към блюдолизците-журналя: запишете си на мобилните телефони или на диктофоните фразата от "Мисия Лондон" - "Ти тъп ли си?", и я пускайте всеки път когато тоя тъпандурник или лакея му Цвък си отворят устата!!!

Pesho

Интересно има ли някой със здрав разум дето мисли че да влезеш в потъващия кораб е привилегия. Абе Бойко, да не си луд да ни вкарваш в този батак Евро. Я си стой с левовете и гледай отстрани как ще се разпадне еврото. На гърците така им помагат че чак им се плаче.

сър

По тай-нови разследвания Джаки е жена. Как е с тургането?

Ау, ау, Рапонче, пенсиите в България били 70 паунда, а в Обединеното Кралство над 500. Ау, ау...

Като чета някои от коментарите, за пореден път се убеждавам в старата максима, че "Всички тиквеници си заслужават Тиквата, която ги управлява". Лошото е, че същата Тиква управлява и другите, а определя бъдещето и на децата, и на нацията. Спаси ни, Боже, от тиквеници и Тикви на следващите избори!!!!

Може и да са назад !? Ако е сравнявал своята банкова сметка ,с тази на Англииския Премиер! Със сигурност Камерън е близо Милиард назад !

... или от глад...

По-зле българите не са живели от 23 г. И защо изобщо смее да намеква за Гърците?!?!?! Нали 2010 трябваше да сме в Шенген?

Двамата комунисти - батбоко и батсерго правят сценки за наша сметка! В крайна сметка - те са добре, ние сме зле. По зле сме и от Обединеното кралство, батбоко, друг ти е критерия на теб! Защо тогава, все още българи ходят да работят, учат и живеят там?

Станишев е завършил един от най-добрите Университети в света Лондонското Икономическо Училище ! Затова е Станишеф е Шеф на Европейските Социалисти, а комуниста Боко Борисов на банда разбойници грабещи България-ГЕРБ !

Затова е СерГей-Гей 1на Европейските Социалисти

А и тези дето докараха световна криза също са учили,завършвали с успех Лондон скуул ъф економикс- лондонския икономически университет (да,да пише с малки букви на български) и... ? Тиквата поне бяга от безмислени локуми

Бойко винаги разиграва весели сценки със Сергей Дмитриевич...

Хей комуняги, ГЕРБ ще управлява още две петилетки така, че запазете си малко плюнки и за тогава. То бива квичене ама вашето направо си е оглушително. Вие нещо друго не работите ли освен да врякате по Бойко Борисов, който ще управлява още две петилетки.

Ще управлява стадни екземпляри като теб! И другаря Станишев не го понасям, но Боко - много повече.

Бойко е проект на комунягите от БКП-ДС мафията. Той не е враг на БСП както се представя за пред медиите. Даже прави добро на БСП защото то ще се завърне с нови сили след като Бойко се изчерпа.

Заслужаваш си участта!

Няма как да упралява две петилетки. Няма да останат хора в България.

Бойкооо, Бойко, тази приказка за страшния Станшев отдавна вече не ни приспива, ха смени я вече, че започваме да се озлобяваме и то не срещу Станишев.....

Юли 2009 ГЕРБ поемат властта: Резерв: 8 300 Милиона(8,3 Млрд) Дълг : 13 % Икономика/Бизнесс: Работещи Безработица : 6 % Юни 2012,ГЕРБ на власт 3 години: Резерв: Под 4 000 Милиона(4 млрд) Дълг :18-19% (с гласуваните Нови 4 Милиарда Заеми за 2012) Икономика/Бизнес: за последните 3 месеца са фалирали 27 000 фирми с 56 000 работещи в тях !!! Безработица : според ГЕРБ 13% реално над 30 % ГЕРБ са банда мутри ,ограбващи нас и Бъдещето на ...Внуците ни ! И се Забавляват от това !

