5000 лв. вноска за бутане на кабинета

ДСБ, Атака и ГЕРБ са внесли в обща сметка по 5 000 лева, които ще се използват в кампанията срещу управляващата коалиция, обяви Петър Москов от ДСБ.

Обратно в новината

Коментари - 5000 лв. вноска за бутане на кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

остана ли кой да вярва на Костов?! Обединява се с Бойко, за да задържи властта. Станишев е 100 пъти по-за предпочитане, защото поне се опитва да прави нещо. А опозицията е зла и разрушителна!

И какво против имаха правителствата след Костов срещу безумната му приватизация??? Нищоооо. Продължиха в същия дух с безумията - деструктивни, разрушителни и антибългарски! Същите определения описват политиката и на днешната коалиция. Резултатите са пред очите ни: корупция, доклади и глоби от ЕС, престъпност на всяка крачка, демографски срив, болно и необразовано население, двойни и тройни стандарти и т.н. И всичко това е на фона на самодоволните физиономии и безочливо поведение на коалиционните лидери. Има една надежда само - обединение между радикализма на АТАКА и интелигентността на Идея за България.

Аз съм Ката-мустаката,в ДСБ съм на заплата.И от вожда наший зная,че ми плащат за да лая.Дано пак настъпи време,революция да се подеме,за да можем за отплата пак да седнем на софрата.Че пак страшно огладняхме и да краднем не можахме,в тези дълги,дълги пости,дето Царят ни залости....

Бойко,доста бой го чака,бат Сергей ще го нашляка.Даже с Урко и Хайвана ,пак надежда не остана,изборите да спечели,във властта да се прицели,с вицепремиера Болен да опоскат те до корен,всичко що не е затрито,за да бъде то покрито,във джобовете големи и бездънните кореми ,на партийните другари ,всички стари седесари,хитри бивши комунисти,пребоядиса марксисти.

Бойко,доста бой го чака,бат Сергей ще го нашляка.Даже с Урко и Хайвана ,пак надежда не остана,изборите да спечели,във властта да се прицели,с вицепремиера Болен да опоскат те до корен,всичко що не е затрито,за да бъде то покрито,във джобовете големи и бездънните кореми ,на партийните другари ,всички стари седесари,хитри бивши комунисти,пребоядиса марксисти.

Тоя Станишев още ли има наглостта да говори. Като БСП дойде на власт в държавата има само разруха и корупция.

Маце, аз пък ненавиждам Костов, отвращавам се от Сидеров и съжалявам Супермена за напъните му. Върла атеистка съм и съм на 42 год.

не знам защо пантерата е решила да бъде добра .. дано е за добра новина а не за болест защото в спора се ражда истината.......но не в демагогията.

станишев градивно ни докара и под опашката и на румъния.народа ни е най бедния а управляващите - най бързо богати в европа. по бедни в европа няма да станем който и да ни управлява, но е добре да гледаме през решетки досега конструктивното и преднамерено ограбване на народ и държавата от 3 главата ламя.

В София толкова години не намериха време и пари да построят завод за боклук (всякакъв). Обаче Бог е милостив и си прибира вересиите. Що боклук прибра за последните 18 години и още има за пребиране. Кога ще си пребере триглавата ламя обаче, само Той си знае.

По-антибългарска, деструктивна и разрушителна от тройната коалиция няма, другарю станишеф ! Станете и си идете с добро, хората ви ненавиждат, отвращават се да ви гледат и слушат по медиите. Натрупахте грехове, за които ще се пържите в ада, но на вас не ви пука - комунистите са антихристи, макар и в последните 20 години да се бутат показно из църквите.

В София толкова години не намериха време и пари да построят завод за боклук (всякакъв). Обаче Бог е милостив и си прибира вересиите. Що боклук прибра за последните 18 години и още има за пребиране. Кога ще си пребере триглавата ламя обаче, само Той си знае.

Новата коалиция ще се казва 3-те М- МММ- Мишок, Мангал и Мутра, е ако тези не оправят българския народ, и то отзад-няма кой друг да го оправи :):):)

Просто момче си ти Pikarе, просто. Пък и напористо да пише.

