Станишев: Ако бехме бегали, да бихме умряли

През тази година ние особено се нуждаем от повторно презареждане и пречистване, защото на парламентарните избори БСП и Коалиция "За България" претърпяха тежко поражение.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Ако бехме бегали, да бихме умряли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Големи тарикати са тия от серГейковото апаратно тяло! Нито една оставка от екипа с европейско лице - Ха-ха-ха! За тях кадрите и кадърните нямат значение - важен е апаратът! Ако ББ испълни и половинанта от обещанията си тия и да бегат и да примират в следващия Парламент ги НЕМА!!!

верно е гей, по-добре да бехте умрели! ти, секс символа на комунистите съществото дърева, тези 118 чевени отрочета-идиотчета, 30 000 престарели фенове и другите още 300-400 чугунени чутури.

Много си малък и очевидно не съвсем умен,за да доназнайваш и се досещаш за някои неща.Майка ми и бабите ми са живели ПРЕДИ комунизма за да бъдат омесени с комунистите.Дай ми някакъв твой адрес за да си поприказваме така,на саме, да ти разкажа много неща за комунизма,комунистит и гъзоблизците им.Ако имаш акъл ще разбереш.А до тогава бъди здрав,умен и късметлия.

Уважаеми, въпросът ми Самите думи чуждици социализъм и социалист са нелепи лъжи. Защо не ги преведете на български? се отнася само до думите, а не до понятията, т.е. разбиранията. Българският език е един от логически най - пълните в света. В него е трудно да се намери място за нелепости. Затова за споменатите две чуждици са непреведени и до днес, а има тълкувания от рода на обаче, понеже, защото и заклинания, лишени от съдържание. Великите ни деди пак ни помагат! Създали са така речта ни, че в нея за безсмислици да е тясно.

те са опасни търтеи, защото бащите им са грабили яко народа, та и те по индукция са същите.Аман от тая измет, те си мислят, че като грабят народа, упражняват важна и читава функция, демек им се полага това, леле колко са лишени от чувство за полезност и тропизми... а още по-лошо е, че затъпяват експоненциално и са склонни към затлъстяване!Ужас!

И да не бягате, вече сте умрели.Никой здравомислещ българин, няма да застане вече с Вас.Човек трябва да е силно заблуден за да не вижда, че сегашното БСП е партия, която се ръководи от корумпирани и лицемерни хайдуци, които използват доброто име на комунистическата идеология за да грабят народа си.това са изчадия на изроди, които трепеха собственият си народ след девети за да вземат властта и да грабят .Тогава се развихриха неуките цървулани, които избиха българската интелегенция и присвоиха техните имоти.Сега техните изучени, но грабителски настроени изчадия, се върнаха в страната и яхнаха ръководството на партията и за един мандат управление на държавата, я разсипаха.

бе то за бегането; едни други забъркаха едни л.... пък после първи побегнаата чак в Москва.Тия дето им поверваа като поп Андрей ги разтреляа и изгниа без вест и кост.После другите се върнаа и 45 на управяа, за да дойде и Сер гей да оправя дворчето.Ето отново приказката за зелника,или както казваше Радой: Първите паднаха в кърви-последните станаха първи Хайде отново да прочетем Как се каляваше стоманата и да я преосмислим през епиграмата на Радоя

Стига ма, сега другите ти пречат- дедо ти Йоцо ти заемал мястото за писане? Кажи си направо, че главата ти е куха и няма мисъл да изкаже... от това по тъпо-оправдание не бях чувал и чел...

