Коментари - Сергей Лавров кацна в Мали, обсъжда военното сътрудничество и борбата с джихадизма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

подобните си приличат и се привличат!

Мъдрият и далновиден дипломат Лавров ще посети Бангладеш,Непал и Мианмар(бившата Бирма). Където ще обсъжда сътрудничеството в областта на високите технологии и изкуствения интелект.

-Лавров,пращай още калашници,но специално изпълнение! С повишена устойчивост на влага,кал и горещина. А ние ще те закичим с кокосови орехи и банани.

Кокосовите орехи по главата а бананите в в дъртия газ хаха

Да не забрави да посети Руанда,Уганнда,Сиера Леоне и Либерия! Където всеки стреля срещу всеки с някакъв калашник и не е ясно кой за какво и в името на какво воюва. А товаришч Лавров ще обещае оръжие на всички - в името на просперитета на Африка.

Тръгнат ли руснаците да искат помощ ще им помогнат много повече държави отколкото тези които помагат на военнолюбците

Една преносима ракета Скъд от градският автобус и трупът на сатрапът Арменски Калантаровь ще бъде повит в свински кожи и побит да съхне на Слънце в Мали за да чака живота в отвъдното.

Отиди в Турция и виж дали можеш да помогнеш за земетресението ве,Лавров...уж сте дръжки с Ердоган! Чий го дириш в Сомалия??? Жалка жалка държавица-това е Русия

-Лавров,искам да пратиш още калашници,с усилена защита срещу влага,горещина и кал!

Слава Россия !!! Мачкайте братя с вас сме !!! Скоро цяла Европа ще е наша !!!

На Путлер целия му тоталитарен режим в момента е в пъти бетер джихадистите...

Лавров обикаля най-развитите и демократични страни в света. Смех!

Хипер-инфлация, дефицит и кражба на активи.. Сомалийските банки са по-надеждни и стабилни от "демократичните". Обикаля където има какво да му предложат, понеже западната тоалетна хартия в обръщение вече не са пари. Вярно е смях в залата.. Хаха!

Сомалийска банка? Руска банка?

Много смешно тъпчо тъпи,в Африка има перспектива, Франция реве на умрело

Много е важно Лавров да не пропусне Южен Судан,Руанда,Малави и Намибия? Как ще се развива Африка без тези процъфтяващи държави? A на връщане е добре да се отбие в двете ключови страни от Азия - Непал и Бангладеш.

До 10 години Русия и Китай са световни лидери усвояващи ресурсите на цяла Африка а Европа и САЩ негроиден катун усвояващи генетичния материал на цяла Африка. Който разбрал, разбрал ;-D

Щом сороспиите вият, значи е на прав път човека. Лавров е играч.

Лавров и промита безмозъчна марионетка а ти си бавноразвиващ се селски бек ..

Признай си другарю тъпанари Хихи че си невеж и зомбиран русофилистик. Ще се почувстваш по-добре. А сега заминавай да нахраниш прасето и кокошките на село.

Лавров обикаля из Африка кото измекяр и се моли на разни диктаторчета да купуват руски суровини.

Гениалният световен дипломат Лавров не се е сетил да посети двете най-богати и процъфтяващи държави в Африка - Чад и Нигер!

Хората се борят за всеки човешки живот, тоя се бори колко повече да отнеме... Понякога си мисля, че Господ е сляп и несправедлив, друг път вярвам, че ни наказва, но хора като тоя са прекалено бреме за човечеството...

Някакви диктатури от третия свят щели да си разширяват сътрудничеството....

Та те и турците поддържат тази фракция Джихадизма?!Какво лицемерие,какви нищожества са тези изруди.

Може да пишете всичко, но богатството на европа и америка е от експлоатацията точно на такива страни, затова не ги отстъпват без бой, а сега на тяхно място се наместват Русия и Китай, нека да им е лошо. Да го видим запада докъде ще стигне сега. За сведение Япония, която всички суровини купува от 1982 година няма никакво увеличение на националния доход, вече 40 години, но там се работи яко, със запада няма да е така, там ще става само по зле.

Европа (разбирай Франция) не отстъпва, а бива натирена .... на местните им е писнало да ги управляват отвън и търсят самостоятелност , но с други партньори.

Западния свят, разбирай основните две колониални държави Великобритания и Франция абсолютно демократично дадоха независимостта на всички държави от Африка и Азия. Недей говори глупости.

Преди войната руснаците ходеха на Бали. Сега ще ходят на Мали муахххаха

Значи се готвят да "деджихадизират" някоя държава?

Лавров харчи държавни пари и обикаля света, за да посещава "странни" държави и така да имитира, че Русия е фактор в световната политика. Но отдавна вепе не е.