Какво са направили ли? Косто извади държавата от хаоса и хиперинфлацията на Виденовото управление и вместо към Анадола и СССР, я доведе до вратите на ЕС, куха лейко. А твоите комунисти, колкото пъти дойдат на власт и трябва да търсим някой да спасява държавата. Ама си забравила какво стана при Луканов, Виденов и как крадат сегашните. Айде радвай се на оправянето от 800 дни и последващото оправяне и не пиши глупости.

Абе хулите опозицията,ама трябва да си много прост за понасяш подигравките на БСП!Не казвам,че ако дойде някой друг ще става много,но от тях(БСП)по лошо нема!Абе така и не измряха тия дет гласуват за комунистите!Мислех си,че като умрат пенсиите,които са живяли по Бай Тошово време,тая партия ще изчезне,ама не би!Сега взех да си мисля,че човек като достигне определена възраст и нещо се побърква и става симпатизант на БСП!Дали е така?!

Niamam dumi! Molia vi osaznaite se! Kogato zaduha nov viatar, parvo zapochvat da se klatiat praznite glavi... Stiga negativizam, prosto mahnete ot scenata dosadnite i natraplivi mucuni. Ima umni hora,koito biha pomognali na BG. No ne e nito edin ot spomenatite...

Като гледа май има хора,на който им харесва да живеят в държава без закони. Не искате ли да живеем в държава ,в която да можеш да излезеш на дискотека без да те заколят циганите и когато някой влезе да обира домът ви да можете да му се противопоставите. Х НЕКА СИЧКИ СЕ ПОДПИШЕМ И ДА МАХНЕМ ТОВА НЕБЪЛГАРСКИ ПРАВИТЕЛСТВО ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО КЪСНО

А бе, а сега много ли ти е добре с тая коалиция на турци,който крадът като нявиждали,източиха житницата на българия,сега каде отидоха парите от еврофондовете,в джобовете на Доган. А с циганите добре ли ти е,да тичат из центъра на София и да викат смърт за българите и да няма кой да ги спре,а може би с бесепарите ти е мн.добре,които не знаят на кой свят са и постоянно дрънкат едни и същи глупости. СЪЖАЛЯВАМ хора като теб,които харесват това беззаконие и не искат България да се промени.

А ха ха ха, не мога да повярвам - тримата глупаци - борисов, костов и сидеров ! А каква е разликата между комунистите и вас господа офицери - как така и тримата провъзгласили се за опозиция лидери имат здраво, ама много здраво комунистическо минало - дали е случайно? костов е бил и ще си остане болен за власт некадърник, който сега бърше прахта по скамейките в парламента и в свободното си време си мечтае да се върне 10 години назад и отново ДДС да е 22 %, бойко толкова се е надул, че направо ще се пръсне от себеизтъкване - то не бяха изказвания как е построил София (като е капнал по 5 см. асфалт върху готовите булеварди) , не бяха удари в гърдите за това, как имал 86 варианта за боклука на София ( който още си е тука нали ) и какви ли още не малоумни изказвания, без никакво покритие, а сидеров - даже няма какво да се каже за него, освен че го бива само да руши - нито един от тримата не е сложил тухла върху тухла, ама са готови да построят капитализма в България. И крайно време е самовлюбените костовисти да си набият в празните глави, че хората които не харесват костов не са комунисти - а интгелигентни ! Простотии от рода на - щом не харесвате костов сте червена бабичка вървеше преди 10 години - вижте си календара, закъснявате, ама ужасно закъснявате - заради вас сега ни тъпчат комунисти !

Станишев,не баламосвай хората!Приватизацият в България се извърши със законите,които бяха приети преди 1997г т.е. това бяха правителства на Беров/ДПС/ и Жан Виденов/БСП/Именно тогава раздадохте приватизационните книжки-залъгалка на народа.И не се занимавай с Костов-тогава икономиката вървеше добре,виж показателите тогава и сега.Каква е сега инфлацията,цените на храните,какъв акциз вземате от горивата?!В Гърция бензина е по-евтин от тук.Задачата на опозицията е да иска властта ,за да си осъществи програматаа не да ви крепи скапаното тройно правителство-ама ти си учил на баща си по книгите и не вдяваш тези принципи.

