Станишев праща пенсионерите на море

Между 3 и 5 хиляди пенсионери ще почиват безплатно тази есен по курортите на страната, каза премиерът Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Станишев праща пенсионерите на море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕВТИН ИЗБИРАТЕЛЕН ТРИК, Г-Н СТАНИШЕВ И Г-ЖО МАСЛАРОВА. БЕЗ ЕДНА ЦИВИЛИЗОВАНА СОЦИАЛНА МРЕЖА ЗА ВСЕКИ ЕДИН БЪЛГАРИН, ОБАЧЕ, НЯМА ДА МИНЕТЕ.

Всчко е за отвличане на вниманието от ДРУГИТЕ ХАРЧЕНИЯ на пари от излишъка!!!!!!!!!!! Идеята е много по-различна, но я пазят в тайна. Одобрена е от всички партии и всички печелят. Г-жа Масларова под натиск на левите партии внася работна ръка одобрена от ДПС за определени хотели. Избират се 5000 пенсионери с високи пенсии. Пращат пенсионерите на почивка в определени хотели. АТАКА внедрява свои активисти в хотелите. Какава е развъзката? В точно пределена нощ АТАКА-джииите залагат бомби и ги взривяват дистанционно докато пенсионерите си спят по хотелите. Избитите гастарбаитери се обявяват за муджахидини камикадзе и не им се плаща. Срутрените хотели помагат да се разчисти място за озеленяване. Премахнатите пенсионери облекчават бюджета. Разграбилите излишъка БСП,ДПС излизат в опозициия, АТАКА и ГЕРБ идват на власт и подължават да крадат.

СТИГА ВЕЧЕ,ТОВЕ Е ВЪРХАААААААААААААА

Именно четейки, виждам, че за първи път мненията са 90% еднакви и те не са срещу пенсионерите, а срещу некадърниците, които ни управляват, лъжат и ограбват! Иначе Разделяй и владей е стар и изпипан приом, а българина, по принцип, с радост се отдава на подобни манипулации, но този път, като че ли, хората са прогледнали леко, с едното око!

И защо се опитвате да омаскарите още веднъж Костов, защото така се изменя темата, а тя е именно: Мистър Гей дрънка врели-некипели и лъже-нали?! Какво общо има Костов с дългогодишното некадърно управление на сегашните боклуци - нищо, нали! А вие, нямайки какво да кажете, за да защитите любимците, мятате кал по други, защото така е по-лесно! Писна ми от простотия!

Тиглавата ламя на плаж на Камчатка.

Комунистите си удължават летния туристически сезон на техните си хотели и си разпределят държавни пари помежду си. Пенсионерите са само пионки в новия начин на присвояване на народните пари. Срамота!!!

Идват избори и БСП трябва да понапазарува гласове пък и хотелиерите са хора защо пък не бюджета да им оправи лошя баланс от сезона. Не си спомням точно но мисля също, че имаше някакъв скандал с почивна база около старозагорско свързан с името на г-жа соц. министъра Масларова. Познайте ако може от 1 път кой ще разпределя тези пари. Защо например не направят същото и за децата - ами просто те все още нямат право да гласуват.

Няма какво да се каже, освен поредната наглост на управляващите. Е, няма как, нали следващата година идват избори. Хитро и умно е изчислено, че най-големия електорат на БСП са пенсионерите. Но защо помислиха за тях точно сега? Защо не помислиха предните години на мандата? Знаят ли, как живеят пенсионерите по селата, цял живот работили в селското стопанство? Пенсионери, моля Ви не се подвеждайте от тези привилегии, които правителството Ви дава, това е поредната манипулация, както Ви манипулираха с обещания на предните избори. Спомняте си нали? А да кажат какво от обещаното изпълниха. Май нищо, но наглостта им няма и няма край. Трябва да е ясно, че веднъж могат да излъжат, втори път, но на третия път стомната ще се счупи. Така че, нека на следващите избори да направим така, че да ги изпратим там, където им е мястото. Нямаме нищо против да могат да се издържат и като земеделски производители, ако искат и крави да си купят, нали смятат, че може с тези изкупни цени на млякото да се забогатее. Нека да забогатяват, но не на гърба на народа, впрочем както е било винаги.

