Мария Габриел: С Конвенцията показваме силата на семейството

Истанбулската конвенция ни дава възможност да покажем силата на семейството, каза българският еврокомисар Мария Габриел.

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел: С Конвенцията показваме силата на семейството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

депутатчето Делянчо Добревия заяви на 12.02.2018 г., че не бил запознат с ИК ама ако дойдело ред да се гласува - щял да се запознае и да има мнение за ИК. Ама не сте ли съпартийци? Ама като не сте запознали депутатите си - на кого промивате мозъците? Изказването Делянчо го направи пред Цеци Ризова по Бтв.

Миче, стига с глупотевините. Не искаме ИК. Имаме си закони! Имаме си и "бий ма, обичам те!"

Ей! Като че ли досега сме го поощрявали насилието и добре, че ни свиха перките с тази конвенция! Като са такива демократи, защо не оставят държавите да решат сами какви допълнителни мерки да приемат, защото съм сигурна ,че няма национално законодателство, което да не е наказвало и до момента всяко насилие спрямо човека? Разбирам, че не само на нас ни се "привиждат" подобни странности в текстовете на конвенцията, ама трябва да сме по-слепи от другите, за да си оправдаем репутацията .

ТАЗИ, РЕПТИЛКА КАКВО СЕ БЛЕЩИ ТАКА ЗЛОВЕЩО??????

Глей ся Маро, 1. Ти не си българка и не виждам защо се месиш в нашите работи. 2. Ти си комисар в ЕК - международен служител и трябва да бъдеш наказана за недопустим опит намеса във вътрешните работи на все още суверенна страна. 3. Очевидно не си чела конвенцията, щото иначе щеше да знаеш, че освен за жени, там се говери и за джендъри, които са приравнени с тях. 4. Все пак - благодаря ти, че се изходи по темата - така още повече българи ще бъдат срещу конвенцията.

"Много по-лесно е да предпазиш нещо да не се случи, отколкото след това да понасяш последствията, сподели още тя." Та за всички нас е по-добре да предотвратим да ни се случи истанбулската конвенция, отколкото след това да понасяме последствията от същата. Отделно, че тя не знае да говори: предпази вместо предотврати.Можеш да предпазиш някого от нещо, но не можеш да предпазиш нещо да не се случи.Простотията ходи по хората, аз прост камък не съм видял.Но по важното е, власт да има и парата да пада!

Истинските жени си харесват джендъри за приятелки, само докато схванат, че и в курвенските номера са приели женската роля. После и те се отказват от тях. Но когато си търсят мъж, винаги държат да е мъж, а не джендър. В крайна сметка, тази конвенция за жените ли е или за джендърите? Защото жените търсят джендъри за дружки, само ако и те са джендъри. Но ги сплотява единствено омразата към нормалните. Защо нормалните да не им отвръщат с омраза? Даже, много малко ги мразят. Трябва да трошат глави!

тази има ли семейство та дава акъл?

Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква за туй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и жената. И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, а вий него със трудът си! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? изяда си и месата.

Така, като гледаме това на снимката, такова изпито и изкуствено нахилено, някой да каже би ли му създал уют този чироз у дома!От амбицията да се реализира(както казваше великия Тодор Колев), да се доказва, да бъде център на внимание по всяко време, поради желанието му другите да са зависими от нещото и по възможност без да работи нищо, а да получава добри пари, които ние всички осигуряваме, това не може да се отъждестви в никакъв случай с жена!Но и като служител на българския народ, изпратено като такова там, също не може!Поне не в моите представи!

Гербери, мислете кого избирате, т.е кой ви налагат.

Продължаващите дебати по тази конвенция са безсмислени.Те няма да променят садържанието на конвенцията а целят промиване на мозъците на хората.Но правителството не се интересува от мнението на народа и ще я подпише защото някой е обещал или някои го натискат за това

През 04.2016 г. е приет Закона за равнопоставеност на мъжете и жените.В него не се говори за социален пол,а само за биологичен.Създава се Национален съвет за равнопоставеност на мъжете и жените към Министерството на труда и социалната политика.Така ,че имаме закон за равнопоставеноста,остава да се засилят мерките с насилието в НК,но не толкова крайни и объркващи както е в Конвенцията,която изобщо няма да се приеме!И г- жата да не баламосва народа си,няма да се приеме!

