Станишев: Имам достатъчно самочувствие за лидер на БСП

Председателят на БСП Сергей Станишев заяви, че има достатъчно самочувствие да се яви и на пряко състезание за лидерския пост, и на общопартиен референдум.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Имам достатъчно самочувствие за лидер на БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

станишко,ти си мъж, най мъжественния ГЕЙ сред политическите проститутки от клуб 69 /бсп/. Аз съм твой фен.

Абе Сергейчо, голям глупак си , ако смяташ, че си нужен вече на БСП.Нужен си на някои хора от тази вече корумпирана партия за да те има народа за ,,мишена, а те да си въртят далаверите зад гърба ти.

Ако Станишев не е председател на ВС на БСП, то тогава на кого да гласувам доверие ? На Р. Овч. или на Р. Куйов. ? Смях в залата ...

Да си досъсипе партията. Добре, че му измъкнахме държавата - да не я разсипва нея повече

Като за лидер на БСП става.

СерГЕЙ е достоен наследник на Оскар Уайлд. Все социалисти, все обратни. Всичко в тая партия е сбъркано!

Колко наглост се иска за да кажеш: Имам достатъчно самочувствие за лидер на БСП. Това може да го каже само един напълно деградирал тип, който не осъзнава, че самочувствието не е качество, а порок.

Не защото е жалък, а защото е социалист! Чудесен лидер на БСП.

И аз подкрепям Сергей Станишев! Нека се кандитира, но ако го изберът как ще управлява от затвора?

Той, не е кръгла двойна нула, а жив КУРУСМУК............

Този няма капка срам....наглец...пап свърши, баба

Той първо не е българин , той е Сергей Борисович. Толкова е нагъл,че е отвратителен!

Пак много шум...от боси крака!

серГЕЙ не е само кръгла нула той е двойна нула 00!

Pros, po-prost, oshte po-prosr, nai-prost, Stanishev

Бойко, баба. Недей да биеш малкия серГЕЙ-чо учителката ще ти се скара. С БСП напред!

ima dostata4no samo4yvstvie da lapa p..... !!!

Станишев е най-добрия лидер на БСП. Ако не беше той, Костов нямаше да излезе от нафталина, а Бойко щеше да си стои на Московска и да се бори с боклука и Вълка.

Искаме си пак серГЕЙ-чо, Доганчо и Симеончо! С БСП напред!

Г-н Станишев, ще бъдете лидер и още. Сле като започнхте да вмъквате Вашите хора-тези които издигахте тайно за последните години на много позиции сегастанаха и ЗАМ Министри при Борисов-имате много опит с властта. Едно на нула Сергей-успя да отдръпне поне 5% от гласоподавателите на Бйко чрез назначенията на БСП активисти (потайни) и дългогодишни партийни секретарки за ЗАМ МИНИСТРИ и по разни служби. Сложихте изявената партийна секретарка, браво за БСП. Сега ще е какада от БСП активисти- значи и Министърът на здравето бил потайно Ваш човек? ХА, Ха, Ха. Отиграхт Бойко със здаравеопазването. Хвала на Сергей-БСП успява да е във властта. И то много хитро. И то във важен ресор. Сега ще гледаме чудото, рунда започна.

ТАТЯНА ДОНЧЕВА МЪЖ НА ГОДИНАТА! ;) СерГЕЙ СТАНИШЕВ ЖЕНА НА ГОДИНАТА! ;)

ДАЖЕ И БОЙКО БОРИСОВ НЕ СЕ Е ХВАЛИЛ ТОЛКОВА.

Нека си стои лидер човека. Това е началото на края на БСП

То и кое да е магаре става за лидер на БСП.

Ха-ха-ха......

Е точно тук се получава разминаването - между самочувствие и възможности.

Лидера само на една пропаднала мафиотска структура като БСП.За друго ----НЕ!

само такав им триабва на комунистите

Партийният секретар, кмета ,министър председателя и всички виши чинивници трябва да имат семейство, деца , а може и внуци! Неможе ЕРГЕН, с един котарак или куче, да заема отговорен пост!

Е Байновите прав е чиляка за там става за всичко друго не А?

Със самочувствието си си известен. Знаем, че имаш вповече от него. Проблемът ти е, че то няма покритие. Самочувствието е добро за хора, които знаят какво, кога и как, но е изключително вредно за момчета, които никога не са вършили нещо смислено през живота си. А партиен секретар не е професия и не е смислено занимание, неуважаеми Сергей! Това е губене на време в интриги и грабежи на ръба на закона докато си на власт или тръпнещо очакване за нови придобивки в близко бъдеще, докато си в опозиция. Това занимание не предполага компетентност в каквото и да е. Нищо градивно! Тука има-тука нема в малко по-широк мащаб. Ето това си ти, Сергей. Р.Овч. поне поназнайква нещо от енергетика, ако унесен в лапане и той не е забравил откъде тече тока ... Но поне се е отъркал в нещо позитивно. Дончева като юрист също струва повече. Докато вие с Р. Петк. сте абсолютно безполезни.

