Борисов и Станишев се нападнаха взаимно за магистрали и гори

Лидерът на БСП Сергей Станишев отправи обвинения към премиера, че магистралите, с които той постоянно се хвали, се бавят, и че ГЕРБ готвят контрапротести за горите. В отговор Бойко Борисов нападна предшественика си, че той е строял с Батко и е правил заменки на гори.

Обратно в новината

Коментари - Борисов и Станишев се нападнаха взаимно за магистрали и гори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От 1989 година до ден днешен сме свидетели на невиждан политически цирк - жалко представление зад мръсни провиснали завеси. Събитията наложиха в политиката да се явят нискообразовани, напълно случайни минувачи, авантюристи и видимо неадекватни типове, които не само направиха България за смях в света, но и сринаха икономиката ни, докараха 90 процента от населението до примитивно съществуване, до фетишизиране на неща, които в други страни са ежедневие и белег на цивилизация. Тук се възроди примитивизмът, простащината, агресията и мутраджийстовото на психопати и нискочели примитиви. Псувни, тъпизми, цинизми и папагалско поведение бележат политиците ни, до един рожба на службите и на подземните обединения на словоблудци и изпаднали зад борда удавници. Лошото е, че армията ни спи, че очакваното Правителство на националното спасение се бави и че страната затъна докрайност в мизерия и апартия.

Eee, стига сме ги хрантутили тези! Малко ли лапаха и двамата - единия два пълни мандата, другия - отсега му текат лигите за втори. Дай нещо по-крайно ;о)

Да Станищев е прав.Освен по магистралите всичко друго кучета го яли.Уж щяха да оправят пътя Ямбол Елхово, но стигнаха до някъде и край.А покрай тази магистрала всички сателитни шосета за засрани.

Явно комуноидите смятат народа ,че на всеки 2 години изпада в амнезия.Вместо 5 см. асфалт батко и братко полагаха 2см. другото крадяха, и пътя на бругата година беше като гробище(справка ИХТИМАН САМОКОВ). Взимаха( пример) 100 х. лева за една мини пречиствателна станция, която струва на изпълнителя 20 х. дават му обаче 50х. и за поръчителите (БСП или ДПС) 50Х. Такива обирджии майка БЪЛГАРИЯ не е виждала.

Защитникът на ББ "бате симо"ни в клин, ни в ръкав, пак се обади! Пък и от асфалт разбира, че и даже "знае" колко сантиметра е! А че ония крадяха - да, така е. Но да си мислиш, че тия не крадат, и то дваж пъти повече??? Защо не кажеш нещо по тоя въпрос? И нещо за схемичките пак със същите тия батко и братко, че и с новите такива - как стават, а? И има ли още нормални хора да се вързват на боковите приказки? Не бил наясно защо са нужни Цанков камък, Водното огледало и Белене? Като си ги изясни - тогава да се обажда. И да пита някой инженер, а не някакви си недоносчета-министри като Дянков например.

ТООО па наглец станишеФ ?? когато той управляваше Европейския съюз спра всички пари за България заради крадненето им !!! и сега пак плямпа....ако ми се отдаде възможност за среща очи в очи само 2-та...такъв тупаник ще му отпраскам ...че очилата ще му излезнат от друго мяасто..и то не само на него на 99% съм асим....ма пуста полиция...дайте ми ги един по един на саме...ще умира народа от мизеря тия ще ми дрънкат глупости и ще крадат всеки ден ..

Тия и двамата са изпечени крадци и мошенници, защо трябва да вземам страна? По време на единие се крадяло 30-40%, при другия 35-45%. При единия - крадели Батко и Братко, при другия - Котараците. Единият не бил построил Белене 10тина години и само опапвали парите, при другия - 10тина години лъже за завода за боклука и опапва парите. Единият правил заменки, другия прекарва лобистки закони за горите че да не му се налага да се поти със заменки. Единият приватизирал БТК, другият приватизирал Булгартабак. Абе хвани единия, удари другия.

Това,което гнусното комунде имаше в предвид е,че по време на неговото управление откраднаха парите за 6900км пътища,но колкото и да е къса паметта на народа,не сме го забравили!

двамата шутове да се срещнат на мазна борба на националня стадион пред публика. които спечели да стане министар-председател на маимунската даржава.

Ivan

ГЕРБ заплашва и плаща на БТВ солидна сума от пари за да правят реклама на Боко Тиквата и мафиотската организация ГРОБ! ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, ЧЕ ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ПРОТИВ НАРКОТРАФИКАНТА БОРИСОВ СЕ ТРИЯТ! ПО БТВ СЕ ПРАВИ МАСИРАНА РЕКЛАМА НА ГЕРБ! НЕ ГЛЕДАЙТЕ ПОВЕЧЕ ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ! БТВ МАНИПУЛИРА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ! РЕГИСТРИРАЙТЕ В САЙТА НА БТВ ЗА ДА СЕ ИЗГАВРИМ С МУТРАТА!

Факта че поста ти не е изтрит опровергава твърденията ти.А колкото за това че БТВ прави реклама на ГЕРБ е плод на болната ти фантазия.По-скоро тази телевизия е на ДПС.

Сега пък ДПС било зад бТВ! Абе като ви настъпят защо винаги виете на умряло и си намирате някаква причина и оправдание, все едно че не сте виновни за нищо? И май гледаш бТВ с розовите очила, нали?

Единият почнал, недовършил, спрял. Сегашният почнал още недовършил, ама с по-голям от другия. ,,А кой бие негрите,,? от двамата, ще бъдат следващите обвинения.