Драги млади хора, Станишев и Масларова явно са постигнали своето-насадали са грозната омраза.Деца срещу родители За морето? За коледния салам?Прочетете грозните си писания и ще видите,че са ни превърнали в глутница на която хвърлят оглозган кокъл за да се ръфаме помежду си,а те да гледат сеир!

майка ми е пенсионерка,но не може да ходи на море...противопоказн й е..може ли на ски??:))

Ехааа! У некой СПА комплекс искам! Хапване на шветската маса, ше си турим нещо у чантата за после, от там на басейно, пак хапване у ресторанто, после малко дремка, пак на басейно, после некой младеш да ме понамачка на масажо и накрая джакузи с шампанско. Те това е живота! Ами шопинг терапия ше дават ли!

Нормално ли е държава да има почти 10 процента от БВП излишък.Това означава ,че има некадърно правителство и финансов министър.Защо ще се дават енергийни помощи на хора,най вече жени на номенклатурчици,коит не са работили и един ден.Доикога пенсиите ще се изчискляват на база осигурителен стаж за годините ,а не се осъвременят и изравнят старите пенсии като станат равни на отпусканите понастоящем за изпълняваната длъжност.Излишъкът трябва да отиде да стимулиране на раждаемостта и насърчаване на майчинството.Защо безработни майки не получават НИЩО освен детски добавки в размер на 25 лева месечно за дете.Държавата се нуждае от нови , здрави попълнения от деца,които до един ден да осигурят старините на родителите си.Нормално ли е един хирург да получава пенсия колкото шивач.Защо се допуска изтичане на мозъци за чието обучение са хвърлени хиляди левове и труд.Защо държавата не ликвидира сивата икономика като определи минимални работни заплати в зависимост от естеството на работата.Само дебили могат да приемат ,че строителен работник се осигурява на 220-240 лева месечно,след като реално получава 1500-1800 лева.Колко от поставящите фаянс,бояджии,електр и т.н. плащат данък върху положения труд.Хилядите железни шахти и скари се продават за стотинки на вторични суровини безконтролно.Къде е държавата,къде е полицията.Защо общинските полицаи стоят и безизразно наблюдават как се хвърлят отпадъци,фасове и какво ли не по улици ,тротоари и градинки.След това се заплаща на ЧИСТОТА да отстрани боклука,за който не се намира и място.Господа управляващи,вместо да създавате излишък,ограбен от данъкоплатеца,се научете да управлявате,а ако не сте способни проявете доблест и се оттеглете с достойнство,ако това е дума понятна за вас.

Хахаха така е осигури си пак 2 000 000 гласа руски педераз!

BRAVOOOOOOOOOO. tova im tribva na pensionerite - po4ivka na moreto. Tebe koi te otgleda be mishok???????????

от това по-големо КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ не бех виждал!!! с толкова пари могат да се решат много важни проблеми: магистрали, техника за балниците, заводи за боклук и т.н. Повече нема да пускам пари за българската коледа. КРАДЦИ!!!

Zapo4na predizbornata kampania samo 4e s pari ot haznata

от това по-големо КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ

mrasen 4erven bokluk!ama tezi koito sa go izbrali sega si iskat daljimoto.a za pogrebanite niakolko pokolenia balgari koito se razpiliaha po sveta i ne sa vijdali Balgaria ot godini-nito duma.Parvo bachta mu,sega toy deto u4i na narodnia grab,a sled tova i detzata mu i te chte upravliavat balgaria chtoto ima idioti koito gi izbirat.

Другаря Хамстер трябва да бъде обявен за персона нон грата. Такъв човек става за някоя канцелария, но не и това високо място. Марш в Украйна Дмитриевич с Дмитриевич.

Много точно си го казал,но всичко за бг пенсионерите е за сметка на дечицата,които не гласуват.Бг пенсионера няма нито ценности,нито скрупули.Ще припомня един стар вицотива св.Петър при един бг пенсионер и му казва,че му е време да си тръгне от този свят,а стареца отговаря:що аз,я виж колко деца има по детските градини-това е техния прехвален морал.

на всичката тая измет кадето предлага това благородство -правителство,парлам родителите и близките им в повечето от случаите са пенсионери.

