Кметът на Септември ощетил общината с 13 млн. лв.

Кметът на Септември Марин Рачев е ощетил общината с 13 млн. лева. Това е заключението на прокурор от звено „Антикорупция” към Софийска градска прокуратура.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Септември ощетил общината с 13 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дето бяха захапали "суджука"сега да си го наврат отзад !

На фона на повсеместното дерибейство на кметоветве, сумата от 13 млн може да се окаже нищожно малка.. Всеизвестно е за нагласените поръчки, които се печелят от фирми на властта, някои дори създадени с цел да спечелят т.н. конкурси и търгове, чудовищното завишаване цените на уж изпълняваните услуги, за да може едни милиони да потънат в правилните джобове и др Ако това не е само показна акция, а се подхванат всички селски кметове, то читав няма как да излезе

Цацаров е излязал пич с буквата -а за олончание още когато го назначи Цецо Апартаментов на тази му длъжност.Той е изцяло зависим и служи на партията ГЕРБ ,а не на спрведливоста.

Дано не се измъкне сух от водата,колко протести се направиха във Варвара,,този само обикаляше по тъмно и играе играта си с продажници от Общината!!Дано ЦАЦАРОВ излезе пич тук?!!

Елате в гр.Аксаково да видите какви далавери се въртят.все едни и същи печелят търгове

Показна акция за пред чужденците ,ЕС и Европредседателството.Нормалното в нормалните неавторитаени държави бе Ревизия и ако има злоупотреби на прокурора и съд.Това с БОП са такива циркове,че ми напомня времената на Цецо ухото ,като шеф на МВР с операциите му,,Морски дарове"

Всички кметове от БСП са такива престъпници!

Използват се силовите структори и прокуратурата за политически външни и вътрешни цели и пиар на Б 3 за ,,борба" с корупцията.С това властоимеющите ни казват ,че не само е Делян Добрев с злоупотреби .За Делян няма ,,Антикорупция"и маскирани ченгвта,защото Той е от нашите и много неща знае от кухнята на ГЕРБ и лично на Б.Б и Цв.Цвък.

Толкова ли си заспал да не виждаш как Герб изцеди до капка паричките от данъците на клетия български народ!ПОМИСЛИ НАРОДЕ!!!

Този е даже честен.Само за 13млн.подведен и мигновенно изчистен . Виж, първенците ще идат с боко на закуска при Тръмп. Кои са те,всички се досещате.

Ето затова ги харесвам Герберите - креативно мислене и движение на капиталите. Няма празен мандат при тях - хахаха

Баси, единствената положителна новина в дир-а до сега е, че Тотнъм са били 2:0 Манчестър Ю...

Хвани председателя на общинския съвет, та удари кмета...

герберастки кмет, който да не краде! При тях това е нещо съвсем нормално. Хванат ли го, отстраняват го и на негово място поставят друг, който ще краде още повече. И така до края на света!

Ако няъде в България има кмет или служебно лице, което е оторизирано и прави сделки с държавни и/или общински имоти и не е въртяло или учавствало пряко или косвено в някаква далавера, ТО ТРЯБВА ПАМЕТНИК ДА МУ ИЗДИГНЕТЕ, като Диоген с фенера трябва да го търсите!

Не само ви крадем, не само ви излямизираме, ами и джендъри ще ви направим.Мочменца с полички в 1ви клас е най малкото.То като порастант да видите за какво ще става на въпрос.Такига грандиозни гей паради ще имаме, че ще ни обяват страна на гейовете и лесбийките.Ще бъдем номер 1 ! Не ви трябва да знаете колкио джамии сме вдигнали, колко школа сме затворили.Правим всичко по силите си България да е най бедна и най корумпирана държава.

Сега Тиквата ще се пъчи в Европа как бори корупцията. Герберската наглост е безкрайна!

Проблемът с нашите "отговорни" управленци и хора във властта е, че те нанасят такива огромни щети, че после и живи да ги дереш, и на клада да ги гориш, и наказания за десет живота да им дадеш не могат да изкпят и един процент от вината си! Иронията е, че те се наричат и възприемат като ОТГОВОРНИ лица, след като повечето от ътях ПО ПРЕЗУМЦИЯ, ДОРИ ОЩЕ ПРИ ПРОБУТВАНЕТО ИМ ВЪВ ВЛАСТТА Е ПРОСТО ОЧЕВАДНО, ЧЕ СА БЕЗОТГОВОРНИ И КОРУМПИРАНИ, ТОЕСТ ЧЕ ВСЯКАКВА ВЛАСТ Е МНОГТО ПОВЕЧЕ ОТ АКЪЛА ИМ И ДОРИ ОТ ОГРОМНОТО ИМ ПАТОЛОГИЧНО БЕЗ ПОКРИРИЕ ЕГО, НАГЛОСТ И БЕЗХАБЕРИЕ!

