Станишев: Неизбежно е разочарованието от новата власт

За мен не е самоцел да бъда председател на БСП - това заяви лидерът на партията Сергей Станишев пред пред БТА в Шумен в отговор на въпроса какво очаква от предстоящия конгрес на партията през октомври.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Неизбежно е разочарованието от новата власт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ха ха ха маитапчия

Нека ГОВОРИ. Трамваят му е празен. А на Бойко метрото ПЪЛНО.

Стига толкова глупости. Като другите са малоумници, ти трябва да си с много акъл-де го събираш? Колко били нарастнали пенсиите? По добре попитай - как? На кой не му беше ясно, че увеличиха пенсиите популистки? Как в условията на настъпваща криза се увеличиха, при условие, че по силата на нашата осигурителна с-ма работещите заработват пенсиите на пенсионерите. Значи обема на икономиката се свива заради кризата пък пенсиите се увеличават. Да ама за сметка на резерва, който накрая за нула време се изразходи предизборно(и окраде като за последно, защото знае ли човек, пък и виж какво стана: загубихме изборите и хубаво, че взехме каквото се полага). Целта беше да си осигурят втори мандат, пък после ще видим. По отношоние на влизането в Европа направо не мога да повярвам, че има хора с толкова къса памет: през 2006г. закъсахме и за малко да не ни приемат в ЕС. От притесненията, че Румъния ще ни задържи, се оказа в един момент, че се отзовахме зад тях и за малко ние да ги задържим за членството. Смешки: членството беше подготвено от предните две правителства, а накрая за малко да се оттървем. Пък и ни приеха по политически причини, за което после май съжаляваха. А тъй нареченото развитие на икономиката се дължеше на унизителното рекламиране на БГ като място с ниски разходи за работна заплата, с което ни рекламираха комунистите и нарастващия ръст на инвестиции, поради това, че все пак станахме членове на ЕС, със всички плюсове от това, но Станишевите хора не можаха да усвоят парите от Европа. А заради крадене и ни ги спряха даже. Какво развитие на икономика без инфраструктура-в пресата излезе предположение, че някои компании може да напуснат България заради липса на шосета-то иска да докараш суровини и да отведеш произведените вече продукти, ама не с магарешки каручки. Е сега чакат Бойко да се замота, през цялото време ще слагат прангите и ще се надяват заради такива многоумници да се върнат на бял кон след 4 години и тогава пак дупе да ни е яко, защото колчем са управлявали другарите България все процъфтява.

Серго, млъкни вече - това да не ти е като да те оправя шефа на Здравната каса в кабинета ти - по-сложно е...

Че не става за политик не става, че е обратен и това както и да е- все шак е човек, ама да спре да се изживавя като че ли е някаква личност- това леке моля ви се пак ще ми прави с цялата си наглост коментари за какво ли не- че ти продаде всякакви интереси български за жълти стотинки и сигурно за едно таковане от Доган бе, поне малко да се беше засрамил, ама как да го направиш, като си син точно на такъв , за когото тази думичка не същаствува- само подмазването и лигавенето признавате и затова и народа те изрита така- много си нагъл и продължаваш да се държиш нагло. Съмнявам се дали имаш и грам възпитание- май си леке комунистическо само, нищо друго няма в тая тиква на раменете ти....

като махнете голямите разкрития като не розовите бмв-та и други подобни дъвки за малоумници и реална и честно прецените с колко беше намалена безработицата ,сколко нараснаха п енсиите, как се рлазвиваше икономиката, приемането в

И ти се скрий глупако. Що плашиш с Бобо - плаши с Гейчо. Прав е човека - колко народ напусна заради ниския стандарт в България, а? Комунягите държат народа на ниски заплати, ама те притурят в джоба бая парички, научаваме в последно време.