абер си нямаш от икономика! Иначе, ако имаше щеше да знаеш как работи икономиката в периоди на криза,привнесена отвън!До голяма степен тя беше нарочно подсилена и с ината на правителството на оня нещастник-Сер-ГЕЯ (според който НЯМА КРИЗА и НЯМА ИДА ИМА)!Тая тиква, около 20 дена преди да предаде властта на Борисов, съзнателно направи следното: 1/Намали пенсионните осигуровки с 4 % на срещата в Катарино! 2/Повишиха пенсиите с повече от 30-40 лв.всяка една, като срещуположна по сила мярка срещу първата! 3/Оставиха 2 милиарда неразплатени по държавните поръчки (дето после ревахте, що не се плаща на фирмите, които "честно" са спечелили поръчките от Позитано) 4/Подписаха договори за неизвестио колко - (само вагоните на БДЖ и фрегатите са 800+600 = 1,4 милиарда) 5/Сметките за резерва винаги се правеха преди връщането на ДДС на фирмите и преводите за месеца 6/Не забравяй наложените ни глоби и връщането на пари по европрограмите. 7/500 милиона заем за Белене + 100 милиона лихви за погасяване

Да не беше писал нямаше да видим, че ти пък от нищо хабер нямаш!!!

Цифрите за Профуканите без следа от ГЕРБ Милиарди , Наследени от БСП+, е Информация от сайтовете на съответните Министерства ! Твоята инфо е от измислена в мутренска Тиква,и повторена от папагали на хранилка ! Държавата Потъва бързо, хората са на Ръба ,а група Хитри Грабители се Забавляват в Министерски Съвет ! Бог да ни е на помощ!

Е, няма такива наглеци като мутрогените-герберисти - 5% истина, омотана в 95% лъжи и полуистини. Не ви ли е неудобно от бедстващите, тотално обеднели българи, благодарение на "гениалната" икономическа политика на ГЕРБ?!

Пенсиите се увеличиха (осъвременяване се казва) по силата на закон- чл. 100 от КСО. Закон, който Боко вече трета година престъпва. Всички знаем как се казва човек престъпващ закона.

Леле, този човек хич не е добре. Ще е голямо шоу, когато падне от власт. Физиономията на Т.Ж. нищо няма да представлява пред този вманиачил се по властта, самовлюбен нарцис.

Интересно да не би до Бойково време никой да не е крал?

Но не чак толкова.

Простотията борисова е неизчерпаема!

Не така, кака Цеца Секса си знае работата, завистници недни!

Гръцката държава взела кредити за над 500 милиарда евро. Значи е имало какво да покажат, макар и на книга, за да им се отпуснат тези кредити. Сега имат вече опростени над 100 милиарда евро. Новото правителство на Гърция също ще изкрънка намаление за поне още 100 милиарда евро. Теглото на гърците: намаление на заплатите и бонусите. Резултат: ПЕНСИИТЕ ВЕЧЕ НЕ СА 2000-3000 Евро, а само 1500 - 2000 Евро. Заплатите и те драстично са намалени,но са десетки пъти по-високи от българските. Все още няма поток от гърци да искат да работят в България. В цветущата според ББ България: средна заплата за м.март - 791 лв., средна пенсия: около 260 лв. Безработицата у нас е вече над 15%. Да в Гърция е може би над 25%, но социалните им помощи са значително над нашите заплати. Радвай се народе!

Потресаваща тъпащина и реакции като на седемгодишно хлапе. Шок и ужас. И ТОВА ни "управлява".

Още по-тъжното е, че ние си го избрахме. Ужас!

- наш насъщен хляб.

комплексиран баи ганио *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Малии троловете в действие.То как да не защитят Сергейко нали им плаща човека.И точно си им плаща в срок.Щото ако не са троловете да го възхваляват то кой ще го погледне.С парички и то мръсни парички......

Абе Бойко и Станишев не са врагове бе, това е театър. Виж ги министрите на ГЕРБ,че са все внуци на БКП министри и на техния персонал.

