Борисов кани Станишев заради бюджета

Напоследък се появиха спекулации за дефицита в бюджета и затова каним още днес в Министерството на финансите бившия финансов министър Пламен Орешарски и бившия премиер Сергей Станишев да покажат какъв дефицит са оставили, съобщи премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов кани Станишев заради бюджета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей насран цървул, kой интелигентен човек ще гласува за Кратуната? Ай върви да цункаш батко си ти знаеш къде.

ima izhod ot smartanosnata hvatka na bankite,koito povi6avat ednostranno vnoskite na dlajnicite si,bez da se interesuvat kakvo stava s tiah.pravitelstvoto da naredi bankite da ne iznasiat nashite pari v chujbina.da namaliat vednaga lihvite,kato go napraviast i za starite krediti,ne samo za novite.ne vijdat li upravnicite i stari i nove,che bankite komandvat cialata darjava.

Един Български политик много преди 9-ти септември в реч пред народното събрание казва: Уважеми Дами и Господа нека поне затворите направим по хубави , че всички сме за там. Комунистите даже и това не направиха , и сега им е гадно.

Когато ти личи и от Луната, че не разбираш от икономика, най-малкото не давай коментари! Мълчи, че си смешно човече! Браво на Бойко, само така! За пръв път ще има малко справедливост! Само гледайте!

Орешарски е приел срещата. Ще си проличи разликата в класите с новото министърче...нека им предаде някой урок утре. Само, че ББ и СД ще наглеят, сигурна съм, ще стане селски събор, като гракнат в хор.

Напълно съм съгласна с теб!Защо не плюехте Станишев,когато се хвалеше,че вдигнал пенсийте/с по 10лв./защо не плюхте Доган!Защо не искате да се покаже на тоя народ кой и как го краде!Защото сте червени безмозъчни боклуци!Кой друг ще защитава Масларова,ако не е от нейната група!Всичките дето плюете сте лъжци и крадци като Станишев,Доган,Масла и др.мн........Замълче преди завинаги да си отидете!Идва ви времето!Затова крещите,а не викате бандити жалки!Б. Борисов продължавай в същия дух,но със действия!УСПЕХ!

Доколкото ми е известно Борисов е избран за премиер, а не за ревизор, че 4 години да се правят ревизии. После толова противоречия има и такава некомпетентност и наглост има от страна на новите управляващи, че не мога да разбера как можаха толкова хора да се подведат да гласуват за тях.

Първо ,действително да се установи ,че има кражби,а да не хвърлят само кьорфишеци.Днес едно ,утре обратното,е..е накрая да се надяваме ,че истината ще я чуем.Омръзнаха с тези димки.Не се говори компетентно, а се хвърля прах в очите на хората.Първо дефицита беше 2.5млрд,сега пък 550 млн.лв,после се установи ,че са събрани 90 % от данъците ,а 10% не са ,т.е. има дефицит от несъбираемост,което е нормално явление тук,а дали хората имат работа и накъде върви икономиката никой не го интересува ,от имащите право на власт.Глупости ,циркове и демагогия!Това че не разбират ,то е ясно, но поне да се стараят да говорят компетентно.Сега прочетох ,че във Варна областния управител,ще е бивш полицай от 6-то.Не бил агент ,а само разузнавач,каза Павел Димитров за успокоение и уточнение.Значи полицай ,ще управлява областен град.Това е областна управа ,а не МВР.Та то ,ясно,поредното безобразие!

Да бяхме Ирландия , Украйна , Унгария ,Исландия или някоя балтийска страна тогава бих разбрал да се реве за лошото наследство но Б.Б. вече прекалява .От какво се оплаква в САЩ бюджетния дефицит достигна над 1 трилион долара при БВП около 14 трилиона при нас до рая на годината се очаква да достигне 2.5 млрд. долара при БВП около 90 млрд. долара . В момента имам чуството че наблюдавам долнопробен цирк . Май Станишев свърши поне едно нещо през изминалия мандат даде името на следващия ЦИРКАДЖИИ !

