Втори сенатор републиканец остро атакува Тръмп

Сенаторът от Аризона изнесе снощи 17-минутна реч в Сената, в която описа каква опасност за демокрацията представлява според него управлението на Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Втори сенатор републиканец остро атакува Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега да взема да направя разбор на коментара ти (грешките в правописа, освен че ще отбележа, ще ти ги посоча в скобки): "С(а не "с") какво самочувствие само цървули като теб(е) - тук в правоговора и правописа на езика ни няма "е") коментират неща,(тук има запетайка) от които хабер нямат .... тия двамата помияри заедно с другия фалшив герой М(м)акейн (личните имена се пишат с главна буква) винаги са поддържали мафията на С(с)орос (напомням: личните имена се пишат с главна буква) и Клинтън ...че са изгубили доверие на избирателите и напускат е супер.(тук трябва да има точка или в краен случай запетайка) Д(д)обра (след точка следва ново изречение, което започва с главна буква) новина и нова победа на Тръмп.(тук има точка - изреченията в родния ни език, пък и не само в нашия, завършват с точка). А сега се върни в отделенията, научи се да пишеш правилно на матерния си език, пък после определяй другите с епитети, които може и да не знаеш какво означават, :))).

Поредният сенатор които заради ниският си рейтинг се репчи на Тръмп с надеждата да спечели симпатиите на народа,но без успешно.

"Безуспешно" се пише слято. Препоръчвам ти преди да с е занимаваш с политика, да се върнеш в отделенията и да научиш правописа на родния език - защото неграмотни не могат да дават акъл, не би трябвало по закон да имат право.

Съжалявам учителите ми преподаваха на принципа:"дошла съм да си предам урока,а вие ако искате го научете" ПС:от къде ти идва на ум че ще се занимавам с политика от един малък коментар,макар свързан с политическа тема? ПС2:за да давам акъл на някого трябва директно да пиша или да говоря с индивида(в случая със сенатора),а аз просто излагам мнението си по темата тъй че на никому не давам акъл. Ти пък не се засягай за всяко написано нещо все едно става дума за теб.

Нека не се бъркаме в работата на Путин, има достатъчно кадрови опит. Щом го е назначил, значи че става за тази позиция. Така че се успокойте и не берете грижа нито за САЩ, нито за решенията, които Кремъл е взел. Така е преценено, значи е нормално. Както и Брекзита, преценил е Путин, че за ВБ е по-добре да излезе от съюза. Федерацията има грижата за подобни дреболии.

лакея на сорос - макейн го хана рак на мозъка а на тия двамата корумпирани помияри рейтинга им е под 15 % и за това напускат посрани ...следват сорос и куклите му Клинтън и обама да поемат пътя към ада и затвора

Щука

Ето това се нарича популизъм! Не е популизъм обаче нежеланието на (една част от) европейците, да живеят със сганта, идеща от Африка и Азия!

"популизъм" е да говориш приятни за народа неща. А тези говорят неща, от които им пада рейтинга сред народа

Ние подкрепяме Тръмп, както навремето западняците подкрепяха Горби. И САЩ като СССР се нуждае от перестройка и разпад! Щото там е голямо политическо блато. При Брежнев на това му се викаше "застой".

РУМПЕН, ТИ ГЛЕДАЛ ЛИ СИ ФИЛМА "ПОЛЕТА НА КЕПРИКОРН"? АКО НЕ СИ, ГЛЕДАЙ ГО. ЩЕ ТИ ХАРЕСА. И ЩЕ ОБОГАТИ ТВОЯТА ИНФОРМАЦИЯ ПО ВЪПРОСА.

Ами то за всички е очевидно, че всички затруднения на бай Тръмп са заради истините, които изрича и с което не само нарушава краварските норми на благоприличие, ами и разобличава лъжите им: "По време на дебат, Тръмп излага лъжата за войната в Сирия: Няма такова нещо като умерени бунтовници. Русия, Иран и Асад убиват ИДИЛ", ("Trump exposes Syrian war lie during debate: 'No such thing as moderate rebels, Russia, Iran, Assad are killing ISIS'", 10 Oct 2016, Signs of the Times). "Тръмп казва Путин не влиза в Украйна" ("Trump Says Putins Not Going Into Ukraine", July 31, 2016, New York Magazine). "Доналд Тръмп : В Крим предпочитат да са с Русия" ("DONALD TRUMP : EN CRIMÉE ON PRÉFÈRE ÊTRE AVEC LA RUSSIE ", le 13 août 2016, PanDoktor - Scythica). "Научен съветник на Тръмп отрича прилуняването на Аполо да се е случвало някога" е заглавието на публикация в Уърлдс нюз дейли рипорт от 29 януари т.г. ("TRUMP SCIENCE ADVISOR DENIES APOLLO MOON LANDINGS EVER HAPPENED", JANUARY 29, 2017, World News Daily Report). "Тръмп предупреждава, че грипните ваксини са най-голямата измама в историята на медицината" ("Trump Warns Flu Shots Are The Greatest Scam In Medical History", Posted on January 27, 2017, Your News Wire).

Истина за сенаторите е ПОСТ-ИСТИНАТА. Тоест, това което те твърдят, а не фактите!

"Няма успех без истината"! Шарл дьо Гол "Il n'y a de réussite qu'à partir de la vérité"! Charles de Gaulle

Тръмпи е екстра ... просто президент-мечта за американците и всички останали.

САЩ са неизличимо болна държава с болни политици, болни военни и болна икономика.

Защото ние пък сме една здрава, здрава (малко лумпенизирана), но здрааааава нация!!!

Май е време снаите да заговорят !

Тръмпи се е екстра! Командват го от Масква... Не знам какво не му харесвате?!?

Статистиката показва, че 80% от престъпленията в САЩ се извършват от негри, 15% от латиноси и други и само 5% от бели (в повечето случаи неамериканци)

Важното е да има помощи за неграта и да се оставят да вършат престъпленията си безнаказано.

И при нашите партии е така !Който излезе от властта започва да плюе по партийните си шефове!

Тръмп поне смени тези гнусни лицемери!

Такива са американските гадове, обратни и гнусни лицемери!

Само като го погледне човек и вярва в преваждането! 24 каратова усмивка, 0 грама почтенност и речник пълен с празни думи. Тази 'жертва' на времената няма да остане в историята, ако ще да бъде разпечатан на всяка ролка тоалетна хартия произведена от днес до краят на света. Което води до единственият извод струващ и два цента от цялата новина: Кои са тези добри хора 'сенаторите' и кой ги е избрал? Как е направена системата за избирането им и дали тя позволява демокрация или я имитира най-добре...