За какви ни смята този умник''.С пенсията си през 2001 година можех да купя много повече неща ,отколкото с тази след 05.07.2009.От близо 9 милионо българи 1 милион бяха комунисти.Останалите трябваше да превиват гръб и да работят и заради тях.Независимо от интелектуалните качества ,те бяха смятани втора категория граждани,не хора,и съответно недопускани да ръководни длъжности.Затова всякакви спекулации от рода ,че е направено нещо в областта на социалната сфера от довчерашните синове и внуци на комунисти,днешните псевдокапиталисти,са лъжи и измама за набиране на наивници.Всяка близост с Русия на Мендель и Путин е каетастрофална за България.От североизток идват само студени ветрове и пресметливи политически ходове.Нашият път е европейски , а не диво-азиатски.И ,ако до преди месец България се управляваше от руско-немски-еврейск турски,председател на Народното събрание наполовина евреин и цар срам за монархията,днес е време начело на страната да бъдат само българи-независимо селяни или граждани ,но с достоинство и чувство за отговорност пред обществото.

а стои си там че кат се върнеш Бобо може да те опраска пред НДК смехурко смотан

Като се замисля, че заради такива хора, съм напуснал България и живея толкова далеч от семейството си, направо ми се насълзяват очите ! Бих те обесил като куче насред НДК мамкати мръсна куче педераско!

Бате Серго обувай червените прашки в клозета зад джамията те чакаме Твой Авер

Прави ми силно впечатление от тук пишещите,че тези ,които сипят ругатни ги отправят към Станишев(което си е съвсем заслужено).Останалит в стремежа си да адвокатстват на червеното недоразумение също са щедри в обидите, но забележете-спрямо критикуващите милото крадливо другарче.Та какво е заключението:щом нещо не оттърва на червенокожите веднага започват да ни разправят колко сме прости,неграмотни,тъ и т.н.Манталитетът им винаги е бил такъв,само те са хора,останалите са нищожества.И 1000 години да минат пак ще са си същите,не разбраха, че хората ги мразят и за това,че винаги се мислят за нещо повече!И много моля за необразованост да не говорите,че сигурно 80% сте потомци на хора ,които и името си не са могли да напишат,ама великата революция ги облагодетелствала за сметка на по-кадърните и по-грамотните! Да не говорим,че БКП е партията,която изпрати интелигенцията,пък и всички що годе грамотни в лагери! Много моля да не говорите за необразованост, в устите ви това звучи кощунствено!

Вярно е че от чужбина, от Германия, много неща не убягват. Но моля ви г-да социалисти/комунисти след като загубихте половиния свят поробен от всепобеждаващия комунизъм и вечната и нерушима дружба със ССР, международната солидарност и ръководната роля на Партията сред пролетариата и т.н. все бабини дивотии, ПИТАМ: НА КАКВО СЕ НАДЯВАТЕ ВСЕ ОЩЕ ??? Че пак ще се върне по-бедния ви строй и световната комунистическа система ? Сигурно сами се смеете на глупавия въпрос. Но имам и друг въпрос: ТВЪРДИТЕ ВЕЧЕ ВНОГОКРАТНО ЧЕ Б.Б. И ИВАН КОСТОВ И ДОРИ СИДЕРОВ ЧЕ СА КОМУНИСТИЧЕСКИ МАРИОНЕТКИ. СЪЩЕВРЕМЕННО ГИ НАРИЧАТЕ КРАДЦИ И ЛЪЖЦИ. Ами щом са ваши хора защо тогава им се зъбите и ги обиждате ? Нали сте другари или сте господа-социалис Защо се кръстите в църквите щом не вярвате в Господа? Защо умирате? Айде, моля, умирайте наведнъж в общ гроб с петолъчка отгоре.

Ей, браво бе, един подръжник на комунистите дето може да борави с компютър да се появи във форума! Ама рядко сте. То защото с Правец 8 не можеше такива работи да се правят, затова малко сте поизостанали. Ама нямаш право: 45години и още няколко правителства в последните 20 години пак малко напочтенно(не казвам мръсници!) ни управляваха, ама сигурно щото от вашите и ти харесваха. Пък за простотията, той и един другар беше с тройки в училище(оня дето се здрависва с партизаните на площада и хората се гледаха учудено и се питаха, кой тоя), обаче от Априлския пленум до края ни управляваше, ама за това нищо, а? Скрий се да знаеш. Никакви изводи не сте си направили. Тоя лайтмотив за парите на Цветелина и Бойко е от предизборната ви кампания и всички повтаряте идеологеми от лозунгите и вестниците ви като папагали без да се замислите, щото така сте свикнали, но този път не уцелвате: не разбрахте ли защо загубихте изборите? Жалко! Омаскаряването е комунистическа хватка, ама хората вече не щат.