Бойко,плесни го по дупето, да видиш как ще ти се израдва СерГЕЙчо.Намажи го с вазелин и му пръсни червения анус.А оная шушмига Орешарката, да ти ближе пожарникарския маркуч.

Нито съм кум, нито брат, нито сват на политици от какъвто и да било ранг. Камо ли пък червен! Докато онези се изясняват, ние ще стоим и ще чакаме да се извиняват с наслвдство, заварено положение и т.н. Не е ли малко подозрително това, че всички нови министри в един глас повтарят едно и също - то не са дупки, то не са ями - презастраховка за години напред. Чудя се, ако изборите бяха през ноември, например, как щяхме да оцеляваме с тези пробойни? Не е ли всичко един добър повод пак да сме на юларче, пак най - мизерните в Европа и така до края на времето. Вие, почитателите на ГЕРБ, тоя филм с каризмата на един човек го гледахме вече.

АБЕ ДЯНКОВ, Ние чакаме да върнеш окрадените от тези бандити държавни пари, а ти ги каниш на диспут !!! Не разбрахте ли, че предизборната кампания е свършила и вие с Борисов сте вече управляващи?? Чакаме да разбиете обръчите от фирми на Доган и червената буржоазия !!! Ако не го направите значи или сте малоумници на които народа повярва или сте част от тази схема която продължава да ни клати повече от 20 години. Ако не можете да се справите и сте некомпетентни признайте си и си ходете. Все ще намерим някой който да вкара тези бандити в затвора. На вас явно не ви стиска. Започвам да имам неприятното усещане, че Бойко е хартиен тигър който при изричането на думата Сретен Йосич просто се напишква. Ако е така просто си ходете и не ни занимавайте с разни медийни циркове. Ние искаме възмездие, а не телевизионно шоу.

След изборните глупости на днешните управляващи, някакви измислени политици и експерти, доведени от села и градове, просто омръзнаха на всички. Ами като има толкова проблеми защо се напъвахте да взимате властта. То беше битка, то беше люта кампания. И сега било трудно, нямало пари, другите ги изяли и изпили. Не ЦИРКАДЖИИ, а просто сте карикатури. Като е трудно, ходете си. Но с лъжи и пожарникарски манипулации ще издържите до 6 месеца, а после.

Абе ще се оправдавате още 1-2 месеца и след това, каквото и да правите, ще ви се лъснат некомпетентните задници?!?! Ще се разбере, че не чините за лула тутун!!! Сега лъжете, хвърляайте пушилки!! Цял народ трудно се лъже, ще ви турне у ред, рано или късно. Започнете да работите, ако можете!!!!!

На крив кр и вната му пречи! - както го е казал народа. В стила на ББ е да вдига само пушилки, а след това резултатите да са нулеви. Типично за ченгетата! Когато някой бивш министър влезе в затвора, за доказани злоупотреби тогава ще приема, че наистина нещо се върши... а до тогава ще си нося очилата и маската срещу пушилките и прахта! ;-)

Винаги си ентусиазиран в началото, докато не нагазиш в ....... ! После пищиш и пръскаш околните...Накрая миришеши те водят на баня, но вече си в графа омазани. Така действаше гройната коалбиция и това й струваше поста и благинките...Дано не се повтори! А всеки от нас с какво ще помогне, или пак ще гледа сеир отстрани?

Винаги си ентусиазиран в началото, докато не нагазиш в ....... ! После пищиш и пръскаш околните...Накрая миришеши те водят на баня, но вече си в графа омазани. Така действаше гройната коалбиция и това й струваше поста и благинките...Дано не се повтори! А всеки от нас с какво ще помогне, или пак ще гледа сеир отстрани?

Правителство,което брои крачките на други,крачките му са преброени.

