Евгения Банева се оплака от терор над семейството й

Не сме инсценирали пожара в къщата ни, заяви по Нова телевизия Евгения Банева след последния палеж на дома им в столичния квартал „Бояна”.

Обратно в новината

Коментари - Евгения Банева се оплака от терор над семейството й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Беше повече от ясно за всеки средно интелигентен човек, че най-облагодетелстваните и най-много кралите при прехода в България ще дойде ден първи и най-много да страдат от беззаконието и рзпадането на държавата и държавността, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОИТО ТЕЗИ УСПЯХА ТОЛКОВА МНОГО И УДАРНО ДА ЗАБОГАТЕЯТ И ОТКРАДНАТ! "Бивол" публикуваха данни и материали, от които излиза, че тези, Баневи имат само по разкритите досега сметки в офшорни зони над 50 милиона долара! Явно, че на "разпределячите на порциите в държавата" тази порция им се е видяла достатъчно голяма, за да я прилапат и "преразпределят", и така са започнали и проблемите на тези комсомолски крадци. Техните приятели, Барбукови, с които си разменяха "дребни подаръчета" като яхти и скъпи лимузини... си научиха явно урока по-рано (когато отвлякоха сина им срещу откуп) и се изнесоха извън страната, към привлекателната за открадналите повечко червени капитали Виена... Та трудно ще получат съчувствие и разбиране от "обикновените българи" тези, по съвсем разбираеми причини, мисля... А ПРОКУРАТУРАТА, СЛУЖБИТЕ И СЪДЪТ, ДЪРЖАВАТА ОГЛУШИТЕЛНО МЪЛЧИ!!!

Второ денонощие, тези от Нова телевизия ни занимават с Баневи! И какво, като са Баневи?! Голям праз!

Е,Банева ли се оплаква от беззаконие? Тя и от бедност се оплаква преди, че били ''бедни, като физически лица", но пък поне може да удави мъката в алкохол без да се притеснява, че ще и личи на физиономията

Да иде на врачка да и лее куршум.

Не ми е жал за Баневи! Благодаря че го изтрихте!

Тия Баневи са като скакалци - откъдето минат, всичко опоскват. Те затова искат излизане от ЕС и НАТО, защото могат да виреят само и единствено в безконтролна среда. Сега, макар бавно и трудно, у нас се въвежда ред, а тях точно това ги плаши. Мърши.

Въвежда се ред, друг път! Това е преразпределение на ресурсите..

ЛИЖЕНИТЕ НА ДРУГАРЯ серГЕЯ СТАНИШЕВ, ДОКАТО БЕШЕ МИН- ПРЕДСЕДАТЕЛ И СЛЕД ТОВА, МИЛИОНИТЕ СА ОТ ТАМ

Тази трогателна история за терор и изнудване не можа да докосне коравото ми сърце. След оплакването на г-н Банев, че кризата го е "свалила от самолета и го е качила на "Майбах-а", след десетките истории за умишлено източени и фалирани предприятия из цялата страна довели до мизерстването на хиляди хора,, е, как да съчувствам? Даже ще ме яд, че парите на данъкоплатците отиват за разследване на "палежа" им... Дали семейство Баневи са изрядни данъкоплатци?

спорет мен е засрахователна измама и сами са наредили някой да направи пожара.

Бяла роза накичи на бял марков костюм.Всеки рано или късно си получава заслуженото, според направеното добро или лошо..

Хайдука вика дръжте хайдука, мутрата се оплаква от мутренски терор...

създаването евразийска пропутлерска партия за напускане на ЕС и НАТО, такива са всички туземни приватизатори-бизнесмени, до един рашистки лакеи-агенти.

списък на туземните олигарси - златев, гергови, велчеви, василеви, баневи, манчеви, божкови, домусчиеви, доневи, арабаджиеви, цеко миневи, славови, бориславови, пеевски, ирен кръстева,..., и още куп подобни. А кажете кой от изброените не е комуиден рашофилистик ???

Не бе той бил черната овца на партията още от комсомолско време , за това всичко сам направил т.е. разграбил

Абе а сега къде са червените тролове да слагат минуси и да защитават отрочетата на майката партия столетница ?

Колко познато - ние сме чисти като сълзица, другите са лоши и винаги са ни виновни, а ние сме онеправданите. Да ви прилича на нещо?

Баневи са като терминатори-където иман или какво придобият незаконно всичко съсипват. Какво се жалват и пускат платени съобщения-като сами си организират пожарчетата-за да получат двойно повече от застраховката на къщичката

поредната историйка с комсомолски кадри. Ако почнат да се гърмят, няма да е зле шоуто.