Абе пич аз мислех че извънземните напуснаха Земята,ти кво още правиш тук айде махай се вече започваш да пречиш

Е, и Станишев откри Америка! Всяка власт предизвиква разочарование, защото предварително се обещава всичко, а после не се прави почти нищо и...се започва наново. И стига с тия 100 дни! Разочарованието идва от това, че всяка нова власт се представлява от хора, които идват да управляват държавата без да знаят какво представлява тя и що за дейност е управлението. Така беше и със Станишев и с другите преди него. Никакви 100 дена! Ако управляващите знаят какво трябва да правят и как да го правят, то това трябва де е още преди да заемат постовете си, а не след това да разбират къде са се озовали. След 100 дни добрите управляващи трябва да предлагат вече сериозни резултати от работата си, а не да казват, че вече са се ориентирали за какво става дума.

Е, като ги е захапал тия пенсионери другаря Сергей та няма пускане! Както се казва - удавник за сламка се хваща! А за спрените ЕВРОСРЕДСТВА - ни вопъл ни стон! За другарката МУРГИНА - мълчи като комунист на разпит! А за коалиционните си съкрадци също нищо няма да каже, защото такава е повелята на доброто му възпитание! СРАМ, СРАМ, ГОЛЯМ СРАМ за СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ИДЕЯ!!!

Защо не млъкнат за няколко години БСП, ДПС и подобни комунистически креатури? България е най-бедната държава в ЕС с най-лошото здравеоопазване и е известна с това че, комунисти, ченгета и мутри приватизираха и контролират всичко, успяха да изперат парите си и с безумните си строежи и проекти унищожиха безценната ни пророда и здравето на хората!

Как може само да плюйте по предишните...ми вашият Бойко Борисов крадец на n-та степен много го защитавате без да му искате сметка от къде са неговите парички и на приятелката му Бориславова??????Бой е мръсник и то от класа, но скоро и то много скоро ще го разберете! Тогава какво ще кажете????За простотията му няма да говорим!

Ми то няма вече СССР. С това му поведение и Путин няма да го приюти!

da kradesh li shte ti e silnata socialna politika...toj za 4 godini ne uspja da pokazhe socialno povedenie, sega na dumi pravi mnogo toz chovek....

Ама и този е един тъпанаr, именно подобни приказки, предизборни клипове и др, ме провокираха да гласувам срещу тяхното управление.

Те го гонят от селото, той пита де е на попа къщата. Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, комунист, СерГей - ей това ми е градацията за думата наглост. Като си много обичан и тачен Сергейчо, що не се кандидатира за кмет на София, да видиш цифровото изражение на народната любов :)

Станишев е най-стабилиният от напъващите се в Партията. Той е непоклатим - говори само премерени думи. Затова е толкова непоносим за другите в Пратията, а за другите е руски шпионин. Да, ама сега и Първанов застава до него - и стават непоклатими!

Идването на новото правителство,съставе от бившите комунисти-ренегати /Б.Б.Ц.Ц.иЦ.Цач./ се дължи на ниската Ви политическа грамотност.Въпреки,ч сте млад,г-н Станишев,Вие все още не можете да схванете,че сте носител не на лява а на дясна политика.Ако материалните Ви възможности позволяват,ще е най-добре да повишите своето образование,но не с такива изкуствени науки,каквито са правото,икономиката и политическите на уки,а с нещо наистина сериозно.Тогава ще разберете и препоръката на Наполеон Бонапарт/1769-1821/ не прекъсвай своя противник когато той прави грешки.

Докога ще повтаряте едни и същи ругатни?Ами измислете нещо ново - нали затова ви плащат.А ББ когато запази валутния резерв, без да го увеличава, обадете се.

Абе тоя още ли на мъж се прави??Цяла държава разбра,само той не чул!

VAZMOJNO LI E DA IMA TOLKOVA NAGAL I BEZO4LIV JIV 4OVEN KATO. SATANI6KATA

както и от старата :)))

бат серго е сред най-разочарованите

ТОВА ИЗКАЗВАНЕ НА СТАНИШЕВ ПОКАЗВА ЯСНО ЩО ЗА НИСКОКАЧЕСТВЕНА СТОКА Е!

