Семейство с дете се хвърли от 6-ия етаж, майка простреля децата си

Мъж и жена, заедно с 3-годишното им дете, се хвърлиха от шестия етаж на жилището си в Белград вероятно заради бедност. В американски град майка простреля децата си и се самоуби заради отказана социална помощ. И при двете трагедии децата оцеляха, лекари се борят за живота им.

Обратно в новината

Коментари - Семейство с дете се хвърли от 6-ия етаж, майка простреля децата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до ККК Много ще ми е интересно когато вие закъсате и сте на мястото на критикуваните от вас,а това ще стане ,защото капитализма е такъв и всеки може да се озове на това място само една катастрофа не дай боже и си там ТОГАВА

"Полицията смята, че децата не са останали против волята си с майка си. " WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! В СМИСЪЛ!?!

ДО КЪДЕ НИ ВОДИ МРЪСНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ,ДО МИЗЕРИЯ,САМОУБИЙСТВА НАПРАВО СИ Е ГЕНОЦИД НАД ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК.

Член1

Бегай в Серевна Корея, Куба или Венецуела.. ама нещо не щеш, а ?

И какво да правя в Северна Корея бе цървул аз съм българин да не съм кореец,но ми е жал за хората които са лъгани и ограбвани от богатите капиталисти,но и техния ред ще дойде.

Коледа е!! Смирете се!

Ква коледа бе, баце, да те товарят кат магаре, ква духовност, кви подаръци, ква светлина, брате...

Ах да можеше и на българите да ви позволят да носите оръжие, коментиращите тук щяха да са с 1/3 по-малко. Злобни нещастници такива. Тука е Америка бе, силните оцеляват, а такива плюнки като вас не са нито от силните нито от Америка!

Бог да ме пази, никога да не стана "силен" изрод!!! Чест е за мен, че съм беден Човек!

се пробвам на Тединку да и кажа нещо... види се DIR се е поогънал... или беш ли кви алгоригтми имат за спиране на постовете! BUT- как да е! Та така... Тединку, мацко Тексаска, оди се прЪзаляй дето ти е кеф... ама остави ни нас, прастите и не посветените, да си живеем тук! В България имам предвид! А там в USA правете квото си щете с оръжито!

Ако българите се самоубиваха заради бедност, щяхме да останем с 1/3 от сегашното население.

тия в Белград са психически болни. Могат да съберат 3000 евро за инвитро. Да родят дете след 17 години, и накрая да го убият защото ТЕ-!!! били бедни. ТЕ. А каква е щяла да бъде съдбата на детето хич не им е пукало като са го хвърлили от високо. Важно е ТЕ какво мислят. дано детето остане живо и да не е толкова жесток егоист като психарите родители. И колко бедни са били?

Да, да остане живо и да го тикнат в "дом", нещо като конц-лагер. Но то пък с бедни родители щеше да е още по-зле, понеже губи и от рекламните "милосърдни" кампании, достъпни за сираци по празници. Чудесно пожелание си направила, да ти се връща :)

Хубаво е човек преди да изкаже мнение да помисли.Лесно се раздавет определения седнал зад компа.

Светла им памет на хората.Избрали са смъртта пред унижението от мизерията.Лошото е,че са взели и децата си ....

Вижте какво става когато банките се качат над правителствата.

ако незнаете да ви кая,в повечето дфаряви до 1ч годишна вазраст неможе да оставяш децата си сами.ако живее в голям град нима близки родни да и помагат с децата поне от и за пребиране от училище и ако е самотна маика кога да работи по техните закони.но веднага барзате да плуете,поставете се на неино място.например в софя за сама жена с две деца е много трудно да се справи без помощ ,не говоря за финансовата.само богатите си позволяват гледачки .а тези дето немогат и си гледат сами децата са марзеливи ,така ли? помислете малко преди да коментирате.

В свят в който 1% от хората могат да си позволят замъци, лични самолети и острови, а 20% не могат да си позволят храна- нещо не е наред. Очевидно е че трябва спешно алтернатива на капитализма (но не комунизъм и фашизъм очевидно). :/

Препоръчвам ти да прочетеш за принципа на Парето, или принципа 80/20. Това е фундаментален закон. В човешките общества за да се коригира естественото неравенство се приемат определени закони или правила, за да се тушира социалното неравенство, или изухват революции. В почти всички религии има такива правила и те не случайно са там!

При положение че с предишните помощи си е купила пистолет. Как да и дадеш пак ? :)

Отдавна ви се чудя - софиянци и в по-малка степен - варненци, бургазлии и пловдивчани считате, че само вие съществувате в тая б-я, а ние от провинцията, които ви изкарваме всички ваши блага, работим и заради вас, взимаме на месец толкова, колкото вие на час. Срам за вас!!!

вие от провинцията искайте пари от Рим. България по форма на управление не се дели на провинции, учи за да знаеш и ще искараш и ти повече пари, но докато си толкова неграмотен, толкова 200 лева на месец.

Обзалагам се ЛИЧНО с теб, че имам много по-висока образователна степен от теб (и то с РЕАЛНА отлична диплома, не купена щото съм родов бедняк) и имам много по-висококвалифицирана работа от теб. При това мога да покажа ценни завършени проекти, носещи печалба на разни фирми. Заплатата ми не е 200лв., но вероятно е по-малко от половината от твоята като ти гледам самочувстивето. За пълнота ще спомена, че в Рим не мога и да мечтая да ида, но моята кожа е в пъти по-бяла от твоята, както и говорът ми по-чисто от твоя. Каква ли е причината за сиромашията ми?! Може би щото не съм родоотстъпник, не съм нехранимайко, не съм дребен мошеник, не съм наглец нахален, не съм интригант... А ти?

