БСП заподозря 3 кръга подстрекатели на протестите

Лидерът на БСП Сергей Станишев обясни, че има три кръга, които инициират протестите в страната заради политически интереси: ГЕРБ, десницата и Саша Безуханова.

Обратно в новината

Коментари - БСП заподозря 3 кръга подстрекатели на протестите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Генчо, Пенчо, Атанас и аз!

а бе серго ти савсем отксчи от нерви бе, вече всичко ти се вижда в крагове.

Всеки национално отговорен човек е против това управление, което ще ни спретнат новите стари политически соровски инженери.Само не мога да разбера какви принципи ще съберт следващата ....на коалиция. Тиквата едва ли знае, сините мишки ще кажат, че е в името на Родината, Реформаторският блок ще пита на Коя.

Никой обаче не може да познае кой организира контра протестите и кой е в състояние да накара беловласи старци с некролог в джоба да се подписват в подкрепа на най-мразеното от будните хора правителство.

Първия и най-як кръг е БСП

Плоско бе, Станишев, плоско! По-добре кажи кой подстрекава теб да държиш такова нагло поведение.

Точно така той води партията към ГИБЕЛ.Нагъл, нагъл до безкрай.Използва методи на бруталността вътре в партията.

Забрави американския империализъм!

Лумпени, днес ще го докарате към 3-4 милиарда май! Апропо т.е. 3-4 лумпена. Отекохте се в канализацията лумпени.

Първият кръг подстрекатели вече сами се откриха- представители на протеста официално- ПО МЕДИИТЕ казаха, че ще подкрепят ГЕРБ и няма да протестират, ако ГЕРБ управляват! Е, кой лъже - Станишев или Протестиращите?

Всеки национално отговорен човек е против това управление. Станишев е изброил партии, които принципно се намират на един и същ политически полюс. Само не мога да разбера какви принципи събраха настоящата тройна коалиция. Съсела едва ли знае, болният ще каже, че е в името на Родината, а филологът ще пита на Коя.

а бе съсел, не се напъвай да измисляш колко кръга имало за протестите, няма да разбереш хората, толкова ти е капацитета - ти разбираш само от униформата на съветския войник, а всичко останало е терра инкогнита за теб!!!!!!

Към тях ще добява контрабандистите, крадците и всички примати с престъпно мислене, естествения съюзник на ББ и компания.

55-ия протест пред Министерски съвет е по-малоброен от обичайното. Броят на протестиращите достигна 400 души. Протестът срещу правителството тази вечер в Бургас беше малоброен. Липсваха национални флагове и плакати. Към протестиращите в Пловдив срещу кабинета "Орешарски" се присъединиха хора от София, пристигнали с личните си автомобили.!?!?!?!? Протестиращите отново се събраха на Стария център в Смолян в 18.00 часа и останаха до 19 часа. Протестиращите смолянчани бяха около 20 човека.!?!?!?!

Ти цяла нощ не си спал от възбуда, че протестиращите били малко. Явно трудно си изживявал концертите на Мишока пред НДК пред 20 пенсионера. Но нищо, и твоите мъки ще свършат. Скоро ще сдадете властта и за радост няма да може да откраднете и един лев. Тогава се събирайте на топло в пенсионерските клубове да не досаждате на хората.

Станишев срамежливо пропусна най важният финансист на " протеста"- платените от американските фондации неправителствени организации!

айдееееее вече не е само герб виновна......аз мисля че и извънземните имат пръст в тая работа

А НАРОДА ЗАПОДОЗРЯ ЧЕ ВКАРАХТЕ ДЪРЖАВАТА В ТАКЪВ ТУРС"И СЕРИАЛ ОТ КОЙТО АКТЬОРИТЕ ИЛИ БЯГАТ ИЛИ УМИРАТ..........И ТРЕТИЯ ВАРИЯНТ КОЙТО НАЙ ВИ УСТРОВА Е ДА ПАДНАТ НА КОЛЕНЕ

Престъпната комунистическа партия ,узурпирала власта и по-конкретно неиният фюрер СерГей са подстрекателите на протеста.

4 са кръговете.Мен са ме изпуснали,просто грешка,нали все грешки правят,нищо.

Добре е да има събития. Някои (станишеff) да си развихрят писателското и конспиративно въображение.

Еми нормално про-европейските партии като ГЕРБ и старата десница да са против това средновековно, тоталитарно про-съветско правителство ....

