Станишев заговори за предсрочни избори

Не изключвам местните избори да бъдат съчетани с парламентарни. Това заяви по време на срещата си с актива на БСП в Перник лидерът на столетницата Сергей Станишев, предаде "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Станишев заговори за предсрочни избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ли някой от БСП, който да заведе това момче на доктор!? То съвсем сдаде багажа.

Нагъл, по -нагъл, най-нагъл...Станишев Серго, не ти ли е рано още за деменция?

Ха де- ИЗБОРИ ДО ДУПКА! И СДрасти, и БСПари, и ГЕРБоваци, и Атакисти, и ДУПЕСари и РЗСари в Дупката! Само вземате пари за скандали! Вие ядете-ние гледаме, вие зеите-ние слушаме, вие серете-ние се задушаваме от вашата смрад! СТИГА! СТИГА! СТИГА!

слушам го и в главата ми се прокрадват мисли за натъпкване на динамит в нечий червен гъз...

Гладна кокошка, просо сънува.

този май иска да си намали креслата като бройка в парламента които на миналите избори със зор получи

Тоя е луд След още едини избори БСП няма да влязат в Парлмента. Пенсиите намалят, а ще е трудно като не са на власт да купуват цигански гласове

Дебелочие, гьонсурат и лицемерие. Това е по-нежната част на социалиситическия елит

тоя къде живее......

съвсем е сбъркано, непрекъснато с фенки бабички!

Отново идиотска новина от Перник.

БСП-некадърност и продажност,ДПС-нагло и селска хитрост,НДСВ-алчност и тарикатлък,а като комбинация-леле мале.

Тоя вече не знам как да го коментирам! То бива наглост и плиткоумие, но това просто минава всякакви граници. Сергъзчо, как по-ясно да ти го кажат хората да се скриеш някъде? Никой не иска да чува повече за теб! Набий си го в кратуната!

Другарю Станишев, видимо и по действията ти всеки психиатър може да прецени , че имаш нужда от нас.Ако в най-скоро време не потърсиш тази помощ, не искам да те плаша, но те очакват старини в нашите специализирани заведения.

Евала на Станишев - толкова много приказки и нищо да не кажеш, направо си е талант! :))

Браво Станишко! Браво Дмитриевич!Машала! Евала! Че то ако беше за предс рочни избори трябваше да ги направим преди 2 години - поне нямаше да за окрадат над 5 млрд лева и ЕС нямаше да и спре 1 млрд Евро. Такива приказки показават едно - или абсолютно неразбиране на ситуацията, или пълна демагогия спрамо собствените си членове и симпатизанти. Не казвам избиратели, защото както е тръгнало при една такава въпиюща демагогия и членовете ан БСП нама да гласуват за тях. Иска му се на Дмитриевич да клати лодката - това е единственият мъ начин да се реанимира като политически труп. Защото много добре знаем какво се случи с неговия предшественик Жан Виденов - никаккъв го няма, а май вече и не е член на БСП. Но този път нещата са различни. Този път Станишко и висшата номенклатура на БСП отидоха твърде далеч. И сега ги чака възмездие. Не можахме да ги свалим насила, както през 1997 г. но това не значи че нама да го отнесат. Особено след наглото си държание преди изборите, по време на изборите и след тях. Позицията на висшето ръководство на бСП в момента е абсолютно неадекватна. Те имат една подкрепа от 10-ина процента и не осъзнават че всякакви репресивни мерки срещу тях ще бъдат подкрепени от огромното болшинство. Не за друго - народът иска разплата, иска някой да го отнесе, иска хора в затвора. Това е. И всякакви опити за безредици и смутове ще бъдат смазани по най-жесток начин. Защото ББ не се шегува. Това не ви е Царя със западноевропейското възпитание на аристократ. Това е момче от крайния квартал, което е израстнало с побойща и футболна топка. И оня глезльо Станишко, дето от сукалче та чак досега го дундуркат бодигардове за държавна сметка, нищо не знае. Той си е путьо и путьо ще си остане. Не Путин, това е друго, а путьо. Един съвет другарю Дмитриевич. Гледай Доган и се учи. От изборите една дума не е казал. Скрил се е някъде в миша дупка и чака да мине бурята. Хитро, но е усвоил принципите на вашия вожд бай Тошо Да се снишим, пък после ще видим, така казваше той. А така БСП ще отнесе големите шамари.

