Станишев: Червените кметове да се стягат

Ръководството на БСП, кметове, областни и заместник-областни управители от левицата обсъдиха на разширено съвещание управленските проекти на партията в областите местно самоуправление и регионална политика.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Червените кметове да се стягат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази партия проявява голяма творческа активност.То не бе сбирщината на Бузлуджа,то не бе конгрес на 18 октомври,то не са тематични групи за подготовка на документи..И този мазен хамстер Станишев седнал да говори кой има програма за управление и кой нямал.Той ако имаше,сега нямаше да е в опозиция в статут задна позиция на ДПС.А областните управители,заместниц и заместниците на заместниците,дето се нароиха като ято оси,сега да вземат и те да си стягат чантичките с вещи от първа необходимост,че ще им трябват за напред.

Шуменския кмет първи в панделата!

Ох, бедата е, че съвсем не са дребни престъпници, а са мног оедри! Окрадоха милиони, и хич не ми се иска просто да се скрият, ами да ги разкрият всичките и да им вземат милионите, пък да правят после каквото щат! Никой няма да им дава повече власт, то е ясно, ама трябва и милионите да им се вземат, че те са си наши, всъщност!

Kakvo ochte triabva da swtvoriat chervenite razboinici, za da razberat horata nai-nakraia, che BSP K sa edni nenasitni vampiri, piechti ot krwvta na izstradalia bwlgarski narod?! Nikakva vlast poveche za tiah, nito mestna, nito nacionalna. Na sledvachtite mestni izbori da se izritat masovo i da ne se vijdat poveche! Amin! Dai boje!

Янкова посочи, че трябва да бъде подготвен аналитичен документ за политическата ситуация и анализ на програмните документи и преминаването на партията в опозиция. на простомафиотски език това значи преминаване на дюшеци-сравка Марио Пузо

Малко глупав ми се виждаш! Тъпа тикво! Тази партия е на 108 години и по-големи малоумници са я плюли и пак е оцеляла! Дано ти дойде ума в тъпата тиква след 1 година когато ББ зацикли тотално!

хамстера е приятно животинче, за да го обиждате като го наричате СереГейчо ...

Ами как я караха сините и оранжевите кметове по времето на некадърното и корумпирано управление на коалицията? Лесно ли му беше на Бойко да се бори с цял държавен апарат, който имаше за едничка цел да го саботира? И пак се държа като мъж и спечели подкрепата на толкова много хора. Това леке Станишев е най-добре да си помълчи малко. Да взима пример от Виденов, който рядко се обажда и добре прави.

Сбирайте багажа и у Африка ако и там са останали дебили да ви траят ...

не ни занимавайте повече с тая пасмина дребни и отхвълени от обществото престъпници.

Да направим анализ какво постигна чевената партия в припознатите като техни червени бастиони- НУЛА!Нито един мажоритарен мандат- това какво означава, хората дори по техните места не ги искат и не им вярват! ..И тая лелка от Смолян да спре да се прави на голям управленски кадър, защото се вижда че специално нейния град и район не е мръднал с 1 см от социализма- голяма безработица, хората са обезверени и НАПУСКАТ, никакви инвестиции, един край забравен от БСП дори като беше на власт!...Аналогиите с Видин, Монтана, Ямбол са налице!..Да вземат да се скрият безсрамните червени мишоци!

На следвашите местни избори няма да има червени кметове!

местно самоуправление и регионална политика. И от там ще ви изритат мекерета гадни.

Глей пак как се е ухилил. Абе нашия ти да не проспа изборите ?!? Или те хората те плючт пък ти си мислиш, че дъжд вали ?

Izmamnici i prestupnici se subrali da re6evat kak da produljavat da kradat.

ЕПИКРИЗА: Не контролираното, хаотично, непрестанно плюене по най-големия политик на съвремието ни е е доказан симптом за тежка , неизлечима форма на червен идиотизъм. Заболяването е характерно за дивашкото племе позитани.Странет и не влизайте в какъвто и да е контакт със заболелите даже и в анонимна писмена форма

Крадоха достатъчно и скътаха за внуци и правнуци. Но не е зле да излезат на полето с по мотика и да упражнят здравословен труд. Ама не знаят как се държи този инструмент.

Партизан за бой се стяга !! Ама нема пари и тогава со дупе да действат !