От всички комсомолци, които след 10 ноември получиха куфарчета с кинти, а след това и подаръци - пакет предприятия по т.нар. масова приватизация, този герой - Банев - е най-простия, нагъл и най-голямото парвеню. Съсипа над 10 що годе прилични предприятия, тухла върху тухла не остави от тях - всичко закри, наряза, продаде, а след това си настрои тия кичозни палати по разни места в България, накупи си Майбах и Ферари-та, ожени се за секретарката си, направи сватба в София ленд, на която покани да пее Джо Кокър, плати му аванс, а останалото ...забрави да плати:) Това е краткото описание на този герой на ДКМС и БСП:))) Има ли нужда от повече? Май не....

Сега разбирам защо ердоган иска смъртно наказание.в Турция сигурно има доста баневци и баневици.

От палежа има двойна полза: Ще си вземат двойно или тройно от застрахователите; Дава се отличен повод за плюене срещу държавата.

Съвсем точно предположение. Поздрави! Тия нямат никакви скруполи!

Нека медиите не заменят думите услужливо - Банева говореше за ''корпоративната им резиденция", която само преди години, когато данъчните ги погнаха, за неправомерно ползван данъчен кредит бе обявена пак от нея, като ''клуб-хотел". Т.е. това не е домът им - поне за данъчни цели и общото благо на българите този имот е застрояване с някакви функции, ползван изцяло за фирмени и никакви лични цели от пострадалите. Защо ли Министърът на финансите не обяви, колко още такива имоти има в България и как данъчните правят разлика, защото изглежда дребния и среден бизнес е ощетен за сметка на едрия с ''корпоративните резиденции"

Хич нямам симпатии към такива стари перални за пари като Диневите. Но съм против нещо друго - рекета на държавната мафия,закотвила се на най-оживените за бизнес позиции . Явно Диневите не са си платили дължимото на ония с мазните и затлъстели от преяждане ръчички. Необходими са обяснения от власт-имащите всичките тези твърдения истина ли са ?! И ако е така , отново ли техния дебел приятел "Кой" стои зад това ? Нека бъдем по-обективни , никой не споменава от вас в коментарите си за рекета на държавните институции , които обезкостиха обикновените българи до "шушка", примерите са много...

Диневи ли са, Баневи ли са и после коментирай!

Когато две свински семейства се палят, изнудват и взривяват....някак си е приятно да им се гледа свинския сеир:)

Тази защо не се гръмне сама. Когато окрадоха народа чрез "АКБФорест" не се оплакваше, сега реве. Господ отлага , но незабравя. Трябваше прокуратурата и съда отдавна да им са запалили чергата.

Терор?!Защо не се оплаче на БХК?

Тая що не млъкне, ако се провери ще се окаже, че имат огромна застраховка и всичко ще и се възстанови, но заплати на служителите си в провинцията не плаща. Колко семейства са разплакали?

Какво е заревала тая фльорца?Защо не види какво става по българските села, как цигани пребиват до смърт баби и дядовци са мизерните им пенсии!Малко й е!

Евгения Банева се оплака от терор над семейството й Тези явно не си плащат , където трябва.Но доста предприятия съсипаха.

Тая що не каже първо, как забогатяха? И що пък все на такива като тях се случват разни неприятни случки? Хич не ми е жал за тях, крадливи комунистически отрепки.

Веднага ти казвам -първо си купили една ябълка, после я продали, после си купили две ябълки и тях продали и така докато накрая започнали да продават цели Тирове с "ябълки", но ни казват запървият милион да не ги питаме.

Ха-ха, смешници. И те били тероризирани...

Вижте как изглеждат министрите на отбраната по света и ... у нас :) octorb[dot]s3[dot]amazonaws[dot]com uploads post mediacontent 15414 ministers-of-defence[dot]jpg Интервалите заместете с дясна наклонена черта. alarmanews[dot]com 41533-2 Ако не стигнете до тези адреси, първия ще намерите като напишете в Гугъл на латиница "министерс оф дефенсе", а втория дирете по текста "БАРДАКЪТ във Военното министерство нараснал до ХАРЕМ! ЧЕТВЪРТА ЛЮБОВНИЦА си назначил Николай Ненчев!" Това е братя Българи! До тук сме я докарали! Охлюви и други безгръбначни да командват у нас! :( И си мислете кой публикува, че тая дърта кифла я били таковали ... Боли ме Х! :)

А някакви доказателства все пак за четвъртата любовница на Ненечев? Ако ли ги нямаш, това е клевета.

питай изданието, дето го е публикувало? а ти можеш ли доказа, че няма такива работи? :)

А как се нарича, това, което управниците причиняваха и причиняват на България и българския народ? Знаеш ли? И даже имат наглостта да го отричат! А това са факти нали?

Айде сега Пеевски бил виновен, това добро момче ние в БСП за президент го готвим наесен, а ти така да го маскариш.

някой се издразнил яко от кичозните костюмчета и им драснал клечката

Една крадечка се жалва, че един друг крадец иска да и вземе откраднатото... Някакси не ми е мъчно за нея. Достатъчно голяма е да е разбрала, че винаги има и по-голяма риба - в нейния случай разбойник.

