Нова версия за трагедията в Пловдив: тежка болест

Ради Енев, за който беше установено, че е прерязал гърлото на съпругата си, а след това е сложил край на живота си, може да е страдал от сериозно заболяване.

Обратно в новината

Коментари - Нова версия за трагедията в Пловдив: тежка болест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човека се е самоубил с нож във врата... И продължава после да стиска ножа.... Тия глупаци ако са тъпи за какви ни взимат !

ревност, пари, изневяра.

Очаквам реакция от страна на опозицията: Защо ББ и неговото управление допускат това да се случи???

Изненадани сме , че не е задържан личният лекар на убитите за 72часа? Какво прави Цацаратурата? Сталин преди да пукне е започнал да преследва лекарите. От ГЕРБ отдавна са започнали, но Цветанов е твърде зает да създава кметските гвардии и да подготвя местните избори. Някои врагове на ГЕРБ казват, че Кючукпариж е по близо до Столипиново, ако убийствата бяха в Кършиака трябваше да търсят и в Шекер махала.

А с колко удара се самоубил мъжът и възможно ли е от медицинска гледна точка? От полицейска и прокурорска очевидно може.

и без да изпуска ножа. Така го намират - стиснал здраво ножа в ръката си!

Напомням на полицаите в Пловдив да претърсват джобовете на жертвите! Там както знаем от по-рано обикновено има предсмъртни писма от жертвите!

Докога ще търпим такива убийства да минават за самоубийства?

FuckTheEU

Докато гласувате за герб!

Аз съм комунист, мама е рускиня!

Бих попитал всички шишещи журналя днес кой ще понесе отговорността за първоначалната фалшива новина, че жената убила(заклала) мъжа си от ревност???

Gal

Това не са журналисти....толкова неграмотно написана статия....

Нова версия за трагедията в Пловдив: тежка болест ТЕЖКА БОЛЕСТ МОРИ ЦАЦАРАТУРАТА

До неотдавна повече версии имаше по форумите, а полицията все пак разследваше нещо и правеше заключения ... Сега е точно обратното - на всеки 2-3 часа някой полюцай или разследващ подхвърля версия на някакви джурналя, те малко си я доукрасяват, и я мятат в публичното пространство! Не може да им насмогне човек на версиите ... На луди ни направиха! И каква ще да е била тая страшна болест, дето не се споменава, води до двойно убийство, но не е психическа?! Иначе си родили здраво детенце ... Горкото! И защо сега детенцето е точно при неговите роднини?! Те не казват ли нещо за болест на техния син и брат? Ако това е шизофрения, параноя, силна депресия - които се предават и по наследство, защо са им оставили детето? За такива страдания трябва да са знаели роднините - със сигурност, съседи и колеги - много вероятно, но за това никой нищо не казва? Мътна история, типичен пловдивски подход към разследването и връзките с обществеността - мъгла и невероятни приказки от "органите". Верно трябва да си назначат някой сценарист в тая областна дирекция - поне малко правдоподобност да добият тия техни версии, че досегашните много нефелни!

Ето точно какво е казал шефът на ОД МВР-Пловдив Ат. Илков- "Имаше много тежки порезни рани в областта на шията и на двата трупа. Локва кръв и обилно кръвотечение. Много тежки травми, несъвместими с човешкия живот. Не е имало проблеми в самото семейство. Евентуалния повод все още го изясняваме. Вероятно се касае за здравословен проблем от страна на момчето, но това не е потвърдено. Дали е търсил лечение, имал ли е психически проблеми - това го изясняваме в момента. Нямаме данни за любовен триъгълник или ревност. Първия сигнал го подават ключаря и братът на загиналия. Нямаме данни загиналите да са имали финансови проблеми. Няма данни и за криминални регистрации. Близките също не казват мъжът да е имал здравословни проблеми или психично заболяване. Съседите казват че не са ставали свидетели на семейни скандали.Убийството вероятно е станало около 8,30 часа сутринта. Детето е в добро състояние и близки на семейството се грижат за него".

Това е третото убито семейство в Кючук Париж...Не е ли време от полицията да помислят за убиец!?

Версията издиша!

сигурно ще се жертват още много хора ,само и само да станем джендърколония .

Искаш да кажеш, че това е цената ,за да им приемем ИК.

За версия - натиснете 1. За по-правдоподобна версия - натиснете 2. За най-правдоподобната версия, изказана от "експерт прокурор" - натиснете 4. За най-правдоподобната версия, изказана от дебел "експерт прокурор" - натиснете 5. За клюка - натиснете 6. За да участвате в томболата дали извършителят е психично болен, с десет висящи присъди или комбинация от тези двете - натиснете 7. За да дарите 10 000лв на разследващите органи, за да може по-ефективно да се разкриват престъпления - натиснете 8. Фор Инглиш - натиснете 9. За да чуете песента за полицията на Веселин Маринов - натиснете 11.