Как да си отидат и да дадат властта? Народа е казал :Коза и комунист наяждане нямат.

А сега, антикомунисти, се опитайте да коментирате без обиди, псувни, мръсни думи, клевети, ругатни и плюене, а да обосновете мнението си. И да ни убедите, че мафията е само червена...

Всъщност много повече от 3 групи са срещу престъпното управление на БСП+ДПС, гарнирано с Волен Чалмалията. То освен цигани, турци и червени насрани пенсионери, водени от Мишо Шамара, всичко останало е протива БСП-то.

Мамини хубави, само 3 кръга? Ами ЦРУ, МОСАД, ЮНЕСКО и другите неспящи сили на международния империализъм? Апропо - кой натересе Пеевски за шеф на ДАНС?

И трите кръга са парламентарно представени!

ей тука като чета какво пишете имам чувството че съм във филиповци пишете си чао мангалчета

по нищо не си личи образованието ти по скоро е основно и език на мангал такива в филиповци колко то искаш

Ама го е страх Сергейчо, паднат ли сега край с него и цялата комунистко-ориенталската клика в БГ...

Ако не си разбрал комунягите от герб вече паднаха,а Станишев не е бил член на Бкп.

абре ти си много знаещ бре ......да сигурно е осми братовчед на Ердоган....или ти си пети братовчед на Станишев а

На този откровен педераст, нищо че има две деца, направени чрез изкуствено оплождане, искам да кажа, че аз съм едни от протестиращите и съм над 50 години, с две виши образования и с няколко западни езика. Достатъчно добре професионално реализиран и платен. Никога не съм гласувал за синитне, точно обратното против тях, не съм фен на ГЕРБ, а г-жа Безуханова познавам само от телевизионния екран. Но докато съм жив и дишам ще бъда против червените боклуци, по простата причина, че са боклуци и дори да ги рециклираш пак ще излезат рециклирани червени боклуци, т.е. нещо което става само за боклука! Така, че тъпоумните "прозренията" на този стават само за информация на неговия електорат

Айде още един комунист който не е доволен от другарите си защото не са му дали топло кресло.Само че другарю ако не бяха тези червени едва ли щяхте да имате и едно висше сега,така че като плюете не забравайте вие откъде сте дошъл.

Червено лайно, ако я нямаше бсп, как щеше да сереш червени лайна? Преди 9/9/44 е нямало вишисти всичко започва от тази дата и за по сигурно, които са били са били избити.

ама ти и тук ли си пуснал пост бе миндил червен....отиди си изпий хапчетата и си лягай

След две "виши" образования, поне да беше научил как се пише думичката в кавички.

Кои са гласоподавателите на "левия руски меринджер" СерГей? Главно потребителите на "остатъчния" ток, ченгетата от Д(П)С и тук таме някой лумпен! И понеже си знае техните комунистически номера... и си мисли за "подстрекатели"! Ало "левите" кога ще пораснете?

Сигурно ГЕРБ ги считаш за десени, защото нямаше пари за никой. Само че това важеше и за бизнеса, на когото правителството на ГЕРБ им спря парите. Така че правителството на ГЕРБ не се прояви като дясно или ляво. А като некадърно икономически. БСП е по-десно, с това, че иска да се разплати с бизнеса. Което очевидно е правилно и десните би трябвало да ги подкрепят за това, ако не политиканстваха.

Да точно ТРИ са 'кръговете' и те са: Кръга БКП: Разпран отзад от кръг 2! Кръга ДС(ДПС): С големия чувал за бързо прибиране на Кредита!! Кръга Психодиспансера: Там всичко им се върти!!

АБСОЛЮТНО ТОЧНО казано!, дори и малко по-цветущо за комуннягите, които не могат да видят действията отстрани!

Всъщност кръговете са четири.Кръга Бкп/Герб,който е разпран и нас.ан отзад от останалите три кръга.

++++...++++

Да точно ТРИ са 'кръговете' и те са: Кръга БКП: Разпран отзад от кръг 2! Кръга ДС(ДПС): С големия чувал за бързо прибиране на Кредита!! Кръга Психодиспансера: Там всъчко им се върти!!

Господина има опит със зимните протести и затова смята, че и тези са организирани. Не можа ли да разбере, че протестите са следствие от естествената му тъпота. Не можа да направи едно свестно назначение, а само политически със съмнителни качества на назначените.