Време е за партизанска борба.

da mi iadat kura barabar sas stani6ev

DA se STIAGAT 4e sha ima pak kura na dogan da va goni iz poleto !!! Mrasna sgan neporabena

Абе гейчо, ти нали имаше програма та я видяхме до къде ни докара. Стига бе прасе комунистическо-скрий се.

Момчето си отива... Сбогом на БСП и на червените кметове... Ще ги оставим без пари и ще ги сменим, поради некадърност да управляват...

Ami 6te si tyrsqt rabota kato ostanalite bezrabotni..........

Да не ви секнаха вече програмата за Голямото крадене ?

Мальчик Гей по-добре да не мисли за опозиция, а за нелегалност.

Да се постегнат че вече няма кой да им забърсва осраните задници

Toz ne go li e sram , Jan pone se skri sled goliamoto osirane... ...SerGay4o, s takiva kato teb na drugite izbori 2 % 6te sa uspeh za stoletnicata........ sprete da zablujdavate babi4kite 4es te liava partia ......kolko sa milionerite vyv rykovodstvoto vi :))

Царя нали взе имот-направете си едно АПК заедносъс ДПС...посадете домати и чушки да видите каксме я карали 20години

Червените кметове да се стягат за затвора -сапун , хавлий , възелин , каквото трябва там .

Сергейко, като се съмнява, че новите министри нямат програма да вземе да им помогне, а областните, които е изпоназначавал да вземат да се регистрират на борсата. Така е, като залповете на Аврора още им гърмят в главите,...

ama da widim kakwi che gi nadrobi tazi GERB , mai zapochna zle - kakto si varnaha wisokite zaplati v minestesrwata !???v tazi kriza !!!

Да бе? Вие крадльовци имахте ясна програма, как да уморите народа от глад!

ЩЕ СТАВАТ ПАК ПАРТИЗАНИ.САМО ЧЕ ТЕ УНИЩОЖИХА ГОРИТЕ СЕГА НЯМА КЪДЕ ДА СЕ КРИЯТ.КОМУНИСТИЧЕСКИ УТРЕПКИ ВИКАЙТЕ 1 АВГУСТ ПАК-БСП-БСП.

За затвора ли да се стягаме шефе????

ни лук яли , ни лук мирисали......ангели в нелегалност и започват подривна дейност мисли му народе!

Тоя хамстер май още се изживява като премиер, поне на някои свои хора?! Арогантен тип! Много досаден става вече, прекалено! Не мирясва и продължава да сее съмнения, да плаши и да лъже хората по регионите, и в какво свое качество ги събира сега? Член първи на Конституцията от комунистическите времена отдавна е отменен - още от Великото народно събрание, и партийното ръководство на общинската власт не съществува! Кметовете - сини, зелени, червени и пембени, да бъдат така добри да започнат да слушат новия премиер, а не захиления хамстер - вожд на една партийна котерия на доизживяване! Ама, ха, аман от партийни бонзи и техните черни прокоби! Свърши предизборната кампания, стига вече си плашил хората, хамстер смотан!

Бих добавил за затвора.

Пред червените кметове Станишев е посочил, че управляващите нямат ясна управленска програма. ЧЕРВЕН БОКЛУК, ТИ КАТО ИМАШЕ ЯСНА УПРАВЛЕНСКА ПРОГРАМА КАКВО НАПРАВИ БЕ, ГЛУПАК?

с други думи - мазният комсомолец е инструктирал червените кметове да саботират правителството

Подведе ме заглавието. Помислих, че кметовете са осъдени по бързата процедура.

Партизан за бой се стяга

партията ще им търси работа, малей тия си го карат кат едно време :))

Стига сте дразнили хората като го показвате тоя Тутманик с гнусна миризлива устичка.

Мари Елено,свършиха ли се мъжете ма!

Управленската програма на триглавата ламя беше пределно проста и ясна: крадене, крадене и пак крадене до дупка!

Педал изявяващ се като управляващ. Сигурно да се стягат за бой срещу властта.

Червените боклуци да се стягат (да крадът повече и като за последно ), че ги очаква пандиз палаз хахахаха

новите управляващи нямат ясна програма - дали, или имат програма, която е различна от програмата на БКП и Д(П)С за окончателно съсипване на България... Станишков много бързо е усвоил селските номерца на шефа си от ДС - Ахмед Духан...

На снимката: бъдещ затворник!