Кметът Рачев контролирал 14 фирми, поели всички поръчки

Нямаме данни, доказателства и твърдения, че кметът на Септември е бил изнудван. Според нас е работил доста спокойно и самоуверено.

Обратно в новината

Коментари - Кметът Рачев контролирал 14 фирми, поели всички поръчки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ицко Финци имаше за такива една прочута реплика в "Преброяване на дивите зайци" на режисьора Едуард Захариев: "Хубав край, хубави хора!" и айде на трапезата под дървото...

Пак се размириса на суджук! От ГЕРБ какво мислят да правят? Най-вероятно, пак ще се разграничават. Както направиха в Хасково.

разгърнал бурна дейност..Така де, иначе що да е кмет.

Твърдо съм убеден, че тази жена си е сбъркала амплоато на изява. Грешни са ми възприятията ли, аз ли съм нещо нередовен, не знам. Споделете...

Жената е говорител на прокуратурата. Нищо повече. Но да видим дали ще спрат с кмета на Септември. Синдромът Добрев изглежда широко застъпен из цялата страна. Но кой както го нареди. Този си е позволил повече пък и домакинството... трябва да се покажем и пуснем духа на напрежението по места.

Прощавай, ама жената е нещо много повече от говорител на прокуратурата. Жената е говорител на Бойко. Това е така, защото същата тази прокуратура изпълнява само и единствено политически поръчки. Последното е така, защото има толкова много сигнали по които не се работи и има причина да е така - няма политическа поръчка или поръчката е да не се работи.

Тази сутрин по нова. Кметове от р-на на Септември защитават кмета на града. Видно работници от фирмите и други заинтересовани лица. Но по интересното- в Септември и селата около нето ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА СЕ СМЯТА ЗА НЕЩО НАПЪЛНО МОРАЛНО И В НОРМИТЕ НА НРАВСТВЕНОСТТА.

напълно нормално е шуробаджанащината! Ти какво искаш, на тебе ли да ти дадат? Много си хитра! Стани кмет, пък после се прави на лисица. Нали кметът трябва да се отчете после на избирателите си? Аман от простотии!

С новия закон за корупцията, който си приеха, ГЕРБ узакониха действията на този и всички други кметове на партията си. Продължавайте да ограбвате общините си господа кметове - законът е с вас. Това, което правите, не е корупция, а нарушения на процедури, което не се наказва от закона.

Арнаудова, незабавна проверка и на кмета на Добрич. Много корумпиран и нагъл келеш.

Нали същия този пишлигар управлява автомобила си пиян и и дрогиран. И полицията се прави че не знае нищо.

А дано посетят и СО че там е блато.

В СО не пип,че пляс! Там властва лично,нейно Величество,зам.Лидерът на ПП ГЕРБ.И като иде реч за 1.5 млрд.бюджет,смятай за какви мащабни кражби става въпрос.Този от Септември,го хвърлят на кучетата-вижте ни кви сме готини,и наши хора страдат.София,Пловдив,Варна...големите градове,не пип.

Има само две причини, за да сме зле: първата е липсата на пълна лустрация и това доведе до допускането на охранители и хора, работили в репресивните служби преди 1989 г. да ни управляват, а втората причина е липсата на управленски потенциал: лошите решения доведоха до разбиване на всички социални сфери и огромната корупция в тях.

Каквото и да е направил този кмет, не го е направил сам... обаче на него му е дадена ролята бушон.....сори.

Рачев изцяло е възприел модела Делян Добрев. Разликата е само в цифрови изражения. Девиза на ГЕРБ е: "да не остане нито едно кметство неокрадено"!!!!!!!

Рачев е аматьор в сравнение с професионалистта Делян Джуката. Трябва още много да краде за да го настигне!

Точно така е !Да не остане нищо за следващите

d4

кметО Рачев на Септември е малкото зло. какво са 13 милиона?? я да се поразрови прокуратурата в по-големите общини... Столична, примерно. там такива л*а ще изплуват, че ви е бедна фантазията... т,ва зони, т,ва паркинги и гаражи, т,ва ЦГМ, озеленяване, ВиК, Топлофикация....малеееее, майко мила....

Няма защо да се чудим защо на изборите печели ГЕРБ,всички кметове навсякъде са се окупирали със свой близки и приятели,жънат и вършеят,плашат хората,че ако не гласуват всичко за тях свършва. Много лоша ситуация,никога няма да има елементарна справедливост за която народа се надява.Тройката-Борисов,Цветанов и Цацаров най отгоре на пирамидата и под тях в стройна схема са окупирали всичко. От страни Правосъдие- поръчкаво и послушно кривосъдие за което Цецка наблюдава и внимава много. Това е како Сийке,ако щеш ! Вся власт наша !

