Сергей Станишев стана баща

Лидерът на БСП Сергей Станишев стана баща на момиченце. Бебето се е родило тази сутрин в 5,22 часа. Тежи 3, 300 кг. и е високо 50 см.

Обратно в новината

Коментари - Сергей Станишев стана баща | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Угод нямате, бе! Когато Станишев нямаше дете - нямал дете. Другите политици имали деца - Станишев не. Сега човекът си има бебе, обаче вас ви е яд, че има. Да не си мислите, че вас ще пита за личния си живот?! Като гражданин на тая страна Станишев може да си има колкото си ще деца. Ако имате претенции към политиката на БСП, това не е мястото за тях. Новината е за новороден гражданин на републиката, а това е хубава новина. Дори ако някои се пукат от простотия и злоба, новината е хубава. Нов човек - нова радост за света.

Няма ли пластмасово комунистче за това грозно хоро? Щото за мишките в мазето ми подариха пластмасова мишка, дето играеше и заведе всички мишки в Панчаревското езеро...

щото са плъшоци, хамстери, мищоци! И яз. Искър им е тесен за коремчетата

искаш да кажеш...за ТУМБАЦИТЕ!За колко поколения ще има от Небесната баница?

Глупав безсмислен PR Бабите ще се просълзят. Сергей да беше поработил нещо някога че да се търси тоя символизъм в пропагандата

Е-е, ти пък, каква недалновидност... PR-ът е много по-тънък, а именно - това е негласен отговор на въпроса: "Гей ли е СерГей?"

да му я откараднат дано

Е, няма да стане твоето! А ти си намажи една филия с твоята некадърност и злоба.

Защо в съобщението е споменато "госпожица"? Не е ли правилно да се нарича "другарка"???

Защото е бебе, а не член на агитка! Ей! Писна ми от незадоволени хора, дето гледат да си излеят зехира на едно нищо не подозиращо бебе!

Пожнеже много често тук срещам хапливи бележки по въпроса чие е бебето, кой го зачевал и пр. Вас що ви брига чие е то? Бебе е. Радвайте му се, ако сте нормални хора.

По подходящо име за Станишевата дъщеря е Манифестация.Тъкмо за празника 1 май.

Брато, ти си гений!

Някой сериозно ли вярва, че детето се е родило вчера, като термина й беше преди седмица. Малката Даринка упорито отказвала да излезе, докато не настъпи светлия празник. Айде, моля! Това го пробутвайте на червените бабички!

колко гнусни коментари.навярно са писания на хора,които нещо им липсва, а може би и деца?Да е живо и здраво бебето.Късмет в живота

Ред е на Яне да роди . В България се случват чудеса.

Гатанка: Баща - Сергей; Майка - Моника; Дъщеря - Дариа. От кое българско племе е отрочето?

Браво. Наистина е яка гатанка, но отговора не е за тълпата. Тя мрази да мисли.

На бебето желая здраве и късмет, независимо кой е бащата. А на Станишев се чудя. То не бяха Йончеви, то не бяха секретарки - уж "любовници", сега па тая Моника Йосифова с три деца от кого ли не. А истината е, че никой не го е виждал реално да живее с жена в едно жилище като мъж и съпруг.

Въпреки че не присъствахте на акта на зачеването, Вие бяхте плътно до момата при раждането на бебето. Това за сетен път доказва силата на НАШАТА ПАРТИЯ. А и бебето е герой - не е хукнало да бяга като Ви е видяло.

Аз съм гордия татко.

Че Съргейчо е станал татко е вярно. Питам,обаче кой е бащата на бебето?

Ти си мисли кой е бащата на твоите деца.

Не се знае, като се има впредвид коя е МАЙКАТА ...

ДА МУ Е ЧЕСТИТА И ЗРАВА ДА ГИ РАДВА ОТ ВСЕ СЪРЦЕ

Защо петниш едно новородено с тази руска фамилия и идеология ? Осъзнай се и дай шанс на бебето да стане човек. Не като баща си...

Най-добрият комунист е мъртвия. Еле още един си отиде - батето......

Хора,имайте поне малко страх от Бога и уважение към новия живот.Не злобейте,че Бог ще ви съди!

Честито! Хайде сега едно момченце на 9 септември ;-))

Близнета, близнета - Хвали и Пръцко

Бебето се казва Диария... е нормално :)

как може така да наричаш едно мило и безгрешно същество. засрами се. та то е ангелче бе.

Можеше да я нарече Клозетка

Много радост да ви носи!

Браво-яша би казал един ромски депутат сега да те питам какви ще са детските на маиката на това дете ,Защото нали е самотна маика като много други маики от тези дето се продават на пазара в /Димитровград/

Честито. Всичко както преди- планово.

Този "достоен българин" кога се ожени?

Ей това са болшевиките-всичко по план...

Браво сергей, доказа че не си гей.Да сте живи и здрави.

Как го е доказал, бе бай Х.й? Да нямаш видеозапис от зачеването?