За последните 20 години, аз живях най добре при Станишев! И вие които толкова яростно го плюете СЪЩО!

Отново си намери подкрепата от Перник. Перник е енблема на определена прослойка от нашето население. Освен работническия произход, с който БСП се гордее, но очевидно не е за гордеене, Перник се слави с прочутите си голфаджийчета, но и останалите автомобили от този град не са много назад в класацията по глупост. Перник се слави и с грозотата си. По-отвратителен град може би има в страната ни, но сигурно се казва Димитровград, където хубавелко Станишев също ще е много добре промотиран. Така ме е срам заради тази пошлост, че имам само едно единствено успокоение: нито Станишев е българин, нито избирателите му са представителни за родината ни. Просто са чума, която не отмина много бързо. Е, вижда се, че последната епидемия си намери лекарството - самоунищожиха се, като не успяха да повлекат докрай целия народ и това стана благодарение на ЕС. При всичкия натиск от ЕС пак се появи тоталитаризъм и политичски протекционизъм, пак излезе некадърността им да правят просперитет, пак нямаше кадри да сметнат едни кьорави проекти за усвояване на стотици милиони... Ясна е картинката: с хората от Перник няма да влезем в Европа, няма да забогатеем нито в джобовете, нито в главите. ББ беше прав за 'материала'. Имаме доста генетично увреден...

Този човек толкова се е заблудил,в Перник не искат и да чуят за него.

Абсолютен гей. И физически и духовен.

МНОГО СМЕ! СИЛНИ СМЕ! ;)

От ден на ден се уверявам,че този става все по-голям смешник.

От любопитство отидох да видя тия пернишки активисти от младежката организация на БСП в Перник, които бяха на срещата със Станишев. Младежите бяха: червената кметица на Перник Росица Янакиева, небезизвестният в града ни Нено Темелков (бивш незапомнен с нищо депутат), бившия вече областен управител (и с него и без него...), двама добре облечени цигани и една дузина млади келеши и келешки - кариеристчета на не повече от 20-22 години! Всичките бяха облечени като манекени на абитуриентски бал. За мен най-шокиращото беше, че въобще имаше някой на тая среща след всичко което излезе за управлението на триглавата ламя след изборите!

Може и да има предсрочни избори, но БСП няма да закачат. Най-много ДПС да закачат, но се надявам на нещо по-позитивно.

Чета коментарите и не мога да повярвам на ушите си. Та то в БГ е пълно с хора всезнаещи, капацитети по всичко, на които нищо не им убягва и на всяко нещо определение могат да турят. Ерго, в БГ е пълно с комунисти, защото само те имаха и имат претенциите да знаят всичко, и да говорят от позицията на истина от последна инстанция. Като пишете, поне се и четете. Ама то още Рамзес го е казал - Много пишат, малко четат. Май е прав ББ, че с такъв материал държава не става. Хайде, сполай ви....

Не изключвам и БСП да не съществува до местните избори , хахахахаха

Уверих се: ТОЗИ Е ИДИОТ

ДВОУМЯ СЕ КОГО МРАЗЯ ПОВЕЧЕ, МАНАФА ДОГАН ИЛИ ПЕДАЛА СЕРГЕЙ

Той и местните ще загуби , ако не ги фалшифицират.Само на това са добри.

Тия боклуци пак искат на софрата. Не наядоха се.

Интересно ми е какъв друг интерес има БСП от интересите на народа?Да.БСП трябва да бъде смачкана,както вие по места мачкате всичко,което не е с вас или е против вас.Вие не приемате различията.Единствен грешка на правителството на Борисов досега е,че не прави чистка по места.Ако правителството не изхвърли комунистите от позициите им има много да пати ,а и ще загуби подкрепата на милион електорат.Повечето нормални хора очакват тези,които доведаха България до крах,да бъдат отстранени и пратени на топло.Засега това не се случва.Борисов сериозно трябва да помисли по въпроса.Аз помня думите му,че ще гони Доган и Станишев до затвора.Да,ама това влиза в страхотно противоречие с последните му думи,с които подкрепя избора на Бокова за Генерален директор на ЮНЕСКО,както и това,че ще прави Кунева посленик на България в ЕС.Аз съм твърдо против,бивши и настоящи комунисти да бъдат поставени на такива позиции.Това противоречи на интересите на българския народ и работи срещу демокрацията.И все пак аз ще имам търпение 100 дни.