Това семейство инсцинира пожара-за да му плати застрахователя двойно. Тези шмекери-защо никой не ги пита- как Банев е забогатял за една нощ през 90-те

Защото дъртата браният ще завиди, как така него са го олупали толкова палки за ена нощ, а на нея се и се падат по 1-2 малки мръфчици! :)

тая да се благодари , че не са я запалили заедно с мебелите ! на българите , които им е адски трудно отдавна си напуснаха родината и отидоха там където няма терор , организиран от бг управници !

Ееееееееее тъз офцъ не спря да блее!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Терористът вика : - Дръжте терориста ! --- Ясно че Всичките 'наште' СА Едно Котило. Ясно че живеят Бетер-от-Робовладелци. Ясно че Дърпат Всичките конци у Нас. НО !: -> са поПрезряни И от Бесни Псета.

тия да не вземат да се радикализират ,да отидат в Германия и да направят някоя беля

Крадеца с пълно гърло крещи: " Дръжте крадецаа...".Покъртителна родна действителност !

Тя по каква работа е имала контакти с Пеевски? Та сега плаче от него, сигурно не си е изпълнила обещанията, затова. А той си "работи" от чужбина , очевидно е жив и здрав.

Стига рева ма, пача!Хората едва свързват двата края, а ти си заревала, че ти запалили ентото имение.Много ти здраве!

много ти здраве, обаче ще осъди държавата в Страсбург, както наплави жената на самоковеца, и пак ние ще плащаме, не някой друг.

Намирам за Крещящо Неотложно - Незабавното Отзоваване на 'нашта' Секция в ЕСПЧ.

Га ядахте кифтетата не ревахте, сега ревете

....едни прасета не могат да си поделят България с други прасета и оквичаха света....другите пък се изнесоха от България и от там квичат.

Цялото богатство на Н.Банев е благодарение на покойната му съпруга Дочка Банева/бог да и прости/Тя създаде приватизиционен фонд АКБ "Форест" чрез който приватизираха много предприятия.Този мухляр Банев пропиля всичко.А курвата Евгения влезе в леглото му преди да почине Дочка.

Приватизацията разказа играта на България. Толкова ли ви е трудно да го разберете. Трябваше да има раздържавяване, но не по начина, по който се направи тук.

За Протокола : - Всичко - Е било 'планирано' до наноЕдиница - Всичко - Е за СКРАПИРАНЕ.

А това, че е последният комсомолски секретар на Хасково, няма никакво значение, така ли? Той е един от хората, които ги назначиха за капиталисти. Вижте го как е облечен, после чуйте как и какво говори и ми кажете може ли човек с такъв интелектуален багаж да направи пари, и то в нашата мила родна страна? А жена му в едно интервю се хвалеше, че всяка година си купува чантички Вютон, иначе не се чувствала добре. Грозни парвенюта са те, а за прокуратурата какво да говорим, тя вече четвърт век гледа как подобни фрикове си живеят живота, облизва се и редовно топва лапички в техния медец.

В никакъв случай не ги съжалявам Баневи, защото не са натрупали това състояние с честен труд. Но...факт е, че запазиха курорта Русалка както е бил по времето, построен от французите. Не бетонираха, не го унищожиха. Истината е, че сега други "по-големи" от тях имат сега апетити към това вилно селище, близо до Калиакра и в момента просто ги изнудват. Жалко за красивата българска природа...въпрос на време е и в Русалка да бетонират. За тия не ми е жал, защото и те доста семейства са разплакали.

Така е в България. И така ще бъде докато седят следите на "прехода" и са на власт и с пари неговите "герои", ограбили собствената си държава и народ. Някой ще каже "сиромахомилство". Да, ама не. Какво сиромахомилство има в малкото останали свестни българи с образование и способности, когато виждат как живота им преминава в безкрайна борба за оцеляване, защото работят за тези същите "герои на прехода" за жълти стотинки заплата и не виждат справедливостта. Какво сиромахомилство има когато през всеки няколко години "героите" успешно довеждат държавата до банкрут и поредно ограбване, чрез измислени кризи, фалит на банки, източване на фондове, грабежи от обществени поръчки и т.н. и т.н.... А справедливост отново няма. Няма правосъдие. За тях няма закони и полиция.... Още хиляди неща могат да се изброят, но няма смисъл. Историята на криминалния преход ни докара тези "герои" и проблемите за държавата и народа. И последно. Как Форд, когато създава заводите си за коли в САЩ и прави икономическа империя с огромни печалби никой не му "завидя" на богатството, никой не пожела да го пали или гърми. Отговора е прост. Бизнеса му е бил честен. Парите си ги е изкарвал на светло. Хората, които са работили за него са били доволни и добре платени. Плащал си е данъците и е бил отговорен пред държавата. Край. Това е. Който разбрал - разбрал.

Всичко написано е вярно и за съжаление това е тъжната истина за България....

...което Отново Ни адресира ЗА Двустъпковата.

"Става въпрос за едно абсолютно беззаконие". ВЯРНО Е! Иначе отдавна да сте в затвора!