А сега просто му скъсайте светлото политическо бъдеще и го оставете да се кандидатира за кмет в мандат 2080 г. До тогава да гледа света през решетките и да си обмисля политическата концепция. И това е само някакъв смешен кмет на малко градче. Няма да ни стигнат затворите за всички герои на съвремието.

Елена Йончева е виновна! Нали Делянчо?

и това е в септември представете си за какви суми става дума при боеко и компания

Ще го пусна Цецо по телевизиите надълго и нашироко да замаже нещата, както само той си знае.Все пак ние сме герп,и всичко ни е позволено.

джендър от Банкя са крадци и мошеници. В това няма нищо изненадващо. Просто това е мафиотси утвърден стил на управление.

Бацето отлага , но не прощава.

Толкова дълга статия а не пише коя е партията майка на Рачев. Ами ГЕРБ, драги зрители. Само дето ГЕРБ изобщо не знаели колко е лош Рачев.

Такива далавери правят всички по-комбинативни кметове и обкръжения, ползващи кмета за параван. А номерът с препродажба на имоти го правеше перфектно бившия хасковски кмет Георги Иванов. Там разликите в сумите за препродажба достигаха хиляди пъти. Само че той винаги се заиграваше със силните на деня и с представителите на съдебната власт и винаги излизаше сух от водата. А това за което го осъдиха сега, за разрушаването на Хасково-затвора е просто една много кокошкарска история.

За Софийска община това са дребни, незначителни суми!

Всеки кмет или общиндки съветник на ГЕРБ се отчита на областния координатор, там също тряа да търсят!!!!

Имам един познат който продаваше цигари без бандерол и се отчиташе на полицията.Те от своя страна се отчитали на Цвъки докато беше мвр министър и трябвало да се работи повече за повече оборот.

ГЕРБ номер едно по кражби, далавери инагласени конкурси по обществени поръчки за всички времена.Направиха дори така , че спомена за тройната коалиция съвсем да избледнее до степен аматьорщина ! ГЕРБ горди начело на най бедната, най корумпшираната и с най бързо измиращо и изчезващо население.

как мислите, дали се е отчитал нагоре в ГЕРБ? + да, - не

Това, което е направил кметът на Септември е нещо съвсем резонно. Няма кмет в България, който да се съсипва да ходи по предизборни мероприятия, да дава купища пари и обещания само защото иска да работи за благото на хората от населеното място. Всеки се бори да стане кмет, за да си уреди живота. И този на родата до девето коляно също. Трябва да осигури пари и за да благодари на тези, които са го предложили за кмет. За всичко това , обаче, трябват пари. От къде да ги вземе ако не от кражби и далавери ?

Този кмет беше клиент на прокуратурата още през 2015 г., което беше основание ГЕРБ да го издигне за кмет. Тази партия е петимна за такива лица, хем ще отчисляват, хем ще слушкат и ще папкат каквото им кажат, щото....Върнахме се години назад с тия безхаберни и корумпирани герберски кадри, ееей 80 процента......Затова ще сте най-бедните в Европа, щото нямате акъл да прецените какво причинявате на държавата си, гласувайки за тия не много грамотни, но компенсиращи с алчност и безскрупулност герберски калинки. Но ...каквото сами си правим....

Нагледен пример как се действа в България, така е навсякъде, не че няма пари, просто се разхищават неконтролируемо.

Е хайде соросоидно-герберските тролове, плюйте отново по Елена Йончева. Кажете, че това не е моделът на ГЕРБ пресъздаден от Делянчо, от Рачев, от Фандъкова и т.н. и т.н. в цялата страна.

Какво общо откараните пари от КТБ от Йончева със случая?