Колективната самозаблуда на нацията, танцуваща на палубата на Титаник, продължава. Очаква се всеки момент капитанът на Титаник - ББ, да спаси кораба от потъване.

КОЙ Е ТОЗИ ОРЕШАРСКИ??? КОЙТО СИ СВАЛЯШЕ ГАЩИТЕ НА СДС ИЛИ НА ЧЕРЕПА ИЛИ КОЙТО ЩЕШЕ ДА ПРАВИ РЕВИЗИЯ НА ВЕЛЧЕВ? ТОЙ Е ЕДИН ОБИКНОВЕН СЕЛЯНИН

до from Germany (12.08.2009 г. 14:46ч.) Абе тъпак що си ме мъчиш и да си миеш кенефите в Германия а само си налагаш селското малоумно идиотско мнение? Леле мале! Пардон братле, че мислех като ти го набивам (мнението де) ще те стане хубаво. А то те заболяло?! Хъм. Ще трябва вазелин, нали?

Борисов: Приемствен има. Приказките: Моля, другарко, Бойко ме бие пред Брюксел няма да вървят

Фирмата , в която работя е основана 1994г. Затова тук ти прощавам. След като вече с теб не делим една територия остави на мен красивите надежди и очаквания а запази за теб робството в рая и вярата, че то те прави по щастлив. А за да разбереш , че съм добронамерен можеш да прочетеш и това , което съм написал до sf. Където и да си успех. Пожелавам си политика, която да върне повече българи в България. Пожелавам си красив и достоен живот за всички нас.

ЗОМБИРАН КОМУНИСТ И ЗАКОРАВЯЛ ПРИКРИТ ХОМОСЕКСУАЛИСТ , НИКОГА НЕ СИ ПРИЗНАВАТ!

БОРИСОВ е ВЕЛИК БЪЛГАРИН!!!! ПАТРИОТ, РОДОЛЮБЕЦ!! БЛАГОДАРИМ, ЧЕ ГО ИМА!!!!

До всички защитници на тройната коалиция и До всички плюещи СА НАЙ-ПРАВИ И НАЙ НАЯСНО!

Съжалявам много дядото е много зле психически явно хапчетата не помагат ще пробваме нови скоро...

Благодаря ти за подкрепата. Надявам се да ми повярваш и на това - Европейската комисия е създала такава практика, че няма начин да бъдат допуснати съмнителни проекти. Разковничето е във времето - може да забавят но никога не забравят да проверят достоверността и целесъобразността на всеки един проект. И понеже вече сме доказали, че имаме склоност към корупционни практики и липса на правосъдие и справедливост, нормално е към нас да бъдат доста по предпазливи. Исками се на всички нас - плюещи и подкрепящи да ни се случи нещо хубаво. Мисля, че го заслужаваме. И да не забравяме - ако сме заедно, никой не може да ни прекърши, защото лесно се управлява неук и разединен народ. Толкова страдахме - исками се да се усмихме, да си подадем ръка, да се прегърне приятелски и да си кажем - Живота е толкова прекрасен!

Бойко какво го каниш,извий му врата и го хвърли на кучетата ,да еба и станишевската тънка джучка,боклук,некадъ подлога.

самозаблудата е една отровна гъба ,която ако си погълнал след това ще си изповръщаш червата;мисля че докрая на годината ще се разбере кой е ял от тая отровна гъба

E dano da si s takuv entusiazum sled 3-6 meseca.taka 4akame da zapo4ne da raboti pravitelstvoto ve4e 20 godini!!nema vreme,iskame rezultati vednaga!ne moje vsi4ki da znaem 4e se krade i nikoi da ne e v zatvora!!a,tova e za6toto BB e edin ot tqh i garvan garvanu oko ne vadi OK?¿I OTDAVNA NE SPODELQM TERITORIA S TEB 6TOTO SUM SI DAL SMETKA,A TI SE NADQVAI NA NE6TO I BUDI LOQLEN KUM RABOTODATELITE TI OT GERB.