До (м (02.08.2009 г. 13:09ч.)прав си, ще направя само едно доуточнение. БСП си загуби електората от възрасни хора, защото ги умори със социалната си политика, която няма нищо общо с политиката на социалдемократически партии от Европейския развит запад. Освен това БСП ги лъжеше буквално тези хора, че ще им създаде добрата социална база ,каквато Блъгария имаше при социализма. А тя беше много добра и напълно идентична със социалната база на Западна Европа. А БСП направи обратно-във всичките си управления тя унищожи това, което БКП беше направила в материален и социален план и може от това ада се направи генералния извод, че БСП няма нищо общо с БКП( освен някои деца на бащите си)нито е лява партия.. Бизнес елита на ГЕРБ и СК означават очно това, което аз говоря по-долу- това е олигархията на тези партии и те са нейния бизнес елит.Нашата новосформирана олигархия държи целия едър бизнес и нейните капитали са натрупани по най -незаконен начин, без един елемент на демокрацията ,чрез пладнешко заграбване на държавна собственост.Но и същия бизнес елит има БСП, ДПС и НДСВ-всички те са партии ,участвали пряко във властта и използвали това да си създадат олигархия от най-долнопробен начин и вид. Сега народът ни гласува за ББ защото не осъзнава, че олигархията никога не е работила за народа си , а само за своя джобТой не знае , че в страните с развита демокрация на Европейския запад олигархия няма и богатите хора нямат политическа власт и не управляват.

Дедо Йоцо, че то от теб тук може ли да се намери място за нормален коментар? Обсебил си дир-а навсякъде с великите си прозрения за вся и всьо. И много интересно как точно реши, че съм страхлива крадла с нечиста съвест? Ха-ха-ха!

Вие без да бегате сте пак умрели.

РостиСлав:че,ати кога ще престанеш да гледаш в моята паница и да ме обсъждаш? Не е ли време да се понапънеш и измислиш нормален коментар по темата, вместо да гледаш встрани да обсъждаш другите форумци? Нищо лично, но твоето поведение показва освен тъпизъм, но и много страх от бъдещето- страха на крадеца с много нечиста съвест

до вв заобичаха китай защото с един клик на мишката и великата демокрация наречена сащ няма да съществува.друга ми беше обаче мисълта тук много се плюе по социалистите,но като гледам какво става в страните от стара европа и най-вече във великата и любимата сащ май социализма и комунизма е дошъл на власт.

Боже колко помия и нечистоплътност в горните изказвания, а какви ли са душите им на гОре пишештите? Само за тяхно сведение бабичките/разбирай пенсионерите/ са 2 500 000 и ако 200 000 са червените гласували за БСП, къде отидоха другите при тъмно сините реститутки ли ? или при тези дето чакат Б.Борисов да ги оправи? Е да ама са доста старички за тая работа , а пък за пенсиите от сега нататък ще гледат и чакат повишение през крив макарон. Да им е честита победата на тях и новите бизнес кръгове на Борисов и СК, които сега ще изместят обръчите на Дуган.

На следващите избори ще сте още по-умрели.

социализъм и социалист са нелепи лъжи. Защо не ги преведете на български? /// Малко по надолу има отговор за същността на тези понятия:Всеки, който иска да разбере световната еврейска политика, трябва да си изясни, че болшевизмът и комунизмът не са цели, а средства за унищожение на гоите (европейците - неевреи), и тогава изведнъж ще ви стане ясен вътрешният смисъл на комунизма, на еврейския равин, Маркс. Или СОЦИАЛИЗЪМ се нарича планът, а СОЦИАЛИСТ реализатор на този план за ГЕНОЦИД. По тази причина Човечеството ще отхвърли всички последователи на Маркос и Маркс. Каква е ролята на войната и социалния геноцид, тяхната същност, се проумява чрез милиони убити и милиарди икономически поробени човешки същества днес.

Не мога да повярвам, че спорите с дедо йоцо. Хора, вразумете се, уважавайте себе си и не обръщайте внимание на този капацитет. Той има партийно поръчение да ви дразни!

Както би отбелязъл колегата анализатор при един разбор на цитата от Станищев на Бузлуджа: Значи кръжеца около Сергей е допускал да бегаме, но не е посмял защото целта е била жив-умрял да се изкара мандата-армаган от Доган-ДПС. Сега мнозина от електората казват, че ако бяха бегали можеше и да оцелеят. Но не и Защото са социалисти...И не цяла България нази гледа, а цяла България ви се смее. Хайде, бегайте сега за здраве.