Тези също са организирани. Но има и увлечена маса хора и така излизат по-евтино. Ама нещо се проточиха и бюджета вече надминава и най-песимистичните прогнози.

Вие в качеството си на участник ли коментирате, или на страничен наблюдател?

За мен като привърженик на ГЕРБ, щеше да е добре протестиращите да да я припознават като алтернатива на това управление,но за съжаление Станишев греши в подозренията си...Не е възможно толкова хора да са подкупени.

Уважаеми комуняги, колкото и да ви е мъчно но Костов създаде основата, фундамента и България е член на НАТО и ЕвроСъюза!!! И това не позволява пак да установите вашата диктатура!!! Плачете, но народа се събужда лека-полека и ... всички престъпници от БКП/БСП ще си платят! Всеки му според заслугите.

Личи си закалката на ДС/КГБ в "левия и модерен вожд" СерГей. Той си мисли че всички са като тях боклуци и доносници и манипулатори! Тоя комунистически трик, че всички са боклуци вече се изтри от употреба 24 години! Другарю СерГей вече е 21 век и младите хора не помнят и незнаят вашия терор - трудно ще ги накарате да замълчат!!! Освен България да излезе от Евросъюза и да стане като Украйна, Беларус или Молдова - вие сте руснак и може би за това работите???

Да затова работи ,това му е спуснато като задача от КГБ. Ако не я изпълни ще го последва участа на Луканов!

Причината за протестите не е Пеевски, той е едно голямо нищо. Причината е МАФИЯТА КОЯТО С МАШИНАЦИИ ПОДМЕНИ ВОТА И ОТКРИТО ТЕРОРИЗИРА БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ, ЗАПЛАШВА, БИЕ БЕЗ ПРАВО Е БЕЗ ПОВОД, ГОТВИ СЕ ЗА ПОГРОМ НАД НАРОДА. ТАЗИ ХУНТА ЩЕ БЪДЕ ИЗМЕТЕНА И ЩЕ БЪДЕ ЗАЛИЧЕНА ТОЗИ ПЪТ. Кой стои зад протеста, 7000000 българи, можете ли да избиете толкова много, или искате поне да опитате? Станишев, Доган, Местан, Данчо Ментата, Бисеров, Олигарски и много други ще бъдат изправени да отговарят пред бългаския съд, за побоите над гражданите, за грабежите, за гангстерите които назначават на ключови позиций.

Нещо нулата ти да не запецна - ако махнещ 3нули може да познаеш.

5 000 болшевики събориха 150 млн. Руска империя и докараха студ, глад и много смърт в 1/4 от света. Слава Богу, само в България, Куба и в Сев. Корея има техни издънки. Жалкото е, че в момента те все още са управляващи.

Прочетете, преценете, после се карайте. Момчета, изпращам линкове, но не ги показват. Затова опитайте: мовебг , с латински букви и статията Протестите в България в еврочикаго- какво да се прави от август 2013

link link

Не по моя вина са скрити линковете. погледнете по-горе, "Доброжелател".

Истината боли - протестите се финансират от мавъра костов и от милиционера борисов - циганина иска да се добере до парламента, за да не го разследват за кражбите, а бойко иска отново да е цар и да се вози с правителственият навсякъде за кеф ! Елементарно е - дори и за изкукалите реститутки и за простите милиционери !

Е, колкото и да ви е мъчно но Костов създаде основата, фундамента и България е член на НАТО и ЕвроСъюза!!! И това не позволява пак да установите вашата диктатура!!! Плачете, но народа се събужда лека-полека и ... всички престъпници от БКП/БСП ще си платят!

Необходимо ли е с цената на всичко да лъжете и да манипулирате? Дори и с цената на погазване на личния Ви морал?

Съгласен съм с другаря серГЕЙ, че точно три кръга са причинителите на протеста: 1 БСП 2 Атака 3 ДПС

Я чакай малко, бе, Станишев! Каква е тая дума "подстрекатели" - та тя е от речника на КГБ, който ти дълги години старателно си изучавал. Протестът да не е някакво престъпление, че да търсиш "подстрекатели". Че кой друг да го подкрепя освен десните партии и движения - стари, по-нови, най-нови... няма значение!!! Та нали точно вотът на десните избиратели е подменен. Най-много хора гласуваха да десните партии, а управлява коалиция от комунисти, фашисти и ислямисти!