Защо в Мали ? На остров Тамбукту вече от няколко месеца го чакат и са подготвили цял сандък с прашки и отровни стрели за помощ, която може да обърне ситуацията на фронта.

Сега разбрахте ли защо Макарона подпомага укронацистите срещу Русия??? Защото с ЧВК Вагнер изгониха френските колонизатори от Бурина Фасо и Мали и ги лишиха от злато, памук и месни продукти, които в миналото франсетата направо грабеха безплатно. Войната не е само в укрорайхът, а по целия свят, войната е срещу западните колонизатори и кукловодите им от сащ!

Я разкажи, как целия Сибир са изконни руските тиритории и те нищо не са грабили от там никога. Нито преди, нито сега. Това ми е любимата приказка за лека нощ. :)))) Иначе Макрон е тоя, дето вика, по-леко да не унижаваме путайн. :)))

Льольо, то и булгаристан е част от османската империя, а преди това от византийската. Хайде ходи да спиш, за лека нощ. А Африка я грабят от стотици години, затова ерогейците са богати, а африканците бедни.

Как не пропускаш тема, в която да вляза, и да се намесиш ти с неофашистките си възгледи, полуруснако.

Дотам ли стигнахте Другарю Лавров, голямо падение за Вас.

Путин бил много ядосан, че наричали страната му втора Северна Корея. Бил склонен да приеме - Северна Украйна.

Китайци африканци и араби ходеха да се молят на съветския съюз. Сегашна русия ходи да се моли на китайци африканци и араби......

Ами Путин. Великият стратег.

Най-богатият пазар на света - Европейският Съюз, вече активно работи да изрита ватниците и да си няма нищо общо с тях. Всичките руски съседи вече искат да влизат в НАТО, даже исторически неутралните скандинавци. Всичките бивши републики, без беларуския пудел, се отвратиха от Путя и му отказаха всякаква помощ във войната. Обаче русофилите тука въртят логики че Русия сега щяла да превзема ресурсите на Африка. Това се казва "Да ядеш лайна и да си представяш че е шоколад".

Мали е бивша френска колония, щом франсетата са експлоатирали, значи не е било за нищо. Има значителни залежи от злато, произвеждат хиляди тонове памук, но най-важното: има голяма територия и многобройно население сред които войнствени хилядолетни племена като туареги и догони.

Супер. Стойте си там, в цивилизована Европа никой не ви иска. А! Каквито залежи има там, китайците вече са ги прибарали чрез поробващи заеми на "Един пояс, един път". 100% гаранция. Но, пожелаваме ви успех.

Руската матрьошка е тръгнала на просия при черните...ще му направят един генг-бенг няма страшно. Могучая бензиностанция с ракети е на колене в търсене на нови партньори, след като целия свят им обърна гръб освен комунистически китай, северна корея и циганската индия...

И китай им обърна гръб. Китайците могат да доставят на русия дори по модерни оръжия, каквито има русия. Ама дори и един патрон не им дават

Индийците съюзници нямат, никога не са имали. Никакъв съюз няма да правят с Русия, даже в момента им извиват ръцете и отказват да купуват руска газ на по-високи цени от европейците.

прави сте в това, което казвате и въпреки това, тези огромни пазари все още крепят терористичната бензиностанция с ракети , да не рухне оттам идват парите на режима в кремъл в момента - Китай и Цигания. Може да се пазарят, може да извиват ръцете на джуджето-нацист в кремъл, но същевременно са единствените, които наливат милиарди в тая прогнила страна, други не останаха.

Путин е велик! Ура! Ура! Ураааааа!

Хайл Путлер!

Коня търси кой да им купува нефта по $35 за барел или да им даде някой долар отгоре за нафтата.

Тва им остана на тия...Мали и Джибути...отрепки..

Лавров хубаво е кацнал… ама къде?!? тези там… могат и да го изядат …. Буквално.

На този рептил месото му е кисело, няма да си затъпяват сечивата с него.

С рушняшки самолет сигурно не е летял тоя смръдлив ватник, иначе щяха да му събират карантията по полята ! :) :) :)

България е моята родина! България е НАТО и ЕС! Моята страна е на 100-но място по площ и население от 200 държави! В средата на света! В моята държава се живее по добре отколкото поне 140 държави в света! Моята страна е въоръжена до зъби! В моята страна, каквито и кривини да имат накрая вземат правилни решения и защитават България! Ще приемем еврото и Шенген!

Хаххахах. Аре поредния, който е заменил хапчетата с евтин алкохол от рано. Твоята "страна" си опразни складовете заради миниатюрна пукотевица в Усрайна ако не си разбрал и не може да произведе адекватно количество муниции в следващите 5 години. Ама какво да обяснявам на биполярен..