елементарен като всеки герберастки трол

Ако започнат да разследват всички сегашни кметове в България при 90% ще открият кражби и обръчи от фирми!!!!!! Съдът не си върши работата,но и прокуратурата също,защото тези трябва да влизат в затвора за десетки години,а те не влизат,само ги уволняват и влачат по дела с десетилетия... Този да не би да влезе в затвора,надайте се... Ще си живурка с откраднатото и ще ходи по безмислени дела докато народа го забрави.. Не започнат ли да ги вкарват в затвора кражбите няма да секнат!

Е как ще си вършат работа при тази банда на върха на пирамидата: Борисов, Пеевски, Цацаров и Цветанов.

Крадците от БСП иДПС какво да ги правим?

Ако някой знае ,кой кмет в България е честен нека изпише името му?

Бойко Борисов!

Йорданка Фандъкова

Марин Рачев , обвинен в укриване и неплащане на ДДС през 2005-а и 2006 година като едноличен търговец при продажбата на горива... Как така става кмет тоя,защо простия народ избира престъпници да го управляват/!?!??!? Този е бил,както с БСП,така и с ГЕРБ!!! Това са хамелеони,винаги са с тези,които са на власт,важното е да са там,където текат парите,а в България е пълно с такива!!!! Не е до ГЕРБ или БСП,до хората си е!!! Тези престъпници днес са от ГЕРБ,утре ще са от БСП,в други ден, от която и да е друга партия властваща в България,важното зза такива кучи синове са парите,които може да докопат чрез обръчи от фирми...

d4

сега ми светна пред очите защо битките за кметските столове са толкова кървави и безмилостни... то ако нямаше далавера, никой няма да се натиска да става "КМЕТ"... боклуци крадливи!

След като от толкова малка община ГЕРБ цицат толкова, смятайте колко присвояват в София.

В красивия крайдунавски град - няма 1 поръчка - плащана с общински или държавни пари - която да не минава през фирмите на Кр. Д. - като се започне от храната и прането на социално слабите и се стигне до цялото строителство в общината... Гроб - чудесата на България през последните 9 години...!!!

Където и да бръкне човек,от мутромилиционерската ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ГРОБ вони.... Това в Септември! Правите ли сметка какво се краде в София?!? Кога общинската фирма ПАРКИНГИ И ГАРАЖИ ще представи отчет за приходи и разходи??? Кога ЦГМ ще направи и той този отчет??? И само това да беше.... Хора, ГРОБАРИТЕ ви крадат както никой друг никога не е крал на тази територия...ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГРОБОКОПАЧИТЕ НА БЪЛГАРИЯ....

Представете си сега в Столична община с бюджет 1.5 млрд. колко хлебят общинските съветници и най-вече усмихнатото Данче. Проблемът на този кмет обаче е, че явно не е дал необходимия процент на бащицата и Шиши. Явно се е помислил за голямата работа и е заделил повечко за себе си.

Де що е гробарско, все е корумпирано!

МНОГО АЛЧНИ ТИЯ СЕЛЯНИ И СЕЛЯНКИ ОТ СЕПТЕМВРИ!!!

Арестувайте ШЕФА му. Тогава ще се променят нещата

Чакаме герб да оттеглят доверието си в кмета и да го изключат от партията! Само че като борим корупцията, герб ще останат без кадри!

А дали в община Тутракан е по различно

Не е, както и в Силистра не е по различно.

По различно е,защото тук няма кой да разбута нещата,защото ще замирише на....

В община Алфатар гербаджийската кметица - бензаджийка и заместничката - усойница продължават да мародерстват!?!?!

Ако един прост кмет, и то намалка община като Септември, може да откраде 13 мил., считайте какво става в по-големите общини или в държавата. После няма пари за болници, училища, детски градини, екологично чист транспорт и т.н. Ама така е като няма работещи институции и най-вече правъсъдна система. Затова реформата в последната е от първостепенно значение, ама няма кой да я направи. Докато не се реформира правосъдието, така ще е.

Защо не напишете както трябва - кметът на ГЕРБ в Септември. Само не можах да разбера в случая има ли корупция или това са само журналистически измишльотини, както казва дебилът Горанов.

какво да коментираме-гладен гербер цц ще го докара като много добро момче но се изпуснал ????какво да се прави???

Толкова дълго изложение с цитиране на документи и подробности не съм чела в дир.бг. КОЯ Е ПРИЧИНАТА ЗА ТОВА СПЕЦИАЛНО ПОДЧЕРТАНО ВНИМАНИЕ? От коя партия е този кмет? Чии лични интереси е засегнал?