Най-малкото Станишев трябваше досега отдавна да излежава присъда в затвора, където му е мястото. На всичкото отгоре има наглостта да говори, че партията му била успешна. Той е престъпник спрямо народа и трябва да бъде съден като такъв. Ако това не се случи, аз напускам. А Бойко след мен почти сигурно ще изгуби изборите.

Уважаема iva, питате ...докъде ще стигнем с тази омраза , мъст и унищожаване, затова че някой има различно мнение от моето. Ще стигнем там, накъдето води пътят на човечеството - унищожаване на най-назадничавия, най-насилническия и най-грабителския обществен ред в историята на човечеството. Да, това ще стане не само, но и защото някой има различно мнение от Вашето, а защото все повече хора са срещу социализма.. Нека обърнем внимание на израза Ви някой. Какво пренебрежение към нас - противниците Ви!. Явно ни считате за незначителни. Нека Ви напомня, че един такъв някой е Лев Толстой, мислител от такава величина, че сравнението Ви с него е непотребно. Но не някой, не една личност, а човечеството ще унищожи социализма поредната пречка по пътя на човешките същества към Човека. Представата, че хората ще вървят заедно по този път мирно, тихо и покорно, та и водени от социалисти, е лъжлива. Както изглежда от текста Ви, Вие точно такава представа имате и се опитвате да ни я внушавате. Тя не е само утопична тя е вредна и лъжлива. Тя се натрапва от социалистите за да няма борба на хората срещу социализма. Зверското участието на самите социалисти в шпицкомандите у нас през 1923 г. и в СС - армията на Хитлер, са достатъчно доказателство, че соц - приказките за безконфликтно общество са лъжа. Но като приказвате за омраза, мъст и унищожаване, да Ви напомня присъщите на различните видове социалисти омраза, мъст и унищожаване на милиони хора. Напомням Ви надписа Всекиму своето на социалистическия концлагер с пещи за хора. Напомням Ви и Трудът освобождава на друг. Но не само Вашата представа е лъжа. Самите думи чуждици социализъм и социалист са нелепи лъжи. Защо не ги преведете на български?

Сер гейчо,все си оправяте вашия двор,като вземате от нашия.То и принципа на експроприяцията пак е ваш патент за оправяне на двора

Моля, г-н Станишев да приме извиненията ми. Сега чух изказването му документално и не е допуснал никаква грешка.

Недейте ги хулете и подигравайте, моля ви! Така те се зареждат с гадната енергия за надмощие и отмъщение. Оставете ги да си поживеят - ами къде да идят с тези 200 000 червени бабички. Вече са слабовати и в ум и в разум. Моля ви, недейте ги виждате изобщо ...

Добре де, малко прекалих сега, но исках да отклоня плюенето по Партията.

По-щастлив, четейки този форум, не съм бил. Толкова попадения, толкова истини, толокова красота, толкова бъдеще за народа на България! Те, мръсните комунисти, начело с маймуната Дърева, ще го прочетат и препрочитат, за да превъртят в главите си мавнията за необходимост и същественост за българина. Е, този миг настана!!!

Никой няма нищо против членовете на партията, даже и против самата партия, има обаче много против ръководството - е много са нагли (особенно Станишев, Овчаров, Масларова, Петков). Защо ли по-свестните (Паскалев, Близнаков, Кадиев, Божинов) все са в немилост - ако наистина няма промяна дори и да могат сега да съберат 30 000 на събор, след време няма и 3-ма да се съберат.