Е сега вече не знам дали и бог би могъл да опази българия от тази коалиця на крадците, нацистите и мутрите.

И това ако не е корупция! (02.09.2008 г. 13:28ч.)И това ако не е корупция! (02.09.2008 г. 13:28ч.)Станишев е станал проницателен: не е шега работата. Обединението, както пише и на Народното събрание, преави силата. Шега няма, корупция няма, компромис няма. Ще работя от Германия без да може някой да ме подкупи и да ми плати срещу БСП и ДПС. Ще дадем пари и сили и съвети, но ще успеем да им развалим рахатлъка. И това е желанието на 99% от нас хъшовете в ЕС-чужбината.

Сега други са се засилили към властта и искат тъпия народ да ги подкрепи. А като я вземат властта ще забравят за същия този тъп народ. Аз първия път не скачах за Костав , та сега ли? Да не говорим за балона Бойко и компрометирания Болен.

ГАК да не би да е абривиатура на Голямо аки?

А бе, що ми се струва, че коя да е коалиция - по-добре от сега действащата?!

Костов, Бойко и Болен Лидеров - тази тройна коалиция ли искате, а??? Тогава вече се изнасям от тая държава!

Абе прав е за съжаление - като гледам тримата дебили, наричащи се опозиция - борисов - тъп пожарникар, костов - крадлив циганин и сидеров - националистичен олигофрен - не ми се мисли, ако това ни е алтернативата на комунистите ! От трън та на глог ! Къде изчезнаха кадърните политици - явно българската политика е тотално превзета от гнусни алчни за власт и пари подлизурковци, на които им липсва морал, образование и интелект ! Нито един от изброените горе боклуци не заслужава да бъде и управител на тоалетна, камо ли да управлява България ! Просто усещат, че с минаването на времето хората ги разбират какви са дебили - особено пожарникаря и губят гласове - затова са тези измислени декларации, митинги и т.н. - ама пропускат едно - вече не сме тъпи овце, лъгаха ни и костовисти, и атакисти и борисовци, чиито кметски обещания останаха само такива и много, ама много трудно ще вземе мнозинство с герберите. Както някой написа по-долу - една триглава ламя се бори с друга, а ние плащаме за това представление с ДДС 20 % - което както се оказа храни и дсб и бсп и герб с поставените им фирмички, които го източват !

Лили, посочи ми поне 3 личности, които са обществено значими, лидери в обществото, готови да поведат народа, да водят преговори като мъже!

Другарю СерГей.. май леко Ви потреперват посраните гащички и пак се метнахте на пенсионерите, та им предлагате сега екскурзии, царят ни предлагаше телевизори за гласуване.. А на тия който сега чинно раздавате като за бог да прости, това което хората работиха години наред.. кажете им къде са пенсионните им фондове.. ограбиха всички тия комунисти, а после другите са леко виновни, а те пак са излизани от лайната... Айде марш навън, искаме ПРОМЯНА.. Аз лично искам да видя, как нещата се случват, а не само да се говори, да се краде от излишъка, за да се подаряват предизборни подаръци...

ДСБ, Атака и ГЕРБ са като риба, рак и щука. Не кампании, а и компании да правят, няма да спечелят доверието на избирателите. Те помежду си не се понасят, искат ние да ги харесваме.

Тая работа само с 15000 няма да стане. Защо се стискат? Да се бръкнат за общото дело. И какви са тия стари ленти дето се въртят пред Археологическия? И ниякакви деца се закачат помежду си? Къде са сериозните народни парламентаристи?

Станишев,дефиницята за ВАШАТА коалиция я приписваш на десницата. Кой от вас тримата е българин ? Ти? Кобурга? Доган? Кой?