Да подкрепим човека да си остане председател на БСП. Никой не може да съсипе до каквото се докопа по-бързо от него. В случая - чудесно и полезно!

ще видим и бат Бойко какви ще ги свърши. Я се погледнете колко сте неграмотни. На такъв народ никой не може да му помогне. Не ви прилича да коментирате колко грамотен и компетентен е Станишев- не можете да го достигнете. Тъпанари!

ne stiga ,che sasipa darjavata mi sega ima naxalstvoto da dava komentari za tezi kade ot nishto se machat da sazdadat neshto !!!KASMET NA NOVOTO PRAVITELSTVI I ZA SEGA EDNO GOLQMO BRAVO!!!VQRVAME VAV VAS I ZNAEM CHE VIE MOJETE ........

дали е неизбежно или не теб това какво те засяга ,ти нали надроби достатъчно вкусна попара да сърбаме

Станишев, тиси най-голямото разочарование на България в последните 10 години, а това за което говориш е разочарованието на комунягите, че най-после ви спряхме кранчето и вече не можете да ограбвате и крадете България.

Станишев,май нещо се размечта...

Така наричащ себе си - дон цеци - първо се ограмоти поне минимално, полсе изказвай мнения тук, педераст загубен!

Много ми е любопитнио на следващите избори коя прогноза ще се сбъдне, тази на Станишев за разочарованието или тази на бившата му колежка Т. Дончева че БСП няма да мине 4%....

И да има разочарование, то не може да бъде толкова огро-о-о-омно, колкото разочарованието от неговото управление /ако изобщо може да се нарече управление безразборното разграбване на държавата/.

tapi gnusni mafiot- komunisti vyn ot BG!

grada vi e razkopan i e golqma galimaciq mnogo e humno i zadrasten kato vas. Tova ne e grad za jiveene ,a za otka4ane i vie ste otka4eni. Razhodi se iz cvetniq kvartal-nad stadion Spartak i shte se UVERISH v tova koeto kazvam

sashto go dopuskat waobshte da gowori

Факта, че целият народ го плюе този Сергей, а той не му пука и продължава да изказва мнения, говори, че не му пука за хората и не се интересува от тях, а гледа само някакви собствени илюзорни интереси---- болен мозък -това е!!!!

По-голямо разочарование от това, здраве! Млад, образован човек, но какво направи за народа си??? Какво добро и справедливо се случи по време на неговото упрвление??? Май продължиха да крадат- червени, жълти ;, розово-лилави и всякакви. Това момче, съжалявам зависимостта му,а може би го е страх, че ... Ама народът се произнесе!

прочетох само заглавието, /нямам нерви да чета текста/, и ми е достатъчно да се погнуся от този изрод!

Неизбежно е да започне да настъпва разочарование от новите управляващи,. И всички отново , единно ще гласувате за МЕН и моята партия..)..и другаря Доган.. ...Ех, мечти, мечти, Гея..)) ....... .. продължава и освен ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО на справедливостта, на дневен ред стоят СОЦИАЛНИТЕ проблеми и ИКОНОМИЧЕСКОТО развитие на страната..)))))) справедливостта изисква НИТО ЕДИН наш другар-да не влезе в пандиза,нито един милион да НЕ им се конфискува,да не бъде пипнат и братко, и доган, и Р.овч,. и р .петков,...и всики доблестни другари- без предварително да е ПОИСКАНО страхливо разрешение от ЦК на БКП-бсп.., от страна на СЪДЕБНАТА власт- дали може да ги осъди УСЛОВНО...))) ... А икономическото развитие се крепи САМО и единствено на другарите от ДС, техните деца, руските агенти и ..абе на семето комунистическо, на НЕГО трябва да се кланяте..))..ДРугари и кой е по- социален от другарката Масларова?? Така социално се грижи за интересите на ,,мъжа си ??.. Изобщо другари, само с БКП- напред...)) , за НАШЕТО благо,, ........... разочарование винаги и от всеки МОЖЕ да има..Това обаче не значи, че бандата на Гея отново , ще ни ..очарова..))

болшевишките ти брътвежи омръзнаха на всички - махай се , че хората те разбраха теб и партията ви колко струвате - разочарованието идва от вас и 20 годишният ви бандитски преход на крадци и измамници