Според тебе единствения начин да не защитваме Сергейко е вместо да виждаме абсолютната детинщина на Бойко и компания е да си затваряме очите и да го славословим - така ли? Следа като Сергей е за бой това не означава, че Бойко не е хлапак, контрабандист и въобще достоен наследник на мутренско минало, впрочем дълбоко свързано с миналото на БСП. Махайте се платени подлоги - вече не сте смешни, а сте просто досадни и вредни. Единствената полза от твоя идол е да доведе до знанието и на най-дървените глави колко е опасно да си прост и да гласуваш щото "го харесваш още откак беше картист" например. Не може това да представя нашата държава, дете от детската градина щеше да изглежда по-сериозно, ай стига вече.

Абе, момче, наистина ли твоят идеал е един необразован, лъжещ и безпардонен човек? Жалко ако е така, защото са ясни и твоите ценности в живота

Партийни комици и парламентарни смешници...

Станишев е достоен за подобни смешни сценки. И ролята му подобава. А Борисов го режисира твърде добре от години ....

Това важи за 90% от европейските държави, особено PIIGS (там дори в по-голяма степен). Тъжно е да знам, че могъщата ръка на ББ и там се е намесила!

А бе путьо маринкин предпочитам да съм зле като гърците отколкото да съм добре като в българия

Ами бъди бе, тюфлек, кой ти пречи?

Браво за изказването...

Ако не си разбрал, има разлика между България и българин, Гърция и грък. Га започнем да произвеждаме 3 пъти повече, ще станем като гърците!

С такива хора съм в една държава . . . . . .

Моля ви се, господа гербаджии, нямате ли някой по-умен мъж сред вас? Не може да нямате. Сменете си вече тоя дебил, да не прави за посмешище и вас пред народа и народа пред света.

Мда, Кофти е да осмиват твоя идол СерГей и единственото, което може да направиш е да даваш обидни квалификации из форумите!

Изключително сте елементарни. Също като Вашият Идол - Б.Б. Затова и "прокопсваме" - все по-бедно население, все по-богати управляващи и приближените им.

Много е тъпо да си запалянко в политиката, а още по-тъпо е да превръщаш сериозни теми в разправия кой е по-готин от кварталните хулигани. Разликата между двамата е, че Бойко е просто момче и му личи червения ... знаете кво при всяко изречение, другия хем знаем, че е червен хем може да се изкаже тъй, че за миг да се фанеш, че го вземаш за нещо друго. Зад туй обаче и в двата случая седят интереси, които не са нито твои, нито мои, не броим парата, която ти броят, за да агитираш, че политиката в България има само две страни - и двете бандитски, и двете с червено минало. Това е твоята агитация - Бойко-Сергей/Сергей-Бойко - марш от тука бе ей!

Гербераст и ум? Не се ли убеди, че те са двугънкови примати, слезли наксоро от дърветата, както навремето слизаха роднините им шумкари от гората! И едната гънка е да славят Името Му, а другата - да плюят онези, които мислят.

Сложи си сламена шапка Бойко,зле ти действа слънцето.Слънчасваш.

АУ АУ АУ-Писна ми от теб нещастнико-защо ли те пробутват винаги с простотиите ти винаги на първо място или глупак като теб ти се кефи или някой ни предизвиква с този с този фарс ама то си е в кръвта ти

На някои хора им е много мъка,че времето на кржбите и безаконието полека лека им се измъква.

Ти тъп ли си или само се правиш на такъв.Кой натрупа 6 апартамента с чиновническа заплата и пенсии на тъста.Кой протекционира примерно Мишо-бирата и после му затвори устата.Кой взима тлъсти комисионни от консултански услуги като консултира нещо от което не разбира-Лъчо мозака и Цв.Цв.Всичко е постарому само мутрите са други.Не знам какъв тъпак си щом си мислиш,че нещо се е променило.

Това е задачата на тия малоумници, да дразнят хората.... Курбан ще дам, като си тръгнат, негодниците.

Хахахахах! Смешник...