Главна прокуратура: Костов, къде са милиардите от приватизацията 2006-02-11 Днес от трибуната на Парламента народният представител Иван Костов си позволи да клевети прокуратурата, че била корумпирана и свързана с мафията. ... Това изявление е недопустимо, не е вярно и свидетелства за упадъка на морала на г-н Костов, се казва в официално изявление на Главна прокуратура. Прок неведнъж е разпитвала Костов за криминалната приватизация. Пре периода на неговото управление беше приватизирано държавно имущество за двадесет милиарда долара, а срещу това държавата получи едва два милиарда долара, се казва още в текста. Пита се: В чии джобове отидоха милиардите от продажбата на държавното имущество; как една малка група хора забогатя незаконно и живее в охолство, а народът тъне в беднотия; как беше създадена българската олигархия; какви перспективи имат милионите български граждани; това ли е демокрацията по костовски, пишат още от Главна прокуратура. В заключение оттам заявяват - Вместо да отговори на тези въпроси за хайдушкото разграбване на държавата, Костов иска да играе ролята на арбитър на морала, но Народът не забравя.

НЕ СТИГА ЧЕ ПОСТРОИХА ХОТЕЛИТЕ С НАРОДНИТЕ ПАРИ, А СЕГА щЕ СИ ГИ ПЪЛНЯТ. НАГЛИ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ.

ако костов имаше тези пари досега да е купил бтв знаеме заради кое шоу и клевети./66 (02.09.2008 г. 15:06ч.)/........... не са идиоти - вече сърбаха попарата на обещанията на бсп. тези подаяния вече са изядени от инфлацията. затова станишев се прави на диско жокер - за да залъже младите. за управлението гласуват корумпирани чиновници , техните роднини , социално слаби и безимотни граждани които се возят в мерцедеси, някои малоумници и хора които са заплашени от мизерия и отмъщение ако гласуват за други. в програмите на опозиционните партии трябва да има задължение за законово наказание при наличие на терор върху избирателя. в момента наказанието за този който е взел 20 лв е по голямо отколкото за този който ги е дал на 5 000. догато ние пишеме управляващите си увеличиха парите за избори плащани от нас 3 пъти. това не е демокрация , това не е свободен избор. сценария е стар - разделяй, обещай - изобщо не ги интересуват пенсионерите и пенсионерите го знаят - това е димка и пишещите тук я духате. а може късо и ясно - бърза промяна на законите и справедливост.

И кои точно пенсионери щв ходят на почивка?

От Ловецанапантери.Бл е написано.Подкрепа за постинга.Подкрепа за Атака.

Залагането на бюджетен излишък е новата форма легално да се краде от българския народ. Тройната ламя прилага този похват вече трета година. Който е луд и иска да бъде ограбван по този брутален начин да подкрепи триглавите престъпници на следващите избори...

пенсионерите ще ходят на море , когато други влязат в затворите....е и като продадат имотите на бащите си.

А аз го пращам на .........

Абе що, другарят не изпрати себе си на почивка, заедно с всички другари и другарки от тройната свиня!? Че и народът да бъде свободен и да види бял ден! ОСТАВКИ!

Тая дърта Пантера за нищо вече не става! Не вижда и е написала постинга си с много грешки. Ето аз го оправих: Ловецо, мен ме отстрелват само за кожата, защото й е модна шарката! В магазин Метро има одялца с моята шарка-не си губи времето и куршумите за дърти Дзверове- месото им е кисело! А не скачам- едва ходя, но това да си остане между нас! Нали писах, че само езикът ми е дълъг, дори мисля, че става двоен като на змиите! Пази се ловецо! Здраве и успехи в лова! By the way, току- що гледах шоуто на Милен Цветков! Павел Шопов каза, че Атака събира подписи против правителството! Сигурно са събрали вече 14 милиона подписа! Бързо минете да се подпишете и днес и следващите дни! Колкото повече подписа, толково по-сигурно, че правителството на Сергей Станишев ще падне! ОТ СМЯХ! Ако ти трябва верно куче, обади се, ловецо! С поздрав: кучето Цецо!