Жените ги разбирам ,че обичат да клюкарят но за мъжете това е отвратително .Ти си точно такава мъжка КЛЮКАРКА ,бил си и ДОНОСНИК защо такъв ти е характера . Това твоето е паталогично заболяване от много гледане зад перденцата . Не забиждам на съседите ти оплювал си ги всичките навярно. Знаеш ли каква е ползата от ПРЕЗЕРВАТИВА - не е само за предпазване от болести а и да не се раждат такива като ТЕБ . Жалко ,че си избрал точно такова име, ама така е хората с тъмно име избират все подобни имена-САВА-ГОЦЕ -ЙОЦО

ДА СМЕ ЗНАЕЛИ ,ЧЕ Е ТАКА ,ДА БИХМЕ ПОМОГНАЛИ ДА БЕГАТЕ.

РАЗБИРА СЕ И ТЕХНИТЕ НЕРОДЕНИ ПРАВНУЦИ БИХА СЕ КАЧИЛИ НА БУЗЛУДЖА. АКО ДОЙДАТ НА ВЛАСТ И ТЕ ДА КРАДАТ. МАЛКО МУ ТРЯБВА НА БОЙКО ДА ПООПРАВИ БАТАКА НА БСП И ПОСЛЕ НЯМА КОЙ ДА БУТНЕ ГЕРБ 20 ГОДИНИ.СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ БСП С 10% ЕЛЕКТОРАТ.ПО СЛЕДВАЩИТЕ ЩЕ СЕ ПИТАМЕ КОИ БЯХА ПЪК ТИЯ.

хаха тая партия след 15 години ве4е няма да я има както и дъртия и електорат а 15 хиляди млади та прости ще стигнат наи много там където е НДСВ сега :)-

Обичай силно тези които обичот вярно Само БСП

На комунистите от болшевишки тип като бесепарите трябва час по-скоро да бъдат лишени от всякаква възможност да влияят чрез манипулациите си върху бъдещето на България, трябва да бъдат пресечени опитите им да ни върнат към постболшевишка Путинова Русия, защото - помнете ми думата!!! - всички тия червени крадци в червата си мразят НАТО и ЕС, това са днешните потомци на палачите на т.нар. народен съд, на убийците от Белене, Скравена, на агентите, които смазваха всеки ден с доносите си бъларския народ. Тази партия и всички нейни производни са най-големият цирей на България, който периодично си разпуква и залива хубавата ни страна със зловонна, убийствена гной. Прочее, именуващият се тук дедо Йоцо е от тяхната пасмина, това ви го казвам със сигурност.

Днес било празник на БСП, представете си, пише в календара! А днес е и празника на Нептун, като на тоя ден, според поверието, морето в лицето на Нептун взима жертви. Колко жертви даде народа ни за благото на социалистите?! Размътваха ни мозъците от малки с техните комунистически глупости.Учехме за кого ли не- Ленин,Димитров,Стали Живков- все отбор юнаци-грабители на народа. И сега комунистите, пардон социалистите продължават да мътят мозъците на някои хора.Разбирам да им вярват възрастните /над 70 год. /, но млади хора да ходят по соц.митинги и събори и да гласуват за тях, еее това си е направо жив МАЗОХИЗЪМ.

Колкото и да плюете тук ,факта ,че има партия която да събере 30000 на своя празник и то много млади хора ,означава ,че и тепърва ще бъде основен фактор с който всички трябва да се съобразяват.

Добре, е да се цитира точно. Само уточнание. Българ цяла сега нази гледа, тоя връх висок е: тя ще ни съзре, ако би бегали: да мрем по-добре!

Да бяхте избегали,добре,но ако бяхте умрели още по-добре.Октоподи мръстни.

Чета в туй дето излиза научи повече,ами той няма нито един ден трудов стаж.В партията на длъжност и депутат и накрая за десерт министър председател.Големи им са наистина кадрите ,с голям потенциал-деца на старите комунисти,всичко шестици,много акъл,много нещо.

Боже,има ли още заблудени.Старите ги разбирам ,те са зомбирани,но младите?Цял свят ги натика в миша дупка,ама те като мишките,пак се подават от там.Щели да се реставрират,боклуци с боклуци.Аз живях в развития социализъм,после комунизъм и знам какви лъжци,крадци и далаверажджии са.Трябва да не допуснем никога повече да се върнат да ни управляват.Сега идва ред на смяна и по места.В много от малките градчета,където управляват все още тези мекерета,се изявяват като местни феодали.Чакам с нетърпение да ги изринем и от там.Ще има дадем ние една реставрация.