Самочувствие имал... то всеки балък може да има, ама РП каточе ли каза АВТОРИТЕТ - нищо не казва за това. Абе... резил

Ще се радвам Станишев да продължи да води БСП. Посоката, към която я води напълно ме устройва > към пълното й изчезване. Ако продължи да я води тази партия, в следващия парламент може и да ги няма червените боклуци.

Нека да се поучи от бившият вече гръцки примиер Коста Караманлис.Така правят възпитаните и културни хора.А не да мъчат електората с тяхното присъствие.

Ай стига самоопределения кой какво може. Кретени !!!

Уважавам го,като компетентен млад политик,но не става за партиен лидер,а още по малко пък Р. Петков.На БСП и трябва не просто биткаджия.Трябва и лидер,като У.Чавес. Да прокарва истински соц. реформи в тази разграбвана държава,затънала в корупция и беззаконие.Много станаха мръсниците милионери,а голяма част от гражданите са с изчерпано търпение и вяра,че някои управник въобще мисли за техните проблеми.

Само си е лидер на комунягите - носи на меката си ръчичка си червен конец.

Ами управлявай си тогава.. и дано все такива резултати по изборите!!

Да, но това не е негово желание, а на .. червените олигарси, които го водят за носа, хампито!!! А иначе е мамино синче, богопомазан от комунистическо време..расъл в дантелки ...в магазин не е стъпвал..и не знае къде расте ..хляба!? После не се е напрягал да учи например ..защото всичко му се е полагало ..чак сега си признава, че тръгнал да се учи и то от ...царя!? Пълен безхаберник!!! Нека да го пускат да се кандидатира .. поне 45 години стигат да се учи!!! Жалък ..чак стратега Лилов ти набива в канчето, че трябва да се махаш .. и само ти не го проумя!!!

Станишев и като премиер е много над ББ. Сомочувствието му било голямо, а на ББ какво е?!Интервю с бившия кмет на София Петър Междуречки: ....- Премиерът Борисов, при откриването на учебната година в УНСС заяви, че той е проектирал и построил метрото, че това никой не трябва да забравя, и че стократно е заслужил генералските си пагони. Какво ви гневи в думите му, г-н Междуречки, какъв е вашият коментар? - Накратко: Смях в залата. - Но залата не се смееше, тя аплодираше. - Да, високоерудирани преподаватели се смееха угоднически... Но твърдението му няма нищо общо с истината! То е обида за стотиците хиляди проектанти, архитекти, инженери и обикновени строителни работници и специалисти, които над 40 години работиха за този проект. Що се отнася до генералските пагони, по-добре е г-н премиерът да не засяга въпроса - пагоните си той получи по царска милост и президентска воля. Ако неговото твърдение е истина, в България от генерали няма да може да се разминем, особено за построеното в проклетото минало. Но да поговорим за метрото. Няма никакво съмнение, че пускането на първия му лъч Обеля - Младост е знаменателно събитие. Но то не е резултат от последните четири, а от последните 40 години неуморен труд на посочените вече от мен професионалисти. И е важно софиянци, а и обществеността на цяла България да научи истината за софийското метро...

STANICHEV E NEPRIYATEN ELEMENT S PLEBEISKA USMIVKA. BOJE,POMOGNI NA MAIKA BALGARIYA DA SE OTARVE OT TIYA PARAZITI GNUSNITE KOMUNETA.

Taka izglezhda i ot strani!

glupak, zaradi teb stradat tolkowa hora i pak wiri6 nos, zawri si go otzad tozi nos

Проблема при него е , че има прекалено голямо самочуствие без никакво покритие. Пълен инфантилен дебил !!!!!!

Ха,ха,ха!!!Много ме разсмя!!!

Станишев е много над всички които го плюят.Водеше правилна политика.Балансираше между десните-либерали царисти,капсолиранит депесе либерали и някой личности с амбиции на много знаещи в БСП.Успя да Вкара България в ЕС,гарантира икономическа стабилност.Само за това заслужава адмираций.Корупцията не е негово дело,но той ще обере негативите.БСП ще я бъде с или без Станишев.Важно е да се направи точна оценка на случващото се в държавата.

SERGOOOO SMESHEN SI CHOVECHE,TI SI KRAGLA NULA!

Този кога ще млъкне най-сетне?

bravo i az te podkrepjam.....taka po burzo shte zarovish socialistite....