Сергей Лавров и Антъни Блинкън с първи разговор след началото на войната в Украйна

Обсъдиха американско предложение за размяна на руски и американски граждани от затворите в двете страни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Блинкен, защо не се съветва с троловете от Дир-а,..като МАЙОРА ,..ЩЕРЕФ ,..ПАВЕЛ и още Десетки... Дебили които си ядът топките от Злоба ...КАК се води Дипломация с Русия ?? ;) Да пита тези ГЛАВАНАЦИ ...да им Е.П.М !;)

Гледах разговора. Блинкен стоеше мирно и беше готов да оближе слушалката

най сетне двете воюващи страни си намериха повод за разговор и естествено американците освен още глупави заплахи не могат да измислят нищо; ми ако цялата украйна се присъедини към русия а не само някои райони тогава кво?? сигурно газ ше пропикаят и кой знае още какви санкции ше наложат на европа... ма то така е когато всесилните почнат да губят и да осъзнават че вече не са всесилни

В този "разговор" , темата -Украйна е била ТАБУ!!!!!!! Проблема е Тайван!!!!!!!! И още по-точно-КАК ще реагира РУСИЯ????? САЩ са на дъното от гледна точка на ХИПЕР ВЪОРЪЖЕНИЕТО.Майче някой Го е страх да духа супата!?!?

Не е разговор, а молба през сълзи...

На първият им разговор при встъпването на Блинкен в длъжност се видя потресаваща разлика в класите! Лавров е най умният действащ политик. За съжаление на запада в момента липсват такива!

Като слушам брътвежите на Лавров, не се сещам дали има по-видиотен политик от него!

като теб, викаш..

Марш,бе трол смрадлив !!!

нашите апостоли са се страхували на първо място от Русия, после от Туркия. Затова толкова са бързали да вдигат въстание, преди да дойдат да ни ,,освободят''

Жена ти, още ли ходи след теб? Намери ли отрезаното парче, а резан?

въстание от 20 човека.....

Възстанията с нищо не застрашиха Турция, а само дадоха повод на Русия дя дойде е да ни освободи!

Като върнат баскетболистката 100%, че ще я ползват за пропаганда срещу Русия.

Щом са започнали да си говорят значи може и да се получи някакъв мир в Украйна скоро. Нали никой не си мисли, че Лавров и държавния секретар (външен министър) на САЩ ще седнат да си говорят за някаква баскетболистка и търговец на пушки?

делчо с укрия.

Ще направяг делчо тогава, когато направят с РФ делчо на Мексико.

Ние българите сме с Русия, против САЩ и преглупавите укри

Ние българите сме европейци и не искаме да имаме нищо общо с азиатски завоеватели с имперски амбиции !

"Ако други райони поискат да се присьединят кьм Русия."

ще се присъединим към анадолските манафи..

тоя Ларвов бе! Да не би да свършва джепането? Или мънито? Най-вероятно първо ще да е папото...

Папото ще свърши първо малко по-западно от Русия... Там ще свърши и топлото. Ама живи и здрави, важното е да не се изчерпат ценностите, които Еуропата иррадиира по цял сввт. Зведите й го говорят.

Руската армия поздравява всички русофили с селям алейкум - Кадиров.

Зимата наближава и ще има още много "първи разговори". Никой не е идиот да замръзне през зимата, е, освен олигофрените, които Слави изстреля на бунището.

Нали линията бе за тотална изолация?

От английски: blink - мигащ,премигващ

КАКЪВ АМЕРИКАНЕЦ Е АНТОН БЛИНКИН .... КАТО ДЯДО МУ МЕИР БЛИНКИН , ЕВРЕИН РОДЕН В ГРАД ПЕРЕСЛАВЛ , ПОЛТАВСКА ГУБЕРНИЯ ... ПРЕЗ 1904 ГОДИНА БЯГА ОТ КИЕВ В АМЕРИКА ? .... А БЛИНИ НА БЪЛГАРСКИ СА ПАЛАЧИНКИ :))

100+

Лавров и разговарял с Блинкен като го е попитал дали Сащ са готови с документацията по връщането на Руския щат Аляска обратно в пределите на Руската федерация. Според множество водещи световни адвокати договора по придобиването на Руския щат Аляска от Сащ е Корупционна сделка (някой там е взел едни комисионни пари под масата) и затова този договор може всеки момент да бъде обявен за Нищожен(Невалиден) и Сащ ще трябва да предадат обратно Щата Аляска в най кратки срокове обратно на Руската Федерация. На всичкото отгоре Сащ ще трябва да връщат и огромно количество пари заради експлоатацията на ресурсите от щата(злато, нефт, дървесина и др.) Като се приспаднат мижавите 8 милиона долара(стойността на договора) Сащ пак остава да връщат билиони долари. Лавров е заявил че ще направи малък реверанс към Сащ като милиардите долари които те трябва да върнат на Русия ще могат да бъдат изплащани ежемесечно, разсрочено и задължително във други световни валути. След срещата между двамата лидери Блинкен се е оттеглил с увесен нос. Между другото името Блинкен означава - Мигащ на парцали.

