Сенатори лансираха антикитайски и протайвански законопроект

Ако проектът мине, всяка година ще се прави списък на китайските държавни компании, които се възползват от кражба на интелектуална собственост в ущърб на американски сектор или на американска компания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези пак се паникьосаха... и има защо;) 07.04.2020 "Китай е бил най-големият източник на заявления за международни патенти в света през миналата година, изтласквайки САЩ от първото място, което страната заема след създаването на глобалната система преди повече от 40 години, съобщиха от патентна агенция на ООН във вторник, цитирани от Ройтерс." 16.01.2020 "Регистрациите на патенти от китайски компании в САЩ са се увеличили с 34% през миналата година. Страната демонстрира най-висок ръст от всички останали по този показател, според репортаж по темата на China Daily."

"В законопроекта санкциите са описани като мощно средство на разположение на САЩ". Някой може ли да посочи пример, когато санкциите на САЩ са повлияли на някого да промени действията си?

Хора, дето са изтрепали местното население за да се заселят не трябва да дават никакви съвети за човешки права.

ФАЩ продължават да живеят с илюзията че са господар на света и могат да казват на всички народи какво да правят

Тия скоро, ако продължават в същия дух, ще бъдат в самоизолация.

ще станат като герб, и ще се чудят с кого да управляват.

Обаче пък са оптимисти бе! Ще приемат законопроект и ще решат проблема. Нали! Вероятно Китай ще се трогне от този законопроект и сам ще си наложи санкции дори!

Докато мигрантите в САЩ са затворени в клетки като животни те гледат да оправят малцинствата в Китай. Кого заблуждават? Целта е да спрат нарастващото технологично надмощие пък уж го правели заради правата на хората. В Африка например редовно отвличат деца, стотици. Пука ли им за това? Разбира се че не, защото Африка не им е изгодна.