За кои десни са гласували най-много? Никой от десните не мина 4%-ната бариера. Или визираш псевдо-десните от ГЕРБ. Видя Борисов, че в дясно са разбити и се обяви за десен. Ако бяха в ляво разбити, щеше да се обяви за ляв сигурно. Но дори и да визираш тях, как е подменен вота? Сумарно за БСП, ДПС и Атака са гласували повече. То ест, те са много по-представителни от ГЕРБ и предното правителство на ГЕРБ - правителството на малцинството, както го наричаше Борисов. Това че ГЕРБ е коалиционно неспособен, е проблем на ГЕРБ и тяхната политика на смазване на подкрепилите ги в предния парламент.

И до сабахлем да скачате и да се плюнчите, ясно ви е, че Сергей е напълно прав... 80% от протестиращите бяха на протест, или защото седесарите са аут (хората ги изхвърлиха) или защото Боко Тиквата вече не командва... Това е истината. И понеже истината за този протест беше гнусна, затова и той се разпадна и не постигна нищо.

СерГЕЙчо, колкото пъти се покажеш,даже без да те слушам и чета, толкова по отвратителен си ми и ти и твоята СТОЛЕТНИЦА! Голям капацитет се извъди -откъде накъде? Къде и какво си работил, смръдлив номенклатурчик!Скрий се под полата на Моника и там си стой!

Korenat!!!Korenat!!! По покана на главния мюфтия у нас Мустафа Хаджи свещения мюсюлмански празник се очаква да уважи с присъствие на вечерята президентът на България Росен Плевнелиев. Гост на ифтара ще бъде и вицепремиерът на Турция Бекир Боздаг заедно с голяма делегация от южната ни съседка.

какъв е проблема? Че президента РП е уважил мюсулманското вероизповедание. Или че не се е съобразил с ДПС-то. РП като президент има задължението да уважава всички вероизповедания, вкл. и мюсулманското. Не ислямски терористи, разбира се, но вярата на обикновените хорица. БСП от 8 години се дупи на ДПС-то. Самото ДПС за всички ние ясно че е Пета колона на Турция. БСП, както пък добре всички знаят е Пета колона на Русия. и как иначе, когато висш функционер на БСП на висок глас заявява: "Любовта към Русия е най-висш израз на патриотизъм". И ако това го беше казал Путин насред Москва - ОК. Но това го казва един червен боклук насред София. Правете сметка колко са загрижени за България цялата тази пасмина. И за капак - Волен Чалмалията. Пишман-националист подкрепящ коалицията от национални преддатели. Чудоо невиждано. Нещо като рапъра Мишо шамара, дето подкрепя управниците. Направио да кандидатстват за книгата на Гинес. Само си представям как Георг Хайдер в Австрия (вече покойник), подкрепя кмоалиция от една про-руска и една про-турска партия. Наистина голям майтап ще падне в провинция Каринтия.

имам проблем че ни управляват ,,малцинствата,,\боико за четири години могеше да ги ,,изгори,,!!!но нали си е ,,поярникар,, знае само да ,,гаси,,!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво на Росен Плевнелиев. Това доказва, че наистина е президент на всички българи. ПП Нека не приравняваме мюсюлманите с ДПС, както и националистите с Атака.

А през февруари, кои кръгове подстрекаваха протестите, другарю? Защото ти през февруари друго мислеше и за протестиращите, и за "правото на народа да се бунтува", и за "правото на народа да си каже думата на избори", и т.н. И какво се промени за краткия период от февруари до юли, Станишке, че така качествено промени и мисленето си? Аааа - сега си на власт, а тогава беше в опозиция;о))

Нагли к........та, ако имахте капка достойнство след гафовете с които тръгнахте отдавна да сте си подали оставката, влечуги такива - почакайте още малко народа ще ви помете!