Не я приема народът. Народът е назначил тоя, който я приема от негово име. Но неговият подпис е равен на подписа на народа, колкото и да не ти се вярва. Дори когато народът казва 'бяло е', а тоя казва 'черно е', значи черно е. Даже и слънцето.

Простачка!Повече няма да те избираме,васалка смотана!

Че ти ли я избра? Не се ли запозна с нея по телевизора?

" за преодоляване на стереотипни разбирания за половите роли, които блокират социални шансове на индивидите." Ето къде е заровено кучето. За това постепенно преодоляване на стереотипите е цялата кандърма.

Грешите г-жо, с неприемането на Конвенцията българското общество ви показа, че има сили да ошамари джендърите, дето му посягат на децата. И се опитват с дребен шрифт да пробутат техни си идейки. Не мина. И още много неща няма да минат, запишете си го.

българското общество не участва по никакъв начин при ратифицирането. Освен косвено, чрез парламента. А Парламента... За сметка на това, обществото на обратните участва чрез НПО, СЕ, ГЕРБ, Воля (ялоВ) и т.н.

Това чучело трябва да е много тъпо? Семейството било безсилно без конвенцията???

Да ти пикая на семейството, на което слугуваш! Твойта дупка, не е моята дупка! Ще даваш само твоята, на мъжа си, на децата си!!!!!!!!!!! ЧУ ЛИ МА????

Миче,айде ние да решим от кои възможности искаме да се възползваме.Пък ти си пий божолето с мосю Габриел и вземи уший един гергеф.

промиването на мозъци продължава

всячески се опитват да ни натрапят хомосексуализма, загледайте се в обслужващият персонал в разните обществени заведения, че и не само в обществените!

във фитнес центъра "пулс център" мъжете , които работят там , са с розави вратовръзки а жените с розави шалчета! и това ако не е гавра...

е те на това му се вика равенство между половете:)

skromna35

розОви

соросоидите ще забранят свободата на словото, но после и тях ще ги забранят

ама какво се плаши, ти си такъв, не се крий. Я остави хората да си живеят. Не можеш да си простиш, прости си.

поредната провинциалистка, която благодарение на умението да разтваря краката си пред , когото трябва, се издигна в политиката, стигна до европарламента , че даже стана и френска снаха, за радост на майка си и баба си , които цял живот са мили чинии и са готвели манджи и сега тази хитрушана , ще ни учи , на семейни ценности!, ха ха ха

Когато на един нормален човек покажат един лош договор - той го прочита, отказва да го подпише и обяснява къде са причините в текста. След това другата страна или променя текста или повече не се обажда. Така е в реалния живот. А какво се върши тук? Няма елементарна интелигентност в това поведение и така нарушават всичките ни права. Спрете това престъпление и психическото насилие да наложите грозния си текст!

Армията руски тролове са всичките мъже, това стана пределно ясно.

започваме ваксинации и имунизации

Не, Мария. Българският народ не желае повече да обсъжда този извратен текст. Когато го променят и стане нормален - тогава. СПРИ ДА РАБОТИШ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА СИ И СЕ ЗАСРАМИ !

пишете соросоиди, скоро хранилките на сорос ще забранят свободата на словото и после тях ще ги забранят

от тази вещица.

и нас ни е страх не само от нея от ужасното промиване на мозъци ни е страх

Тия съвсем са се самозабравили! А тази емблематична калинка взема по 30 бона в Евро всеки месец и заради това ще продаде всички ни! Перверзни дерибействащи уроди, които се напъват по командно- административен път да ни натрапят педераслък и лезбийство, поръката им е да разрушат българското семейство окончателно и да превърнат народ в стадо извратени лумпени! Срама нямат, наглостта им е безгранична, а гьонсуратщината чупи всички рекорди!

Пази,Боже сляпа труженичка да прогледа!Поредната обработена от Буда амбициазна селянка.

На тази герберастия да се обясни , че не всички са проститутки , като нея, и не се продават ,смучейки мек френски чеп , в името на кариера и пари.Та да си го смуче и да си затваря плювалника.На българина не му трябват извратените и съвети.

Александровска болница е превърната от директора и Костадин Ангелов в гей клуб където се вихри безкраен педераски купон. Навсякъде са назначени педали от неговата гей дружинка. Старите нормални доктори и сестри са изпаднали в ужас. Сега Гейчето Ангелов иска Истамбулската Конвенция да бъде ратифицирана.