МВР-то да спре да тиражира клюки! Когато има неоспорими доказателства за това кой как и защо е извършителя тогава да дават изявление! Станаха смешни, да не кажа жалки! Цацаратурата-същата работа, жалка картинка, ама явно това са "компетентните органи" с които разполагаме, направо трагедия! Дано поне горкото бебе да го настанят на свястно място иначе...не му завиждам...

Българското МВР направо кърти мивки, по моите сценарии. ТАНЦ С НОЖ?!

Бебето е убиеца!

Скучаели са младежите и са решили да си спретнат бой с ножове.

Не знаех, че и в Пловдив си имат пловдивско Министерство на Вътрешните Работи ( МВР ).Но ми се струва,че по-вероятно написалия стстията невежо е прекръстил ОД на МВР-Пловдив ( Областна Дирекция на Министерството на Вътрешните Работи).Образовайте се бе, хора,няма да ви е в минус.

МОЖЕ ЛИ ДА СЕ САМОУБИЕШ С МНОЖЕСТВО ПРОБОДНИ РАНИ,СЛЕД КАТО И ПО ДВЕТЕ ТЕЛА СЛЕДИТЕ СА ТАКИВА

Ами упорит човека , боде се докато се уцели както трябва.

Как не намериха един Росен ,явно ни вземат за слабоумни .

БГ матрЯла е правопропорционален и в редиците на МВР, какво искате?! 80% са си 80% ... дори ако прегледате и коментиращите ...

Май доста от 20%,според Иво Христов,са минали еднопосочно през ТЕРМИНАЛ 2,та 80-те процента са сега доста повече.А версията за убийство-самоубийство е добра за мат'ряла.Друг въпрос е дали РЕАЛНО е било така.....

Това и на Курешио би му било много трудно да го разгадае този случай.

... пробваи се ти... с ръце...

Назначете някой писател фантаст в МВР , че поне тезите им да звучат достоверно . Ние знаем , че понеже няма малки зелени човечета сигурно са били " Тъмно бели" и миризливи.

Нали уж жената била убила и после се самоубила? Сега пък мъжът??? Абе тва МВР на някакъв самотек ли е, пореден "объркан" случай...

само тек

ChatGPT

"Аутопсия е извършена и на двете тела, по които имало множество прободни рани в областта на шията." ------------------------------------------------- Самоубийците вече се пробождат многократно в гърлото.... по-мъчително да е

Жалко, че самоубиха човекът от Нови Искър, сега можеше да и има и четвърта версия.

Ако имаше пистолет в къщата и двамата щяха да са живи а истинския убиец щеше да да е издъхнал на капака на някоя кола..

Що ми разваляш сценария? Ми то "плъха", вече го няма.

някое ,,плъхче,, а...???

Или червен безчувствен трол като теб...

баи ,,тиквеник,, червен да казваш на ,,боката,, и ,,цвъкито,,...!!!

за пореден път идиотски сценарии. Кой знае кой е убил двамата и е инсценирал картинка. Тези в Пловдив да ги махат всичките. То тъпи ченгета и следователи и прокурори , ама чак толкова вече идва в повече. С такива версии се гаврят с паметта на хората и все си търсят виновни . Да вземат в полицията да назначават писатели на криминалета

В Пловдив върлуват бесни пенсионери, които си колекционират оръжията от самоубийства. Да се провери и тази версия

Май са изпотрепани , ама в случая е по-удобно да е мъжа виновен.Тъкмо е в тон на модата относно мъжете и Истанбулската Конвенция.

Преди два часа версията беше, че тя го е убила. Тогава пу*ьовците пак заподскачахте: ето, видяхте ли! Този ще го изпишете ли на стената?

Старшият плаче за психопреглед!

Важното е КУЧЕТО къде е намерено. Иначе сичко друго е ясно на Прукурутуратъ.

Спрете с глупостите си!Не може човек да си забие ножа във врата и да не мръдне,и ръката му да си остане там.Да не е извънземен.То човек се убоде или пореже и веднага реагира .А прасето като се коля колко души го държат,а? Повече от ясно е,че е бил убит и след като е издъхнал са му забили ножа във врата.

Luna0102

Имало ревност, нямало ревност. Болен- здрав, друг ги убил, те са се самоубили. Жената убила мъжа, и се самоубила. Мъжа убил жената и се самоубил. Пропускате още една възможност- бебенцето ги е убило защото са му лазили по нервите и после си е легнало да спи.

И понеже "може да е страдал от сериозно заболяване" ( но не било психично) е решил да вземе и майката на детето си с него - сигурно да го лекува в отвъдното?! Стига бе! Ако е бил болен, но с всичкия си, няма начин да не е помислил и за детето си! И няма начин човек с акъла си, родител, да не си дава сметка, че това 13 месечно дете се нуждае най-вече от майка си на тази възраст!

това че ножа е открит в ръката му не е достатъчно основание да се смята че не е инсценировка с цел прикриване на убийство

Липсва ми кучето с поводчето между зъбите, честно - само то ми се губи от картинката! Почвам да се чудя - в МВР-то на сценаристи или на следователи плащаме?

Ради Енев, за КОГОТО...

пука им на дирника...

накрая извънземните ще са виновни!