Очаква ни топъл и слънчев септември

Най-високите температури през септември у нас ще бъдат между 31 и 36 градуса, а най-ниските - между 4 и 9 градуса.

Обратно в новината

Коментари - Очаква ни топъл и слънчев септември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин е виновен за жегите през септември.

Вече няма нищо читаво, даже и сезони. Един ден децата ще гледат на картинка сняг, дъжд, синьо небе, зелени гори и поляни с макове...Едно време какви дъждове и огледала имаше-ее....

Това лято се изпържих душманската, даже си докарах малко здравословни проблеми. Открих обаче, че съм развил някъкъв вид слънчева зависимост и искам да е вечно лято, слънце и жега.

Купувам терабайтов процесор с килохерцов дизайн.

Абе за всеки случай пуснете парното! После ще можете да кажете , че пак е най-дългата зима - от август до средата на юли и ще им вземете паричките на балъците в софето!

Бах маому!

Добре че са метеоролозите, че да ми кажат, че през лятото се очаква да е топло. Ако не бяха те, във вторник можеше да изляза с балтон и ушанка.

ДА ПРОДЪЛЖИ ТАКА ДО ЯНУАРИ!И ДАНО ЕНЕРГОТО ДА ФАЛИРА!!!ДАЙ БОЖЕ!!!

Най-добре си изключете телевизорите и се наслаждавайте на хубавото време. А те, телевизорите, може и завинаги да ги изключите даже. Няма да сбъркате.

Топъл Септември. Като гледам прогнозата от първите дни, си е горещо.

Очаква ни топъл, дебел и твърд...край на есента.

Давай опечи ни м.....

И така до април,пък после ще му мислим!

Очаква ни мнооого горещ Атомен септември пу239

Браво, хубав и слънчев септември. Гърция е на същата геограавска широчина и там се очаква топло време. Дано това да помогне на Ципрас да спечели отново изборите и да забие перон в заспалата Европа. Насреща му е най силният мъж политик в света а именно Путин. Давай Ципрас целия български народ е с теб, разбий ги с 100 %.

Бах ти увредения руски кавал

Не е Чи Гевара, а Че Гевара, неграмотнико !! И кой ти дава право да говориш от името на целия български народ ??

неграмотник с неграмотник. Ще се наричам както аз си искам. И не съм писал Чи Гевара а Че Гивара което е правилното. Научи се да четеш. Айде улево.

Жалки путинофили, треперете от страх. Вашата секс илюзия Ципрас ще претърпи небивало фиаско!!! И четете, както са писали, към 14.09 май, че ще вали дъжд и в Гърция и ще удави лудостите ви за нов успех! Дано да потопи цялата сириза !

Мизернико русофоб, сам си сложи тапата. Ако вали, още по добре на Ципрас ще му варви по-вода. А ти ходи при баба ти меркел да ти даде близалка си. Браво Путин, браво ципра

Каквито и да е ФИЛИ на Прусия и Хамерика, плюя по всички вас! Все някой друг да им реши проблема. Тези държави само ще унищожат България до изчезване на етноса. Включително и ЕС, което е част от хамериканската диктатура...

Първо: "геограавска широчина" идва от георграфия, следователно твоят правопис е доста крив и до това, което си искал да кажеш, се стига по аналогия на четящия. Второ, "перон" не можеш да забиеш, защото това е площадката за пътници на жп гарите. Ако искаш да забиваш, можеш да го направиш само с пирони, а преди това е добре да се ограмотиш.