Кметът на Септември свободен срещу 250 000 лв., но обвинен

Кметът на община Септември Марин Рачев, който вчера беше задържан при зрелищна акция на прокуратурата, днес беше освободен, но му бяха повдигнати обвинения.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Септември свободен срещу 250 000 лв., но обвинен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗА ПРОВЕРКА ИДВА РЕД И НА КМЕТА НА ОБЩИНА ПЕЩЕРА.......

население със много по малко живущи от един турски град като истанбул а процентуално учуващо колко много на глава на човек мошенници от всякакъв вид!

Този като е толкова честен от къде има 250 хил. Заем ли е теглил?!

"Днес стана ясно, че справки от ДАНС, които са свързани с купуване на гласове през 2015 година в Пазарджишка област, са били намерени в нощното шкафче на кмета. " На някой да не му е светнало как се печелят избори.

Ако беше от БСП всички статии и новини щяха да започват с това. Явно е от ГЕРБ,непатриотите или ДПС щом никъде не се споменава?!!

Хайде сега и кмета на Банско !!!

До внасянето на гаранцията лежиш в ареста.Така сочи закона-НПК!

Май нещо се случва в коалицията Бойко - Пеевски, единият задържа кмета, втория му организира излизане и посрещане като на герой от войната. Ще бъдат интересни следващите месеци от към зрелища

Pak li tezi Nasrani murshi ot dans,bre da im eba putkata majchina?! metev...Pederaste,aj s praznika vi majkata da ti eba iu pederasa,i da ne prestavash da celuvash nasranijat Guz na Bokluka borisoff,kakto i Laynarite ot dans!Majkata da vi eba az i dizelovite milicioneri skapani!

Pak li tezi Nasrani murshi ot dans,bre da im eba putkata majchina?! metev...Pederaste,aj s praznika vi majkata da ti eba iu pederasa,i da ne prestavash da celuvash nasranijat Guz na Bokluka borisoff,kakto i Laynarite ot dans!Majkata da vi eba az i dizelovite milicioneri skapani!

пак ли тези насрани мурши от данс,бре да им еба путката мажчина?! метев...педерасте,аж с празника ви мажката да ти еба ю педераса,и да не преставаш да целуваш насраният гуз на боклука борисофф,както и лаънарите от данс!мажката да ви еба аз и дизеловите милиционери скапани!

пак ли тези насрани мурши от данс,бре да им еба путката мажчина?! метев...педерасте,аж с празника ви мажката да ти еба ю педераса,и да не преставаш да целуваш насраният гуз на боклука борисофф,както и лаънарите от данс!мажката да ви еба аз и дизеловите милиционери скапани!

Мислех,че колегите от полицията са най оплескани,но като направих една справка по " откритите" източници за проявите на данс, стигнах до извода,че трябва да се съкратят поне със 75 %.То не бяха срс-та,справки,агентура и явки- продават всичко.Тия със специалните униформи и качулки са намерили при кмета собствените справки и сега ще ги четат и анализират.

След колко ли време ще излезе заключението "Няма данни за извършено престъпление."!? 2 месеца!? 2,5 месеца!? ...

Какво е това чудо .За първи път чувам да освободят някои ,а след това да плати гаранцията. Те за това дим да ги няма .Стига с тези простотии.

Защо си правите илюзията че това е само в община Септември !!??. Та това е основна практика във всички общини,. Има едни таблици наречени КСС (количествено стойностни сметки) с които всичко се скрива и покрива. Важното е какво се дава в чантата след приключване на проекта !!!.

Кметът е от тъмнозелените гербаджии, доказателство - отзад поддръжниците. А откъде има пари и къде ще идат, няма да са в нашия джоб! Съдебната система и тя деца храни!!

Аз бих го върнал обратно в затвора,докато не разкрия от къде има толкова пари

Освобождават го, за да си оправя гемиите!Така ли освобождаваха през комунизма?! Питайте бащите и майките си!