ДО ККК ПОНЕЖЕ СИ ТОЛКОВА ГРАМОТЕН, ПИШЕШ ИСКАРВАШ, ВМЕСТО ИЗКАРВАШ. ПОНЕЖЕ ВСИЧКИ, КОИТО ПОЛУЧАВАТ ДОБРИ ПАРИ В БГ СА ТОЛКОВА ГРАМОТНИ И ПРЕТЕНЦИОЗНИ, ВСИЧКО НИ Е НА 6

Тръгнах от малко градче, после в областно, после София, Манчестър и сега Лондон. Светът не е толкова голям, повярвай ми. Заслужава си да опиташ от всичко. Успех!

jizast

Това при сърбите е разбираемо, но в САЩ щом са и отказали най-вероятно има основателна причина. Тази е била някоя черна която не е искала да работи и не е била много наред с главата...

И да не е била черна, била е алтава! Всички българи, които познаваме в Щатите и с които се чуваме, бачкат и изкарват кинти. За безработица и дума не става. Ако има такава, тя е временна. Купонът там си тече с пълна сила. Да му мислим ние, дето сме пълни нищожества и нямаме никаква реална икономика.

Ей боклук какво правиш още тука, айде стягай си цървулките и изчезвай.

Махай се! ВрЪви на майната си! Ние ще останем тук - тъпи, прости, изнервени, полудели! Но ще бъдем тук!! Щото няма друга България! Ако ме разбираш?

Какво значение има цветът!?Пожелахи ти да отиваш в америка,но според мен такива като теб там не ги приемат.Най-много да те върнат обратно,така че си натискай парцалите тук,защото там може и да те опандизят за расови предрасъдъци и лошо възпитание.

Добруват сърбите при Тадич и българите при ББ.

ДА ЧАКАШ ТОЛКОВА ГОДИНИ ДЕТЕ И КАТО СЕ ПОЯВИ...............ДА ГО УНИЩОЖИШ!

във ВВС - т.е. да се биеш срещу технологично превъзхождащите те американци, да оцелееш и да мизерстваш! Бедни ми Палко - да беше те улучила ракета "Пейтриът" (ебаси името за ракета целеща хора на хиляди километри от USA) щеше да си герой! Но не би! Поне умля като пич! ЛАКА ТИ ПРАСТ И НА ТЕБ И НА ЖЕНА ТИ! Ама детето защо??????

Боже, прости им! И на нас прости! Като има много богати и много бедни....! Малко изпълняват Божията заповед - Като имаш две ризи дай едната на ближния си! По-скоро става - като имаш пет ризи, одери кожата на ближния си!

Тези трагедии показват до какви възвишени нива е достигнала човешката цивилизация(тази на парите).И тук при нас толкова хора тънат в бедност,а от резерва трябва да унищожат тонове храна,защото е изтекъл срока на годност.Вместо малко преди това да се даде на нуждаещи се.Ама хората сме си такива.Никой не ти дава,а пък ти ще го изхвърлиш,но няма да го дадеш на друг в нужда.И колко по беден е един народ,толкова по му го завират.Да няма мърдане.

М-дам. Много насърчителна новина! Щом всички правят така, значи това е начинът! С цел намаляване на населението на Земята, всичко е разрешено, достойно за подражание и похвално!

ей оченце, марш да работиш

Бедни, па 3000 ЕВРО за още една уста! Аз 3000 евро даже не мога да си ги представя на куп, камо ли да ги събера някога, а нямам семейство и имам работа...

То и по-добре такива като тебе да си останат без семейство.

маимуна д..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За съжаление бъдещето, за всички ни, не изглежда никак розово. Този сценарий се разиграва от години и най-късно до 2013 ще е грандиозният финал. Целта е хората да се държат под контрол посредством мизерия, липса на перспектива и бъдеще, насаждане на непрестанен страх.....Случаите, като тези, все повече ще зачестяват. За съжаление! Честно казано, гледайки хората наоколо, ако не се случи някакво чудо няма кой да ни помогне. Поели сме пътя надолу и то яко.

На кого му е целта, това което казваш?

На световните господари- Ротшилд, Рокфелер и т.н., т.е тези дето държат банките и оперират с измислени пари.

Заради отказана социална помощ ??? Ами дали и е минало през акъла че може и да се хване на работа някъде ??? То по принцип нормалните хора така си изкарват хляба - с бачкане

Ех, кога ще ги стигнем американците...

скоро

като ги стигнем ще требва и да ги надминем... И тогава ще се окажем с гол гъз пред тях... Не знам за теб - ама аз не ща! :-)

Това само показва, че всички БКП-та по всички земни кълбета усилено строят живота нов! Ура, другари!

Ако не бе "изтрещял", щеше да си спомниш, че при БКП нямаше бедност, бездомни и т.н. А днес управляват врагове на БКП където и да било - просто факт.

(според теб) толко Убава БСП - що деебем имаше врагове! Хората сами ли са прецакат, що ли?

Дааа, нямаше бедност, нямаше престъпност, нямаше и салам в магазина, нямаше свобода, като цяло нищо нямаше. А сега само пари няма ! А те се изкарват лесно, само с работа ;)

Поне в българия не се прави толкова зрелишно . Тука просто си увисваме на въжето или скачаме тихомълком от някои етаж . Няма по-голямо огорчение от това човек да осъзнае че просто не се справя със този скапан живод и да скъса нишката

БОГ ДА ГИ ПРОСТИ И НАС НИ ЧАКА ТОВА.

Извън бляскавия живот по телевизията хората навсякъде са еднакви.

много си прав...