"Кметът Рачев контролирал 14 фирми, поели всички поръчки" ...изненада , и тоя от герб ...не може да бъде , тя оная Елена ...ах каква мръсница , да ги набеждава , те честните ?! ЗАПОМНЕТЕ всички кметове от герб за забъркани в тия гайна , и се отчитат по-нагоре!!!

зала правят и кмета не смее да пипне щото далаверката си е някаква софийска и местната власт спазва антикорупционна дистанция, да не настъпи горния, ама кво ли заминава към София от проекта или по-скоро какво въобще излиза от София за да се вложи в дълбоката провинция дето за залата спортисти на ниво няма. Няма и да има. Виж фолкпевички ще наминават. ВЕ някоя градинка край залата кмета ще намаже ама кога се опаричим - то май ще е след като цъфнат налъмите на евроизобилието.

"Всички 14 фирми, контролирани от него, са изпълнявали всички обществени поръчки в Септември." Това е моделът на корупцията в общините по принцип. В малките общини - всичко се прилапва от близкия шуробаджанашки кръг. В по-големите парче от баницата се предоставя и на правилно ориентираните политически партньори! Всичко останало - като бизнес имам предвид, няма никакъв шанс, ако не гравитира към управляващите или към политическите им партньори! Това си един съвсем реален модел, дараги ми Горанчо и Лили, и в него няма място за емоционални понятия като "усещане" и "внушения"!

Балчишкият кмет-голфаджия,кога?

Хем всички поръчки били изпълнявани от фирми на кмета или негови приближени хем всички договори са с невярна информация с цел по-голяма печалба и всичко това възлиза само на 13млн. лева?! Като се замисля какво толкова се възмущавам като всичко това е практика във всяка община при всяко управление независимо гробари ли или бесни старши пенсионери.

Съдебна реформа вече три мандата няма, иначе прокуракурата работи: усилено, избирателно и мноооого внимателно, че ако сбъркат нещо, този който осигурява тласъка отзад може да обърка ритъма!

на недоверие. Вашите довереници от Герб, патриотите и Воля решиха, че корупция няма. След това и министъра Горанов каза, че корупцията у нас е вестникарски шум. Да им приседне дано награбеното, да пукнат от преяждане. Да сте мислили като гласувахте. Сега ще траете щото сте мазохисти. Трети път подред крадци си избрахте.

интересни обсъждания за трудовата миграция в НС ...

РАЗСТРЕЛ.

из Хасково? Йончева им е дала цяла папка документи. Или...50 милиона вХасково са по-малко от 13 милиона в Септември.

И в нашия град фирми на ГЕРБ са изпълнители ,но ми се струва ,че е редно първо да се докаже и без тази показност ...

За да се докаже, герберче, първо трябва да се ПОКАЖЕ. Гласността е първия белег за демокрация.

Цацаров, извърши проверки и в Долна баня, където е абсолюгтно същото положение. Кметът си строи втори хотел с парите ни.

А Митко Вафлата в Бургас кога? Щом в Септември откраднал 13мил, в Бургас ще са поне 33. И тук едни и същи фирми печелят всички обществени поръчки.

Така не става, другари комуняги! (в това число визирам също гербаджии и всички останали) Европа иска тук да стане нещо като в Румъния-в затвора да влязат народни представители, политици, министри... А с детска градина "брезичка" и някакъв кмет на малко градче няма да успеете да замажете очите на никого! ОСТАВКА!!!

Предлагам аз и Цецо 6-те апартамента да поведем хорото към СЦЗ. Така най-добре ще отговорим на борбата с корупцията.

Ми що не даваш сигнали за корупция?! То така отстрани сеир да се гледа всеки знае...

Мислиш, че в прокуратурата нямат достатъчно сигнали? Имат, но ги замитат под килима! Затова и аз съм за оставка!

Защото гласувания от Герб закон,не защитава тия дето ги подават. Сега кметовете ще имат право а си назначават и охранителни фирми,полицията щели да си им консултанти..и пей сърце. Кметовете на Герб се бетонират..а подай сигнал де!

За да бъдеш издигнат от ГЕРБ или да получиш подкрепата им, трябва да имаш добри заложби в краденето. Трябва да имаш бизнес нюх как се правят тези неща.