заблуден,това е факт *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

СерГЕЙчо,лъжлив комунистически измекяр,какви 6900км рехабилитирани пътища????Тука в шуменско от 20 години не бяха пипани пътищата,като след война бяха,а сега изцяло се преасфалтират няколко извънградски,не вярвах,че ще го доживея!Евала на Бойко,какъвто и да е,поне след него нещо ще остане,и ще гласувам пак за него само и само тея комунистически крадливи боклуци да не видят повече власт!В Шумен още не можем да ги махнем,обществена тайна е,че купиха циганските гласове,а конците се дърпат от Димитър Дъбов и неговото протеже,всичко минава през тях!

Действително СтаниШЕФ НЯМА право да коментира каквото и да било на тема строителство, защото "големия" бум по време на неговото управление бяха безотговорното бетониране на Черноморието, елитните ни планински курорти и скандалните изпълнения на прононсираните крадци и разсипници Братко и Батко, тлъстата и нагла Масларова и цялата бандитска комунистическа сган. Един цех не се построи по времето на Тройната коалиция, камо ли завод!! По времето на баща му беше започнат "гениалният" проект за канал от Панчерево до Бъкстон. Тъпаците построиха "морската гара" на Бъкстон. По същия начин от АМ Люлин бяха построени САМО няколко километра от никъде за никъде, а сложните тунелни и др. съоръжения бяха отложени за следващите, те да си блъскат главите!! Вместо да линчуват крадливата сврака Масларова за похарчените НАШИ пари за ваканционните летувания на червени пенсионери в хотели на червени милионери ОЩЕ я търпят в НС и общественото пространство. Искам да бъда управляващ само една седмица и всички некадърни, корумпирани и крадливи ДЪРЖАВНИ служители (администратори, магистрати, митничари, правоохранители, от цялата сфера на образованието и пр. сган) ще се присъединят не към армията от безработни, на които ще трябва да се плащат обезщетения, а с мотика номер седем ще вършат много от полезните дейности, които на времето бяха приоритет на държавата и тя сравнително успешно се справяше с тях!!

Плашилото БСП...навсякъде плашат и се чудят що на изборите им бият шута...ами тъпънари ве

Малко факти: построени са 144 км магистрали; от републиканска пътна мрежа са рехабилитирани 6900 км; За АЕЦ Белене имаше RWE и Париба, които си вдигнаха чуковете след първите шменти-капели на премиера! Цариградско море, шосе, де на ББ се повреди на 2 седмица; ремонтите на бул Александър Стамболийски бяха през 100 м по три пъти. Сега с колата попадам в окопи, само 100 м, след като се отклоня от главния път! Това са само фактите

Вземете попрочетете малко факти преди да изтъквате нещо казано от партиен вожд. Какви 144 км са се построили? Тракия Лот 1, Оризово - Ст. Загора. 38,7км, част от тях в експлоатация от 1 юли 2006, друга от 5 октомври 2007. С оглед на датите, най-вероятно започнати по царско време. Лот 5, Карнобат - Бургас. 35,2 км в експлоатация от 2 ноември 2006. Започнат в края на 80-те години. През 2008 г. са обявени тръжни процедури за доизграждане на автомагистралата, които обаче са спрени след писмо от Генералната дирекция Вътрешен пазар и услуги на Европейската комисия. Хемус Шумен - Каспичан, 12,8 км в експлоатация от 30 декември 2005. С оглед на датата - започнат по царско време. Марица 16 км пуснати през 2007, а три години по-късно са ремонтирани. Люлин 19,13 км, започнати и незавършени. Струма 19 км, завършени на 31 януари 2007. Започнати неизвестно за мен кога. Всички събрани числа правят 141, да ги закръглим на 144. Но нека не бъркаме завършено или започнато с построено. Освен ако гледаме период от 20 години. Ако трябва да мерим след средата на 2009 със същия аршин: Тракия Общо 115 км започнати и скоро завършени от търг до край. Хемус Започнати към 15 км, част от които при Шумен, друга при София. Марица 66 започнати км, ако завършат няколко месеца предсрочно, пак ще са построени от търг до край. Люлин 19 завършени км. Струма 69 започнати км. Всички събрани числа правят 284, почти двойно. От тях 115, а може би дори почти 200 км, построени изцяло за 4 години.

Дамян

Владкооо,Владкоо едно и също нещо мериш с различен аршин.По думите ти излиза,че в Бг има 600км.магистрали,да ама не малко повече от 300км.са.Нито при едните са построени 144км.нито при другите ще бъдат построени 160км.тези 284км. не знам от къде ги извади освен от болния си пристрастен мозък.Фактите са че при предишните пътищата бяха най-добре и това дори Боко и Плевнелиев са го признавали неведнъж.Сега обаче се краде повече,а утре ще се краде още повече заради хора като теб с болни мозъци,които избират "по-добрите"комунисти.Бкп,Бсп,Сдс,Ндсв,Герб все комунистически партии на ДС.

Първо - дублираш някои километри на започнати магистрали от предишните и ги слагаш на сегашните - също като Станишев си. Започнати от предните, той ги слага при себе си. Второ- Защо смяташ започнатите за завършени??? Защото реално в тоя мандат ще станат само 115 км от Тракия. Завършването на Марица и участъците от Хемус - в близките 1,5-2 години пиши ги бегали. А пък Струма - въобще няма да стане и след 4 години. Тогава на кой ще ги пишеш?

Не съм ви виновен за невъзможноста да определите защо се налага "дублирането" и в липсата на разлика между започнати, завършени и изцяло построени. Около 120 -140 км от общо 144 са удобно дублирани по същия начин и именно това ми беше акцентът.

Е, браво на Станишката, който не вижда гредата в собственото си око, но търси сламката в очите на другите