Само да им извади кирливите ризи е достатъчно, а от доценти специалисти аман. СБ си нямат доценти и си живеят добре. Е и аз искам да живея добре, ане ми трябват академици - теоритици.

На срещата да си носят боксови ръкавици и ако не стигнат до съгласие да излязат на ринга.

Майко мила!!! Немога да разбера защо така се ядосвам и дразня като чета коментарите на хора с никове Майтапчия и Пешо кеца?? Може би защото немога да се примиря, че съществуват толкова тъпи и ограничени хора...

Още малко. Докъм Коледа ще ви е просветнало какви добри специалисти са сегашните управници. Хеле пък финансиста от СБ...

Утре от 14 часа пред медиите ще има среща между Доцента и Студента. Ще бъде истинско шоу - дано да го дават директно по медиите.

БОРИСОВ, ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ ПРИКЛЮЧИ. ИСКАТ СЕ ДЕЙСТВИЯ, А НЕ ПРИКАЗКИ ОТ РОДА: ХВАЩАМЕ ГИ ТЕ ГИ ПУСКАТ. КАТО НЯМА ХЛЯБ ТРЯБВА ДА ИМА ЗРЕЛИЩА И ОСЪДЕНИ !!! ИНАЧЕ КАКТО ЗНАЕШ РЕВОЛЮЦИЯТА ИЗЯЖДА ДЕЦАТА СИ.