Пеевски не е причина, а само повод, да. И то поредният повод. Понеже преди него имаше няколко повода. Например здравната министърка да обявява отмяна на забраната на пушенето. Това е резил, глупост и неразбиране на финкциите, описани в закона за здравето. Т.е. тя не изпълни служебните си задължения, т.е. е лаик, а не професионалист. Или пък заплахите към частните училища и частните болници. Имаше и друго заявки за натиск, което обикновено е прелюдия към рекет. Пеевски беше само поредният повод, но решаващ, защото никой българин не иска да си помисли член на търска етническа партия как може да изнася информация за съседна държава. Еничери много, но нали за тва сме българите да ги спрем! БСП окончателно доказа с видими действия на каква мерзост и предателство е способна. За ГЕРБ остават единствено трактовките на БСП, иначе ГЕРБ вкара страната отново в час - икономически ръст от 2012 след като БСП от януари 2008 вкара странта в спад. Всеки знае кое е по-бързо: падането или изправянето. Изправянето след БСП винагии е трудно. Така беше след всяко от 3-ти им управления и никоя друга партия не срина до сега икономиката. Само БСП я срива закономерно. Те са вредителите и изместват градивния дебат от политиката ни. Кресльовци и лъжльовци не позвволяват обществото да си каже разумна дума.

Да, страхотно се справиха от правителството на ГЕРБ. С липсващи 8 милиарда от резерва плюс дълговете. С ограбването на бизнеса. Където Дянков казваше, че ако си искат парите, да ги намалят с 10%. Просто страхотно "стимулиране" на бизнеса. Ако имаш сметка и ти кажат, че за да си получиш парите от там, трябва да си ги намалиш с 10%, това за теб правилно ли ще е? Това направи Дянков, за бизнеса. БСП се опитва да е лява, но след това разрушително икономически управление, само трябва да се радва, ако се върнем до положението преди ГЕРБ на власт, което трудно ще стане, след тези поражения.

абе гьончо, какво е това "бсп" - яде ли се, пие ли се? В момента има една партия в Б. и тя се казва ахмед доган. Ако сегашната коалиция беше предизборна щяхме да имаме опозиция бсп-дпс - общо 40 депутати. Успяха да измамят БГ-народа и преврата стана. Не се сърдете на станишев - той е обикновен п....т и практически никой, просто едно плямпало - дуган дърпа конците.

Всъщност на фона на идиотизмите на Олигарски наистина ще излезе че ББ се справил страхотно. Най-малкото затова че до м. Февруари нещата вървяха що годе нормално. а тук за няколко месеца всичко отиде по дяволите - закъснения при пускане на магистрали, неусвояване на пари от ЕС, несъбиране на приходи, вземане на заеми, актуализация на бюджет. И т.н, и т.н. И ако се вярва на служебните министри до месец май всичко е били горе-долу в ред. Нормално, нещата са вървяли известно време по инерция, а служебните министри не са правили глупости. И след м. май - изведнаж срив. Когато комундетата вззеха властта. а уж щяха да ликвидират контрабандата и само от там да вкарат 1,4 млрд в хазната. Бяха обещали и още едни 900 млн - уж Дянков бил скрил приходи при планирането на бюджета. Това са 2,3 млрд отгоре приходи. Хайде, ако ги преизчислим за 7 месеца (тия месеци до май да не ги слагаме в семтката), това е над 1,5 млрд. Вместо това - актуализация на бюджета с 500 млн, та и още заем от 1 млрд. Нещо не се връзват нещата. Или БСП нищо не разбират, или откровенно са лъгали, или и двете. Но едно е ясно - БСП няма да могат да си събират приходите. За контрабандата вече никой и дума не отваря. Тоест, ако червените бандити останат на власт за да правят и следващия бюджет правете си сметката какво ни чака. Може да се окаже странна комбинация от гладна Луканова зима и Виденова хиперинфлация. То е ясно че ще ги изгоним с камъни после, но каква полза? сега най-важното е тия престъпници да бъдат нмахнати час по-скоро. Докато не са натворили повече глупости. Щото не забравяйте че Русия си чака АЕЦ белене. като гласуваха за 15 минути назначението на Пеевски, така някоя неделня вечер за 10 минути могат да решат да рестартират Белене. Което по мое мнение е основната цел на това правителство. И тогава вече ще си такова таковата.

А кръга БСП-ДПС-АТАКА що не се споменава. Щото простотите почнаха от там, пък и не свършват. 90% от хората на улицата са заради безпринципните непрозрачните и меко казано защитаващи частни интереси решения.

Г-н червени наглецо, заповядай на 04.09 пред Министерски съвет да изброиш всички кръгове, елипси и квадрати дето ти се привиждат!

Не ми е симпатичен, но ТОВА е действителността! "...десницата, която днес се опитва да се насипе под формата на реформаторски блок" Хора, за който и семействата им не гласуваха на последните избори!