"Истанбулската конвенция ни дава възможност да покажем силата на семейството".....да де, на гейските семейства - забравило е да уточни това същество от неопределен пол!!!

Ратифицирайки конвенцията отваряме широко вратата за последващо религиозно и морално обезличаване на нацията което явно е целта на световното джендър лоби.

Някой нямаше ли да се бори с фалшивите новини, вместо да ги създава?

"Глобализмът е извратена версия на Ленинизма, а мултикултурализмът е неуспешен социален експеримент, насилствено натрапван от глобалистите" Цитат

Голями роднини сме родниски назначения. роднински фирми. роднински ... Сестро ... я кажи защо точно сега се почна акция на данъчните... Броят кой е против ИК ли кво ли?

Мис "Анти-фейк-нюз" пак е назубрила нещо, което някой и е приготвил.

Е наглост бе еврокомисарке!Ти колко разпоредби от Конвенцията изпусна,докато лъжеш сънародниците си?А фондация " Джендър" що толкова се натиска да обучава деца,че и заповед спуснали от министерството!Кой я пробутва?И ме е и само трети пол,а много повече,това са трансджендъри,травестити и така н.подобни небиологични социопати,включени в категорията на жени жертви!А най лошото е ,че искат със последващи закони да унищожат религиите,които са основна пречка за приемането на социалния небиологичен пол!Велокобритания защо не прие Конвенцията?Те там си имат от всички полове и отгоре,а дали не им е дошло много от това " многообразие" и са преценили ,че нещата са стигнали твърде далеч?

Ето какво искат да ни натресат: " Потресаващи примери от Западна Европа за двойните стандарти на джендъра"

Примерите са потресаващи!Във Великобритания по 50 деца ,джендър образовани всяка седмица посещават психиатрични клиники!Създадени са 8 клиники за смяна на пола за тинейджъри ,а след това голяма част получават психични разтройства или извършват самоубийствата!Проблемите с децата се задълбочават!Ние това ли искаме?Едно дете ,ако си смени пола,е ясно че не може да има поколение и тогава ще страда повече!Най добре да изчакаме 10 години за видим ефекта в Западна Европа на вече порасналото джендър поколение,ако е останало нещо от него!

Тази Габриел ни прави на глупави. Да, бедни сме, но не и глупави! Хвърля празно за пълно - стръв за шарани и жадни за пари. Не, благодаря! България е хилядолетна държава и българският народ е мъдър - не се хваща на еврогейски джендър кукички - ловете скандинавци, канадци, германци на празна кукичка. Ние сме православни християни - Божий народ и Българската православна църква ни преведе през 500 години турско робство и геноцид. И оцеляхме. И пак ще оцелеем ако загърбим дявола и неговия антихрист. НЕ НА САТАНИНСКАТА ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ - ТЯ ЩЕ ПОГУБИ НАЦИИТЕ, КОИТО СА Я РАТИФИЦИРАЛИ!

Тази е по-известна с апартамента,който е наела за смешна цена в Лозенец.Между другото,какво стана с проверката по този случай или пак се замете под чергата?

Какво безочие! Нямам думи :-(

Тая много ми се иска дали има нещо което не би продала за пари и власт. Вече виждам че достойнство и народностна принадлежност е продала.

за нашите си, българските неща, отношение да взема само този " който носи мъжко сърце и българско име"!

на кое семейство, на българското или на нейното?

Имаме харта за правата на човека и закон за закрила на детето, време е да се погрижим и за жената. :)

Защо не си стои в Брюксел и да се пили ноктите, ами тръгнала да ни обяснява какво да правим и колко ценна е джендърската идеология!

Каквото и да пишеме тук, тази вечер по една телевизия казаха и показа малка група граждани, протестиращи срещу Конвенцията. Протвстиращите за лъвчетата бяха повече. Може би разчитат да се разтоварим тук, а да не отидем на граждански протест. А трябва, иначе ще ни я пробутат.

ПРЕД НДК ОТ 18 Ч.!!! ОРГАНИЗИРАН ОТ НАЦИОНАЛНА СЪПРОТИВА!

Не знам защо но всичкия вой за тази конвенция ми намирисва на инквизиция! Мъжете виновни!!! Дайте да защитим децата и жените, а покрай тях и още някой!

Като казах инквизиция имах в предвид гоненията на вещици тогава! Сега ....?