НЕ ЗНАЯ ДОКОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА БЕЗУМИЕТО ВЪЗПРИЕТО ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА СОФИЯНСКИ - РЕЗЕРВИТЕ НА ЗДРАВНАТА КАСА И НОИ ДА ПЪШКАТ В СМЕТКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО. ДАНКОВ, Нали се сещаш, че средства от подобни институции нямат никаква работа в твоите сметки !!!! НАЛИ РАЗБИРАШ, ЧЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ЗДРАВНО ОСИГОРЯВАНЕ, НЕ Е ДАНЪК КОЙТО ТРЯБВА ДА ПОСТЪПВА ПО СМЕТКАТА НА ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И С ТЕЗИ СРЕДСТВА ВМЕСТО ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ДА СЕ УПОТРЕБЯВАТ ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА ИЗПАДНАЛИ В ЛИКВИДНА КРИЗА БАНКИ, КОИТО ПРИ ТОВА НЕ СА НИТО ДЪРЖАВНИ НИТО БЪЛГАРСКИ. НЕ Е ДОПУСТИМО С ПОВЕЧЕ ОТ ДВА МИЛИАРДА ЛЕВА ОТ НАМИРАЩИТЕ СЕ ВЪВ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ СРЕДСТВА ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ПЕНСИОННО ОСИГОРЯВАНЕ ДА СЕ ПОДКРЕПЯТ ИЗПАДНАЛИТЕ В ЛИКВИДНА КРИЗА ПОДЕЛЕНИЯ НА ЧУЖДИ БАНКОВИ ИНСТИТУЦИИ !!! В ЗАКОНА ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ЯСНО Е РАЗПИСАНО КАК СРЕДСТВАТА НА ЗДРАВНАТА КАСА МОГАТ ДА БЪДАТ УПОТРЕБЯВАНИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ!! НЕ Е ДОПУСТИМО С ПАРИТЕ КОИТО ПЛАЩАМЕ ЗА ЗДРАВЕТО СИ ДА СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ ЧАСТНИ ФИНАНСОВИ ИНСТИТУЦИИ. АКО ДАДЕНИТЕ НА БАНКИТЕ ОТ КАБИНЕТА СТАНИШЕВ 2 МИЛИАРДА ЛЕВА ОТ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ БЪДАТ ПРИБРАНИ И ВЪРНАТИ НА ЗДРАВНАТА КАСА И НОИ , РИСКУВАШ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕШ В СЪУЧАСТНИК НА ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, КОЕТО ДЪЛБОКО В СВОЯТА СЪЩНОСТ Е АНТИЧОВЕШКО И МОЖЕ ДА БЪДЕ КВАЛИФИЦИРАНО КАТО ГЕНОЦИТ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ДЯНКОВ, Аз и всички българи искаме дадените от нас средства за здравеопазване да се ползват по предназначение, да не умират българи и български деца поради тяхната липса и заради това, че някакви източени и банкрутирали чужди финансови институции трябва да бъдат спасявани !!! АКО ПРОДЪЛЖИШ ПОЛИТИКАТА НА СТАНИШЕВ ДА ПОДДЪРЖАШ В ИМЕТО НА ВСИЧКО ТЕЗИ СКАПАНЯЦИ СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ НА РАННА ПРОЛЕТ У НАС ЩЕ СЕ РАЗИГРАЕ ЕДИН ТЕАТЪР ПОДОБЕН НА ТОЗИ В АРЖЕНТИНА. ТОГАВА ЦЯЛАТ СМЕТКА НА СТАВАЩОТО ЩЕ БЪДЕ ОСЧЕТОВОДЕНА И ЗАПИСАНА НА ТВОЕТО НЕКОМПЕТЕНТНО УПРАВЛЕНИЕ !!! Простичко казано Дянков, ще бъдеш употребен и изхвърлен. ТАКЪВ Е МАНИЕРА НА РАБОТА НА ТОЗИ КОЙТО СЕ НАСТАНИ НА МЕСТОТО НА ТАТО В РЕЗИДЕНЦИЯ ВРАНЯ. Дянков, кой плаща на персонала обслужващ частната резиденция и грижещ се за хармонията на това същество наречено Сакскобурггота?? Не сме ли ние българските данъкоплатци?? Няма ли ти и Министър председателя да се сетите, че този е взел някакви непринадлежащи му държавни имоти и гори които трябва не само да връща , но и да понесе отговорността полагаща му се по закон за подадени неверни данни от които се е облагодетелствувал. АКО ТОВА НЕ СТАНЕ В БЛИЗКИЯ МЕСЕЦ, ЩЕ СЕ ЗАТВЪРДИ УСЕЩАНЕТО, ЧЕ НИ УПРАВЛЯВА ПЪДАРЯ НА ЦАРЯ. КОГАТО ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ Е В РЪЦЕТЕ НА ТЕБ И БОРИСОВ ПРИКАЗКИ ОТ РОДА: НИЕ ГИ ХВАЩАМЕ ТЕ ГИ ПУСКАТ ВЕЧЕ НЕ МИНАВАТ. Сега вие Дянков носите кръста на управлението. ВНИМАВАЙТЕ ПРОЛЕТТА ДА НЕ ДОКАРАТЕ НЕЩАТА ДО ТАМ, ЧЕ ДА СТИГНИТЕ ОТ ОКСАНА ДО РАЗПНИ ГО!!

Борбата е на два фронта - икономическата криза и лошото наследство на тройната коалиция. Всички ние независимо за кой сме гласували трябва да знаем как са харчени парите ни - евала !!! как можe хора да не се интересувате кой какво е правил - за всичко това сме плащали ние с всякакъв тип данъци и такси и сме ощетени пак ние, с откраднатите пари от Европа - и пак ще бъдем ощетени още веднъж, защото хората отпуснали еврофондовете не са тъпи и ГИ ИНТЕРЕСУВА какво е станало с парите им и като са изхарчени безогледно не по предназначение, ще си ги искат обратно и ще има глоби - и дами и господа защитници на предишното правителство, които много плюете срещу новото в аванс - пак ние всички ще платим тези пари от нашите смешни заплати и от още по-смешните пенсии на родителите ни !!! никoй министър или бизнесмен вързан с тях няма да си продаде къщата или джипа за да върне парите на европейците !

Всеки ден новини, които радват душата ми. И на наща улица изгря слънце. Жалкото е, че ехидната усмивчица на Станишев започна да се завръща, значи ни крои шапка. Трябва да ударят по-здраво за да я смразят веднъж за винаги.