Ама вие да не мислите, че мислят за почивката на пенсионерите!? Попитайте чии са хотелите, в които ще почиват. Това е начин за насочване на парите към обръча от фирми от хотелиерския бизнес. Ако мислеха за пенсионерите/настоящ и бъдещи/ , щяха да внесат парите в Сребърен фонд.

Ще водят НЯКОИ пенсионери на море!?!? Кому е нужно това!? АЗ съм против! по-добре да им дадат кеш... тъпаци. Особено тая Масларова.... Плащам данъци, а тя ще ги раздава на циганите! Какъв излишък - това са моите пари и искам да отидат в образованието и здравеопазването - това е важно за моите децата! Не е честно - аз да работя и да си плащам данъци на реалната заплата, а мързеливите и крадливите да получават от моите пари помощи!?!?

Брех много пари бе. Цели 100 лева ЕДНОкратни помощи.

Тая дърта Пантера за нищо вече не става! Не вижда и е написала постинга си с много грешки. Ето аз го оправих: Ловецо, мен ме отстрелват само за кожата, защото й е модна шарката! В магазин Метро има одялца с моята шарка-не си губи времето и куршумите за дърти Дзверове- месото им е кисело! А не скачам- едва ходя, но това да си остане между нас! Нали писах, че само езикът ми е дълъг, дори мисля, че става двоен като на змиите! Пази се ловецо! Здраве и успехи в лова! By the way, току- що гледах шоуто на Милен Цветков! Павел Шопов каза, че Атака събира подписи против правителството! Сигурно са събрали вече 14 милиона подписа! Бързо минете да се подпишете и днес и следващите дни! Колкото повече подписа, толково по-сигурно, че правителството на Сергей Станишев ще падне! ОТ СМЯХ! Ако ти трябва верно куче, обади се, ловецо! С поздрав: кучето Цецо!

Това могат това правят нащи управляващи!Те бавно и полека обезлюдават и превръщат страната в пустош!

Другарю Станишев, аз и сега съм на море, но това не променя положението. Виж какви са цените за обикновеният потребител във Варна. Нека Петър Димитров да си свали розовите очила и да Ви каже как ТИМ ги определят. Таванът им надмина най-високите нива в Евросъюза. Като ни раздадете по 300 лева за Коледа ние пак ще се излъжем и ще гласуваме за БКП(бсп). Така на по следващата Коледа ще отчетете, че сте ни дали тези пари авансово. Като сме шарани, така ни се пада, да плуваме в саламура, а не в море.

Безуми предложения! Господи, тия за по-прости отколкото си мислех. Какви са тия ДЕБИЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ! ЗАЩО ДАВАТ ПАРИ НА МАНГАЛИТЕ? ЗАЩО ЕДНИ ПЕНСИОНЕРИ ЩЕ ИМАТ ПРЕВИЛЕГИЯТА ДА ХОДЯТ НА ПОЧИВКА,А ДРУГИ - НЕ! ГОСПОДИ ПРОСТИ ИМ ТЕ НАИСТИНА НЕ ЗНАЯТ КАКВО ВЪРШАТ И ВЗЕМИ СИ ГИ ПРИБЕРИ, ЧЕ ТИЯ ОСВЕН ГЛУПОСТИ ДРУГО НЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ! ДА ВЗЕМАТ ИЗЛИШЪКА, СЪБРАН ОТ НАШИТЕ ПАРИ И ДА СИ ГО ПРИВЕДАТ В ТЕХНИТЕ ХОТЕЛИ И СПА ЦЕНТРОВЕ /СЪЩО ПОСТРОЕНИ С НАШИТЕ ПАРИ/.

Другарю Станишев, аз и сега съм на море, но това не променя положението. Виж какви са цените за обикновеният потребител във Варна. Нека Петър Димитров да си свали розовите очила и да Ви каже как ТИМ ги определят. Таванът им надмина най-високите нива в Евросъюза. Като ни раздадете по 300 лева за Коледа ние пак ще се излъжем и ще гласуваме за БКП(бсп). Така на по следващата Коледа ще отчетете, че сте ни дали тези пари авансово. Като сме шарани така ни се пада, да плуваме в саламура, а не в море.