Аман бе Бойко ,все лъжци ли ще идвате на власт.Лъжете и крадете ,а народа е гладен.Каква еврозона какви 5 лв.Ние с левовете сме за смях на света,че сме най бедната страна пък какво става ако се набутаме с еврото,ами кажи си болката че искате ти и олигарсите да избягате от валутния борд и да доиздоите народеца,искате да няма контрол за да олапате и малкото от останалия паричен резерв който трябва да потдържате когато сме във валутен борд.инак ви ограничават и не можете да крадете наволя,на вас винаги ви е малко откраднатото нямате насищане политиците управници.

Само един пожарникар може да иска да влиза в горяща сграда, каквато е ЕС. С удоволствие бих го оставил да се троши главата, но тика и нас натам.

В ЕС сме отдавна, събуди се, хейтърче злобно!

А какво става с Шенген и защо не сме въвели еврото като сме в ЕС?

кретен ,пиши с българските думи,ако ги знаеш

То бива, бива, ама тоя се оля вече.....Чудя се, как не е започнал и да плямпа за правителството на Стамболов. И отдлено прадядо ми е имал мечта да взима пенсия, която да му стига за 200 яйца месечно, сега Берисов му я изпълни....посмъртно.....Излизай народе на улицата! Тези магистрали ще ги ползваме само за да се изнесем по-бързо от тук......

човек е сериозно болен,а тези лумпени които му се радват определено не са с всичкият си.

Може Борисов да е бил всякакъв-не коментирам, но с ръка на сърцето признайте ,че блатото се разбърка при неговото управление! Досега никой не посегна на никого от властта! Друг е въпроса,че съдебната ни система хич я няма!При рях човешки морал няма...само пари!!

Ако имахме съдебна система, ББ щеше да бъде не премиер, а в дрънголника...

А Станишев,Костов,Софиянски къде трябва да са?

Дам, Надзирател на Станишев, Масларова, Премянов, Доган, Местан и батко!

Защото нямаш нищо общо с този народ. По - добре е да извадят тебе от мишата дупка. По пожълтели гащи ...

Класика: Ето, изпълнихме още една мечта на Станишев - влязохме в Еврозоната. Всъщност имало някакви си юридически спънки, ама карай. Как се наричаше приемането на мечтаното като реалност - психическо страдание ли/ Или просто патологично лъгане?!

Влизането на България в Съвета на Европа, Европейския съюз, Шенген, Еврозоната е и е било политическо решение. За първите две нещата станаха отдавана и слава богу с други политици. Докато сегашните управляващи български политици демонстрират непрекъснато тъпизъм няма кой да ни вземе в други съюзи. Все повече става ясно, че с тези властимащи не става, просто не ги харесват хората и това е.

изроде тъпа тикво боклук знаеш ли че минималната пенсия в гърция е над 600евро с тия простотии които плещиш се гавриш сцелия народ банкянски помияр

А ти тъпа тикво знаеш ли, че в гърция не емало на власт комуняги и от 1980 г. ЕС им е наливал пари без никакви условия.

Прав си, и точно тези не-комуняги окрадоха парите на Европа и вкараха Гърция в сегашните лайна. Примерът ти беше много подходящ. Като добавим и партийния билет на Бойко, нещата стават още по-весели :)

А защо тука не наливат? Защо Гърция е световна туристическа дестинация? Защо имат огромен търговски флот?Защо българските пазари са пълни с гръцки зеленчуци и плодове?

като ни занимават с глупости как няма да усетим повишаването на цената на тока ,че и на всички други цени.Станишев това,Борисов онова,а пълзящи нагоре цени и ужасяваща ,отчайваща безработица-ами защо да коментираме такива маловажни неща?Опитват се да ни направят зрители на посредствен спектакъл,защото зрителите са безопасни - за разлика от протестиращите хора.

Congtatulations Borissov!

Да, ама написано на кирилица, за да го прочете.

Че нали си има културен министър, той ще му го прочете

А дано!

Въпрос с намалена трудност, за такива като Борисов и неговите почитатели. Има ли по-бедна държава в Европа от България. Има ли столица в която кучетата изяждат населението. И ако няма, има ли по-измислен герой от пожарникаря.