Игнатов отрече да са източвани пари от научния фонд

Източени пари от Фонд "Научни изследвания" (ФНИ) няма. В публичното пространство тези неща се оперират по оперетен начин, който не е характерен за света на науките и това е друг проблем.

Обратно в новината

Коментари - Игнатов отрече да са източвани пари от научния фонд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно е, Мумията вече усеща ритника от министерското място и е решил да си подготви бъдещето като раздаде парички на свои хора.Това комунистическо отроче нанесе огромни щети и разрухи в образованието, че заслужава наистина да бъде отстранен незабавно.Тази мумия позволи да се разруши стройната система за създаване на научни кадри с доказани научни постижения и позволи такива некадърници като него да получават академични звания.Така се създаде и новия български университет, който пък от своя страна раздаде дипломи на депутати и министри.

Този път не трябва да им се размине! До кога ще ни правят на будали, за какви срокове говори! Да кажат кои са рецензенти и на какъв принцип са определяни те! А темите на класираните проекти са срам за науката!

Кражба се казва,хайде стига със словесните еквилибристики! Също като БТК,енергоразпраделение,тец М.изток 3,Брикетна фабрика,тец-1( първа комсомолска) КРАЖБА,НЕ ИЗТОЧВАНЕ,НЕ Е ПРИВАТИЗАЦИЯ,КРАЖБА Е......

"Източени пари от Фонд "Научни изследвания" (ФНИ) няма." Разбира се, че няма - има само тук-там раздадени на наши хора и то не повече от 10-тина проекта, какво толко ривете! Га ядохте кифтетата при предната сесия с многото пари не ривахте!

вади от левия си ръкав бяло зайче, а от десния , ПОЛОВИН МИЛИОН ЕВРИЙЙ !!АплодисментиЙЙ

Какво може да се очаква от нагло комунистичестко копеле? Да каже истината? Време е за 'Апокалипсис сега"

Игнатов е голям лъжец, наглец и демагог. Следя много внимателно всичките му изказвания и мога да кажа, че те се основават на откровени лъжи и високопарни фрази. Но разбира се всичко това си има оправдание. Нали трябва да си уреди финансовото положение докато е министър, както и на всички онези "калинки", които го подкрепят в далаверите. При този скандал с фонд научни изследвания, ако беше достоен и обективен предвид обстоятелствата трябваше незабавно да си подаде оставката.

Снимката е много показателна! Размаханият пръст и погледът на Министъра означава: "Внимавайте какво говорите, иначе ще ви спра кранчето!"

Все повече се налага истината, че в България не можеш да докажеш и видните и доказани неша. Министърът е недосегаем засега!

А колко рецензии трябва да направиш, та качеството да бъде високо бе Игнатов? А? Колко?

Досега някой да си е признавал, че е крал? Всички знаят, че прокуратурата има един оправдателен изказ: "Няма достатъчно доказателства!" А ако евентуално намери такива, то съдът ще намери грешки в процедурата.

Адаш (ако не ме копираш) има и друго правило: "Когато не се наказват виновните, страдат невинните." А не може да е вечно така, нали?!

Намесен е и Ректора на Полувисшиях институт по библиотекарство проф.Стоян Денчев бивш вицепрезидент на Мултигруп.Където има мултаци има и шашми - дълбоко вярвам на изнесеното .

Като му гледам мръсната и престъпна мутра, мислите ли , че ще му повярвам.

Да не е луд да си признае.

"260 000 лв. е спечелила ст. ас. д-р Вероника Азарова чрез фирмата си Азарофф, за да направи анкети и класация за отношението на хората към музейното изкуство Две специалистки по бельо са спечелили 660 000 лв преди дни, за да се борят с кризата в образованието и отношението към музейната институция. Едната е професор, а другата е старши асистент в Югоизточноевропейски център за семиотични изследвания в Нов български университет. Скандалът беше разкрит в предаването 5 за 4 по Канал 3. Професор Мария Попова и ст. ас. д-р Вероника Азарова участвали в кръгла маса в Трявна, кръстена 'Бельото като дискурс. Там проф.Попова е прочела нейното есе, в което се дават ценни съвети на дамите как да съблазнят правилно любимия мъж. Ако искате да привлечете вниманието на един мъж, сложете си черно бельо. В допълнение с дантелени боксерки ще бъдете и романтично обаятелни, съветва проф.Попова дамите. Бельото като текст. Това не е истинското заглавие. Истинското заглавие беше Гащите като текст. После си представих как го включвам в списъка с публикациите си с други благоприлични заглавия, как този списък отива някъде например във ВАК, и как думата гащи някак нарушава доброто впечатление. Притесних се от думата гащи и я замених с бельо. И тук сякаш чувам проф. Краев, който се провиква: Еснафски глупости. Нищо срамно няма в долницата и в разните неща, свързани с нея, в това число и гащите, споделя професорът-специалист по бельо.

Как искате да има прозрачност - български египтолог защитава български професор с титла от Ангола и преподаващ на Азорските острови. Кое ги свързва - печатницата на дипломи за мутреси НБУ.

Проблеми в образованието има - и то какви! Сигурно се източват пари от този фонд, но не само от него. Сигнализирала съм, че се прави и от проект "Успех" на МОМН. Министър Игнатов протежира началника на РИО Хасково Иван Панайотов, а той- директора на училището в с. Крепост, където са документирани сериозни административни и финансови нарушения. Мерки не се предприемат. Керванът си върви... докато краденото не събори камилите.

No. 2: Нещо бъркате. Шефът на Националния фонд "Научни изследвания", отговорен за злоупотребите при разпределението на отпусканите от фонда средства през последните две години, е тясно свързан с НБУ и със следните две лица: Сергей Игнатов, министър на образованието, младежта и науката, преди това ректор на НБУ; Стоян Денчев, ректор на университета по библиотекознание и информационни технологии, основен бенефициент на фонда през 2011 г. - 2012 г. Tримата нямат нищо общо с БАН. Впрочем, нека не забравяме, че във финансовата сфера на такова ниво, в момента нищо не става без знанието и одобрението на финансовия министър Дянков, отговарящ като вицепремиер и за ресора на Игнатов. Mоже би Дянков е човека на БАН?

Комунистическо отроче наглец. Спец по частните университети за малоумници печатащи дипломи срещу заплащане.

Цял живот се намират мераклии да ни размахват пръст, да бунят и владеят, да развалят седянки и да се бъзикат, та внимавайте, пазете си очите да не ги извадят с ръкомахане. Иначе боксьори дал бог. Децата бягат, пият и пушат, бият учители, студенти си плащат тройките както, когато и с каквото намерят, системата е в колапс след организирано регламентирания хаос, човекът взел, че назидава. Един негов предтеча става м-р само да си пробута учебника, друг - за да си купи нещо и прати някъде децата си, трети - за докторат и професура, четвърти....пети.......И все едни такива талантливи иноватори, все отначало започват с твърдото намерение да оправят всичко, и накрая верно го оправят. Отвсякъде. Ама вече е късно, от което едва ли на някого му пука. И така до следващия път. Важното е гилдията да се държи в потрес и на минимални ясли, за да не знае много. О-х, Антоането, Антоането-о, колко права си била за пастите-е.

В БАН бъка от мекерета на ДС а искате да няма проблеми---ЗАБРАВЕТЕ!!

Къв БАН те гони тебе? Тук става дума за министерството и за Фонда, за НБУ и за Библиотечния... КЪДЕ ВИДЯ БАН!?

Наглец!