Обменим нашие и вашие шпионов! А сейчас - наздаровя и стакан - до дна! На чист английски език.

УКРАИНЦИТЕ СА МАЗОХИСТИ .. САМО ТАКА СИ ОБЯСНЯВАМ ТЪПОТИЯТА ИМ .... https://t.me/s/chub_detection?before=3931

А АКО КИТАЙ РЕШИ ДА ОСВОБОДИ ТАЙВАН ? ....

От кого да го освободи? От занзибарците ли? ДЕТРОЙТ РЕД ГЪЗ.

"Според Блинкен той е предупредил Лавров за намерението на Вашингтон да наложи допълнителни санкции на Москва, ако редица региони на Украйна се присъединят към Русия." Демек американците подготвят страничните наблюдатели да свикват с мисълта, че тая война ще се точи с години и наистина ще се води, ако трябва до последния украинец. Украйна ще бъде буквално разорана и разорена държава, а европейците в това число и ние, българите да си стягаме задника за голям глад (разбирай обедняване) и студ не само тая зима ами и за неопределен брой години напред. Разбира се руснаците също ще бъдат икономически зле и нас това трябва много да ни топли и въодушевява. И изобщо най-добре е войната да не спира поне 5-6 години, ако може и 10-15, както беше в Сирия, а преди това в Ирак и както е в момента в Либия вече 11-та година поред.

Кой го интересува някакви наркомани ,че Русия ще ги осъди,пък били и американски спортисти.Всички чакат да разберат кога Америка ще спре войната в Украйна,защото загиват невинни украинци ,десетки и стотици на ден.Русия е готова да преговаря ,но дали Блинкин е готов,не се знае.Ако не се разберат,Украйна ще губи по една област на всеки един два месеца и накрая няма да има такава държава.Всички превзети територии,ще минат под руски контрол,докато се присъединят към Руската федерация.Явно за това е целия разговор,а не за някакъв руски оръжеен търговец и двама американски спортисти.Ще следим нещата по отблизо,докато разберем при какви условия,ще спре войната.

На снимката се вижда кой е възпитан, коректен, уважаващ събеседника и кой -невъзпитан, простеещ: Антъни Блинкън с маска, а Лавров-без маска!

подръжник на 1984, СЗО... и невъзпитания неподръжник на СЗО. Невъзпитан, но адекватен е по-добре от възпитан гъз!

Абе Лавров, ти не разбра ли в този живот, че със саксите не се разговаря? Винаги лъжат! Ето, ако Янукович не беше разговарял с Франция, Германия и Полша, още щеше да е на власт.

Кои лъжат-саксите или тези които казаха,че няма да нападат Украйна???

Да почвам ли? НАТО няма да се разширява Гаранция на Янукович, ако прибере Беркут Мински споразумения едно и две! Нахвърлям така набързо!

Колега, за рускините едно време не се даваха точки! Даже се отнемаха!

Разговорът едва ли е бил само за тази размяна, защото ако беше - нямаше нужда чак външни министри да разговарят. Размяната сега е трудна работа, защото американската още няма присъда. При размяна на затворници се смятат присъдите и от двете страни. При размяна на военнопленници е друго - там ранга е важен, като и здравословното състояние. По-вероятно Лавров или Бринкен да са си разменяли предупреждения за Украйна, които да се достатъчно важни за да се чуят лично. Например Лавров може да е казал последно предупреждение преди да пуснат атомна бомба.

Все едно правосъдната система в Русия работи като тази в САЩ… каквото Кремлин заръча, това се и случва.. Реално баскетболистката щеше да получи най-много условна за пренос на масло с малко THC.. но естествено Кремлин я държат като коз да си получат обратно FSB агентите..

Живота на човек е просто една микро секунда. За да си запомен от историята с добро трябва да си направил нещо добро. Или нещо велико, за цялото човечество. Войната не носи позитиви, тя носи само нгативи. И ако един диктатор си мисли, че е много велик като води война само да си задоволли собственото его, в това няма нищо велико. Той ще остане в историята като поредния диктатор отнел живота на стотици хиляди хора. А в това няма нищо велико. Този човек не е нищо повече от един масов убиец. И така ще го запомни историята, като убиец.Нищо повече.

Всички путенисти ще ядат бахура.. рано или късно..

ти го Лапай сега възторжено гривестия пък като го оставиш почваме ние..