Нищо ново в БСП. Преди социалистическото Виденово правителство, БСП тръбяха, че те са единствените компетентни и можещи да управляват. Резултатът - е... ни м...та!!! Сега ТЕ (украинци, турци и немци) били единствените българи? Какво ли ни чака тази зима? Май трябва да си стягаме куфарите (раниците, бохчите - кой, каквото има) и да се изнасяме овреме...

Бат Сергоооо, акъла ти колкото на едно врабче...(Извинявам се на врабчетата за сравнението)

Нали сме демократична държава и всеки има право на мнение, което изказва, какво ревете като малки деца!!? Нима не слушахме на Пожарникаря и малкото комсомолче Костов, лъжите и глупостите!?!? Нека сега и другаря да си каже мнението пък, който иска да го слуша. Я си спомнете по време на кметските избори Бойко какви ги бръщолевеше за Костов, защо някой не го попита от какво така си промени мнението, а и Костов също? Защото повечето журналисти са платени и отразявт новините СУБЕКТИВНО (или както е поръчката). Само ще припомня за по-запознатите, сещате ли се колко пъти умира Осама след 11.09??!?

Бат Сергоооо, акъла ти колкото на едно врабче...(Извинявам се на врабчетата за сравнението)

Бат Сергоооо, акъла ти колкото на едно врабче...(Извинявам се на врабчетата за сравнението)

Не на тройната коалиция, предсрочни избори, аз съм на 34 и нямам повече време за губене подир комунистическата им курвенска политика....КРАЙ, СТИГА ТОЛКОВА....

Как не те е срам другарю Станишев точно ти да го казваш?!Време е да си ходите,а БСП и ДПС никога вече управляващи!

Станишев да види своето управление и тогава да говори

ае хамстер смотан, стига с тия антибългаски кампаний ... разправяй ги на баба си (т.е. на червения си изкуфял електорат) Ае кажи колко стаж имаш ти ве тъпак? Ще ми управлява държава, лелееее ТИ мишок смотан в пазарна икономика не можеше се оправи с едно ЕТ с 2000 лв. годишен оборот, тръгнал да ми ръководи държава ...ай сиктир

Благодарение на авторитаризма на Костов, след седем години още имате какво да цедите и опосквате, кърлежи такива! Аз пък не искам мека китка и безскрупулен турски шестак да вилнеят из разградения двор, наречен България и да ме карат да проклинам майчиното си мляко и себе си, че съм имала неблагоразумието да създам две деца и да ги отглеждам и възпитавам сред хаос, беззаконие, арогантност, лакомия и демагогия, където през 21 век царят законите на джунглата, а здравеопазването е заменено от естествения подбор. Но това, което ме шокира са хората, слепи и глухи за поразиите на това управление. Те ме изпълват с гняв и омерзение много повече от дебилната усмивка на сергей, защото ако пак дадат баницата на комунистите, за нормалните хора вече няма бъдеще тук

Ей, мишока - махай се ...

Хей И това, ако не е корупция, Златен ти език! Хем си умен, хем си смел! Блазя на баба ти! Бъди жив и здрав!

Абе Станишев пак доказва, че или е безсъвестен демагог или е пълен идиот. Срещу тройната коалиция съставена от турчин, руснак и испанец се оформял деструктивен антибългарски триумвират.

Боже пази България от Г А К / герб ,атака и костов/. Трябва със закон да се забранят партиите , има умни личности , които ще ни изведат към обетованата земя , без комунисти, социалисти, атакисти ,герберисти и костовисти. не мога да понасям мозер, каракачанов, праматаров и т.н.

mnogo jepane triabva da se izrazhodva v tazi dwrjava, za da se opraviat nechtata. do stenata da se izpraviat i BSP i DPS i nechtastnicite ot NDSV. ogwn!!!

Костов остава най-успешния политик за времето на прехода. Успя да извади от калта, да стабилизира финансово и да докара пред вратите на Европа една страна в хиперинфлация и хаос, докарана до такова състояние след комунистическото безхаберно управление на Виденов. СерГей е на път да повтори подвига на Виденов.