Тези 100 коментара хранят вампира СерГей! Дали са добри или лоши, няма значение - важното, че проявяваме интерес към него. Голямата мъдрост е: Убий простака с мълчание! Предлагам, като видим негова снимка с изказване, да не му обръщаме внимание! За умрелия или добро, или нищо!!!!

Станишев ти си политически мъртвец скоро и партията ти ще те последва.УРааааааааа

Услади му се , но и боли когато му разкриват далаверина те и ограбването на народа.Най добрия комунист е този на беси- - то.

МАЗЕН, НАХАЛЕН, НАГЪЛ, КРАДЛИВ, ОТВРАТИТЕЛЕН ПЕДАЛ!

столетницата няма здрав инстинкт, а има здрав чугун в главата, от там тя заразява и избирателите си, и те вече столетници, ако телом, то духом чугунени. Противен тип е Станишката, без грам реална преценка и мноооого нагъл. Мисля, че той загроби окончателно лявата идея, замествайки я с командаренето на олигарсите, страшен геноцид над старите хора, издевателствайки над тях приниждавайки ги с манипулации да гласуват за него, превръщайки ги в перфектните мазохисти. Не мога да разбера защо тези комуняги толкова са жестоки към Родината си...

Станишев,ти не си жалък,а просто нищожен...

Интересът на БСП няма нищо общо с интересите на народа!!!! Тоя изрод докога ще ни лази по нервите???? Или това му е целта - като не може да краде, опитва се да тормози хората...Важното е да върши злини постоянно.

Искам си моя серГЕЙ-чо пак да ни е премиер! С БСП напред! ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ!!!

Само една дума за него - тази, с която поздрави през зъби хората от ГЕРБ едно време в министерския съвет: Смешник

ДЕБИЛ.

сергей червените бабички отдавна измряха така че не ставай смешен

Рядко в този форум мненията на толково много и различни хора са учудващо единодушни! Явно, че на СС вече няма кой да му се върже на безпочвените алабализми, освен някоя дементирала бабичка и не-натакована комсомолка от младежкото БСП / Бърборене със Сергей-Проповедника/

Много добре тук във форума се открояват тези, които са толкова прости, че даже не могат да го разберат! И, от друга страна, демонстрират моралните ценности на антикомунистите и антисоциалистите! Това е електората издигнал сегашното управление над нивото на неговата некомпетентност! Лява алтернатива в България ще има независимо от дивата омраза срещу нея! Тя едва ли ще се изгради на основата на БСП, но ще я има! БСП се изложи не толкова с некадърно управление, колкото с това, че не управляваше така както очакваше нейния електорат! Носталгията по социализма не е безпочвена, а почива на сравненията и констатациите, че тогава се живееше по добре! Труда на хората не отиваше да осигурява охолен живот на разни новобогаташи, мутри, олигарси и пр.

Абе видяла жавата че подковават коня и тя се наредила до него......Нямам какво да кажа, тоя обратния да вземе да се скрие някъде, след това управление е Доган дълго ще има да си го спомняме....а и както са окрали всичко в края на управлението си от къде намери очи да се показва и да говори тези глупости?

Леле като гледам колко писания в нета за тези тъпи шибаняци комунистите! Пичове, защо им правите душевна чекия на тия копелета като ги коментирате! Оставете ги да се осерат окончателно и да им гледаме сеира, но като пишем ги караме да вирят лайнания си нос. Начего с този мазен долен педал серГЕЙ.

Че то, ако алтернативата на някое управление ще е БСП, направо да обявяваме държавата в ликвидация, да затваряме кепенците и да дигаме гълъбите нанякъде. Където и да е. Само да не е в държава, където на власт е БСП.

Леле, тоя си вярва! Приказката за лъжливото овчарче - някой разказвал ли му е, или всички приказки, които е чувал са от съветската класика - за Иванушка дурака - глупака?

серГЕЯ,ЕГАТИ ТЬПИЯТ КУЦ ПЕДЕРАСТ,ВЗИМАЙ СИ АПЧЕТАТА !