Хората нямат пари за лекарства и храна, тоя ще ги праща на почивка. Хайде стига фалш и лицемерие! Стига правихте хората на маймуни! Уважаеми пенсионери, не гласувайте никога повече за триглавата свиня! Уважаеми сънародници - непенсионери, гласувайте за тези, които обещаят съд за всички крадци на България! Гласувайте, не си стойте вкъщи, защото нали видяхте какво стана, най-бедни сме в Европа, заради безподобните невиждани в друга европейска държава кражби на т.н. управници! Събуди се, народе!

Безуми предложения! Господи, тия за по-прости отколкото си мислех. Какви са тия ДЕБИЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ! ЗАЩО ДАВАТ ПАРИ НА МАНГАЛИТЕ? ЗАЩО ЕДНИ ПЕНСИОНЕРИ ЩЕ ИМАТ ПРЕВИЛЕГИЯТА ДА ХОДЯТ НА ПОЧИВКА,А ДРУГИ - НЕ! ГОСПОДИ ПРОСТИ ИМ ТЕ НАИСТИНА НЕ ЗНАЯТ КАКВО ВЪРШАТ И ВЗЕМИ СИ ГИ ПРИБЕРИ, ЧЕ ТИЯ ОСВЕН ГЛУПОСТИ ДРУГО НЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ!

Да си построят затвор, че като ги натириме от властта да има къде да подслонят малоумните си кратуни.

Ловецо, мен ме отстрелват само за кожата, защото й е модна шарката! В магазин Метро има одялца с моята шарка-не си губи времето и копшумите за дърти Дзверове- месото им е кисело! А не скачам- едва ходя, но това да си остане между нас! Нали писах, че само езикът ми е дълъг, дори мисля, че става двоен като на змиите! Пази се ловецо! Здраве и успехи в лова! By the way, току- що гледах шоуто на Милен Цветков! Павел Шопов каза, че Атака събира подписи против правителството! Сигурно са събрали вече 14 милиона подниса! Бързо минете да се подпишете и днес и следващите дни! Колкото повече подписа, толково по-сигурно, че правителството на Сергей Станишев ще падне! ОТ СМЯХ!

И jaз сакам без плата на море

нямам нищо общо с този англииски сър,дори напротив-цял живот съм работил тежък труд и съм плащал осигуровки ,които заради малоумието на Станишев и Маслото не мога да ползувам.Няма да съм столетник ,защото здравето ми е разбито!Този истърсак,трябва да разбере ,че повече не може да ни ебава!Да махне тавана на пенсийте, а не с моите пари да праща електората си на море!Докога с този шибан комунизъм,кажета!Ням ли господ да ви накаже!Престанете да хрантутите и бабите на Бузлуджа и циганите,които живеят на наш гръб!Искам ,ти самият Станишев,българино Сергей,да изкараш поне един мандат с пенсиите които получаваме!Очаквам с нетърпение отъркулването ви от властта,и дано никога повече да не се примъкнете до нея!

Няма да плащам данъци на тая държава. След като Европейските данъкоплатци искат яснота и прозрачност как се харчат техните пари по предсъединителни фондове в БГ, и аз искма да знам как се харчат моите данъци. Никакви данъци не плащайте и Вие докато имате и най-малкото съмнение за корупция в България.

УРЕЖДАШ СВОИ ХОРА И МАНГАЛИТЕ. НО ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН! КАРАШ Я ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ! ОФ ОРГАНИЗАЦИИ И ПР. ВСИЧКИ ДА СЕ ПЪРЖИТЕ В ПЪКАЛА. ОПРОПАСТИХТЕ ЖИВОТА НА ПОКОЛЕНИЯ! ПРЕСТЪПНИЦИ

мръсник

DA BE, MILEN VEL4EVCI I SIE I DRUGI PODOBNI 6TE KOMPENSIRAT SLABIQ TURISTI4ESKI SEZON KATO SI NAPALNQT HOTELITE S PENSIONERI, ZA KOETO 6TE SE PLATI OT NA6ITE DANACI... DOBRE SA GO ZAMISLILI, KATO SVAR6AT KARTITE OT NOI, SLEDVAT PENSIONERI, VAJNOTO E OBOROT DA STAVA, AKO E S DARJAVNI PARI O6TE PO-DOBRE! MNOGO PLITKO!