Доста сериозна гаранция изискват. Не разбрах само, платена ли е или не. Това са много пари дори за заможен човек. С кметската заплата едва ли ги е събрал. Ако все пак плати, нека каже откъде ги има. За да иска такава голяма сума, очевидно прокуратурата и съдът имат много сериозни основания. Никъде не прочетох от коя политическа сила е този кмет. Трябва да се досещам, така ли? Ако беше от опозицията сигурно вече щеше да е оповестено на населението. А тия митинги и театрални изпълнения в подкрепа, вече сме ги виждали. Ама няма как; тия хора и те са на властта и трябва да се подкрепят. Иначе, няма държавна хранилка. Купил от роднина имот на цена 100 пъти над пазарната! Не 10 пъти! Сто пъти! Така се източва държава! Асфалтирал 200 метра, а написал, че са 400! Браво! Орел! Дайте сега да организираме едно митингче в негова подкрепа, щото е от нашите. Отврат! И после, нямало корупция. Как ще има!

Достоен ученик на учителя по физическо Цв.Цв., купуване на гласове,тефтерчета, използване и подкупване на хора от ромски произход,и много, много кражби и обрачи от кумове и рода.

Колко сме нищи, Господи! Какво, че бил крал, след като е направил водопровода! Може би е палил и свещи в църквата. Битовата нищета води до духовна такава. Скоро ще почнем да се радваме, че като ни бият поне не ни убиват, и да благодарим на насилника.

Гледам репортажите и ясно се вижда,че ГРОП са изкарали всички техни избиратели мангали да "протестират".

човека е невинен бе, кво са 250000лв за една кметска заплата .... Ако бяхме нормална държава - това че е извадил 250 бона за гаранция автоматично трябваше да се брои за доказателство и му извадят и кътните зъби докато се разбере откъде има такава сума при заплата 1000 и нещо лева ! Мизерна държава сме и затова ще си изчезнам тихо и без бой.

Драгалевският Крадец никой не го безпокои повече от 20години. А причинените от него вреди за държавата и данъкоплатците надхвърлят 300 милиарда долара.

Хамериканска демокрация. Разговарях преди време с един австриец и той ми вика , че е много голяма корупцията в бг , а аз му викам , че корупция има навсякъде, на което той ми казва- е да но вие сте шампиони

крал като гербер. На Цецо хората са така. Това 13 милиона в герб е трето ниво далаверджия. Ама съда иска на кмет 250 бона гаранция. Колко стотин заплати са това кметски. Значи съда знае , че такива хора с такива постове 250 бона си ги имат. Твърде интересно.

Почти всеки кмет краде според възможностите си.Вече се произнесоха по подобен случай-Делянчо от Хасково.Деянията са морално укорими,но законни.Пийте си ракийката и по-спокойно,почти навсякъде е така.Булгаристан.

Добре е някой наистина да плати сметката! Още по-добре е, това да бъде този, който е консумирал облагите!!!

Първо до ши ба ни те дираджии които ми триете коментарите да ми лапате ба ху ра.Второ тоя от Септември е като пионерче пред нашите от Стара Загора , ако тук почне да се проверяват далаверите ще стане страшно.

Вашите от Стара Загора са като чавдарчета пред нашите от Пловдив.Само кмета тотев лапна половин милион от един ехограф и един милион от зоологическата градина. И това има няма за няколко месеца.А Ботев пак ще бие Берое и Верея. Наздраве!

При нас се прави ремонт на главната улица ще се слага гранит.......фирмата вносител на гранита е собственост на брата на кмета.Ама то да е само това с мед да го намажеш, те са стотици далавери.

Нещо не разбрах. Освободен срещу гаранция, обаче гаранцията още не е внесена?! Ние май наистина сме дебили щом търпим тази гавра!

Точно. Сега тоз ако иска има 14 дена (срока да внесе гаранцията или обжалва) да духне на някъде.

тоя убавец като вади токова пари, колко ли кинти са стигнали нагоре по веригата

Това с .....повдигнатите, много пъти е игнано, за пред "народната" публика !!!! То не му го "повдигаха " на Цвъко, на Суджуко, на убиеца от Виноградец, на Деланчо ......на , на , на кой ли не .........и им останаха..............ПОВДИГНАТИ !!!

НАП къде е да попита господин кмета откъде има пари за гаранцията ? Или е пестил от закуски ?

""""Кметът на Септември свободен срещу 250 000 лв""""Ами бравос ,машалах.А ,сега билетче за екзотична дестинация , от която няма връщане.

Той ще ти отговори.

Рачев е невинно чавдарче!

Слаба работа. Няма и по милион на фирма. Дайте някой като бившия кмет на Хасково

..и това е слаба работа! Я дайте някой с имоти за 720 милиона - ЦУМ, Панаир.. Пък бръкнем ли при Р.Овч. там са само милиарди..