Ние си имаме съюз дето да ни пази. Вие си мислете там в русия как ще се разберете с доставките на копия и щитове от африка.

МИ то баш "съюза" ви остана бе муниции бе палячоо... Хахахаха!

Русия и Китай си поделят ресурсите на Африка а джендърите тънат в хиперинфлация и им пробутват менюта от червеи и щурци. Кви, кви.. ХАХАХ!

И като погледнеш числата, разбиташ колко си далече от истината. Това ватниците живеете в сериозна мъгла.

числата казват че америснанците не могат да си плащат външният дълг вече. а ти си продължавай с квиченето...

Кои числа го казват? Я провери пак, не те знам какви числа гледаш и къде, ама нещо не се вързва това, което говориш с реалността.

като Нигерия, но със сняг - що е това?

Северна Корея 2

Конят цвили за зоб, а те банани му бутат.

Смешници.

Новите колонизатори на Африка.

Ехей, Мали. Там от години се бият с джихадисти, развита страна. Да подпише и със Северна Корея, там има глад, но са развита страна.

не знам... но мога да се обзаложа че севрнокорейците имат поне вътрешни тоалетни и канализация... най-смешното на "третия рим" както искат да са тия московски варвари... е че всъщност римската империя е въвела нещото като топла вода и канализация...

Той вече подписа - джепане срещу ориз. Ама май нямат ориз, че дебелото кимчи се е уплашило да не го изядат и дрънка ракетки, че да му дадат отнякъде храна, че велика северна Корея пак не може да изхрани народа си.

Терорист обсъжда борбата с джихадистите!!! ... в Мали ... Ти да видиш!

Порнография на живо

Руския кон го пъдят от всички цивилизовани държави и той вече тръгна по третия свят.

Русия е колониална сила от времето на Иван Грозни, когато са колонизирали Сибир. Но винаги е била сухопътна империя. Тя затова е и толкова голяма. Обаче е на едно място. Това с МАли е лудост - как ще осигурят логистиката? Няма как на Земята да има повее от една морска империя, освен ако не си разделят моретата. Първо са били гърците, после римляните, после Венеция и Генуа, Испания и Португалия, после Англия и сега в момента са САЩ. Русия и Китай са плюнки в сравнение с тях по отношение на флота. Не е никак случаен Пърл Харбър и японците не са толкова глупави колкото ви се струват. Активирането на Русия в Мали е безумие - те трябва да се изтеглят оттам, не да се активират. Но те обичат кървавите конфликти, незнам защо са толкова шашави. И това ни се води братски народ, братски друг път - нищо общо.

Хахахаха, кончето отиде чак в Африка да моли за оръжие. Ирония на съдбата...

Ще договаря внос на африканци за овдовелите руслямски жени...

Тагадък, тагадък куция кон лавровчо търси откъде да внесе/прекара/подкупи за да им дадат оръжие. Няма да му се получи. Пък дори и да му се получи и там ще се навъдят едни пушачи...

време е да си върнем и Аляска... ще бъде референдумирана, денацифицирана, дестанизирана ... абе изобщо : Един чукча стои на един къс лед и си вика: - Бедняци, бедняци, мамка им! Друг чукча го пита: - Кои са бедняци? - Американците. - Защо? - Защото купиха Аляска, а за Чукотка не им останаха пари!

Хахахахахахаха

ся стана страшно... Русия - Мали - заедно през вековете до победата на путлерофашизма над гнилия капитализъм !

Там французите ли загубват контрол. А ислямизма по места го носи САЩ, подкрепяйки такива и събирайки от цял свят. Без САЩ може би сега Афганистан и Иран щяха да са светски държави. Някога съм виждал кадри от модно ревю от Афганистан. Почти същото опитаха в Сирия.

Буркина Фасо и Мали заедно са колкото 10 Българии ,погледнато земя и хора . Като гледам скандинавците как ги предпочитат пред нас ,предполагам не сме кой знае по добри ама изобщо . Ако бях на Путин нямаше да се замислям Африка или Балканите .

А де, ама не ни оставя на мира гадния гном. Все тук мъти водата. Още от османската империя са почнали - погроми, изселвания, после уж свобода, пък то райхщадаското споразумение отзад, после заради съединението насъскаха сърбите да ни нападнат, втората светвна ни окупираха, създадоха Македония, изихс българите там... И сега колко години вече корупция и зелени чорапи. Да си ходят там в африка и да ни оставят на мира.

Ама то затова ли в Мали е пълно с датчани,норвежци,шведи?

Следващата покана на лавров била в антарктида.Да обсъдят тесните връзки на Рушлямистан с пингвините.