А-а-а... ти сигурно имаш запис, с който се доказва, че е гей. ;)

СПОМЕНИ ОТ 2006: "...Нейни колеги твърдят, че само през 2006 г. фирмата на Йосифова е спечелила от клиенти между 8 и 10 млн. лева. Нейната фирма бе избрана да води и президентската кампания на Първанов. Освен това агенцията й прави ПР-а на три министерства. Тя се грижи за имиджа на Кремиковци, на банки и известни фирми. Името й бе забъркано в скандал около пресцентъра Б-я в ЕС. Имало съмнения, че въпросната сделка е станала на тъмно, с личното съдействие на премиера СС. Според информация на колегите от ПР енд медиа е получила хонорара си за президентската кампания от Мин. на финансите, в размер на 2,25 млн. лева. Хора от Позитано 20 предрекоха драматични събития около новата любовна история, която въвлякла в сърдечен роман толкова значима за страната фигура. Разбираме Моника, но не разбираме него, бе краткия отговор на функционер от БСП. Самата аз чух някакви подобни слухове, но ви уверявам, че минават границата на абсурдното, заяви Моника Йосифова. Бизнес дамата е категорична, че за никакъв развод неможе и дума да става, тъй като отношенията и чувствата между нея и съпруга й са все така силни, каквито са били в началото на връзката им. ..."

Пожелавам му, да му се радва 3 пъти в годината за по седмица-две, както на мен ми се наложи да се радвам на моите деца, благодарение на некадърното му управление.

Какво ти е виновно управлението, като си некадърен да си храниш децата? Пожелавам ти на теб да получиш толкова радост, колкото ти си дал на другите!

Ами за разлика от теб, който сигурно си мошеник и лъжеш държавата/клиентите/работниците си, все някой трябва да играе по правилата, колкото и нечестни да са те!

По-правдив и по-точен епитет за управлението на СС е КРАДЛИВ!!!

Честито! Да им е жива и здрава дъщеричката. Желая им много радости и щастие!

Те и комунистчетата докато са мънички са сладки, но после какви изроди стават.... За справка - вчерашният първомайски митинг.

Да е живо и здраво бебето и да радва близките си. Бъдете щастливи.

Бивш Премиер на турските кенефи, ама чак на детето да викат диария да иска...

Тая злоба на теб лично през носа ще ти излезе. Всичко, което казваш за новороденото бебе на Станишев, ще отиде на теб и на твоите деца. И не защото аз ти го казвам - то е природен закон: всичко се връща към автора си. Диария наричаш чуждото бебе, диария ще си ти и твоите деца. Каквото и да казваш и правиш - устата ти е затворена, ръцете и краката ти са вързани. Сам си се вързал - чрез злобата си към невинно бебе.

Това не е справедливо пак го давате по комунистичеси! Аз ли съм си кръстил бебето Дария да и викат диария?! "Диарията на оня хвалипръцко хамстера"

За комунетата "природен закон" било и да те кълнат!

Още едно богаташко бебе. Все пак да живо и здраво. И далеч от чалгата и наркотиците!

Достатъчно е да прочете човек изказванията, за да направи един хесап за психическата устойчивост на населението. Какъв е процентът на добрите хора и какъв - на увредените ментално, защото злобата е ментално увреждане. Има хора, които не обичат Станишев, но пожелават да е живо и здраво детето. Нормална реакция на хора с неувредена аура, които са и психически устойчиви. Те не смесват политическите си пристрастия с общочовешките ценности. И не изливат злобата си на невинно дете, чието и да е то.

И аз това казвам! К'во ни занимава хамстера с невинното "си" дете на връх 1 май!! Винаги смесва политическите си пристрастия с общочовешките ценности и увредената му аура и неуравновесеност лъсва

Ти, мой човек, си от най-органично и примитивно настроените хора. Кой всъщност ви занимава с бебето? Журналистите. На тях кажи, не на мен. Слушай, я се заравяй там в тиквите като всяко нормално прасе и не освинявай форума. Ти деца имаш ли?

Журналистите те информират, ти четеш и коментираш. С какво точно те занимава Станишев?

Няма късмет горкия, сега на всяка годишнина ще слуша за помен на Батето.

Да Ви е живо и здраво! И Вие да сте живи, дълги години да му се радвате!

Честито щастливи родители, да ви е жива и здрава Дариа, много да се гордеете с нея! Днес празнува рожден ден и дъщеря ми, спомням си колко се гордееше като беше малка, че е родена на 1 май, смяташе се за специална! Гледайте си красавицата и оставете кучетата да си лаят, просто ви завиждат на щастието.

Хамстерът е и много плодовито животно! Като му гледам шкембето голямо размножаване ще падне

да се е родило хамстрче, лъже хамстера

Да им е жива и здрава дъщеричката!Много да ги радва и дано живее в по-добро време!

Да е живо и здраво бебето Дариа и дано да живеев една много по-добра България.

Станишев ми е от най-неприятните политици, но тва няма сега значение... Да му е живо и здраво детето!

Значи с Азис могат да направят нова партия БПС - Български Педали с Деца.

Да ти е жива и здрава рожбата.

Браво Станишка! Трябва да си навъдиш електорат!

Горкото хамстерче ,само и само да си запази поста,се наложи да му направят дете.

Кой е бащата на детето? Някой знае ли ?

Азер Меликов

хахах. яко!

Да е живо и адраво детето, ама защо ме занимават с глупости