Искам да стана шумкар,ама няма шума-горите ги изсякоха обръчите от фирми.Пък и няма мандри-къде ще правим с другарите партизанските си акции?Затова рева на Брюксел-нарушени ми са гражданските права!

Като чета постингите вече съм повече от сигурен,че на Бузлуджа са раздавали лаптопи безплатно, толкова червени овце пишат сега.Хайде Сергейчо,нали искаше дебат,те ти го дебата,иди да обясниш заедно с шушумигата Орешарски как за един месец излишъкът стана дефицит. А ако ви организират и една седенка в затвора,мед ще ми капне на душата!А заблудените тук нека си пишат,само за месец научихме повече отколкото за последните 8 години,половината от изнесеното да е вярно пак са за разстрел!

Тоталната сума на кражбите, ако се вярва на министрите ще надхвърли многократно икономи възможности на България!? Или пък, говоренето трябва да оправдае неопитността и незнанието какво да се прави!? - то отдавна вече няма какво да се краде в бг, затова господата свиха парите от Европа ! трябва да се знае къде са харчили и за да има ефект трябва да се заведат дела sreshty всички от тая крадлива секта - предишното правителство. и за да има ефект от прокурорските разследвания и дай-Боже дела, трябва спешно да им се запорират сметките и имуществото, което са окрали, че да не могат да си позволят да си плащат адвокат и да се пробват да купуват цели институции - защото с това дето са гепили гадовете могат да си купят всяко дело.

Как може да има толкова много неграмотни и прости хора?!?!?!?!?!

Бойко още не знае,че е мин.-председател:) Мисли,че е кмет:) Гледам спортни зали щял да строи?! Чунким не говореше отпреди 2 години,че комунягите са окрали държавата?! Сега само това говори,ами стига дееее, хващайте се да работите, като първо съберете доказателства за кражбите,съд,дело и затвор! Това е алгоритъмът! Друго няма,само работа,работа и т.н.

Абсолютно съм съгласна с написаното от теб. БРАВО.

Абе тъпак що си ме мъчиш и да си миеш кенефите в Германия а само си налагаш селското малоумно идиотско мнение?

Аз лично изпитвах неудобство, гледайки по телевизията , лъскавата ви сграда с пропусна система като в пентагона и чакащите за социална помощ в нея. Това тръгана още от Масларова която също не изпитваше неудобство да кара Бентли с цвят пепел от рози а да говори за социални помощи. Къде е социалното и къде е социума тук бе ДРУГАРЮ.

НЯКОЙ ПИСКАТ,НЕ БИЛ ОТИШЪЛ ББ НА СРЕЩА,КОГАТО СТАНИШЕВ ГО Е ПОКАНИЛ.... ИНТЕРЕС КАКЪВ ДА СЕ ЯВИ ББ НА ТАЗИ СРЕЩА!!!??? СЕГА ПРЕМИЕР КАНИ БИФШИЯ ПРЕМИЕР ДА РАЗЯСНИ НЯКОИ НЕЩА ДА КАЧИ В ТРАМВАЯ И ОРЕШАРСКИ,Р.ОВЧ.,МАС БИФШЕ ПАВИТЕЛСТВО...... . АКО НЕ ДАДЪТ АРГУМЕНТИРАНО ОБЯСНЕНИЕ,ББ ДА ИМ ЩРАКНЕ ШВЕЙЦАРСКИТЕ ЧАСОВНИЦИ НА МЯСТО ,ДА ГИ КАЧВА НА ТРАМВАЯ И В СЪДА ДА ДАВАТ ОБЯСНЕНИЯ,НИЕ,ИЗБИРА ИСКАМЕ И ТОВА ЧАКАМЕ !!!!! ДА СЕ КАЧВА НА ТРАМВАЯ И ДЕДО ЙОЦО