Рачев всичко завладя,слага си навсякъде етикети в клубове и тн ,да се чете неговото име.Има много доносници и се смята за бог!Окраде земя на хора,...Цацаров,свърши нещо полезно,изведи го до край този път,тези кражби и дерибейства поне за малко да спрат?!!!!Божеее!!!

По-добре кажете има ли кмет, при който не е така. Просто тоя е бил супер тъп или нагъл и фирмите са директно на роднините му, вместо да мине през подставени лица.

Ти серизно ли смяташ, че само това му са фирмите. Че това е само върхът на айсберга.

А дали само в Септември е така.

нещата стоят по друг начин. По джендърски!

е поредното гербаджийско бушонче. Нищо ново под слънцето!

На такъв матриал какви кметове да има, подобия на него. Сега ще скочат да твърдят, че е много добър и че поздравява, което у нас си е рядко явление. Накъде с 80 процента.....?

АМИ ЧЕ ЗАЩО ДА СТАВА КМЕТ, АКО НЯМА НАМЕРЕНИЕ ДА КРАДЕ! ТО Е ЯСНО! АМА САМОЗАБРАВИЛ СЕ Е, НАИСТИНА НЕ Е СНАСЯЛ ДЕТО ТРЯБВА И ХАЙДЕ СЕГА НА ПАНГАРА

Рачев, Рачев, нищо нямаше да ти се случи, ако не беше престанал да снасяш комисионки на босовете от ОПГ ГРОБ! Явно си позабравил, че си имаш работа с мафиоти. Така е брат когато нарушаваш правилата на играта!

Шефът на БОП Пазарджик ми е приятел и нищо няма да ми се случи.

за малтретирането на деца Прокуратурата ще изчака да ратифицираме Истанбулската конвенция?

Кметът Рачев контролирал 14 фирми................., че кой да ги контролира, може би корумпираната прокуратура?

Скандална гербаджийска практика. Това е система,не е изключение. Този и бил много нагъл,някои от колегите му по др.градове,са по-прикрити.И всичко е точно-корупция няма.

За модела "Добрев", нали?

За разлика от Добрев този ще изгние в затвора.

"сключва договор за ремонт на улица от 400 метра, а тя е 200" 200 в едната посока и 200 в другата = 400м Така смятат герберастите, по метода на Бойко Ага Магистралний, който успя да построи най-скъпите и некачествени магистрали в света. Апропо, да викнем Гинес да го запишат в книгата на рекордите?!

"Кметът Рачев контролирал 14 фирми, поели всички поръчки" Че то по тази логика Тиквата е за разстрел.

Тук не става въпрос за приближени фирми, само за тези които са били под прякото му ръководство. Да се готви Иван Тотев !

а кардяли ????????????? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ГЕБВ в БГ ?

няма кмет на село или малък град който да не открадне 90% от бюджета. в големите градове трябва да се дели с общинските съветници, областни управители и други началници в общината. най добрия начин е един град един кмет, за да не може после да се крие зад решения на общинския съвет а направо да влиза в затвора.

Прокуратурата да набере смелост и да подгони едрите риби - кметовете на Пловдив и Пазарджик!

Само тях ли? Според народната мълва, де що е кмет от управляващата ОПГ, положението е същото като в Септември, но вероятно в много по-големи размери...Хасково го доказва...

Почна се плюенето от страна на прокуратурата! Без да е минал през съд, човека е виновен! Арнаудова излиза и почва да настройва общественото мнение, и човека вече е престъпник! Така беше и с поничките! Арнаудова трябва да бъде съдена за клевета!

Ако бяхме в САЩ този кмет щеше да отнесе затвор поне 200 години

общинар в Септември...с пищака? Дето 6 годишното дете било виновно? Все отбор герберски юнаци.

Калпав народ-слаба държава! Който и да дойде на власт, ако ще и правителство от съседната галактика, корупцията и краденето си остава. Партиите нямат никакво значение. Под тях всичко е проядено и смърди - 80% дебили и 100% за чеп за зеле не стават.

Мнооого напудена акция! Очевидно тоя е бушон! Представете си колко безнаказан и спокоен се е чувствал тоя за да ги прави тези неща! Във всяка е дна община е така,просто тоя не е бутал кинти където трябва.Повръща ми се!

То тоя е от глупавите

По-скоро не се е отчел, където трябва...

Верно е много тъп! Крал си крал си-дърпай на някъде. (Не че го оправдавам). Тия ако могат и целия свят ще погълнат от лакомия!