Ще се сетиш...

Не ме безпокои толкова това,което е правил този герберунгел.По-притеснителното е,че хората го подкрепят и имат за нормално това,което е правил и моделът,който е създал за крадене на обществени средства.Сега си обяснявам какви хора и защо гласуват за ГЕРБ.

А замислял ли се защо и хората подкрепя Ценко Чоков ???

защо на Щтраус са му толкова бавни валсовете, а от паричната гаранция на Рачев защо ГЕРБ печелят изборите!

Що пара крадат кметовете на управляващата партия Герб. За да имат джобни четвърт милион за градче като Септември, колко ли ще имат на депозит кметовете на големите градове! Краде сееее, даже Тодор Колев го е пропял!

Веднага сметнах, че кумгейт на Делянчо в Хасково са опапали 3,2Х13милиона! Дали обаче прокурор ще стигне до Хасково при положение,че Бойко е пуснал бариера на пътя! Ще видим!

Се сещам за друго. че щом имат 250000 за гаранция, колко ли харчат за купуване на изборите и не са малко, защото като гледам колко застъпници има за този крадец значи бая хора са се облажили на гърба на бедните българи!

Човекът крал милиони те едни 250 хиляди гаранция ли не може да плати? Даже и може да се изп..е пред прокурора има кинти да си плати /тарикат момче/. За такива бой и еба..е докато върнат всичко откраднато и в затвора доживот за злоупотреба с парите на хората.

Сега ненадейно ще изчезне!Ще отиде на гости на братя Галеви най-вероятно, ако все още не се е изпарил! Гаси пробитата държава....смятайте колко нагъл е станал,щом неговите са му спретнали тази акция! най-вероятно не е слушкал....

Те го съдят, че е крал, а той вади 250 000 лева гаранция.

Вариантите са два-или сумата да плати Цветанов от партийната субсидия/т.е.,пак от нас/или Кметът никога да не е разчитал на кметска заплатка. Но,"откъдето дошли-там и отишли". Колкото до десетките приветстващи го,да така е.То голяма рода,братчеди много,пък и персонал на 14 фирми.....народ,за страх.

Работя от 32 години за заплата средна и малко над средна за страната. И се питам- как човек-кмет с по-ниска от моята заплата има 250 000 лева за гаранция? Аз имам само един покрив над главата и кола на 20 години. Нямам нито лев влог. Не хода дори на почивка всяка година. ПИТАМ???

Не питай. От над 80% дебили, които го защитават (още малко паметник ще му издигнат) какво очакваш?! Сутринта по TV един от защищаващите го едва не припадна от възбудата си.

Имам една къща на село, която не ми трябва и искам да я продам. Пазарната цена е 20 000 лв. Търся кмет, който да я купи за общината. Съгласен съм на цена, не 100 пъти, не и 50 пъти по-висока от пазарната. Стига ми и 10 пъти по-висока цена. Така, че ако има кмет, който да даде 200 000 лв, веднага му я продавам, за целите на общината.

какви парични гаранции съдията ще поиска от кметовете на градове като Пловдив или Пазарджик???

кмета на Пловдив си плати "гаранцията" още преди да го задържат и му снеха всички обвинения.

В БГ всеки разбира много :) Особенно от политика! Особенно много се вярва и на пресатам която ни замазва очите. Тоя мухъл има 14 фирми на негово име. Има няколко бензиностанции, цехове, бетон и какво се сетиш още. Пари има, не го мислите. Въпроса е да не се измъкне с тия пари, а да го сгащят.

Кой в България позволява на едно физическо лице да има повече от 2 фирми негови или в съучастие? После се чудят как и кой източва ДДС. С такъв огромен брой фирми половината население на са данъчни пак няма да хванат всичките далавери.

Ами вземете и му издигнити и паметник септемрийци!

"Селяндур" ли те ядоса най-много?

Ако досега някой не е разбрал и социолози не могат да обяснят как тага герберите печелят избори вече се изяснява и за най-непосветените. А именно, за бедните душици, като тези на площада в защита на кмета, като им асфалтираш улицата и им сложиш една улична лампа и за тях света, разбирай кмета, е прекрасен. Нищо че кмета може и половината пари да ги е прибрал и да е можело да се асфалтира и цялото село.