Относно масовото убийство извършено от РУСИЯ в затвора в ЕЛЕНОВКА 1/ Убити и ранени общо 140 украйнски пленника и забележете - нито един руски надзирател. Това на практика е невъзможно. Ако наистина бяха стреляли украинци щеше да има поне един ранен надзирател. 2/ Руснаците показват РЪЖДЯСАЛИ части от ХАЙМАРС събрани от места където в миналото е имало удари с ХИМАРС 3 / Затворът е бил на разстояние 10 километра от фронтовата линия. Демек ако наистина Украйна искаше да го удари тя нямаше да стреля с ракета ХИМАРС на стоиност 100 000 долара дето бие на 80 километра а щеше да стреля с най-обикновен съвецки миномет или оръдие - примерно гаубица АКАЦИЯ покрива 27 километра и снаряда е жълти стотинки в сравнение с ХИМАРС 4 / Снимките говорят че е имало вътрешен взрив 5 / Телата са били вече мъртви когато са ги подредили там 6/ Целта е на украинците да не им издържат нервите и да почнат да убиват руски пленици- което автоматично ще доведе до спиране на помоща от Франция и Германия

6/ Целта е на украинците да не им издържат нервите и да почнат да убиват руски пленици- което автоматично ще доведе до спиране на помоща от Франция и Германия Ми те в началото убиваха и мъчеха доста руски пленници пред камерите, ама никой не им спря помощта. Опитвай се да мислиш, бе човек. за какво ти плащат - не знам.

Американците сондират нагласата на руснаците за разговори, изобщо. Търсят начин за осъществяване на контакт, за последващи разговори по актуални проблеми. Защото не стана както са мислили, защото затъва до нива за които не са и помислили.

Крайно време беше да се срещнат и да направят нещо..

Първи разговор от началото на войната и последен, защото американското правителство не преговаря с терористи, а Русия е терорист номер едно в света.

Русия не преговаря с терористи,а ЦРУ е измислило тероризма. И не било разговор а блинки е лизал за да измоли освободжението на тези 2 споменати затворници.

Да....и последен,щото ти така казваш.Те теб ще питат за втори разговор тъпчо!))))

Ей вие с минусите, ако Путин ви каже да се наведете, ще се наведете нали ????

ТЪП СЕЛСКИ ГЪЗ !!!

сам бе скакауец

:)))Блинкън това ли му е зора,да освободи двама наркомани играещи баскетбол,за онези пратени от САЩ да воюват в Украйна му е през кура:((((

Чукате ли копейки, чебурашки? Как ще ги харчите, бре? Газчица ли ще си купувате, защото за лаптоп или смартфон не ги разменят.

Уж враговете как топло се поздравяват!!!! Ясно е че заедно искат да разрушат ЕС и действията им са насочени в тази посока, с подкрепата на турция

Това е стара снимка. Преди орките на Путлер да нахлуят пияни в Украйна.

САЩ никога не изоставят своите граждани, където и да са по света. Затова са най - великата нация на нашето време.

много филми гледаш бе пубер. Ако си никой, никой не го интересува

От собствен опит ли го знаеш? Пубер е баща ти. :)

Да, видяхме във Виетнам как не изоставят!

Ама изоставиха Киро нали,вярно че той е канадец,но карал курсовете в Харвард:)))Той изоставен ли е според теб или заебан????

не се броят. Само Science Major

истински

не е твоя работа гледай си твоя живот, защото на нищо не прилича

Стига троли бе неграмотник

си за да участваш в чужди теми

Обече ще е голям майтап САЩ и Русия да се "сдобрят", и искам тогава да видя физиономията на зеления :)

как да се случи - и във варианта - Русия и САЩ се сбиват, както и в другия - стават най-мили дружки, Зеленото говно отдавна ще е отстреляно.

не ставаш с глупавата си тема

Хахаха, кравяря как се е заушил с тоя намордник.... смешна работа.

тъпата тема

САЩ докараха нещата до кривата круша и във външната и във вътрешната си политика. Понеже тази есен ще имат избори, на демократите спешно им трябват някакви политически успехи. Затова Байдън се е посъветвал със своите отдавнашни приятели, Алцхаймера и Паркинсона, и тримата са решили, че ще е добре, ако може Байдън да спаси няколко американски нациста от справедливото наказание. Понеже в САЩ повечето население са нацисти спасяването на наколко нациста ще бъде посрещнато с огромно одобрение. Затова са и разговорите между Блинкен и Лавров - американците отчаяно се опитват да помогнат на своите нацисти за да избягат от заслуженото наказание.

Народното Събрание прие декларация (ДВ, брой 47 от 2020) срещу реформа на Зеленски, целяща да разцепи Болгородския район, където живеят предимно българи, така че българската общност да загуби идентичността си.

кой какво е приемал, смешмник ТИ тъпако живееш сега, но не вчера

никакъв коментар

Още малко Хаймърси И ще капитулират

Не мога да повярвам че всички зъбати си счупиха Зъбите с такъв костелив орех като Путин!!!! Всички търсеха Горбачов??? Но намериха Путин!!!! А той им показва къде зимуват раците!!!!

Точно за това става дума. Те търсеха предател или пияница, а намериха състезател с изключително твърди устои, за нация, за Родина.