Започва ерата на НОВОТО ОЛИГАРХИЧНО РОБСТВО. ГЕРБ е свил под мишница олигархията- смесена между СДС и БСП олигархия- обединената синьо червена олигархия. Самият ББ е олигарх, чийто произход на капиталите са като на БСП олигархия. Но олигархията няма цвят. БСП олигархия е луканова олигархия, СДС олигархия от управленията на Фильо и Костов. Има и ДПС олигархия която стана от прякото участие на ДПС във властта с бъркането в кацата с мед. Има и НДСВ олигархия, тя е от изнесените от луканово време капитали в лондонски банки, царските имоти и забогателите НДСВ дейци по време на управлението им. Тези четири олигархия сега се бият за повече власт( министерства вътрешна и външна сигурност) За това СДС олигархия се стреми така много да участва в ББ управление, но успява защото ГЕРБ е пълна със сини дейци. Сега ДПС олигархия се чувства несигурно и гледа да се заземи и скрие за това се уволняват масово журналисти и кадри по техните медии. БСП олигархия се чувства защитена от ББ правителство, защото олигархиите им са от един корен и защото БСП сега ПОДАРИ властта на ББ. НДСВ се чувства сигурно макар и вън от властта, защото ББ е бил охранител на царя. Всички олигархии са ПРЕСТЪПНИ напарвали богатствата си с пладнешки грабеж който Европа не познава в свята история. Само, че народът ни е слепец, той не вижда истинските си душмани в настъпилото ново олигархично робство, не разбира че олигархия никога не работи за народа си, но скоро ще го разбере като остане пай- бедния в Европа и най-ограбения.

Тоя плешивец на снимката - МЛАД социалист ли е?

Недоволен Сюльманчо С ДПС БСП пак ше управлява след 4 години ха ,ха ,ха.Да живее БСП,ДПС и АЗ. ДА СИ ЕБЕШ МАЙКАТА БОКЛУЛ/червен.

Пожелавам и на партия ГЕРБ да събере толкова хора и да отбележи не 100, а поне 50 години от създаването си, защото вие злобни хора се самоунищожавате, както унищожихте и СДС. И нека всички, които се давят от собствения си яд и сипят тук идиотизмите си срещу социалистите, да погледнат любимите си САЩ и се запитат защо заобичаха и заухажваха социалистическата държава Китай. Толкова сте жалки, лицемерни и цинични. Честит празник, социалисти!

Абе ти наистина не си човек,а желязо т.е тъпа комуняга.Че как ще е трудно да събереш 30 000 овце,след като четири години си крал и с гъза си и им обещаеш по две кебачета и бира.Не видя ли що мангал на Цветелин Кънчев идеше заедно с недоубитите комунистчета,а мангал без келепир тръгва ли някъде?Така че оди си квичи в чревената кочина.

Цялата ви партия е от синчета, какво очакваш? На Станишеф първия му работен ден е Премиер, на Жан Виденов първия му работен ден също беше премиер - това са хора които наистина нищо не разбират от политика и като им видиш родословното дърво ще ти стане ясно как точно са застанали на тези постове. Гнила е концепцията на БСП.

Хаха. И 40-те процента ли се бяха наредили за нови постове пред урните??? Хайде не се излагай моля ти се и прави като другите червени фенове - мълчи си, защото си срам за станата.

Объркана съм. Толкова злоба, толкова цинизми, защото някой има ценностна система и убеждения различни от Вашите. Нали всички искахме демокрация за да имаме свобода на духа и мечтите без да бъдем заплашвани. Опомнете се мили българи , докъде ще стигнем с тази омраза , мъст и унищожаване, затова че някой има различно мнение от моето.